'Wij zijn Ajax, wij gaan van eigen kracht uit'

giobelloni, 19-01-2018 om 14:30, 14380 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Erik ten Hag vindt het speciaal dat hij zijn debuut als trainer van Ajax mag gaan maken in de Klassieker. Dat vertelt de trainer tijdens de laatste persconferentie voorafgaand aan het duel met Feyenoord. Toch zal de Tukker de wedstrijd niet heel anders benaderen.

Het zou namelijk goed mogelijk zijn dat Feyenoord met eenzelfde tactiek als PSV, eerder dit seizoen, aantreedt. 'Dat moet je aan Gio (van Bronckhorst red.) vragen, maar wij zijn overal op voorbereid. De Klassieker is natuurlijk een speciale wedstrijd, dat is duidelijk. Er ligt een andere lading op, maar het resultaat is het belangrijkste. Wij zijn Ajax, we gaan van onze eigen kracht uit. Maar natuurlijk kijken we ook naar de krachten en zwaktes van Feyenoord.'

Tenslotte werd Ten Hag gevraagd of hij Feyenoord liever later in het seizoen had getroffen. 'Het is nou eenmaal zoals het is. Het staat nu op de kalender dus je moet het aannemen zoals het is.'

Bij de bookmakers krijg je 20x keer je inzet voor een 4-1 overwinning op Feyenoord.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Die tactiek van PSV, onder de kenners liefkozend ook wel de ’schiet-er-bij-ons-maar-drie-in-tactiek’ genoemd, werkte destijds prima voor de club uit Eindhoven ; )
Zouden ze dat in Rotterdam zijn vergeten?
Of gaan zij deze keer voor een variant op de ’schiet-er-bij-ons-maar-drie-in-tactiek’? De in Rotterdam-Zuid zo overbekende ’wij-willen-geen-flink-pak-op-de-voetbalbroek-krijgen-van-Ajax-tactiek’.
Hoe je het ook wendt of keert, Gio zal niet de enige Rotterdammer zijn die ziek in zijn bed zal liggen na het weekend.
Feijenoorders, beterschap!
4 0
AFC34
Stel dat we met een ruime uitslag winnen en geen kampioen worden, dan zijn we HET voorbeeld van 'het tegen de kleintjes laten liggen'. Uit bij feyenoord 1-4, tegen psv thuis een jantje. Tegen de topploegen hebben we tot nu toe laten zien dat we een maatje te groot zijn, nu tegen de kleintjes.
2 0
3sterren
Persoonlijk reken ik Feijenoord gemakshalve ook tot de ’kleintjes’ ...
4 0
Redrum
Wij zijn Ajax, wij zijn de beste!
8 -2
IboAFCA
WZAWGVOEKU
13 0
RaynoFischer
Klopt allebei ;)
Waarom gaan wij van onze eigen krachten uit?, omdat wij de beste zijn!
3 -1
Michelinho
Andersom werkt ook prima hoor ;)
2 -1