[Update] Ajax bevestigt verwachte opstelling

BartVeenstra, 14-12-2017 om 19:30, 32119 views, De Telegraaf, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Siem de Jong krijgt donderdagavond zijn tweede basisplaats van het seizoen in de eredivisie, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder vervangt Lasse Schöne, die geschorst is tegen Excelsior.

Schöne ontving tegen PSV zijn vijfde gele kaart van het seizoen en moet daardoor noodgedwongen één duel toekijken. De Jong is de gelukkige. De routinier kwam deze zomer terug naar Ajax, maar startte in de eredivisie alleen tegen FC Utrecht in de basis. In de rest van de competitie moest hij het doen met invalbeurten. Tegen Excelsior zal hij starten als aanvallende middenvelder naast Hakim Ziyech.

Donny van de Beek is de middenvelder die op de positie van Schöne zal spelen. De jonge Ajacied scoorde vijf keer in de laatste vier wedstrijden, maar speelt tegen Excelsior controlerend. Frenkie de Jong zal in het centrum van de verdediging starten en dus wederom in balbezit als vierde middenvelder acteren. Met Carel Eiting en Noussair Mazraoui heeft Marcel Keizer nog twee wisselmogelijkheden op het middenrif.

De wedstrijd tussen Ajax en Excelsior begint donderdagavond om 20.45 uur. Ajax kan profiteren van de gelijke spelen van concurrenten PSV, Feyenoord, AZ en PEC Zwolle. Door het 1-1 gelijke spel tussen de laatste twee is Ajax bij winst weer tweede en door de 3-3 remise van PSV tegen FC Groningen kan het gat op de Eindhovenaren in één week teruggebracht worden van tien naar vijf punten.

Update - 19.30 uur
Ajax begint zoals verwacht met Siem de Jong in plaats van de geschorste Lasse Schöne in de basis tegen Excelsior. Dit houdt in dat Donny van de Beek de controlerende rol overneemt van Schöne en Siem de Jong in zijn gebruikelijke aanvallende rol zal spelen. Verder speelt Frenkie de Jong opnieuw vanuit het centrum van de defensie.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, F. De Jong, Wöber; Van de Beek, S. De Jong, Ziyech; Neres, Dolberg, Kluivert;

 

Matchday! Ajax neemt het vanavond om 20.45 uur in de Johan Cruijff ArenA op tegen Excelsior ⚫️🔴 Bij winst verkleint Ajax het gat met PSV naar 5️⃣ punten! 💪🏼🔥

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik mag toch aannemen dat Frenkie een meter of 10 naar voren staat tov PSV, zodat Donny op zijn eigen plek kan blijven en dan de Jong als 10. Donny op 6 lijkt me niet wenselijk tegen Excelsior, die moet je dieper hebben staan.
0 0
Youri08
Met 5 puntjes achterstand de winterstop in is echt geen ramp. Dat hebben we wel vaker ingehaald en PSV is alles behalve een rijdende trein. Wel belangrijk om tegen AZ te winnen anders loop je weer een stuk achter en blijft AZ er zelf in geloven. Wordt een cruciale wedstrijd dit weekend.
2 0
stopperspil
Huh weer Dolberg? De gehypte* spits die consequent geen bal raakt (vorig seizoen drie goede wedstrijden, thats it, *iedereen incl de pers praatte elkaar na. Hij zal zn momenten hebben maar je doet Huntelaar en Ajax tekort met een 15 minuten invalbeurt.
0 -5
Rentokill
Prima. Ervaring out (Schone) = Ervaring in (Siem). Ik vond alleen de combi Siem/Ziyech niet gelukkig. Lopen elkaar een beetje in de weg. Moet ook inslijten. Ik zou ook KJH weer eens van stal halen ook.
1 -4
Joseph
Hoezo moet dat slijten, Siem hoort er helemaal niet in, net zo min als dat Dennis Bergkamp er niet in hoort.
Zo lang de kwaliteit er niet is, telt ervaring niet, zo simpel is het. Siem is gewoon de nieuwe Westermann, die stelde je normaal gesproken ook niet op.
1 -1
Rentokill
Siem vergelijken met Westermann...
En dat terwijl je liever Eiting ziet zodat we achteraf konden zeggen dag Keizer niet goed bij z’n hoofd is. Nee. Ik ben het niet met je eens.
1 0
Michelinho
Al dat gebakkelei over de invulling van een of twee posities hier. Gewoon met de juiste instelling en scherpte de wedstrijd ingaan en ze kunnen aan doelsaldo gaan werken.
2 -1
RobbertB
Niets zegt "We're back in the race" beter dan een klinkende 10-0. Ik heb er zin in!
1 -1
Schöne82
Goede keuze van Keizer. We zijn geen stage bedrijf. Leuk als Eiting er bij 2-0 / 3-0 in komt.
3 -7
Joseph
We zijn een opleidingsclub, geen verzorgingstehuis voor veteranen die het niet gered hebben in het buitenland.

Eiting heeft al met de Ligt, de Jong, vd Beek en Kluivert gespeeld, jammer dat keizer weer de moeilijke weg kiest om naar zijn beste team te komen. Laten we hopen dat ze snel op voorsprong komen en keizer dan de goede keuze maakt voor de toekomst.
7 -4
Schöne82
Siem de Jong is 28 jaar en weet wat het is om voor het kampioenschap te voetballen. Ajax is een opleidingsclub, maar Ajax 1 is geen opleidingsteam. Natuurlijk moet jeugd doorstromen en kansen krijgen, maar er moet wel balans blijven.

Waar is het respect voor jongens die al wat bewezen hebben? Altijd maar dat hypen van jochies die goed spelen in jong Ajax. Het zijn stuk voor stuk de nieuwe Cruyffs......
6 -4
robertomalone
Hou toch op man. Die ervaren spelers van jou laten het vaak in de belangrijke wedstrijden afweten. Veltman die psycho gaat in toppers en CL wedstrijden. Schone die met een domme overtreding de wedstrijd een ander karakter geeft. Schone die in de CL het tempo gewoon niet kan bijhouden. Het zijn de jonge gasten die dan aardig overeind blijven!
0 0
Schöne82
Maar wat blij dat Siem gister speelde. Speelde een solide wedstrijd tegen taaie tegenstander. Hadden de ervaring en rust nodig en dat bracht ie.
0 0
Joseph
Siem is na zijn klaplong een jaar of 10 verloren, dat zie je terug in alles. Balans gaat niet om leeftijd maar om kwaliteit, iemand die niet mee kan voetballen en voorin op de bal wacht, frustreert het spel en dan dus de balans. De Ligt en Frenkie verstoren ook niet de balans.

Wat heeft Siem bewezen na zijn klaplong? Dat hij niet me kon in Engeland en te kort kwam voor PSV? Leuke spelers om de laatste 10 minuten de lange bal te spelen als het voetballend niet gelukt is, maar is het niet. Al verwacht ik dat hij tegen Excelsior misschien wel kan mee komen in het niveau, al was hij tegen jong Utrecht niet 1 van de uitblinkers in de JL..
5 -2
Rentokill
Je eerste 2 zinnen spreken elkaar een beetje tegen. Het gaat inderdaad niet om leeftijd maar om ervaring.
0 0
Joseph
klopt, maar ervaring telt alleen als de speler de kwaliteit heeft die nodig is om met het team mee te komen, als dat niet het geval is, zal kwaliteit altijd zorgen voor een beter team.
0 0
gras
Feyenoord weet ook wat het is om voor het kampioenschap te voetballen. Zegt dat nou iets over de vorm of kwaliteit?

Ik vind het een beetje kortzichtig commentaar van je. Loopt Frenkie soms ook stage? Of telt daar de leeftijd en ervaring dan opeens niet mee? Wat dan wel? Toch maar kwaliteit? En heeft Eiting dat niet dan?

Je laat Eiting niet spelen omdat het leuk voor hem is, maar omdat hij sterk speelt bij JA in een profcompetitie en omdat je een opbouwende speler nodig hebt op die plek. Bovendien laat je een excellerende vdBeek op zijn eigen stek staan.

Siem is welkom, maar dient alleen te spelen als hij aantoonbaar beter is dan het alternatief. En hij is niet beter dan vdBeek, terwijl Eiting prima speelt op 6 in de Jupiler league.
4 -1
Schöne82
Gaat om balans in je eftal. Schone out - Siem inn. Heel logisch dat je dan geen Jupiler League talentje gaat uitproberen.

Goed genoeg = oud genoeg in geval van Frenkie. Eiting is nog niet goed genoeg.
2 -4
PuurGeluk
3 punten is een must maar ik hoop ook echt op veel doelpunten en de 0 houden. En met 4 doelpunten bedoel ik er geen 4 maar 6 of 7
0 0
trooop
Siem en ziyech.. slechtste middenveld van het hele linkerrijtje.
2 -25
gras
Snel terug naar die havenstad jij. Ga je maar vergapen aan de creatieve brille van Toornstra, Ahmadi en Amrabat.
4 -1
RaynoFischer
Grapjas :p
1 -1
Whazzza
Lekker onderbouwd ook. Tjonge jonge. Ik begrijp dat jij Zyech wil inruilen voor Immers?
4 -1
trooop
Als immers een topdag heeft is dat haast het overwegen waard.
0 -10
Ajax_026
zucht...
1 0
Hugoboss92
Weet iemand hoe het zit met Cassierra en Orejuela? Hebben deze nog toekomstmuziek of te licht bevonden?
0 0
Bensco
Cassiera heeft momenteel de pech dat hij Dolberg en Huntelaar voor hem heeft in Ajax 1. Het is ook echt een spits en het heeft
Geen zin om 3 spitsen in je selectie te hebben. Waarschijnlijk kan hij volgend jaar zijn kans wel pakken.

Orejuela speelt weinig, heel weinig. Zit ook nauwelijks bij de selectie van Ajax 1 en transfermarkt meldt slechts 4 wedstrijden voor jong Ajax. Dat is echt bar weinig, zelfs voor iemand in zijn gewenningsperiode. Je moet spelers natuurlijk wel beoordelen over langere termijn maar om eerlijk te zijn kan ik hem niet betrappen op geniale acties of waanzinnig talent ofzo. Maar ik laat mezelf graag verassen.
3 0
gras
VdBeek op 6 kan hij erg goed, prima optie. Alleen had ik nou liever Eiting een keer beloond zien worden met vdBeek op een plek waar hij al wedstrijden lang sterk speelt, namelijk aanvallend. Laat die automatismen nou eens groeien zou ik zeggen.

Maar dan durft Keizer toch niet een veteraan met verdiensten te laten banken voor een jonkie zonder staat van dienst. Wat ik dan wel weer sterk vind, is dat Keizer niet Frenkie op 6 neerzet. maar echt op 4 laat.
3 0
xstaniox
Als we winnen zijn we de grote winnaar deze speelronde. Nummers 1,2,4 en 6 spelen gelijk. + wij gaan van 3 naar 2 bij winst
0 0
Ajax4proud
Ja "als", ze moeten het nog maar winnen. Excelsior kan heel stug zijn. Ik denk wel dat het éénrichtingsverkeer gaat worden.
2 0
trodat4030
Jammer, ondanks dat ik na Utrecht zei dat Siem best kan spelen tegen kleintjes als Roda, W2 of Excelsior had ik liever Eiting gezien. Nu ga je gewoon veel voetballend vermogen verliezen. Ik hoop wel dat vd Beek een ijzersterke pot speelt en Keizer aan het twijfelen brengt over wat hij na de winterstop wilt als Viergever weer fit is. Misschien is een middenveld met
Vd Beek
Ziyech, F. De Jong
Dan wél een optie. Ben overigens wel benieuwd wie nu de vrije trappen voor een rechtspoot gaat nemen. Dolberg heeft in de jeugd laten zien dat hij ze er vrij makkelijk in legt van rond de 16 en in de FIFA skill video's laat vd Beek zien over een prima trap te beschikken. Hij was nooit 1 van de vrije trappen nemers, ook niet in de jeugd, maar hij kán het nmm wel degelijk.
3 0
geDaante
Siem zal ook wel spelen door de gunfactor en het pleasen van hem, zal zogenaamd hoger in de pikorde staan dan Eiting. Het is triest, je zou van kwaliteit en het juiste type moeten uitgaan, maar ik denk dat men zo denkt, iedereen tevreden houden.

Van de Beek heeft met Schöne in mijn ogen de beste traptechniek binnen de selectie. Niet alleen bij dode spelmomenten, maar ook tijdens het spel schiet hij vrijwel altijd gericht en geplaats, en ook hard als het moet.
3 -3
Whazzza
Gunfactor mag niet meespelen. Pikorde en geschepte verwachtingen natuurlijk wel.

Ervaring is ook een soort kwaliteit en is bij deze keuze waarschijnlijk niet onbelangrijk geweest. Met het wegvallen van Schone lever je veel ervaring in. Met het grote aantal relatief onervaren Ajax 1 spelers die sowieso al in de basis staan, is je meest ervaren speler inruilen voor een debutant risicovol.

Eiting komt eraan, maar dit is niet het juiste moment voor om hem om in de basis te debuteren. Misschien in de 70e minuut bij een 3-0 voorsprong invallen.

Prima verdidgbare keuzes van Keizer
1 -2
geDaante
Houd eens op met die ervaring. Het is juist onervaren kwaliteit erbij waardoor het beter draait, in de vorm van Frenkie. Ervaring is alleen interessant als het bovenop kwaliteit komt. Ervaring die door gebrek aan kwaliteit en voetballend vermogen voetballend je niveau naar beneden haalt, is gewoon slecht.

Alleen al de aankoop van Siem de Jong valt niet te verdedigen, zeker niet het vastleggen voor 3 jaar. Kan alleen gebruikt worden als soort van pinchhitter die vooral de 16 induikt. Veel te beperkt en funest voor je opbouw en combinatiespel. Mazraoui zal het vele malen beter dan Siem de Jong doen.
5 -2
Whazzza
Frenkie laat het inderdaad beter draaien, maar er zit een grens aan het aantal onervaren spelers dat je kunt inbrengen zonder de balans te verstoren.

Eiting heeft misschien meer potentie, maar we moeten niet doen alsof Siem geen pepernoot kan raken. Hoewel een andere, zal ik zijn rol in het kampioenschap 2010/2011 niet snel vergeten.
1 -2
Red Devil
Een ruime zege zou mooi zijn vanavond.
2 0
wt4ajax
----------------------------Dolberg----------------------------
Kluivert-----------------------------------------Neres-------
----------------------------Siem---------------------------------
------Ziyech-----------------------------vd Beek------------
------------------------Frenkie---------------------------------
--Wöber------------------De Ligt-----Veltman-----------
--------------------------------------------------------------------
----------------------Onana------------------------------------

Zal het dan zijn. Dat is ook beter voor Ziyech, aangezien hij beter fungeert in de halfspaces dan als pure 10.
0 0
Sampaoli
Ziyech en Donny omdraaien svp. Beste voet naar binnen.
2 0
de-Ajacied
Logische opstelling.
1 -1
Truth
Vanavond graag met dezelfde intensiteit spelen als afgelopen zondag. Dan is excelsior gewoon kansloos
4 0
AFCA1510
hopelijk staan de supporters ook met hetzelfde enthousiasme achter de ploeg. Is echt een zeer onderschatte factor voor het goede spel.
4 0
Redrum
Dat zeg je goed, het belang van support wordt enorm onderschat. Een fantastische sfeer op de tribunes slaat over op de eigen spelers en het kan ook verlammend werken voor tegenstanders. Op 15 mei 2011 wisten de Twente-spelers niet wat ze overkwam en de Ajax-spelers kregen vleugels. Het zorgt voor focus, felheid en scherpte bij spelers als ze goed vocaal gesteund worden.
4 -1
AFCA1510
is helemaal zo, heel onze Europese campagne vorig seizoen is daar ook een goed voorbeeld van. Beste sfeer in jaren, wisselwerking tussen spelers en supporters was ongezien. Het goede spel heeft daar natuurlijk ook wel mee te maken, maar vind de sfeer tegen de kleine ploegjes soms een beetje gelaten.
1 0
Frankkie
Als het nu allemaal eens een keertje mee gaat zitten kan dit als zondag ook een positief resultaat wordt gehaald tegen AZ een mooi weekje worden.
3 Punten los van AZ, als PSV verliest dit weekend is het nog een achterstand van 2 punten!
1 0
Redrum
Het zou inderdaad een hele mooie week kunnen worden, maar we moeten eerst zelf maar eens twee keer winnen. Dat zal al niet makkelijk zijn, maar moet natuurlijk wel gewoon gebeuren. Dan staan we in ieder geval weer 3 punten voor op AZ en is het verschil met psv maximaal 5. Stel dat psv dit weekend ook tegen Ado nog op zijn bek gaat zou het natuurlijk helemaal fantastisch zijn. Dan heb je in een tijdsbestek van 8 dagen de achterstand verkleind van 10 naar 3 punten. Zou echt ongekend zijn en dan weet je zeker dat ze bij psv geen oog meer dicht doen de komende tijd. Maar goed, first things first: eerst maar eens winnen van Excelsior.
1 0
Sampaoli
3 punten. Echt een must. Hopelijk zien de spelers dat ook in.
0 0
witchmaster11
met veel wedstrijden en kans op blessures vindt ik tegen de houthakkers uit rotterdom wel een goede keus .
Ik vindt dat tegen de wedstrijd tegen altijd zielig wel een redelijke keus van zondag a.s (zolang dijks er maar niet in komt) kortom je kan niet alles hebben en een doodschop zit in een klein hoekje als je weet dat zei altijd fysiek spelen tegen ons
0 0
EuforischeRealist
Beste oplossing met de voorhanden spelers!
3 -2
edalm
https://www.youtube.com/watch?v=ZIVNfbsr7K0
1 0
fanforeffer
Wordt een draak van een wedstrijd ! Softies lopen nog met de neus in de wind na zondag.. gelijkspel of moeilijke 1-0 . herhaling van voorgaande jaren . Goed dat Siem meedoet .kan de boel opjutten.
1 -11
Afstandsschot
Had ook liever Eiting op 6 gezien, maar toch snap ik de keuze voor Siem ook wel. Brengt weinig risico met zich mee, en vanavond moet er gewoon ruim gewonnen worden. Keizer kiest voor zekerheid, wat op dit moment in de competitie misschien wel verstandiger is dan jeugd inbrengen.
4 -3
JariHeijden
Tussen alle tieners en begin twintigers is dat ook wel prettig. Op Veltman, Ziyech. Siem en Onana na is iedereen tussen de achttien en twintig. Super jong elftal.
2 0
Bobson
was het technisch hart maar eens controlerend
1 -1
NouridolbergNeres34
had liever mazraoui of eiting gezien.
3 -1
Wereld
hopelijk staan we snel 3-0 voor ofzo en mag Mazraoui erin voor Ziyech onder het mom van rust geven.

Verdient een kans.
5 0
de-Ajacied
Ik zou Ziyech er nooit uithalen. Maar inderdaad Mazraoui doet het al weken heel goed bij Jong Ajax.
0 0
Ajax68
Deze kans mogen we NIET laten liggen, zoals voorheen echter nog wél eens gebeurde, dus ALLES geven voor de WINST !
En probeer inderdaad aan het doelsaldo te werken Ajax als dit mogelijk is, want ook dáárin moet de kloof Onoverbrugbaar worden voor die Eindhovenaren.
We willen Agressiviteit, ..Bluf,..Tempo,..Passie en een Winnaarsmentaliteit zien zoals tegen die Eindhovenaren !
Van 10 naar nog maar 5 punten kunnen komen, mógen en kúnnen we NOOIT meer laten liggen, ............SUCCES boys.
6 -1
Wereld
Fijn..
Donny's plannen (en uitgevoerd ook nog) om meer te gaan scoren en ook meer voor zichzelf te spelen, ipv voor Ziyech, kunnen de prullenbak in.
Net zoals de automatismen.
3 -2
Jos1983
Gelukkkig is De Jong teruggehaald voor extra scorend vermogen, maar is ook meer een aanjager/leider dan vd Beek. Zal niet veel uitmaken vanavond, Donny dichter bij zn maatje Frenkie.. Schone zullen we wel missen, met standaardsituaties, maar het tempo van achteruit kan wel eens omhoog gaan.. Ben benieuwd naar de motivatie voor vanavond, we hebben wel eens vaker de kans verzuimt om in te lopen de laatste jaren als de kansen daar waren..
2 -1
Mart42
Vanavond ouderwets vlammen en er flink op los scoren
3 -1
Wereld
en dan ook zondag die punten pakken!
anders is alles voor niks geweest
1 0
Bobbaasje
3-4-3 blijft dus heilig?
1 0
Ajax68
Neen, ....maar wél afwisselend, daar waar mogelijk.
0 -1
RaynoFischer
Gelukkig wel, je zou gek zijn om nu Dijks en Zeefuik op te gaan stellen
En gek is dan een klein woord, volslagen idioot zal het zijn :p
5 0
Bobbaasje
Idd en ze komen beide te kort voor het eerste. Ik heb Zeefuik nu al 2x aan het werk gezien in Ajax1 tegen Twente en PSV en het was best matig van hem.
4 -2
Wereld
Moet wel zeggen dat hij voorlopig alleen als invaller zwaar tegenvalt.
In de basis was het wel een beest, al was het maar tegen Roda.

(nu is dit Excelsior, dus je zou zeggen dat het dan ook goed moet gaan)
0 -1
RaynoFischer
Idd, tegen Roda de 1ste helft ging het nog wel.
3 0
iammike
Logisch. We moeten punten pakken. Verder niet veel wijzigen.
0 0
Just_wes
Prima keuze. Op dit moment (na het puntenverlies van PSV) is winst het enige wat telt. Met Siem weet je wat je hebt en wat je kunt verwachten. Met Dolberg die niet in grootse vorm verkeerd, is een scorende middenvelder tegen een compact verdedigend Excelsior niet verkeerd.
0 -3
AIR-S
Prima hoor, snap t wel.

Eiting wat minutjes gunnen dan is iedereen weer tevreden.
1 0
Sergevanw
Zo min mogelijk veranderen! Eiting voor schone !
3 0
Bjorn
Donny is erg sterk op 6, dat heeft hij vorig seizoen bewezen.

Deze opstelling moet meer dan voldoende zijn.
1 0
ST
Ik zou graag Donny omdraaien met Frenkie.
0 -4
Web
Ik niet. zoals Frenkie inschuift en het spel verplaatst kan Donny niet, Donny op 6 is prima.
3 0
insectenverdelg
Onbegrijpelijk. Eiting verdient een kans en je hoeft je elftal niet om te gooien. Als je naar vastigheid op zoek bent.
3 -3
3sterrenAjax1
carel speelt al tijden fantastisch bij jong. die moet je belonen!
4 -6
terminator10
veet te gehypt spelertje kan vrij wijnig
2 -1
Rsv
Da's niet best
2 0
Niko1995
Had persoonlijk liever Eiting gezien. Betere voetballer en minder geschuif. Had tegen Excelsior makkelijk moeten kunnen.
7 -4
RaynoFischer
Misschien kijk ik te weinig jong Ajax (live), maar ik snap het plotselinge geschreeuw om Eiting niet echt.
Die keren dat ik hem gezien heb vond ik hem eigenlijk niet zo bijzonder
8 -5
ajax4ever01
Exact.
3 -3
Toekomst1900
Het ‘plotselinge geschreeuw’ komt omdat Frenkie een linie naar achter speelt en Schone geschorst is. Dan houd je Siem en Eiting over, dan kiezen de meeste voor Eiting! Zo raar is dat niet denk ik. Siem vervult de rol heel anders dan Donny. Donny speelt als rechtermiddenvelder, Siem als tweede spits. Eiting zal op de plek van Schone komen, waardoor je 1 op 1 wisselt. Nu wissel je 2 posities op het middenveld. Ben benieuwd of het inschuiven van Frenkie nut gaat hebben met een halve extra spits.
8 -1
Web
Jij overdrijft ontzettend, waarom zal Frenkie niet in kunnen schuiven met Siem. Juist wel Siem komt niet in de bal.

Donny op 6 is prima. Sterker nog dat word de opvolger van Schone.
2 -5
Toekomst1900
Yeah! Voetbal eruit halen voor een extra spits! Zet Carel er eens in...
5 -6
Labrador
De jong is geen spits
2 -5
echtgras
Maar wat is ie dan wel eigenlijk?
2 0
Web
Een speler die al ontzettend veel belangrijke goals heeft gemaakt voor Ajax. En een uitstekend invaller.
1 -1
EricAjax1
13 in een dozijn speler
1 0
3*stars*3
Goedemorgen, no surprise -_-
2 0
UltimateKaos
Klopt,
Waarom niet gewoon zoveel mogelijk vasthouden aan je vaste basis11??
3 -3
Willem410
Lees jij de tekst wel?
3 -1
UltimateKaos
Ja, in principe wel.

Waarom niet gewoon Eiting direct voor Schöne wisselen?
Nu ga je twee man wisselen in plaats van één. Siem komt op de plaats van Donny en Donny komt op de plaats van Schöne.
Eiting is goed bezig in de JL, dus waarom hem niet gewoon de kans geven?
2 -1
RuffRhythim
Zoveel verandert er toch niet?
1 -1
UltimateKaos
Er veranderen nu twee posities. Als je Eiting wisselt met Schöne verandert er maar één.
1 0