Ajax contracteert gebroeders Timber

BVeenstra, 02-02-2018 om 15:20, 15875 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-jeugdspelers Jurriën en Quinten Timber hebben een contract getekend bij Ajax. Beiden hebben nu een verbintenis tot en met 30 juni 2021, zo meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl.

Beide spelers - allebei zestien jaar - spelen sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax en komen dit seizoen uit voor Ajax O17. Ter informatie: Jurriën speelt als verdediger, Quinten opereert vooral als verdedigende middenvelder.

De broers stonden onder de jeugdvolgers bekend als de gebroeders Maduro, maar de Ajax-spelers hebben er onlangs voor gekozen om de achternaam van hun moeder, Timber dus, aan te houden.

De nieuwe Onze Trots al bekeken? Ja, inderdaad, want we zijn op video! Bekijk hier de Onze Trots met Klaas van der Eerden!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
YochananAFCA
TIMBER!!!!!
0 0
jackwolf
Hebben ze al een snor?
1 0
Ferd
Zijn deze jongens familie van Hedwiges Timber?
9 0
Gijzz
It's going down, I'm yelling Timber!
5 -3
Ozymandias
Hopelijk tekenen Zamani, Brobbey, Hansen en Gravenberch ook zo snel mogelijk een contract bij Ajax. Hansen en Gravenberch moeten natuurlijk eerst nog wel zestien jaar oud worden maar het lijkt me dat er weinig verjaardagscadeau's mooier zijn dan een contract bij Ajax? Zamani en Brobbey hebben dit jaar al hun zestiende verjaardag gehad en ik neem aan dat Ajax al met hun zaakwaarnemers aan het onderhandelen is. Beide zijn namelijk talenten die in het verleden al gelinkt zijn aan Europese topclubs.
1 -2
33titels
Brobbey, Gravenberch, Hansen, Hoever, Kasanwirjo en Taylor staan al op de nominatie. Deze spelers zijn allen in 2002 geboren. Hier was al een artikel over verschenen. Zamani zat daar overigens niet bij.....
1 -1
wolterx
Zamani is nog 15, zal in November 16 worden.
2 -1
NouriVandeBeek
Taylor ook gelijk vastleggen. Liam Van Gelderen heeft vanmiddag ook getekend. Het begin is er.
3 -1
Keffie L
Vinden jullie Taylor een toptalent?
1 -1
NouriVandeBeek
Ik ben wel gecharmeerd van beide spelers. Moeten nog veel verbeteren, maar ontwikkeling is positief. Zeker Quinten maakt dit seizoen stappen.
5 0
Ozymandias
In de paar wedstrijden die ik van ze heb gezien dit seizoen maakte ze beide een goede indruk. Ze hebben een groot atletisch vermogen maar hebben ook zeker het nodige voetballende vermogen. Hopelijk kunnen ze zich de komende seizoenen goed blijven ontwikkelen. Het zou geweldig zijn om na de broertjes De Boer nog een keer een tweeling in het eerste van Ajax te zien spelen.
2 -1
altijdwelwat
Je moet kracht en atletisch vermogen niet met elkaar verwarren , die gasten zijn zo stijf als een hark daar is niets atletisch aan. Wendbaarheid is ook matig , kracht daarintegen in overvloed vind beide behoorlijk beperkt.
3 0