Wöber traint apart richting Klassieker

giobelloni, 16-01-2018 om 12:19, 12870 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Verdediger Maximilian Wöber traint dinsdag apart van de groep in aanloop naar het duel met Feyenoord van aanstaande zondag. Dat meldt het Algemeen Dagblad via Twitter. Het is nog onduidelijk of de Oostenrijker fit is voor de Klassieker.

Algemeen Dagblad-journalist Daniël Dwarwaard meldde in eerste instantie dat de 19-jarige verdediger helemaal niet op het trainingsveld stond en dat de Argentijn Nicolás Tagliafico zijn plek op de linksback positie innam. Even later meldde de Oostenrijker zich echter toch op het trainingsveld om individueel een aantal oefeningen af te werken.

Wöber viel in de oefenwedstrijd tegen het Duitse MSV Duisburg geblesseerd uit en moest al na twintig minuten vervangen worden door Leon Bergsma. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn blessure is.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
X-RaY
Die blessure van Wöber zit me helemaal niet lekker.
Hoop niet dat die verrekking langslepende gevolgen heeft, maar zoals het er nu uit ziet is het wel steeds een terugkerend probleem en dat baart mij zorgen. De defensie is al een zorgenkindje en zonder Wöber blijft dat zo naar mijn idee. Ondanks dat Tagliafico natuurlijk gekomen is is dit enigzins ook nog steeds een vraagteken hoe dat zicht verhoudt in deze korte aanloop periode. Vertrouwen, maar het zit me niet lekker met deze twee wedstrijden op komst.
1 0
Michelinho
Hoezo steeds terugkerend? Wat een paniek om niks.
0 0
Ajaxtrouw
Precies, kreeg een soort Boilissen waas
0 0
Ajaxtrouw
Word mu al moe van die blessures van Wober. Waarom hebben zoveel spelers zoveel blessures en iemand als Messi bijvoorbeeld nooit?
0 -1
Michelinho
Man, waar héb je het over? Eén stevige blessure aan zijn knie waar hij nog niet helemaal van hersteld blijkt te zijn, nou code rood hoor.
0 0
Hziyech14
Dit seizoen hebben we gelukkig een makkelijkere start dan vorig seizoen,
Vorig seizoen moesten we de eerste wedstrijd tegen de huidige nummer 4 en utrecht,
Dit seizoen moeten we tegen de huidige nummer 5 en utrecht.
1 0
ajacied017
De transfer van kuhn is afgerond.
De speler start bij jong Ajax.
1 -1
Fredschuit1
Hoop op Wöber achterin en Frenkie op 6. De rest lijkt me vrij logisch.
4 0
Keffie L
Perfecte opstelling
3 0
RaynoFischer
Update @Danieldwars:

Blessure van Max Wöber is niet ernstig. Heeft weer last van zijn knie, maar verwachting is dat hij deze week weer bij groepstraining aanhaakt. #Ajax #ajafey.

Gelukkig hebben we Nico en Frenkie, hoeven het niet te forceren met hem, maar hopelijk is hij er gewoon bij ;)
5 0
FlyingDutchMan
Wel bijzonder, zeker als je weer last hebt van de knie.. Dat kan toch niet meevallen, je hebt last of je bent hersteld..
1 0
RH1900
Is toch niet best om te horen, wellicht toch wat te weinig rust genomen. Je ziet het bij Sinkgraven met zijn binnenband, kwakkelt al een halfjaar en volgens mij twee operaties verder. Ook al had Wöber maar een verrekking, blijft toch oppassen.
Persoonlijk vorig jaar dezelfde blessure gehad, knie uit de kom en een gescheurde binnenband, die knie voelt toch een stuk minder dan ervoor.
2 0
gi0vanni
Echt herstel bij zware blessures kan heel lang duren. Zelfs meer dan een jaar. Of in sommige gevallen blijf het heel je leven een zwak punt.
3 0
BarryAjax
nou gooi tagliafico maar meteen erin, gelijk beetje Argentijnse passie erin tegen die kakkies, laat die berghuis maar ff voelen dat er weer niks te halen valt voor ze
4 0
SR83
Je hebt dan als ie niet uitkijkt kans dat de knvb middels de aangestelde scheidsrechter de 'dit-is-geen-zuid-amerika-dan-weet-je-dat- behandeling' geeft. Dus 2x geel of direct rood als leermoment voor onze Rambo. Daar is dit dan ook wel de wedstrijd naar.
2 0
AFCAPolarBear
Kuipers is juist iemand die niet snel kaarten trekt, dus rood zal er niet snel vallen.
3 0
Michelinho
In principe de minst slechte die je kan hebben, maar ook hij slaat wel eens door qua mannelijk voetbal en dat is meestal in het nadeel van Ajax.
0 0
Ajaxtrouw
Dan wordt het tijd dat wij ook eens mannelijk voetbal gaan spelen!
0 0
RaynoFischer
Volgens mij is hij wel iemand die hard speelt idd, maar ook over het algemeen wel fair ;)
Maar zal je idd net zien dat een Berghuis zich net hard genoeg aanstelt of dat de scheidsrechters bij hem idd weer extra streng zijn.
0 0
Ajax#1900
Hij gaat sowieso spelen natuurlijk, dat is al wel duidelijk. Wober gaat op termijn weer CV en Frenkie komt op de plek van Schone
1 0
RaynoFischer
Zou lullig zijn voor Lasse...
Zijn waarde wordt ook wel onderschat door sommige na Neres gewoon topscorer en een paar assists
3 0
AFCAPolarBear
Hij speelt niet op een positie dat ie veel moet scoren. Hij staat op 6, en daar is voornamelijke zijn rol dat Ajax de baas op het veld is en de veldbezetting goed blijft. Bij de meeste wedstrijden in de Eredivisie is hij een meerwaarde, maar als het tempo hoger ligt, sneeuwt hij onder. Zijn doelpunten komen voornamelijk uit vrije trappen. Maar als hij langere tijd niet in de basis staat, zal Ziyech meer gaan scoren uit vrije trappen. Ik heb namelijk het gevoel dat Hakim afgeleidt wordt door Schone bij vrije trappen en hoekschoppen.
3 -2
DavidFerr
Het klopt niet helemaal wat je over Schone zijn doelpunten zegt.

3 velddoelpunten
3 strafschoppen
2 vrije trappen
2 assists

Verder is het wel een luxeprobleem want Schone doet het op het moment gewoon goed (in de eredivisie). Samen met Huntelaar staat hij ook op de 3e plek van spelers met het meeste rendement en dat als verdedigende middenvelder is gewoon heel knap.
0 0
Michelinho
Ik denk andersom. Als Ziyech weer van buiten de 16 gaat scoren zal Schöne uit de basis verdwijnen. Die vrije trap die er tegen Lyngby in ging was alvast een heel erg mooie.
0 -1
mickey2602
Tegen Lyngby was geen vrije trap die erin ging. Was gewoon uit veldspel maar wel bijna uit stand geschoten. Daarna kreeg Ajax een vrije trap op ongeveer dezelfde plaats en die ging over.
1 0
Lazell
Normaal komt Ziyech ook nooit rechts op het veld te staan, dus kan hij nooit fijn uithalen met zijn linker. Ben benieuwd of dat onder Ten Hag wel kan.
0 0
gi0vanni
Mee eens, behalve met het laatste. Ziyech heeft namelijk een veel te laag rendement met afstandsschoten en vrije trappen. Bij een pak weg Theo Janssen of Wesley Sneijder wist je zodra zij gingen schieten dat er dan een grote kans op een goal kwam en dat is bij Ziyech dus niet het geval. Hij kan het wel maar laat het nog te weinig zien.
2 0
RaynoFischer
Tuurlijk joh alsof Lasse niet zou willen dat Ziyech vrije trappen erin schiet of goeie corners neemt.
0 0
Ajax#1900
Dat is waar, maar hij houdt z'n niveau nooit lang vast helaas.
2 0
RaynoFischer
Stja laten we dan maar uit voorzorg hem alvast op de bank zetten. :p
0 0
PeterVKV
De basis staat daarmee vast tegen Feyenoord. Geen verrassingen mogelijk. En ook niet nodig. Kwaliteitsverschil is te groot. Hoop wel dat Wober fit genoeg is om in te vallen want Schone wordt in het laatste kwart nogal eens overlopen. Wober voor Schone is dan de ideale wissel met Frenkie dan op 6. Zeker met een aardige voorsprong.
2 0