Overmars rekent alleen op vertrek van Dijks

giobelloni, 10-01-2018 om 11:48, 14501 views, Algemeen Dagblad, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Marc Overmars gaat er vanuit dat Mitchell Dijks nog deze tranferperiode zal vertrekken. Dat bevestigt de directeur spelersbeleid woensdag tegenover de pers op het trainingskamp van Ajax.

Zo twittert onder meer Daniël Dwarswaard van het Algemeen Dagblad over het aankomende vertrek van de 24-jarige linksback. Daarin meldt hij dat Overmars gezegd zou hebben dat de verdediger zijn weg wel zal vinden.

Dijks keerde begin dit seizoen terug in de selectie van Ajax nadat het er eerder op leek dat de Purmerender voor een vertrek zou staan. Marcel Keizer was echter gedwongen om hem, door blessures bij andere spelers, terug te halen naar Ajax 1.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Zionist
Echte Ajacied. Het ga je goed Mitchell. Nooit klagen, jammer dat het niet beter met je ging als linksback.
0 0
AJAXTHELEGEND
Dijks verdient toch complimenten ,omdat hij als de meest afgezeikte speler ,iedere keer toch weer klaar stond als Ajax hem toch weer nodig had .Met volle inzet. Als hij dan toch gaat vertrekken bij Ajax ,is hem het beste gegund.
1 0
Liefhebber74
Helemaal mee eens. Natuurlijk komt hij voetballend tekort voor AJAX, maar deze jongen gun je gewoon een leuke carrière ergens anders. Aan zijn inzet en positiviteit ligt het niet... Die man heeft wat stront over zich heen gekregen, maar liet nooit zijn hoofd hangen en stond er toch maar mooi toen er niemand anders was...
0 0
ram
Lijkt me wel ja. Opvolger is niet nodig. Met Wober, Sinkgraven, Viergever en later Bakker hebben we voldoende back-up
1 -1
3sterren
Voor wat betreft de namen ben ik het met je eens, maar gezien de ernst van hun blessures zou ik Sinkgraven en Viergever voorlopig niet als back-up willen duiden ...
0 0
Michels
Opvolger is toch al gehaald met Tagliafico, lijkt me...
2 0
Oliveira
Jammer dat hij net te weinig in zich heeft om te slagen bij Ajax. Verder heeft hij echt een top mentaliteit, iets waar veel mensen nog iets van kunnen leren. Ik hoop dat Mitchell Dijks een leuke club weet te vinden waar hij kan spelen.
3 0
3*stars*3
Mee eens.
0 0
theflyingdutchm
Als ik Overmars was dan kocht in nog een jong talent voor de linksback als 2de man. Laten we alsjeblieft de traditie doorbreken om willekeurige spelers die eigenlijk op een andere positie horen te staan links en rechtsback te zetten. (Wober, Veltman, Sinkgraven etc.) Gewoon 1 rechtsback op rechts en een linksback op links met 2 bankzitters erachter.
1 -2
Van Reenen
Ik ben het niet met jou eens en zal waarschijnlijk ook niet gebeuren. Wij hebben al een zeer goede, jonge, linksback van 17 jaar. Is nu mee met de selectie naar Algarve en je kan hem zaterdag bewonderen bij Ziggo op kanaal 14. Hij heet Mitchell Bakker en is de back voor de toekomst. Hij kan ook in het centrum van de verdediging spelen. Hij speelt nu bij Ajax O19. Ik ga er wel van uit dat hij misschien wat speelminuten krijgt. Ajax speelt 2 oefenwedstrijden, de eerste om 13:00 uur tegen Lyngby en de tweede om 16:00 uur tegen MSV Duisburg. Allebei de wedstrijden dus uitgezonden door Ziggo. Ik kan niet wachten.
4 -1
waayop
Dat jonge talent speelt al bij Ajax, Mitchel Bakker. Die centen kunnen in de portemonnee blijven dus.
2 -1
Web
Laten wij het open, hij komt zwaar tekort.
Maar een prima gozer, met een goede instelling.
Voor beide partijen beter.
0 -1
Van Reenen
Misschien iets voor PSV ?
1 0
Web
Wie weet
0 0
Ajax27
Voor altijd bij Ajax, de nodige wedstrijdjes als het echt niet anders kan meepakken, en uitgroeien tot een ware cultheld! :) Nee zonder gein, ik gun 'm een mooie transfer. Als ik hem was zou ik lekker in Turkije in de zon voor een mooi salaris gaan voetballen.
1 0
Bil
Aardige gozer.

Maar geen Ajax voetballer.

Lekker naar Groningen of Zwolle laten gaan.
4 0
koenos1
De Engelse competitie is een goede match
4 0
Hugoboss92
Zoals Norwich vorig seizoen. Prima club voor hem
2 0
Ajax#1900
Wel het tweede niveau dan natuurlijk.
4 -1
Bjorn
Beste voor alle partijen. Niets dan lof voor Dijks' instelling en houding. Prima gozer maar voetballend niet goed genoeg.
10 0
JanTa
PSV kan nog wel een winkeldochter van Ajax gebruiken.
0 -1
DavidFerr
Kan je het uitleggen? Ik snap het niet.
1 0
chrisjuhhh
voor 5 miljoen mogen ze het doen .
0 -1
Pointer1
Gewoon verkopen aan Sparta. Advocaat kan m wel uit eigen zak betalen.
0 -1