Ten Hag: 'Iedere dag contact met Overmars'

BartVeenstra, 13-01-2018 om 10:40, 11155 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft iedere dag contact met directeur spelersbeleid Marc Overmars. De transfermarkt is nog enkele weken open en om die reden is men bij de Amsterdamse club alert om nog enkele nieuwe spelers binnen te halen.

'Overmars is ook in het trainingskamp geweest. Toen hebben we samen met de staf gezeten. Zeker in de transferperiode is er dagelijks contact', vertelt Ten Hag in gesprek met AT5. 'We kijken scherp naar eventuele versterkingen. Waar we wat nodig hebben? Daar doe ik geen uitspraken over. We hebben al een goede selectie, PSV is in het bereik.'

De Amsterdammers wisten vrijdagavond de Duitser Nicolas Kühn vast te leggen en bovendien is men concreet voor FC Utrecht-middenvelder Zakaria Labyad.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bil
Overmars laat eindelijk zijn persoonlijkheid zien!!
0 0
GerardAjax26
Zie veel mensen negatief over een eventuele komst van Labyad. Zelf ben ik er wel een voorstander van. Een brede selectie is belangrijk en het is aannemelijk dat Ziyech komende zomer vertrekt. Dan heb je met Labyad een goede opvolger, die al een half jaar gewend is. Bovendien hebben we voldoende geld om de beste spelers uit de Eredivisie te halen in combinatie met buitenlandse talenten. Overmars is lekker bezig momenteel in mijn ogen.
2 -1
DappreStryder
Alleen Bande zou ik eerder halen en eventueel een rechtsback erbij. Labyad zou een aardige back-up zijn voor de flanken, maar om daar nou miljoenen aan te spenderen? Laten we het dan maar met Younes, Johnson, Neres en Kluivert doen.
1 0
Ajax4life16
Bandé mag van Mechelen niet eerder komen en we zijn op rechtsback al overvol met Veltman, Orejuela en Zeefuik. Volgend jaar gaat Veltman waarschijnlijk weg en dan moet je pas een vervanger halen, of een stand-in als Orejuela overtuigd.
1 -1
Godenzoon24
Maar geen overbodige aankopen. DUsher geen Labyad!
3 -1
MelleAfca
Ik wil niet persé zeggen dat we voor Labyad moeten gaan, maar een creative nummer 10 is zeker niet overbodig, integendeel
1 -1
Rood Gevaar
naast ziyech en Frenkie de Jong wil je er nog 1?
1 -1
BlueDuke
Idd, haal hem dan voor einde seizoen. Kan hij het uitvechten met frenkie. Heb je daarnaast donny en siem en erachter lasse en carel.
0 0
JariLitmanen1111
Bandé kan ook op 10 spelen.
0 -2
Mart42
Is dat nou zo moeilijk om te begrijpen dat Bosz dit ook wilde maar Bergkamp en Spijkerman hielden het tegen. Door het beleid wat hun wilden zakte je wel af en met af en toe leuk voetbal zijn ze er nog niet.
1 -1