Ten Hag: 'Talent zal hard moeten werken'

JesseTH, 12-01-2018 om 18:46, 9487 views, Telesport | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Erik ten Hag is positief gestemd over het talent waar de selectie van Ajax over beschikt. Wel benadrukt hij dat ieder talent ook hard zal moeten werken om al zijn potentie tot uiting te brengen.

'Ze zijn ongelooflijk talentvol, maar talent zal heel hard moeten werken', zo spreekt Ten Hag tegenover Telesport. 'Dan kunnen ze ontzettend succesvol worden en hele mooie carrières gaan ontwikkelen. Dat moeten ze zelf doen, maar de staf en ik zullen ze daarbij ondersteunen. Voetbal is een complexe sport. Wij hebben heel veel kennis hier binnen Ajax en wij zullen er alles aan doen om de spelers naar hun maximale top te brengen.'

Dat Huntelaar zal beginnen als eerste spits van Ajax, is duidelijk. 'Het is en blijft een tegenvaller dat Dolberg uitgevallen is, maar we moeten ermee dealen. Ik ben natuurlijk heel blij met Huntelaar als spits, laat dat duidelijk zijn. Hij wilt graag kampioen worden. De weg ligt vrij en open.'

Donny van de Beek merkt op dat het er onder Ten Hag weer net even iets anders aan toe gaat, al kan hij niet precies vertellen waar het hem dan in zit. 'Hij legt het spel wel een aantal keer stil om dingen uit te leggen. Het verschil met Peter Bosz en Marcel Keizer is lastig te zeggen. Ik heb hem pas een paar dagen meegemaakt.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA-B93
Huntelaar en Van Persie tegen elkaar, dat zou wat zijn haha!
0 0
Frankey78
Waarschijnlijk blijft het gewoon hetzelfde als vorig jaar, Dolberg de eerste spits en Huntelaar in zijn vaste rol. Alleen omdat Dolberg nu geblesseerd is word Huntelaar de eerste spits en zou hij Cassierra als tweede spits kunnen gebruiken eventueel. En dat talenten hard moeten werken lijkt me ook vrij logisch. Dat moet iedere voetballer als hij de top wil bereiken. Ik krijg er langzaam aan wel meer vertrouwen in met Erik ten Hag, hij heeft in ieder geval een visie en ik hoop dat hij daarmee ons Ajax weer naar successen zal leiden. We zullen zien..heb er in ieder geval weer zin in eerst thuis in de eigen JC Arena tegen de kakkies.
0 0
FlyingDutchMan
Zegt Ten Hag nou dat The Hunter eerste spits is omdat Dolberg niet beschikbaar is, of zegt Erik dat ongeacht Dolberg sowieso KJH de eerste spits is?
1 -1
Pierre Heno
Bel 'm even op dan!
0 0
AFCAMM
Hij zegt dat Huntelaar na de winterstop zal beginnen als eerste spits. ‘Dat is duidelijk’ verwijst naar de blessure.

Die blessure ontneemt hem de keuze. Die maakt hij waarschijnlijk nog op basis van de trainingen of zo. In de tussentijd is Huntelaar sowieso eerste keuze.

Ik denk dat hij van dichtbij wil zien wat alle spelers kunnen, om dan zelf een besluit te nemen. De mensen die er eerst stonden waren immers de keuze van de vorige trainer(s).
1 0
Watkennytetediegast
Geen van beide toch? alleen dat hij nu speelt en de concurrent is geblesseerd. ( weg is vrij en open)
3 0