VI: 'Ajax brengt bod uit op Argentijn Tagliafico'

AFCA_Roan, 18-12-2017 om 19:44, 34212 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In de zoektocht naar een linksback is Ajax uitgekomen bij Nicolás Tagliafico. Volgens Voetbal International willen de Amsterdammers zich tijdens de winterse transfermarkt verzekeren van de diensten van de 25-jarige verdediger van CA Independiente. 

Ajax zou zelfs al een bod van vier miljoen euro hebben uitgebracht op Tagliafico, die de ontstane leegte op de linksbackpositie door het wegvallen van Daley Sinkgraven en Maximilian Wöber op moet vullen. Hoofd scouting Henk Veldmate heeft de eenvoudig Argentijns international meermaals bekeken en bracht een positief rapport over hem uit.

Tagliafico, die bij zijn club de aanvoerdersband draagt, zou zelf niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Europa staan, nadat hij eerder een jaar onder contract stond in Spanje bij Real Murcia. Met de mogelijke komst van Tagliafico wil Ajax een einde maken aan de zorgen die al langere tijd bestaan op de linksbackpositie. In de gewonnen competitiewedstrijd tegen AZ (1-2) moest trainer Marcel Keizer wederom een beroep doen op de reeds afgeschreven Mitchell Dijks, die aan het begin van het seizoen aanvankelijk geen rugnummer kreeg toebedeeld.

Check hier de video met skills en acties voor app-gebruikers.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Nicolas Tagliafico ziet er goed uit op YouTube en beter wat we nu hebben in de ziekenboeg en Dijks.
0 0
PuurGeluk
Is het zo slecht gesteld met onze eigen jeugd?
1 0
RaynoFischer
Qua linksbacks wel ja, de enige met duidelijk potentie is Bakker en die jongen is 16/17 en speelt net een paar wedstrijden bij jong, doet het prima nu
2 0
Van Reenen
Weinig tot geen ervaring als ze er al zijn.
0 0
Web
Ajax moet twee backs halen
De ruimte die daar ligt met twee buitenspelers die naar binnen trekken.
Echt daar stokt het.

Centrum met de Ligt en Wober echt heel goed.
Middenveld Ziyech, Schone, vd Beek en Frenkie top.
Voor Bande, Kluivert, Huntelaar, Dolberg, Neres. heel goed.
2 0
Van Reenen
En Johnson mag je er ook bij rekenen
1 -1
AFCAsphere
Off-topic, maar check even de Instagram post van het officiële account van Ajax (@AFCAjax) waarop Matthijs zijn rijbewijs heeft gehaald. Er staan een behoorlijk aantal reacties van Feyenoorders onder zoals ''Nouri worden'', ''90 minuten lang Nouri aan de zuurstofslang'' en een account met een schokkende foto als avatar, waarop Nouri behandeld word. Waarschijnlijk een groepje vrienden dit dit allemaal tegelijk deden.

Hoe kun je zo zijn?
8 0
Web
Daar wil ik helemaal niet kijken. Te triest voor woorden.
4 0
Van Reenen
Precies, dat soort randdebielen verdient een enkele reis naar Mars
1 0
Redrum
Dit zijn het type mensen die als ze ontmaskerd worden keihard in huilen uitbarsten en dan snikkend toegeven dat ze alleen maar stoer wilden doen. Te simpel en retarded om ook maar enigszins te beseffen wat ze eigenlijk aan het doen zijn. Hier moet je totaal geen aandacht aan besteden gewoon. Tenzij je er achter kan komen wie het zijn, dan moet je ze gewoon opzoeken en de tering in slaan. Geweld is in principe nooit de oplossing, maar voor sommige mensen moet je gewoon een uitzondering maken. Een pak rammel is het enige wat ze begrijpen en waardoor ze spijt zullen voelen.
2 0
Afstandsschot
Dieptriest. Moeten we als Ajacieden gewoon boven staan en ons nooit zo gedragen. We zijn als club op alle manieren de grootste van Nederland. Dat is waar die eeuwige frustratie vandaan komt.

De 34e voor Appie.
5 0
geDaante
Heeft toch niks met clubvoetbal te maken? Dit zijn gewoon sneue figuren waarschijnlijk zonder al teveel denkvermogen en empathie, en die vind je overal, ook onder 'Ajacieden', Ajacieden blijven nou eenmaal ook mensen.

Het wij/zij denken is nog erger dan die paar malloten die zichzelf belachelijk maken.
2 -1
chrisjuhhh
Denk dat Ajax aan het door selecteren gaat :
Objectief kijken en goed analyseren is een moeilijk iets voor velen .
Seizoen 2018/ 2109 kan zomaar eens zijn :

Onana / vd Leer
Orejuela : Zeefuik
de Ligt ; Maglian ; Schuurs ; Wober
Tagliafico ; Sinkgraven ; Bakker
vd Beek ; S de Jong
F de Jong ; Schone
Ziyech ; Eiting
Neres ; Cerny ; Nunley
Cassierra ; Huntelaar ; Sierhuis
Bande ; Johnsen

ja je lees het goed je mist Kluivert , dan nog 1 jaar contract en zit bij Raiola , wat doet hij ?
Dolberg is een persoonlijke mening , maar bij een goed bod verkopen , want vind toch dat hij de juiste instelling mist in alles ondanks zijn talent , maar denk en zie vaak een Fischer voorbij komen .
Vertrek Onana en Ziyech , wat ook niet raar zal zijn dan zal dat gecompenseerd moeten worden , maar dat zal aan hun WK liggen .
2 -2
AFCAlways
Ik ben het met veel eens, maar Onana behouden gaat moeilijk worden. Die wil na dit seizoen waarschijnlijk een stap hogerop. De reserve backs en vleugelspitsen zijn niet van hoog niveau, maar in de eredivisie is dat vaak normaal. Huntelaar was leuk voor een jaartje, maar daar moet je nu ook afstand van doen, want die wordt er niet jonger op.
0 0
chrisjuhhh
Daarom zet ik er veel spelers uit de jeugd erachter en nog 1 jaar Huntelaar kan heus wel voor deze groep gezien zijn ervaring in coachen .
Onana weet ik ook niet wat hij ga doen en daarom zet ik mijn vraagteken erbij net als bij Ziyech , maar Onana wil niet ergens bij een grote club op de bank daar verwijs het wel door naar Cillissen en zei hij ook dat dan blijven de juiste weg is enkel zijn zaak waarnemer wil wat geld verdienen .
0 -1
Ajax68
Goed dat we straks een ECHTE LINKSBACK hebben, want dat is al 2 jaar het grote euvel achterin !
Nu nog een ECHTE RECHTSBACK erbij Mark Overmars.
0 0
chrisjuhhh
Die heb je namelijk Orejuela enkel moet die ook gewoon zijn kans krijgen .
7 0
Ajax27
Ik schrijf niemand bij voorbaat af, maar het vreemdelingenlegioen wordt wel groter en groter. jonge Toptalenten zoals Neres en Sanchez met af en toe een misser zoals Cassiera snap ik. Maar 24-25 jarige die op die leeftijd al lang en breed in Europa hadden moeten spelen als ze echt zo goed waren, daar zet ik mn vraagtekens bij. Van die leeftijd lopen er ook genoeg in Europa rond die bijvoorbeeld zitten te banken bij een middenmoter in de Bundesliga, Engels spreken en direct communicatief en voetballend een meerwaarde kunnen zijn.
1 -3
NouridolbergNeres34
Ik vind Cassierra geen misser hoor, heeft gewoon de pech dat hij Dolberg voor zich heeft en huntelaar ook nog gehaald in de zomer. Mocht dolberg een transfer maken zie ik het nog steeds zitten in Cassierra.

Ik heb ook mijn twijfels bij deze Tagliafico, jaartje bij real murcia in europa niet geslaagd mag weg voor 4mil. Is niet erg snel en al 25. Volgens paulo freitas is het ook geen topper (zuid amerika kenner).

Zie liever junior tavares komen of Tierney van Celtic.
5 0
echtgras
Die spelers zijn niet haalbaar....
0 0
chrisjuhhh
Als iedereen zo denkt als jij dan blijven zulke spelers daar en in Nederland idem kijk enkel maar naar Dijks , L de Jong , Arias , Locadia , Zoet allemaal spelers die zich niet onderscheiden ondanks kort lopende contracten .
Over Feijenoord niet gesproken te hebben .
0 0
Ajax27
En dat is erg? Allemaal middelmatige spelers waarvan sommige echt wel een meerwaarde binnen een team kunnen zijn, maar je ze zeker niet zo ver weg hoeft te gaan halen.
0 0
Rentokill
Respect voor Dijks trouwens. Door menig Ajax 'supporter' afgezeken en afgeschreven maar ik ben blij dat we af en toe toch nog een beroep op hem mochten doen.
12 0
JesusZoonVanGod
Goed om hem achter de hand te hebben inderdaad. Echter is hij niet van het niveau dat we na moeten streven. Ik verbaas me soms echt over zijn positionering. Aan de verkeerde kant dekken of zijn man gewoon totaal uit het oog verliezen. 1 op 1 is hij wel redelijk sterk.
0 0
DenSim
Ook lekker lang voor een verdediger, 171
0 -9
RaynoFischer
Liever een goeie linksback van 1,71 dan een Dijks van bijna 2 meter :p
8 0
AFCZlatan
Jordi Alba en Marcelo zijn natuurlijk ook beren van 2 meter groot en breed...
8 0
Afc22
Wat maakt het uit,het is een links back.
6 0
Bil
Volgend seizoen( 2018/2019):

v Leer;
Magallan, Schuurs, Wöber, Tagliafico;
Schöne, vd. Beek, F.de Jong;
Neres, Dolberg, Bandé.
2 -7
AFCAlways
En een betere keeper natuurlijk, want v Leer is niets.
0 -5
AFCAlways
De Ligt op de bank zetten is inderdaad een goede zet. Die rechtsback ken ik niet. Schone kan echt niet meer over een jaar en Ziyech zou ik ook niet laten verpieteren op de bank. Een spits aantrekken zou geen overbodige luxe zijn.
2 -1
Bil
De Ligt is al lang weg dan.

Wellicht zelfs al in de winterstop.
0 0
MrAFCA
Dit hoop ik dus echt niet! Dat wil zeggen dat je maar 1 speler uit de Ajax jeugd hebt. Donny..
Frenkie en Kasper zie ik niet echt als ‘jeugd van Ajax’.
2 -1
DJPostma
Pessimistisch om ervan uit te gaan dat de ligt dan al weg is! Ik verwacht dat Viergever, Ziyech en Younes dan vertrokken zijn.

Onana
Veltman, De Ligt, Wöber, Sinkgraven
V.d.Beek, Schöne, F.De Jong
Neres, Dolberg, Kluivert

V.Leer
Orejuela, Magallan, Schuurs, Tagliafico
S.De Jong, Eiting, Kadioglu
Bandé, Huntelaar, Johnsen/Cerny
3 -2
Ferd
Als Neres zo doorgaat zijn we die ook kwijt. Zo’n effectieve buitenspeler is gewild.
1 0
chrisjuhhh
Ik zie Veltman ook gaan gezien ze nu al halen .
Dolberg bij goed bod verkopen , want betwijfel of hij het ga halen de top , vind zijn mentaliteit weer een eind minder geworden .
Sinkgraven zal de 12e man kunnen gaan worden voor stand in links back en links half .

Dus de gene die gaan vertrekken komend seizoen zie ik Viergever ; Dijks ; Younes en Veltman gaan

Twijfelachtig :
Ziyech (WK) ; Dolberg (goed bod) ; Kluivert (laatste jaar contract )

Vervangers voor :
Veltman : Orejuela ; Zeefuik (klaar) centraal Schuurs
Viergever : Wober ; Maglian
Dijks : Tagliafico ; Bakker in opleiding , Sinkgraven stand in
Younes en misschien Kluivert ; Bande , Johnsen

Als Dolberg gaat heb je nog altijd Cassierra en kan Huntelaar nog een jaar bij tekenen met Sierhuis en Danilo Pereira Da Silva in Jong .

Zo kan het wel eens gaan worden .
Ik twijfel nog over Ziyech en Onana
0 0
BobaAjax
Kadioglu is leuk maar nog lang niet goed genoeg. Laat hem eerst in de eerste divisie maar uitblinken bij nec.
0 0
ETM
geen flauw idee of t wat is maar verdomd men lijkt opzoek naar een links back.

Snap overigens nog steeds niets van het niet verlengen van Viergever.. Maar hem zie ik wel echt als basis/back up lcv, en maximaal back-up linksback, zeker geen basis.

Ik denk overigens dat tot frustratie van velen Veltman volgend seizoen gewoon nog bij Ajax speelt..
1 -1
chrisjuhhh
Denk eerder Sinkgraven als 12e man en stand in
0 0
Ajaxbrl
O die!
0 0
Suarez16_
Volgend seizoen dus: ? (Orejuela), De Ligt (schuurs), Wöber (Magallan), Tagliafico (Sinkgraven/Bakker). Dat lijkt ergens op.
8 0
mvdk
Van Rhijn zit op een zijspoor bij AZ. Daar maken we ook wel kans.
1 -13
RaynoFischer
Ziet er goed uit :)
Al is de rechtsback wel een vraagteken, maar daar kon Magallan ook toch?
Of Orejuela is vanaf volgend seizoen echt basiswaardig
1 0
Suarez16_
Ja klopt. Maar er moet echt wat bij als Veltman vertrekt. Verhuur Zeefuik maar een jaartje aan groningen ofzo. dumfries zou wel een goede zijn.
1 -6
iammike
Volgens mij heeft magallán er nooit echt een serie wedstrijden gespeeld.. ik hoop dat een terugkeer van Fosu mensah wat zou kunnen zijn..
4 -1
AJAIXIXIXI
zou zeker mooi zijn!
3 -1
Johnnie
Hé, een gerucht van een linksback. De nieuwe Maxwel? Zou mooi zijn. Gaat de goeie kant op met Ajax, plezier komt terug gelukkig. Hoop nog steeds op een type Fernandinho bij Ajax op 6. Veel vertrouwen in Schöne maar iemand daarachter kan geen kwaad zeker als De Jong steeds opschuift.
3 0
0184
Toch diep respect voor dijks afgeschreven en toch weer vol erop en alles geven wat hij heeft helaas tekort voor Ajax maar toch een strijder hadden maar meer speler die instelling
40 -7
Bil
Inderdaad wat Ajaxfan-87 zegt, rustig afwachten.

Ik baal namelijk nog steeds, dat het bij Richarlison mis is gelopen...
Richarlison, Dolberg en Neres had de MSN van Ajax kunnen worden.
6 0
wladimir
We moeten Kongolo huren, als we aan Viergever serieus kunnen verdienen. We missen snelheid achterin. Het wordt tijd om te gaan shoppen bij PSV en Feyenoord.
4 -17
Good Luck
Huur of koop dan Riedewald!!!
0 -9
swing
doeff normaal joh
1 0
Ajaxvooraltijd
Ja wie weet wil Kuyt ook nog even zijn voetbalschoenen voor ons aantrekken.
3 0
Sampaoli
Kongolo speelt niet meer bij Feyenoord.
0 0
Wilbert
hoe voel jij je
1 0
AFCAHOOLIGAN
Ben jij wel helemaal lekker ofzow?
1 0
ST
Doe mij maar een Tagliafica al salmone alstublieft en een glas wijn.
4 -3
ST
Veltmate schijnt veel zuid-Amerikaanse bordelen te bezoeken. Geef hem eens ongelijk.
6 -1
Robeerke
Merk dat iedereen onder de indruk dus ik ben benieuwd... Maar een bod van 4 miljoen is dat dan niet bij voorbaat kansloos? Of ligt de rest van de clubs te slapen?
0 0
afcklaasf
sanchez kostte maar 5...niet verkeerd uitgepakt dacht ik zo..
2 0
ajax_janneman
hij heeft nog maar een contract voor 1 jaar. Ik kan me alleen niet voorstellen dat zo'n jongen niet al gevolgd wordt door clubs met meer geld
2 0
Gijsje
Lachen die aankoop van de lampies gaat waarschijnlijk niet door.
4 -1
ajax4ever01
Dortmund wil die gast in de winterstop al toch?
0 0
Bjorn
Er wordt adequaat gereageerd op gaten in de selectie en daar sta ik volledig achter. Zeker omdat Dijks niet goed genoeg is en Viergever waarschijnlijk vertrekt in de zomer, is dit een logische zet.
2 0
KVF
Ben altijd wel in voor een zuid Amerikaanse verrassing!
0 0
nuff-said
Dit kan een goeie investering zijn, want iedereen is nu geblesseerd. Wober, sinkgraven en viergever. Voor viergever is dit wel zijn laatste jaar ga ik vanuit, sibkgraven gaat al focussen op volgend seizoen en heeft et eigenlijk nooit waargemaakt. Of hij ooit op een hoog niveau komt dat weten we niet. Daarnaast is wöber meer een centrale verdediger. Als je ook naar de jeugd kijkt, dan zie je niet echt een top lvv aankomen. Dus ik zeg zeker doen en je hebt gelijk ervaring ook
1 -1
AJAIXIXIXI
Zou eerder voor Frank Fabra van boca gaan.
3 -1
Mikes
Volgens meerdere Argentijnse journalisten is Tagliafico beter dan Fabra.
6 -1
eros
Trek 15 tot 20 miljoen uit en haal gewoon Arana en Mina binnen!
Dit haal je er dubbel, dwars, dik 3 tot 4x weer uit!!
2 -5
JesusZoonVanGod
Veel geld voor verdedigers hoor. Je ziet dat je voor 5-7.5 miljoen ook kwaliteit kunt halen, Sanchez en Wöber stonden er daarnaast ook vrijwel meteen.
0 0
Kupke
Arana heeft al bij Sevilla getekend.
4 0
eros
Ja ik zie t,... helaas
1 0
M.Olsen
En mina bij barca
2 -1
eros
Mina heeft nog niets getekend.
De geruchten zijn er,... maar die zijn er ook over de Ligt.
0 -1
ajax_janneman
ja maar Barca heeft de eerste optie. De geruchten gaan momenteel alleen nog over of ze hem halen in de winterstop of pas in de zomer. Je bent echt volstrekt kansloos, want die jongen is 23 en veel te goed voor de eredivisie. Dromen mag altijd, maar dit gaat hem niet worden
1 0
M.Olsen
Excuus voor het diffuus
0 0
amthree
Het zou geweldig zijn als deze man naar ajax komt, maar als er andere clubs ook interesse hebben dan word het denk ik moeilijk.
1 0
MennoJerry
Klinkt als een pasta soort
4 -1
Hans Kraay Jr.
Als hij maar geen spaghetti benen heeft.
0 0
Mikenick
Ben bang dat ik ook nooit van die associatie af ga komen. Tagliatelle op het voetbalveld.
0 -1
AbdelhakNouri22
Dit hoort gewoon hoofdnieuws te zijn. Hopelijk halen we eindelijk een goede linksback. Geen idee of deze jongen goed is want ik volg het Argentijnse voetbal niet op de voet...
6 0
waynelove
https://sofifa.com/player/211256

Als de ratings een beetje kloppen zijn die vrij hoog voor een speler die nog in Argentinie speelt!

Zou meteen een van onze topspelers zijn. Ziyech heeft bijvoorbeeld 81 en de rest is over het algemeen tussen de 74 en 77. En ik heb het idee dat de Nederlandse competitiespelers vergeleken met zuid amerikaanse landen over het algemeen iets hoger worden ingeschat.

Als ik het zo zie heeft deze jongen binnen de kortste keren een 80 rating als hij bij ons komt.

Nu is fifa natuurlijk niet onfeilbaar, maar het is zeker een indicatie.
2 -1
Ajax418
Pff hopen dat dit doorgaat, als ik dit zo lees zal dit een enorme versterking zijn op de plek waar we al jaren problemen hebben.
2 0
insectenverdelg
Ken m niet, maat ben blij als we niet weer een 18 jarige halen. Niets regen talenten Maar soms moet je ook iemand halen die wel al wedstrijden in de benen heef.
4 0
didierajax020
Heerlijk!
0 0
RedFeather
Newcastle en Gladbach ook geinteresseerd
0 0
RedFeather
Prima.
Maar Viergever verlengen lijkt me ook prima. Achter Wober en Tagliafico.
5 0
Raydo
Viergever hebben ze al doorgeselecteerd, die kan deze zomer naar een buitenlandse middenmoter of lekker cashen in een warm land.
1 -1
El Toro
Heel benieuwd, kent iemand deze jongen?
1 0
RaynoFischer
Weinig mensen die hem 90 minuten hebben zien spelen denk ik, maar de verhalen zijn in ieder geval erg goed en op YouTube ziet het er ook goed uit :)
1 0
wolterx
SciSkill score van 86 (2 minder dan Ziyech, die heeft hoogste in Ajax-Selectie) dat is niet mis.
8 0
Petervandersluis
In Veldmate we trust
15 0
TimAFCA
Pff zou wel echt sick zijn.
0 0