Plek Nouri in kleedkamer blijft onbezet

JesseTH, 12-01-2018 om 19:56, 11155 views, Algemeen Dagblad | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

De plek van Abdelhak Nouri in de kleedkamer van Ajax zal nog altijd niet bezet gaan worden, zo weet het Algemeen Dagblad. Erik ten Hag heeft gemerkt dat de spelersselectie zich daar het best bij voelt en hij denkt er dan ook niet over om daar tegenin te gaan.

'De selectie voelt zich daar prettig bij', zo spreekt Ten Hag over de keuze voor het leeglaten van de plaats in de kleedruimtes van de Johan Cruijff ArenA. 'Dat ga ik niet veranderen. Ik heb deze week mijn ogen en oren goed gebruikt.'

'Ik heb zelf niet het initiatief genomen om er een onderwerp van te maken', begint de kersverse oefenmeester zijn verhaal over zijn benadering naar de spelers toe. 'Maar als spelers er over willen praten, is daar alle ruimte voor. Het speelt ongetwijfeld nog in hun hoofden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hakkietjakkie
En zo moet het ook blijven in mijn opinie! 34 nooit meer aan iemand anders geven, zijn plek daar laten waar die is en het niet aanpassen en als we de 34e hebben zou die daar ook mooi mogen staan!
0 0
EVH
34 bro
2 -1
Frankey78
Mooi gebaar en inderdaad zo houden ook. Als de spelers zich daar ook prettig bij voelen, is dat alleen maar goed in het verwerkingsproces. Ik ben verder wel benieuwd naar jullie mening want ik vraag me namelijk af of Ajax uit eerbetoon toch naar Nouri toe, zijn rugnummer ook zouden moeten bevriezen (of zeg maar nooit meer mee spelen zoals bij Cruijff met nummer 14) of juist wel mee laten spelen?
Verder hoop ik maar dat zijn plekkie in de kleedkamer nog lang onbezet mag blijven.
3 0
Dwergje48
Ik heb niks met rugnummers als eerbetoon uitsluiten, maar in dit geval vind ik dat wel toepasselijk. Ook omdat we op jacht zijn naar kampioenschap 34 en hij daarom dat nummer koos.
1 -1
Redrum
Logisch.
2 -1
RH1900
Logisch en volledig terecht, graag ook houden zo.
3 -1
Middenweg401
Voor altijd leeg houden (zo lang we in de Cruijff Arena spelen dus) zou Ajax sieren als een warme club. Als on-Nederlands (je zou het bij een Engelse club verwachten) eindeloos eerbetoon.
5 -1
martin1234
Totdat de letsel advocaat van de Nouri's miljoenen van Ajax eist? Ik ben benieuwd wat er dan gebeurt.
0 0
Middenweg401
Juist dan. Dat moet je scheiden. Doet niks af aan het verlies en de relatie Ajax-Appie.
0 0