Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax zonder verrassingen tegen NAC

SJvanveen, 04-02-2018 om 15:35, 7018 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag stuurt zondagmiddag tegen NAC Breda de vaste namen van de laatste twee wedstrijden het veld in. Dit betekent dat er dus geen wijzigingen zijn, ondanks het doelpuntloos gelijkspel vorige week.

De verdediging bestaat uit kersvers vader Veltman, het centrale duo wordt gevormd door Matthijs de Ligt en de inschuivende Frenkie de Jong en de linksback is opnieuw Nicolás Tagliafico. Het middenveld wordt gevormd door Lasse Schöne, Donny van de Beek en Hakim Ziyech. Voorin is er opnieuw plek voor Justin Kluivert, Amin Younes zit op de bank. De voorhoede wordt gecompleteerd door Klaas-Jan Huntelaar en David Neres. Het duel met NAC begint om 16.45 uur. 

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Frenkie de Jong, Tagliafico; Schöne, Van de Beek, Ziyech; Neres, Huntelaar, Kluivert. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanforeffer
we hebben een bange slappe l*l van een trainer. weg met die vent en laat hem Zyech meenemen.
Wat zijn we achteruit geboerd. Haal svp Keizer terug
0 0
FlyingDutchMan
Ten Hag al drie wedstrijden ongeslagen!
0 0
echtgras
Vandaag winnen en je doet sowieso goede zaken voor de 2de plek. PSV gaat zeker nog punten laten liggen maar je moet in ieder geval 2de worden
1 0
echtgras
Ik snap de eerste reactie van vele op deze opstelling omdat we tegen Utrecht punten lieten liggen... Daar had ik liever Wöber gezien en Frenkie op t middenveld want die werd achterin vastgezet.
Maar NAC kan dat niet dus spelen we vandaag echt 3-4-3 en komt Frenkie vaker naar voren.
Je kan altijd wisselen (dus niet als vorige week) maar als begin opstelling is dit heel logisch.
0 0
Voetbalverstand
Prima opstelling dit. Eerst maar is een paar weken met een vast team werken. Schone hoort natuurlijk nog altijd te spelen. Kan evt bij een vroege ruime voorsprong gewisseld worden voor Wober. Wober en Frenkie dan natuurlijk wisselen van plek.
0 0
Piejotter
Geen verrassing, Ten Hag gaat voor "vastigheden" en dat is ook logisch als je halverwege het seizoen binnenvalt. Safety first.
1 0
Barrabrava
Ik denk ook dat dit de beste opstelling is als je kijkt naar het materiaal en de spelers in (of uit) vorm. Het is thuis tegen Nac he.. En nu heb je in ieder geval nog iets op de bank om eventueel in te brengen waar nodig
0 -1
geDaante
Ten Hag houdt (teveel?) rekening met de hiërarchie, en is bang met name Ziyech tegen zich te krijgen, en pissed off te maken. Met dat soort dingen zijn trainers veel bezig, de teamgeest en iedereen het liefst tevreden genoeg te houden.

Buiten dat zal hij Ziyech wel als echt een basisspeler zien, en vertegenwoordigd ook marktwaarde, en zal sneller vertrekken dan Frenkie.. Ziyech én Frenkie is voor de meeste wat behoudendere trainers teveel van het goede, dus speelt Van de Beek ernaast. De meeste trainers willen wat ervaring erin, koste wat het kost, en daarom staat Schöne erachter.

Zelf zie ik nu het liefst Frenkie - Van de Beek - Schöne, met de punt naar achter.
0 0
koreem
Onze beste speler niet opstellen? Gekkie.
0 0
afca_sittard
Frenkie op middenveld ipv schone en wober erin!
0 0
Daneman
inderdaad!
0 0
rood-witte scha
Al die mensen die deze opstelling verkeerd vinden omdat Frenkie niet op het middenveld staat...willen jullie dan de beste man van de eerste seizoenshelft laten banken (Schone)?
0 -4
Daneman
Schone beste man? Helemaal niet mee eens. CVM positie trouwens zwakke plek van ajax.
Schone mist uitstraling en is geen goede verdediger. en van Beek is veel te jong voor die plek en Frenkie is spelmaker. En dat mag best met Ziyech.
1 0
Bjorn
Was hij de beste man van de eerste seizoenshelft? Dat durf ik best te betwijfelen. Ik zeg Neres en De Ligt.
1 0
31xAjax
Nee, onze groothandel in balverlies naar de bank natuurlijk.....
0 0
suarez30
Wat mankeerd er aan deze opstelling????
1 -3
mickey2602
Waar we eerder klaagden over middenvelders in de rol van buitenspeler klagen we nu over een middenvelder in de verdediging. En dát vind ik wel terecht want we hebben gewoon een goede LCV op de bank zitten.
Maarja,dan moet er een keuze gemaakt worden op het middenveld en dat is in deze opstelling toch ook gewoon goed te noemen.
1 -1
Robeerke
Het feit dat Frenkie wéér niet op z'n eigen plek speelt en we dus blijkbaar voor de zoveelste keer achter elkaar een trainer hebben die niet capabel genoeg is om een logische opstelling op het bord te zetten vind ik toch wel verrassend. Komt me onderhand m'n keel uit.
3 -2
X-RaY
Verrassend.
0 0
Bensco
Of hij is heel hardleers of wij zien iets niet tijdens wedstrijden wat Ten Hag wel ziet tijdens trainingen.
1 0