KNVB: 'Nouri ook schriftelijk op hoogte gebracht'

BVeenstra, 06-01-2018 om 12:05, 24193 views, RTL Nieuws |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De KNVB heeft in een reactie aan RTL Nieuws laten weten dat Abdelhak Nouri zowel mondeling als schriftelijk over de uitslag van medische testen op de hoogte is gebracht. 'En zijn club Ajax ook', aldus een woordvoerder van de voetbalbond.

In 2014 en 2016 zijn er volgens de KNVB bij Nouri medische checks gedaan naar zijn hart. Bij beide tests kwam een hartafwijking naar voren. Deze zijn volgens de bond met de voetballer gedeeld. De KNVB hield zich daarbij aan het protocol dat zijn ouders niet hoefden te worden geïnformeerd. 'Aangezien Nouri toen ouder was dan zestien jaar is alleen het informeren van de voetballer zelf voldoende geweest.'

Johan Legemaate, hoogleraar Gezondheidsrechter, bevestigt tegenover RTL dat iemand vanaf zestien jaar zelf verantwoordelijk is vanwege het medisch beroepsgeheim. 'Bij mensen van zestien jaar of ouder is het aan hen om die informatie met anderen te delen. Vanaf je zestiende ben je voor de wet helemaal zelfstandig als het om medische beslissingen gaat.'

De familie van Nouri zelf liet zaterdag in een persbericht weten niet op de hoogte te zijn geweest van de hartafwijking van Abdelhak. Daarbij zijn zij er ook van overtuigd dat Abdelhak zelf niets wist van de afwijking. Een korte verklaring van de KNVB via de officiële kanalen is hier te lezen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
robertt500
als er een bevestiging van is gestuurd door KNVB dan zal dat nog wel ergens in een dossier zitten neem ik aan.
0 0
Cello
Het valt me op hoe snel er supporters hier zijn, die op basis van dit artikel, gelijk Ajax in het beklaagde-bankje willen drukken. Zelfs daar waar het het hele gebeuren op het veld op 8 juli aangaat heet het gelijk dat het Ajax dit en Ajax dat is. En dat door supporters.
Op 8 juli zakte onze kleine grote man op de grond en nu hoor je iedereen roepen dat is nagelaten bijvoorbeeld dat men direct is gaan reanimeren. Op zich kan je dat al flauwekul noemen, Het hele gebeuren staat me nog steeds op het netvlies en Appie had niet direct een hartstilstand!. Op enkele, welliswaar walgelijke beelden, die redelijk close-up waren kon je ook zien dat ie nog ademde en minimaal reageerde op zijn hulpverleners. Die hartstilstand is pas ontstaan ergens tijdens de hulpverlening. Hoe snel dat opgemerkt is zal altijd een vraag blijven. Of men adequaat heeft gehandeld misschien ook wel. Tegelijk wil ik erbij aantekenen dat het snel geven van hartmassage en het gebruik van de AED bij lange na niet betekent dat dit uiteindelijke resultaat voorkomen had kunnen worden. Jammergenoeg zijn er ook altijd gevallen, die ondanks dat toch echt overlijden òf te lang van zuurstof verstoken blijven en daardoor schade oplopen. En in laatste gevallen wil dat niet zeggen dat er dan fouten gemaakt zijn.

Verder denk ik dat er wbt de informatievoorziening naar bijvoorbeeld de familie Nouri geen onwil is bij Ajax of KNVB, maar dat iedereen gewoon gevangen zit in het web van wettelijke regels. En als je zegt Ajax en KNVB dan heb je het dus over medici die verbonden zijn aan de club/bond, die te maken hebben met hun beroepsgeheim. Die kunnen lang niet alles delen met derden en soms dus niet eens met de club of bond. Ook daar hoort dan Appie eerst toestemming voor te geven, voordat dat kan. In de huidige situatie, met een Nouri die niets meer kan aangeven, kan volledige openheid van zaken, denk ik, alleen gegeven worden met rechterlijke toestemming.

En wbt de financiele afhandeling van alles, denk ik, dat Ajax of de KNVB ook niet direct een partij is/zijn. Daarvoor zijn ze verzekerd en is dus de verzekeringsmaatschappij een partij.

Het vingerwijzen, waar nu het NRC onder andere mee gestart is, lost niets op. In deze zaak zijn alleen maar verliezaars: Appie Nouri, zijn familie, Ajax en ook de Bond.
7 0
robertt500
als er überhaupt enig risico bekend zou zijn dat dit kon gebeuren met Nouri had Ajax het risico nooit genomen.
0 0
ditisdebeslissing
lorenzo ebicilio had ook hart problemen en die kreeg een apparaat waarmee zijn hart werd gemonitord. wou dit even kwijt vind het echt vreselijk wat er met Nouri gebeurd is.
0 -1
brullie
Ik zou als supporter erg voorzichtig zijn met het trekken van conclusies. Laat de familie, Ajax en KNVB er zelf uitkomen en laat dit alles tussen de partijen uitgewerkt worden.
2 0
RedFeather
Precies. Soms hoef je geen mening te hebben. Laat de openstaande vragen maar rustig beantwootd worden.
0 0
Afca85meer
Dit is voer voor de advocaten. Zij zullen gaan afvragen of de artsen van Ajax risico hebben genomen. De vraag hoe groot was de afwijking zal hier centraal staan. Daarnaast zullen zij vraagtekens zetten bij het (laat) reanimeren wetende dat het bekend was dat Nouri een hartafwijking had.
0 0
Juichtoon
Nouri heeft nu iets verzwegen zo lees ik in de VK. Hij zou Ajax niet hebben verteld dat hij tijdens zijn vakantie zomaar is flauwgevallen.
1 -1
martin1234
En die familie gelooft wel meer rare dingen.

(Daarbij zijn zij overtuigd dat Abdelhak zelf niets wist van de afwijking.)
0 0
Michelinho
Zodra iets een juridische kwestie wordt en zeker als er een schuld- of aansprakelijkheidsvraag bij komt kijken zijn "officiële" verklaringen geen garantie dat daarin de waarheid gesproken wordt. Zelfs in de rechtszaal, met de hand op het wetboek, wordt er op los gelogen. Ik beweer niet dat de KNVB liegt, maar tegelijkertijd ga ik er ook niet vanuit dat ze het ruiterlijk toe zouden geven als er sprake is geweest van nalatigheid.
0 -1
grannig mokum1
Wat heeft ajax een voordeel in om alles te verzwegen?
Niks, nada, er is alleen maar verliezers, voor de familie en voor ajax...
6 -1
Red Devil
Ik kan me niet voorstellen dat Appie dat hartprobleem aan zijn ouders verzwegen heeft. Dat gaat er bij mij echt niet in.
Maar de leugens gaan zeker boventafel komen.
0 -9
RaynoFischer
Als het iets onschuldigs was wat toen bleek dan zou ik Appie daarin wel begrijpen, die wilt niemand ongerust maken
2 0
Ajaxvooraltijd
Hoezo niet? Ken jij de familie persoonlijk? Hou anders gewoon op met je aannames.
6 0
Henkstarr
Als er een brief is verzonden dan moet deze toch in de boekhouding/administratie terug te vinden zijn?

Plus als je hele familie je op een voetstuk zet (op een goeie en gezonde manier laat dat duidelijk zijn) brengt dat ook veel druk mee voor een jonge jongen van 17. Ergens zou ik het wel begrijpen als Ap dit voor zichzelf heeft gehouden, andere kant ook weer niet (ook op media gebaseerd mijn mening natuurlijk) omdat het gezin zo hecht is.

Met dit wijzen zou je zelfs bij het medische team van werder Bremen kunnen analyseren, wat ook nergens op slaat. Gewoon maar afwachten en specialisten rustig hun werk laten doen.
2 0
IDJosh
Hopelijk wordt het gauw rustig omtrent deze zaak. Laat Ajax, KNVB en familie Nouri dit rustig uitvogelen zoals dat gepland was. Schande dat de NRC er een slaatje uit probeert te slaan.
6 -1
Pointer1
@TMuurtje Ben er ook bang voor dat het slepende ruzies en rechtzaken gaan worden. Je hebt altijd aasgieren die de familie benaderen om hen niet geheel belangeloos juridisch bij te staan. Gaan ze uitrekenen wat Nouri in zijn carrière had kunnen verdienen als hij uiteindelijk bij Barca zou spelen. Ajax moet het wel netjes afhandelen maar het moet allemaal wel reëel blijven. Hoop toch dat er ooit nog goed nieuws komt over die jongen. Al is dat tegen beter weten in.
2 0
pizzapunt
Lekker stoken dus van het NRC. Het ging al iets te goed met Ajax met een trainerswissel, contractverleningen, de begeerde aankoop die aansluit en de verdere verbouwing van de Arena.
Die Rioolrat van die kutkrant moet zich diep schamen.
10 0
Ajaxvooraltijd
Case closed dus.
4 0
tMuurtje
Laten we hopen dat het zwartepieten hiermee niet is begonnen en het geen verhaal van slepende rechtzaken en ruzies (lees: geld) gaat worden.
De dingen zijn gegaan zoals ze gegaan zijn.
De Nouri die er ooit was krijgt niemand er mee terug; dat is meer dan triest genoeg.
8 0
Eduard
Ik vind het hartverscheurend dat over zo een delicate zaak met via de media wordt gecommuniceerd en dat de media zich hiervoor laat gebruiken. De media (in dit geval de NRC) zou moeten weten dat dit alleen maar diepe wonden slaat. De zucht naar sensatie, anders kan ik dit niet duiden, is totaal ongepast en schadelijk.

Natuurlijk is het belangrijk dat de bond de club en de familie Nouri (of welke familie dan ook) zorgvuldig en transparant met met medische persoonsgegevens omgaan en adequaat handelen. Maar dit moet vooral een zaak tussen de betrokken partijen zijn. En aangezien de familie, Ajax en de KNVB alles met elkaar delen is het vooral zaak dit tussen de partijen te houden uit respect voor alle betrokkenen. Zoals ik al zei, de rest is speculatie en sensatie, en totaal ongepast!!
8 0
Michelinho
De media laat zich hiervoor gebruiken? Nee, de media ruikt een scoop en gaat lopen wroeten tot ze een verhaal hebben.
0 0
Ar
Dit roept allemaal wel vragen op.
Is dit waarom Ajax zo voorzichtig omging met Nouri?
Waarom ze hem niet al op z'n18de lieten debuteren? En Sinkgraven kocht?
Waarom Bosz twijfels uitte of Nouri daadwerkelijk de top zou halen?

Ik begrijp wel waarom de familie een advocaat in de arm heeft genomen,
0 -13
Bjorn
De links die jij legt met een hartafwijking zijn in mijn ogen niet fair en ver gezocht.
1 0
JesseMKB33
Oke goede onderbouwing ook.
0 0
AjaxRobEnschede
Daarom heeft de familie geen advocaat genomen, maar omdat de verzekering daar waarschijnlijk voor gezorgd heeft Het bekende schuiven is begonnen, daar kan Ajax en de familie helaas niets aan doen. Heb je een auto ongeluk gehad gaat het ook zo. Geen verzekering wil betalen. En zo sta je zonder dat je het wilt als partijen tegenover elkaar. Heel vervelend allemaal, want ik denk dat dit het begin pas is. En als er eenmaal advocaten bij betrokken zijn gaat elke communicatie ook weer via die advocaten. Die jongens hebben er ook baat bij dat het lang gaat duren denk ik altijd. Uurtje factuurje En er is ook altijd wat te vinden, iedereen heeft wel ergens een keer een fout gemaakt, ook ons Ajax dus
1 0
johnd
Storm in een glas water dus, NRC moet zich enorm schamen.
6 0
AgeM
NRC is al tijden niet de kwaliteitskrant meer van weleer .
Eerder een soort roeptoeterkrant voor intellectuelen ,zoals Telegraaf dat is voor Jan met de Pet
Weet iedereen wel waar afkorting NRC voor staat ?
Voor wie niet: Nieuwe Rotterdamse Courant!!
Het gaat zeker te goed met Ajax .....
Gewoon de tijd zijn werk laten doen . Dan komt de waarheid wel aan het licht.
Het gaat hier wel om grote financiële belangen , ook voor de familie .
En natuurlijk voor de verzekeringsmaatschappijen .
Die keuren echt wel streng hoor .
7 -3
martin1234
"roeptoeterkrant voor intellectuelen" :-) :-) :THUMB:
0 0
Puurvoetbal
Kolere, wat heb jij een verdorven geest, om bij zo’n delicate kwestie de rivaliteit tussen ajax en feyenoord van stal te halen. Shame on you !
De advocaat van ajax komt uit Rotterdam; daar kan jij denk ik wel wat mee. Droevig type
0 -3
martin1234
Dat Rotterdam lijkt me ook niet echt relevant, maar de NRC is wel het 'intellectuele' clubblad van Groenlinks. Claimt kwaliteit, maar zo biased als de hel.
0 0
AgeM
Die krant is behoorlijk achteruit gehold hoor ! Bovendien is het opvallend dat net nu Ajax met positieve berichten komt over transfers e.d , dit allang bij betrokken partijen bekende bericht de ether in gestuurd wordt . Niet ik ben verdorven , maar die journalist die het item gebracht geeft , dat is pas ranzig . je kan je afvragen hoe die aan dat idee komt
1 0
davy14
Oké, met dat sensatie zoeken heb ik sowieso niks.
Blijft echter merkwaardig en bizar hoe amateuristisch Ajax te werk is gegaan! Al eerder heeft een speler van Ajax, Sno, een hartstilstand gekregen op het veld. Daarnaast heeft Ajax dus twee keer te horen gekregen dat Nouri een hartafwijking heeft. Hoe kan er dan niet standaard een AED aanwezig zijn?! Waarom ging de medische staf niet meteen uit van problemen bij het hart? Er is een heleboel mis gegaan, sensatie zoeken heeft geen zin meer bovenstaande laat me toch geen beste conclusies trekken. Laat Ajax nooit meer zulke fouten maken.
0 -7
OKP-AFCA
Ik hoop voor je vriendin dat je niet met alles zo snel bent als dat je nu bent met je conclusies trekken.
1 0
waayop
Voorlopig is het nog onduidelijk of er iets is misgegaan. Zowel op het veld in Oostenrijk als wel in de communicatie over de hartafwijking van Nouri. Wacht eerst de feiten af voor je een conclusie trekt. Als iets in de krant staat betekend niet dat het waar is.
0 0
Schillo
Des te vreemder is het dat de medische staf van Ajax (die klaarblijkelijk op de hoogte waren van de kleine hartafwijking) niet meteen zijn begonnen met reanimeren. Op het oog leek het alsof er veel te lang duurde voor de reanimatie werd gestart. Ik snap de familie Nouri wel. Als het mijn kind zou zijn zou ik ook antwoorden willen hebben op al mijn vragen. Koste wat kost.
3 0
PeterVKV
Ja, dat het zo lang duurde voordat de reanimatie begon was voor mij vanaf het begin al een groot vraagteken. En dat is met het nieuws van zijn hartafwijking natuurlijk een nog veel groter vraagteken geworden.
1 0
Bobbaasje
NRC is een k*t krant.
4 0
AFCA.
Nouri was zelf dus op de hoogte maar wilde het niet vertellen omdat hij bang was voor zijn carrière. Ouders kunnen het niet verdragen dat hij dit niet verteld heeft en schuiven nu de schuld af op iemand anders.
4 -3
mickey2602
Ik denk dat de conclusie van PeterVKV dichter bij de waarheid ligt.
Mocht Appie het zelf willen verzwijgen ivm zijn carriere,bij een club als Ajax wordt ieder jaar een medische test gedaan en ook als je naar een andere club gaat is dat het eerste wat er gebeurt. Dus zoiets verzwijgen ivm je carriere kan nooit want ze zien het toch wel.
0 0
PeterVKV
Nee, Nouri was niet bang voor zijn carrière, maar bang om zijn moeder onnodig (want zo leek het....) ongerust te maken. Onder invloed van een haai van een letselschade advocaat (die een hoog percentage krijgt van de mogelijke schadevergoeding) moet de familie nu aangeven dat zij denken dat Nouri er niets van wist. Maar dat is juridisch natuurlijk kansloos omdat er schriftelijk bewijs van het tegendeel is. Storm in een glas water dus.
3 -1
DavidFerr
Wat een complottheorieën weer. Allemaal volledige speculatie. Het staat niet eens vast dat de familie Nouri daadwerkelijk een rechtszaak gaat beginnen.
0 0
grannig mokum1
Wat is dit de bedoeling? Met dit bericht? Een zondebok aanwijzen?....
5 -1
AFCAMM
Voorkomen dat een zondebok wordt aangewezen, denk ik eerder.

Edit: Het blijft een bijzonder gegeven dat mensen minnen omdat ze niet begrijpend kunnen lezen.
0 -2
Babayaka
Yup geldjes binnen harken wat anders?

Nouri gaat niet in ene weer lopen en sporten enzo.
2 -2
Robinjo1988
Als dit klopt dan heeft die pleuriskrant een hoop heisa gemaakt om niks. Zou niet voor het eerst zijn.
6 0
gras
Hoezo. Dit gaat over de KNVB en niet over Ajax. Eerst maar eens duidelijk krijgen of er voldoende rekening is gehouden met deze afwijking. ZO ja, dan nog moet je om de tafel om netjes een regeling te treffen met de familie. Gewoon uit fatsoen. Hoe moeilijk is het nou dat te begrijpen.
0 -3
Robinjo1988
Nee het gaat er om of Nouri op de hoogte was. In dit artikel staat dat dat het geval was en die krant suggereert van niet. Dat is schandalig, als het klopt hé.
1 0
johnd
Als er voldoende rekening gehouden is moet je nog steeds een regeling treffen? Dat lijkt me onzin, zolang er geen schuld is, valt er niks te regelen. Misschien maximaal het contract-salaris gewoon doorbetalen uit goodwill
2 0
atalantanio
Dus het komt er waarschijnlijk op neer dat Nouri het wist, het verzwegen heeft ten opzichte van familie, Ajax er ook vanaf wist, maar het niet als alarmerend beschouwde.. En nu loopt het uit op een rechtszaak met alleen maar verliezers.
5 -1
Babayaka
Tja ze moeten gewoon topsporters met gezondheidsproblemen problemen weren uit de professionele topsport. Is het zelfde als astmatische wielrenners die 5x de tour winnen.
0 -4
RusselWestbrook
What the fuck?
0 -2
TOOL
Dit is wel heel belangrijke info en ook goed dat dit gedeeld is.
0 0
Rolleman
De familie Nouri heeft niets dan lof voor Ajax. "We zijn de club dankbaar”, zegt Abderrahim. "Wat de dokter Don de Winter, teammanager Tjerk Smeets en vele anderen allemaal voor ons hebben gedaan, is fantastisch”, vult vader Mohammed aan. "Dat zullen we nooit vergeten. dit stond 19 december in telesport......
5 0
aanval86
regel dit gewoon onderling ipv via de media. triest.
3 0
DavidFerr
Dit vind ik echt erg, hoe er nu over de familie van onze geliefde Appie Nouri wordt gesproken. Dit bericht is voor degene die de familie van Nouri nu als geldwolven willen neerzetten.

De familie van Nouri zijn niet degene die constant de media opzoeken. De media zoeken hen constant op en nu heeft de familie een persbericht uitgebracht om hierop te reageren. De familie van Nouri geeft niet voor niets in het persbericht aan dat zij niet door de media benaderd willen worden.

Maar verplaats jij jezelf eens in de schoenen van Nouri zijn familie. Nouri heeft een hartstilstand en verliest het merendeel van zijn hersenfuncties. Het is tragisch maar niemand wordt beschuldigd van iets. Maar dan komen er steeds meer geluiden dat de clubarts te laat is begonnen met reanimeren. Daarna komt ook nog eens uit dat Nouri een hartafwijking had en Ajax en de KNVB wisten daarvan maar de familie van Nouri niet. Tuurlijk kan het zijn dat Appie het zelf wist maar het niet aan zijn familie had verteld. Dat moet nog blijken.

Vraag jij jezelf nu eens eerlijk af als jij Nouri zijn vader was of jij dan niet alles zou willen weten? Wat is er gebeurd? Wat was er al bekend?

Dan vind ik het totaal logisch om een specialist (letseladvocaat) hier onderzoek naar te laten doen.

Dan vind ik het persoonlijk echt SCHANDALIG om te gaan suggereren dat Nouri zijn familie dit onderzoek puur voor het geld doet. Met zijn allen in de 34ste minuut klappen en zingen voor Nouri maar bij het minste of geringste Nouri zijn familie neerzetten als geldwolven. Zo zijn wij niet, wij zijn Ajax. Laten wij ons van onze beste kan zien.
5 -3
mickey2602
1 nadeel,je zegt hier,overigens terecht,dat het nog moet blijken dat Appie het zelf wel wist.
De vraag,hoe moet dat feit dan boven tafel gehaald worden?
Appie kan er zelf niet naar gevraagd worden,zijn familie weet van niks. Ik betwijfel of Appie destijds tegen iemand van de clubleiding heeft gezegd dat hij dit niet met zijn ouders zou delen. Dan zou je uitkomen op vrienden/collega's zoals bijv een Donny vd Beek,misschien dat Appie hem er wel iets van heeft verteld.
Of dat het wel bekend is in de club dat hij hartafwijking had en dan bedoel ik bij meer als alleen de medische staf en Appie zelf.
0 0
Michelinho
Als het hem mondeling is medegedeeld zal die persoon daar een verklaring of getuigenis over af moeten leggen. Of dat dan bewijs genoeg is is nog maar de vraag.
0 0
johnd
Ben het helemaal met je eens.

De enige die je dit echt kwalijk mag nemen zijn de 'reporters' van het NRC. Sensatiezoekers die niet eens proper checken bij de KNVB...
1 0
Stephen
Grotendeels eens. Ik denk dat iedere ouder in deze situatie de onderste steen boven zou willen hebben. En ook al is het waarschijnlijk aantoonbare onzin dat Nouri zelf niet op de hoogte was gebracht, dan nog roept de aanwezigheid van dit medisch dossier nog meer vragen op die beantwoord moeten worden.

Echter 'onderzoek laten doen door een specialist' en een letselschadeadvocaat in de arm nemen zijn twee totaal verschillende dingen. Een letselschadeadvocaat is geen 'onderzoeker' maar heeft slechts 1 doel: het claimen van geld door de schuld van letsel bij derden neer te leggen. En als je zo iemand in de arm neemt dan is de claim ook het doel. Dat kan volledig gerechtvaardigd zijn; daar wil ik niet eens over oordelen. Maar ik stoor me in de berichtgeving wel aan het door elkaar halen van deze twee dingen.
1 0
gi0vanni
Vind dat je helemaal gelijk hebt. Alleen is er geen specialist nodig. Er staat dat je vanaf je 16e zelf verantwoordelijk bent. Dus dan mag niemand iets over je medische gegevens weten. Een van de uitzondering is hier dat je als prof speler hier op getest wordt.

Waar het hier dan wel omgaat is het volgende. Als de arts op de hoogte was (En zelfs al zou hij niet op de hoogte zijn.) dan blijft de hoofdvraag waarom hij het protocol niet opgevolgd? Als de terechte protocol voorschrijft snel te handelen waarom duurde het dan zo lang? Iemand moet binnen 4 minuten gereanimeerd zijn anders is de kans dat vitale organen schaden oplopen heel groot.

Het is dus normaal om te kijken of alles wel goed is verlopen. En dat ze geld willen zien is ook logisch. Rechtszaken zijn duur omdat je de advocaat zelf moet betalen. En dat kan al snel zo'n 300 euro per uur kosten en dan hebben we het niet over topmannen.

ps: Dit ondanks dat het FIFA-protocol voorschrijft dat bij een speler die zonder direct contact met een medespeler op de grond valt meteen met een defilibrator aan de reanimatie moet worden begonnen.

Hoop wel dat hier een typ fout is gemaakt in dit protocol. Want met een defilibrator beginnen mag nooit.
1 0
Rolleman
in your face NRC flikkers !
4 0
Juichtoon
Zo dan. NRC roddelblad. Hoe lang zou het duren voordat TT iets aanpast?
3 0
Joseph
Eerst sensatie maken, dan onderzoek doen, zo weet je wat voor een krant er op je deurmat valt.
0 0
0181ajacied
ik krijg steeds meer het gevoel dat de Familie Nouri dit alleen maar doet voor de poen.
3 -9
Joseph
Dit wordt ingefluisterd door de letselschade advocaat, een misselijk figuur dat blijkbaar op het gevoel van de familie speelt om er geld uit te halen.
0 0
JanTa
Dit is een schandalige opmerking van je. Iedere ouder die zoiets ergs hebben ondervonden met hun kind wil zoveel mogelijk openheid van zaken hebben en daat heb je soms een advocaat bij nodig.
3 -2
PJK54
Of het een "schandalige opmerking" is kan je over twijfelen ik vraag me alleen af waarom het via de media gespeeld moet worden???? dan heb ik ook zo'n idee van waar gaat het om Nouri wordt nooit meer beter dus blijft over geld. Ik neem toch aan dat een club als Ajax daar netjes mee omgaat, vandaar ook dat deze niet via de media reageert natuurlijk.
0 0
johnd
De media speelt het via hen, zij worden benaderd door de media, niet andersom.
1 0