Younes kende goed gesprek met Ten Hag

BVeenstra, 01-02-2018 om 07:15, 19636 views, De Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft een uitgebreid gesprek gehad met Amin Younes, die alsnog bij Ajax is gebleven, zo meldt De Telegraaf. De oefenmeester van de Amsterdamse club wilde weten hoe gemotiveerd de Duitser nu is om voor Ajax te spelen, aangezien hij zijn transfer naar Napoli liet afketsen vanwege 'privéomstandigheden'.

Younes beloofde honderd procent inzet en gaf daarnaast aan dat hij Ajax in de zomer door de voordeur wil verlaten. Om die redenen besloot Ten Hag de speler weer bij de groep te halen. Omdat Ajax donderdag niet traint, is Younes 'pas' vrijdag weer van de partij.

Volgens De Telegraaf is het een voordeel dat Younes zelf de keuze heeft gemaakt om nog een halfjaar bij Ajax te spelen en daarom normaal gesproken achter Justin Kluivert plaatsneemt. In de eerste seizoenshelft had Younes daar moeite mee. Omdat voormalig trainer Marcel Keizer in de ogen van Younes niet communiceerde, kon de buitenspeler moeilijk omgaan met zijn reserverol. Inmiddels heeft hij die een plaats gegeven en gaf hij aan Ten Hag aan vol voor een basisplaats te willen gaan.

Opvallend is verder wel dat Ajax nog steeds in het duister tast over de precieze 'privéomstandigheden' die ervoor zorgden dat Younes bij Ajax blijft. Bovendien vertrekt de Duitser in de zomer nu transfervrij.

De nieuwe Onze Trots al bekeken? Ja, inderdaad, want we zijn op video! Bekijk hier de Onze Trots met Klaas van der Eerden!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
klompv
Younes !
0 -1
3sterren
Klaassen zou aanvankelijk naar Napoli vertrekken, maar dat ging op het laatste moment ook niet door. Toeval, of passen de Italianen een nieuwe tactiek toe om spelers (nog) goedkoper te halen ...?
0 0
AFCSANCHEZ
Waarom traint Ajax vandaag niet? 1 wedstrijd in de week, hangen vaak in de sportschool, lopen bij dietisten en dus topfit, en het enige wat ze doen op een dag is een paar uur trainen voor een dik salaris. En dan nog vrij hebben ook.
0 0
CruyffFootball
Er waren 30 spelers die niet konden ivm persoonlijke omstandigheden.
4 0
Michelinho
Man, wat hoop ik dat je sarcastisch bent.
2 0
afcas
net zoals jij ook wel eens vrij zal hebben...
2 -1
VIPete
Younes komt wel over als een aardige jongen. Beetje naïef. Ik wil hem wel het voordeel van de twijfel geven. Verwacht eerder dat die spaghetti vreters een vies spelletje hebben willen spelen. Ik ben wel benieuwd hoe het precies zit. Als Younes van de zomer alsnog naar Napoli gaat dan is het wel een verradertje..
2 -1
trainerdv
Ik vermoed een vuile constructie om een transfersom te ontwijken. Ajax mag best wat harder optreden.
2 0
Ajaxvooraltijd
En dit is een geloofwaardig verhaal van de telegraaf? Omdat? Weer geen bronvermeldingen he.
0 -5
ajaxinho
Telegraaf krijgt al het nieuws van Ajax als eerste.

Zelfs de opstellingen een dag van tevoren.
2 0
CrazyJew
Beste oplossing voor iedereen, die jongen gaat straks met beter gevoel weg en wij hebben hem achter de hand waardoor we geen Labyad hoeven toe te voegen aan de selectie. Die laatste heeft iets over zich heen wat me niet bevalt. Dat gelul over ik wil naar de top 3, dat opzichtig geflirt door een Ajax shirt aan te trekken. Aan al dat soort dingen merk je dat het een onruststoker is
2 -1
Babayaka
Hoezo beste oplossing? Youness zal geen minuut meer spelen en Ajax haalt ook geen vervanger . Van die heerveen speler worden we ook niet vrolijk. De enige die er baat bij hebben zijn youniks en napolie
2 -1
CrazyJew
Die gaat echt wel minuten pakken,
Het is de beste oplossing omdat je nu geen onzinnige aankopen hoeft te doen. Waarom zou je hem nu weg doen, een tijdelijke vervanger halen voor 5 maanden terwijl de opvolger volgend seizoen naar Amsterdam komt? Ik heb liever dan nog ff die 5 maanden een speler op de bank die het ajax systeem machtig is dan een speler waarmee je nog maar moet zien wat die brengt. Vorige clubs kwam het er bij Labyad niet helemaal uit geloof ik en een heel seizoen een team op sleeptouw nemen is hem ook nog niet gelukt.
0 -1
afcas
als kluivert zo doorgaat als de laatste tijd staat younes binnekort gewoon weer basis...
0 -1
NouridolbergNeres34
Basis bij Jong Ajax.
0 0
Michelinho
Wat is dit voor bullshitverhaal van de Telegraaf? Ze stappen volledig over het feit heen dat hij al die tijd tot de winterstop geblesseerd/"geblesseerd" was. Pas tegen Feyenoord zat hij op de bank ten faveure van Kluivert! Zou voor de volledigheid wel zo handig zijn om te vermelden. Dat maakt het wel een heel ander verhaal nl: óf hij was idd geblesseerd en zag vanaf de tribune dat Kluivert het beter deed óf hij wist dat Kluivert de voorkeur zou krijgen en is er dus wél gecommuniceerd óf hij had sowieso zijn zinnen al gezet op een transfer. Kan ook zijn dat Ajax hem de rust gunde waar hij om had gevraagd, onder het mom van die blessure. Wat het dan ook is, er is meer aan het verhaal dan "hij had moeite met een reserverol".
4 -3
NouridolbergNeres34
tekengeld van Napoli in de zomer . Door de voordeur eruit gaan met dik gevulde € zakken.

En hij heeft onder keizer helemaal niet als wissel gezeten, toen was hij “geblesseerd aan zijn knie” of kunnen we zeggen hij was niet gemotiveeerd en was toen al bezig met een transfer..

Niet meer opstellen en laten trainen bij Jong.
3 0
altijdwelwat
Tjaa wat moet je hiervan vinden , erg vaag verhaal van die kleine Duitser. Gewoon geen minuut meer geven , laat Lang en Johnsen het maar uitvechten. Waarom zou je hier nog tijd en energie in steken, over 5 maanden zijn als zijn persoonlijke problemen als sneeuw voor de zon verschijnen.
4 -4
EKS
Natuurlijk is het verleidelijk om hem terecht te wijzen, maar natuurlijk is Younes gemotiveerd tot op het bot om zichzelf opnieuw te bewijzen.

Johnsen is daarentegen vooralsnog een grote tegenvaller (onbegrijpelijk dat die niet verhuurd is geworden) en Lang zou een te grote gok zijn.

Als je de soap even vergeet ben ik toch wel blij dat Younes blijft, en ervoor gaat.
1 -1
altijdwelwat
Lang is net zo een gok als Kluivert was ! Als je het niet probeerd weet je het niet , en met Kluivert pakt het prima uit. Lang was in de jeugd altijd constanter als Kluivert, beschikt over meer overzicht en ontwikkeld zich goed. Johnsen ben ik met je eens , is dramatisch in vorm maar heeft begin dit seizoen wel iets van potentie laten zien. Tjaa Younes kan van alles roepen, maar hij zal het moeten laten zien en dat doet hij al tijden niet rendement van een puddingbroodje.
0 0
Boer Gijs
En de telegraaf verbloemd maar even het falen van Overmars. Wat een grap: 'het is een voordeel dat Younes keuze heeft gemaakt nog paar maanden bij Ajax te spelen.' Dat is een financieel voordeel voor Napoli en Younes ja
2 -3
Daveajax1976
Ben blij toe .. younes maakt ons kampioen ! Hij kan niet voor niks naar napoli , Juventus ect
1 -12
Leviathan
Juventus? Daar mag hij niet eens ballenjongen zijn. En Napoli is hij ook maar voor de bank
6 -2
Daveajax1976
Ja jullie hebben er zoveel verstand van hè?
Bij alle trainers stond ie gewoon in de basis en de bondscoach van Duitsland ziet het natuurlijk ook helemaal verkeerd ..
1 -4
Leviathan
Bij frank stond hij niet zomaar basis of ging er na 60 min af en dat was zijn beste periode. Hij had ook nauwelijks concurrentie Kluivert werd telkens voor rechts gebruikt wat niet zijn positie was pas bij de blessure van Younes ging kluivert op links en gelijk werd duidelijk wat ik al lang riep is dat hij beter is en vooral veel meer potentie heeft. Dijks heeft ook bij elke trainer gespeeld trouwens is hij nu ook een topper?

En Younes zal nooit op een eindtoernooi EK of WK basis staan zelfs de bank wordt lastig. Enige reden dat hij mee mocht doen is omdat de helft zich afmelde..
1 -2
Daveajax1976
Als ie Nederlander was geweest had ie veel meer krediet en had gewoon basis gestaan in het Nederlands elftal
0 -1
Leviathan
Depay Promes Babel Kluivert zijn al beter..
1 -1
Daveajax1976
Depay promes babel wat hebben die laten zien in t Nederlands elftal ? Juist helemaal niets
En straks ga je weer juichen want younes gaat straks gewoon voor 2 jaar bijtekenen . Internet supporter
0 0
Afca85meer
Een Duitser en een Italiaan spannen samen tegen een Jood. Waar heb ik dit eerder gezien...
15 -4
Robinjo1988
Hele foute opmerking maar ik moest lachen.
2 0
Mart42
Lol
3 -1
Ferd
Wat een flauwekul, Younes was namelijk geen reserve, Kluivert kwam er in omdat Younes geblesseerd raakte en hij is daarna niet meer fit geweest
5 -1
jackwolf
Zo ging het precies. Wij ergerde ons scheel aan Keizer ondat hij telkens Younes opstelde.
3 0
Sam Badi
Iedereen is pissed omdat Ajax nu 5 miljoen misloopt (waarvan een deel nog voor de speler, de zaakwaarnemer en de jeugdclubs is). Ik ook want de manier waarop dit gespeeld is, is lelijk. Maar als je twee weken geleden had gevraagd: moet je Younes laten gaan voor 5 miljoen als het niet lukt om voor einde transferperiode een vervanger te halen, hadden de meeste 'nee' gezegd. Je hebt dan dus in feite niks verloren.

Het was en is daarnaast Younes zijn goed recht om zijn contract uit te dienen, dan ergens anders te tekenen en een tekenbonus op te strijken. Als hij een maand geleden gezegd had dat hij dit van plan was, had niemand het hem kwalijk genomen. Als Ajax niet aan de voorwaarden voldoet om zijn contract eenzijdig te verlengen, is het hun eigen schuld.

Maar nou komt mijn theorie: Younes wist toen hij hier aan begon nog niet van de plannen van Napoli. Het kan best zijn dat ze hem pas rond de medische keuring hebben laten weten dat het nu nog niet van een transfer ging komen. Younes wilde volgens mij namelijk echt per direct weg en Napoli wilde Younes wel maar ze wilden hem transfervrij, zoals in de eerste artikelen ook duidelijk was te lezen. Als ik 1 en 1 optel is Napoli nooit van plan geweest om hem er nu al bij te halen. Maar was Younes naar Napels gevlogen als ze hem vanaf het begin hadden verteld dat ze hem deze winter nog niet wilden overnemen? Nogmaals, ik snap dat iedereen pissed is omdat het vies gespeeld is maar we weten niet of dat vuil spel bedacht is door Younes. Kan best zijn dat hij na zijn medische keuring door die mafia voor het blok gezet is. "We gaan niet voor je betalen nu maar er ligt wel een contract voor volgend jaar klaar. Het is nu toch al te laat om nog ergens anders naartoe te gaan deze winter".

Kan nog steeds dat dit een soort wraakactie van Younes is omdat hij op de bank zit, maar ik vraag me af of Napoli Younes zelf niet net zo hard bespeeld heeft.
3 -3
Babayaka
Ja en? Lekker belangrijk.
0 0
behangdelul
ik zie dit zelfs als een van de meest plausibele verklaringen.
0 -1
ETM
Verfrissende post met andere invalshoek.
Hoofdzaak is dat we nogsteeds niet weten hoe deze gang van zaken echt tot stand is gekomen.

Voor mij overheerst hoe dan ook teleurstelling. En ik denk dat het 'door de voordeur verlaten' een erg lastig verhaal gaat worden.

Voor een veroordelen van Younes wil ik nog steeds weten hoe de vork in de steel zit. Het sportieve belang van Ajax gaat wmb boven alles dus hopen dat hij in goede vorm komt en nog van waarde kan zijn.
Volgens mij is die regel bij Ajax 'niet bijtekenen=banken. Maar dan zou Ajax hem wel dus een contract moeten aanbieden en dat is geloof ik niet het geval.
Overmars zei al weken geleden (tot ontzetting van velen) dat hij niet perse geld wilde overhouden aan Younes. Ajax wilde hem nu niet kwijt. Younes wil om wat voor een reden dan ook nog zn contract uitdienen.. tsja dan is er strict rationeel bezien geen problematische situatie..
0 -1
Gerrr
Younes in deze vorm heb je geen reet aan.... zet er dan maar een jeugdspeler neer.
3 0
Sam Badi
Younes brengt nog steeds meer dan Johnsen op dit moment en Kühn had niet eens basisplaats in het jeugdelftal van RBL. Maar goed, mijn post ging erover dat ik nog steeds voorzichtig wil zijn met Younes voor slecht mens uit te maken omdat de mogelijkheid aanwezig is dat hij keihard bespeeld is door Napoli. Nee, hij heeft niet principieel afgehaakt toen hij doorhad hoe de vork in de steel zat maar ik zou waarschijnlijk ook eieren voor mijn geld hebben gekozen.
2 -1
Ajax412
Younes snapt zelf wel dat hij nu bij een evenwichtige tweestrijd altijd op de bank komt te zitten, hij vertegenwoordigd geen kapitaal meer.
1 -1
Gerrr
Amin blijkt een wolf in schaapskleren.......
6 -3
waynelove
Waar slaat dit op? Dit soort conclusies zonder fundament vind ik zo frustrerend.
1 -6
Ajacied33
Nog niet speculeren. We weten nog niks
1 -5
Afca85meer
Wat doe je dan hier? AS is één en al speculatie.
2 -1
waynelove
Het is een en al met volle kracht om je heen kotsen.
Het is een tuinslang die met de kraan open ongecontroleerd alle kanten op vliegend haat spuwt.

Dit is geen speculatie meer, het is 100% negatief en schadelijk. Het werkt de club tegen en het is oerdom. Ik wil alle "supporters" dan ook feliciteren met het beschadigen van jullie eigen club! Goed bezig!
0 -3
Gerrr
Ik ben bang dat Younes de club meer beschadigd ....
1 0
trodat4030
En dan zeggen dat conclusies zonder fundament nergens op slaan. Nou ben ik het daar wel mee eens, maar vind het apart dat je vervolgens exact hetzelfde doet. Want wat is je fundament betreffende het schade toebrengen aan de club als men hier zeikt? Ik zie graag een volledig onderbouwde reactie vol met feiten (geen meningen, want dat is geen fundament).
1 0
waynelove
Dat is mijn duimpje. Fijn dat je om argumenten vraagt.

De spelers en trainer die worden afgezeken worden negatief beinvloed. Doe jij je werk beter als je wordt afgezeken over je prestaties, of wanneer je gesteund wordt wanneer het wat minder gaat?

Uitfluiten bijvoorbeeld.. denk dat je dat dat een positief effect heeft? En denk je dat in deze tijd de jonge spelertjes bij Ajax niet dit soort fora bekijken? Ze krijgen het allemaal mee, en het heeft een negatief effect op hun gemoedstoestand en daardoor ook op hun prestaties. En iedereen maar verwachten dat ze onvoorwaardelijk hun best blijven doen. We zijn geen robots, we zijn mensen.
0 0
Ajacied33
Hahah
0 0
TheRiviera
Ik mag dan wel een van weinige zijn maar ik ben blij dat Younes blijft ongeacht wat deze ''prive omstandigheden zijn'' Het had lastig geworden voor Ajax om nog een vleugelspelers aan te trekken voor het sluiten van de transfermarkt en met Younes erbij zorg je ervoor dat de linker positie dubbel bezet blijft ( ik vind Johnson nog te licht ). En vooral omdat ik niet de feiten weet achter deze vage omstandigheden ga ik Younes niet kleineren , neerhalen en denken dat ik de volledige picture heb. Als Younes nog een aandeel kan hebben voor een mooie afsluiting van dit seizoen zal ik tevreden zijn. De club zal die 5 miljoen heus niet betreuren aangezien Ajax geld genoeg heeft.
1 -4
Babayaka
Jij denkt dat ie nog een wedstrijd zal spelen voor Ajax?
0 -1
Bijgoochem
Vaag allemaal. Transparantie is weer eens ver te zoeken voor ons supporters.
3 0
MankeNelis
Hij voelde zich zo ongelukkig het afgelopen half jaar.? Ik ga nu aan een fake blessure en aan een fake reden denken. Deze zaakwaarnemer is nog erger dan die pizza boer.
6 0
Brandon
Kan Ajax de optie alsnog lichten zodat hij niet in de zomer transfervrij is?
1 -2
FelixjeGassenlicht
MAAR WAAR IS DIE OPTIE GEBLEVEN? Kulverhaal dus. Wie zoek dat uit?
2 0
Michelinho
Over die optie schijnt dus onenigheid te bestaan, volgens Ajax kan die wel gelicht worden, volgens Younes/makelaar niet. Ik heb zo'n vermoeden dat het valt of staat met de wedstrijden die hij door zijn blessure gemist heeft.
0 0
Afca85meer
Ik ga zo even naar de Arena om te kijken in de la "spelerscontracten", goed?!
2 0
Afca85meer
Hebben we ooit niet eens besloten dat spelers die niet tijdig verlengen geen speeltijd meer krijgen? Hoop dat we hieraan vast houden, want dit is anders een slecht signaal binnen de club. Deze jongen gaat bewust in de zomer met de transfersom van Ajax aan de haal. En maar roepen dat hij weg wilde vanwege speeltijd/WK kansen. Triest ventje.
3 0
Ferd
Alleen als Ajax een contractverlenging had aangeboden en de speler die weigert. Ajax heeft dat hier niet gedaan dus er is niets aan de hand.
0 -1
trodat4030
Net als bij Serero toch? O wacht, die kreeg ook geen verlenging aangeboden, maar moest wél een jaar de vergetelheid in.. Bosz mócht hem niet eens gebruiken vd club.. Het is maar net hoe de petten vd heren staan.
1 0
Babayaka
Iets in de trant hey sorry voor je privé problemen wat dat ook is. Je kan lekker trainen met jong Ajax en in het weekend ben je vrij.
1 0
JBxxx
Extra jaar aan contract toevoegen alleen al om die bloedirritante italianen te pesten.
0 -1
AFCZlatan
Hij heeft gewoon met Napoli afgesproken om de transfersom te verdelen, waardoor hij dik binnenloopt (2,5 miljoen) en waardoor Napoli 2,5 bespaart.
4 0
oudzuid2
dus Ajax laat zich hier even 5 miljoen door de neus boren?? laat em maar lekker achter Kluivert en Johnson plaatsnemen.
1 0