Jong Ajax slachtoffer van comeback Jong AZ

SJvanveen, 20-11-2017 om 21:50, 35893 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Jong Ajax heeft maandagavond een zekere zege tegen Jong AZ uit handen gegeven. De Amsterdammers kwamen 0-2 voor in Alkmaar, maar uiteindelijk kwam de thuisploeg knap langszij: 4-2. 

De Ajax-beloften traden met Carel Eiting en Mateo Cassierra aan tijdens het uitduel met Jong AZ. In het AFAS Stadion, waar het duel gespeeld werd, waren beide ploegen in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Écht grote mogelijkheden werden niet gecreëerd, al was Ché Nunnely dicht bij een treffer, ware het niet dat zijn schot in het zijnet belandde en dat een hakbal even later gepakt werd door keeper Nick Olij. 

Het hoogtepunt in de eerste helft leek te komen van Teun Bijleveld. De middenvelder annex buitenspeler besloot tegen zijn oude club maar eens uit te halen van afstand, de bal steeg als streep richting de kruising, maar opnieuw was Olij aanwezig met een dit keer katachtige reflex. Het eerste bedrijf leek zonder goals te eindigen, maar vijf minuten voor rust was het tóch raak. Noussair Mazraoui haalde succesvol van afstand uit: 0-1.

Direct na de thee vergrootte Jong Ajax de marge. Eiting, sterkhouder van Jong Ajax dit seizoen, was weer eens betrokken bij een aanval, waarna Cassierra koelbloedig afrondde: 0-2.  Het duel leek gespeeld, maar niets was minder waar. Jeremy Helmer luidde na balverlies van Nunnely en een aanval van AZ immers de aansluitingstreffer in. Niet veel later trok Tijjani Reijnders de stand gelijk: 2-2. 

Beide teams leken op een gelijke stand af te stevenen, maar in de absolute slotfase was daar plots Mats Seuntjens. De AZ’er, die afgelopen weekend nog de winnende maakte in Kerkrade namens het eerste elftal van de club uit Alkmaar, was verantwoordelijk voor de goal en maakte de comeback compleet: 3-2. Levi Garcia bepaalde tot slot in blessuretijd de eindstand op 4-2. Zo leed Jong Ajax duur en onnodig puntenverlies. De afstand op koploper NEC Nijmegen bedraagt door de nederlaag vier punten.

Opstelling Jong AZ: Olij, Opdam, Wijndal, Eijden, Bakker, Seuntjens, Hoedemakers, Reijnders, Helmer, Jacobs en García
Wissels: Hardijk, Einarsson, Kramer, Regeling, Koreniuk, Roggeveen en El Hasnaoui

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Dankerlui (60' Matusiwa), Doekhi (46' Sidoel), Bergsma, Dijks; Eiting, D. De Wit, Bijleveld; Nunnely, Cassierra, Mazraoui.
Wissels Jong Ajax: Van Bladeren, Matusiwa, Boultam, Savastano, Flemming, Sidoel. 

Doelpunten:
0-1 Mazraoui (40')
0-2 Cassierra (50')
1-2 Helmer (54')
2-2 Reijnders (65')
3-2 Seuntjens (86')
4-2 Garcia (90+')

Bijzonderheden:
- Kaj Sierhuis pakte tegen De Graafschap twee keer een gele kaart en is daarom geschorst

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gras
Deze laatste drie reacties zijn echt hilarisch :) Ajax is ziek omdat Jong AZ van Jong Ajax wint.
0 -4
Simon1
Lekker kortzichtig. De meeste mensen geven al veel langer aan dat het niet gaat bij Ajax en daar is dit weer een voorbeeld van. Maar lekker blijven doorgaan met je kortzichtigheid. ;)
1 0
Knalpot
Wat er fout gaat simpel naief blijven volhouden in een dom kamikazespelletje dat is kortzichtigheid.
0 0
PJK54
Als je de eerste periode prima voetbal laat zien maar vorige week wordt afgedroogd met 5-0 en nu na een 2-0 voorsprong met 4-2 verliest is er duidelijk iets mis maar dat is mijn mening.
3 0
AjaciedRK
Sinds Alblas weer fit is, gaat het falikant mis bij JA.
0 0
PJK54
Het begint er op te lijken dat er structueel iets fout is bij Ajax en dat moet snel heel snel opgelost worden willen we niet nog verder afzakken laten we beginnen met een grote bezem door de directie en het TH.
2 0
FelixjeGassenlicht
Wij kijken hier al niet meer van op. Zo diep zijn wij gezonken. Eerst die 0-5 en nu dit. De jeugdopleiding van Ajax met (met veel import) ingehaald door AZ. Wat een wan beleid.
2 -1
Simon1
Er is maar één oplossing voor deze malaise bij Ajax. Sar en co eruit en Jonk terughalen. Plan Cruyff moet weer leidend zijn en niet de ego's. Iedereen die goed presteerde ging daarmee tegen de stroming in. Cruijff, Jonk en Bosz. Allemaal weg en kijk nu eens met wat wij overblijven. Die 0-8 tegen NAC doet daar niks aan af. Met zulk spelersmateriaal kan iedereen dat in de eredivisie.
3 -1
Knalpot
Droom verder!
0 0
Bil
Jong AZ heeft echt wel een grote slag geslagen qau jeugdopleiding.
2 0
Lagasj
Heb de wedstrijd gezien. Ik kan geen enkele naam noemen die me meeviel. Laat staan opviel.
Deze gastjes denken dat ze ergens gaan komen omdat ze in Jong spelen.
Helaas heren.... er gaat er geen enkele doorbreken. Nee, ook Eiting niet.
Ook hier is de 5 sec. regel verdwenen en niets aan tactisch vernuft/ visie bijgekomen.
Dus ook de trainers falen.
Schroot!
Met dank aan Sar en co.
6 -1
EKS
Schroot? Wel een zeer trieste bewoording.
1 0
Pierre Heno
Eerlijk gezegd: ik was er niet bij maar de uitslagen van JA beginnen toch wel vraagtekens op te roepen. 9 tegengoals in 2 wedstrijden is niet bepaald gering: eerst thuis op De Toekomst met 0 - 5 op de bek tegen de boerkes uit Doetinchem en gisterenavond na een 0 - 2 voorsprong vervolgens weer op de bek met 4 -2 tegen een laag staand JAZ. Gelukkig heeft trainer-coach Reiziger veel pluspunten geconstateerd dus daar moeten we het dan maar weer mee doen. Volgens mij ontbreekt er toch wel iets aan de mentaliteit en beseffen te weinig spelers dat voor Ajax uitkomen ook een zekere opofferingsgezindheid behoeft i.p.v. je club zo te kakken te zetten. Precies waar het bij veel Ajax spelers aan ontbreekt blijken de mindere talenten van (J)AZ daar toch wèl over te beschikken en daarmee ook de wedstrijd alsnog uit het vuur te kunnen slepen. Maar Reiziger en Keizer zitten in elk geval wèl op één lijn.
1 0
AjaciedRK
Raad eens wie die twee wedstrijden keepte?
0 0
ajax4ever01
jong ajax is geen schim meer van wat het begin van het seizoen was.
0 0
altijdwelwat
Er zaten 2 mannen met blindegeleidenhonden naast mij , bleken de scouts van Sporting en Galatasaray te zijn geweest voor Dijks. In de rust zijn die honden met hun baasje jankend weggelopen, was er nog 1 zijn stok vergeten.
9 0
Keffie L
Haha
0 0
JanTa
Zonder namen te noemen kan groot deel van van deze selectie door geselecteerd worden omdat de kans heel klein is dat ze het 1e zullen halen.
3 0
fanforeffer
juist. welke speler van deze groep komt in aan merking voor het eerste ? Eiting verder kan ik niet komen.Dus door selecteren weg met deze losers.
1 -1
altijdwelwat
Ook Eiting heeft serieuze fysieke tekortkomingen , zakt altijd weg als het tempo bij de tegenstander omhoog gaat.
2 0
fanforeffer
Nu komt het gebrek aan karakter bij Ajax weer boven. 5-1 verliezen volgende wedstrijd met 2-0 voor staan en dan met 4-2 verliezen. Hoogmoed en arrogantie is te veel aanwezig bij Ajax .men scout verkeerde spelers traint op de verkeerde manier. teveel technische spelers te weinig vechters met klasse.
6 -1
Joseph
Ik zie eerder te weinig klasse bij de technische spelers, vechters winnen geen wedstrijden.
0 0
geDaante
Teveel technische spelers??? Jezus Gristus.

De lichting met Nouri, Eiting, Van de Beek, etc. Is de meest technische lichting in een decennium, en wonnen vanaf de A1 onder Jonk vrijwel alles, met uitstekend voetbal, flinke resultaten, inzet, drive, beleving, spelplezier, na een dikke voorsprong gewoon doorknallen, etc. Onder Keizer bijna net zo in Jong, gewoon 2e in de JUpiler League.

En nu doet Jong Ajax het even minder met minder technische spelers en Jong Ajax heeft teveel technische klasse spelers?

Het heeft allemaal te maken met hoe de trainer de jongens het veld in stuurt. De 5 secondenregel is bijvoorbeeld al weer weg, het extreem aanvallende is niet meer. Dezelfde spelers gingen onder Bosz vele malen meer tekeer dan onder De Boer, om nog maar een voorbeeld te noemen.

En die werkers van vroeger waren wel wat meer dan werkers, waren ook technisch en hadden inzicht, en werden gecompleteerd door heel veel zeer technische spelers.

Belachelijk idee dan maar veel mindere spelers op te leiden. Met 11 Klaassens kom je helemaal nergens. En zeker niet met 11 Dani de Wits.

En volgens mij was je er niet eens bij, kijk je puur naar het resultaat. Jong Ajax is nog steeds een opleidingselftal. Volgens Reiziger wilden ze ook juist teveel na de tegentreffer, waardoor ze zichzelf voorbij liepen.
2 -1
Maxwell5
Dan ben je voor de verkeerde club, namelijk voor het scouten van 'vechters' met 'karakter' moet je in Rotterdam wezen...
3 -3
Pierre Heno
Neeskens, Krol en Suurbier waren toch ook vechters? En Vasovic en noem er nog maar eens -tig op. Daarvoor hoef je echt niet naar Feyenoord.
0 0
fanforeffer
tijden zijn veranderd ! 010 heeft vechters zonder klasse ,ajax heeft te arrogante klasse spelers met te weinig karakter.
2 0
geDaante
Klasse spelers ????
0 0
Jornnn
Het gebrek aan mentaliteit heeft niet te maken met het zijn van technisch vaardig. Het een sluit het ander namelijk niet uit.
0 0
Maxwell5
Het is ook gebrabbel van een stel pippo's die niet eens weten waar Ajax voor staat. En daar zijn er helaas best veel van.
1 0
Tufono
Helemaal mee eens, oh we staan op 2-0, we hebben gewonnen met nog 40 minuten te spelen! Hoe arrogant en verwend ben je dan met het geld van Ajax!
1 -1
Dexy
Mitta, Alblas en Dani de Wit alle drie absoluut Ajax-onwaardig. Staan talenten in de weg. Nunnely ook heel pover, een beetje een blind paard à la Lukoki, Becker en De Sa. Heeft geen enkel overzicht van wat er om hem heen gebeurt. De beste spelers vond ik Eiting, Mazraoui en Bergsma, alhoewel eerstgenoemde na rust ook flink door de mand viel. Maar dat had meer te maken met de linies die mijlenver uit elkaar kwamen te liggen.

Restverdediging in de omschakeling blijft net als vorig jaar een groot probleem bij Jong Ajax. Heel veel spelers staan voor de bal, waardoor de tegenstander alle ruimte krijgt om te voetballen in de tegenstoot. Reiziger heeft dit er nog niet uitgekregen, want vorig jaar onder Keizer kreeg Jong Ajax ook heel veel doelpunten uit omschakelmomenten tegen.

Het helpt daarbij natuurlijk niet dat je keeper, Alblas, geen bal kan klemmen.
4 0
DJMokum
Daarom heet het 'jong ajax'...De boys (en trainer) hebben nog wat lesjes te leren. Dit was blijkbaar 1 van die lesjes.
0 -4
MelleAfca
Vind dit altijd zo'n bullshit. Dat zijn lessen voor in de C. Die gasten zijn gemiddeld 19/20, zijn geen kinderen meer
1 0
bremovic
seuntjes had gister nog in.eerste gespeeld mag hij vandaag toch niet weer?
1 0
Boer
Hij stond niet in de basis en de invalbeurt duurde korter dan 45 minuten. Dat is de regel.
1 0
Bertus2002
Wat een lachwekkende kutspeler die Dijks. En die keeper ook. Niveautje Kozakken Boys.
4 0
trooop
Jong Ajax, de laatste stap in de opleiding van opleidingsclub Ajax, bulkt van de middelmaat en nog slechter.
1 a 2 jaar terug hadden we een van de beste lichtingen in vele jaren, met een paar uitzonderlijke talenten. Bij het eerste hadden we een van de meest opwindende trainers in vele jaren. De eigen kweek werd voor de verandering eens aangevuld met een paar van de beste aankopen (/ huurlingen) in vele jaren. We hadden en hebben het meeste geld in kas in vele jaren. De weg lag kortom volledig open om niveau-eredivisie achter ons te laten, om een reuzenstap te zetten naar een status als vaste europese subtopper. Hoeveel onkunde moet je als beleidsmakers wel niet aan de dag leggen om vervolgens komen te staan waar we nu staan.
Chapeau, sar en co.
9 -1
Knalpot
Niks nieuws, doorgaans breken er hooguit 2 a 3 door van zo'n generatie dat zal niet ineens gaan veranderen al halen we talent vanuit de hele wereld hier naartoe.
0 0
Dexy
Deels mee eens, in de zin dat de lichting van vorig jaar veel talentvoller was.

Maar vorig jaar kreeg het Jong Ajax van Donny/Frenkie/Appie ook al heel veel goals tegen uit omschakelmomenten. De restverdediging bij Jong Ajax is al jaren van een belabberd niveau, al werd dat vorig jaar enigszins gecamoufleerd door de karrenvracht aan goals. Keizer lukte het niet om de defensie vorig jaar goed neer te zetten en Reiziger lukt het nu ook niet. Het lijkt wel of er geen aandacht aan de restverdediging/drukzetten geschonken wordt bij Jong Ajax. Terwijl dat het belangrijkste aspect van het moderne voetbal is. Pep is bij zijn clubs met niets anders bezig dan zijn restverdediging goed neerzetten. Dat moet ook, als je zo ver op de helft van de tegenstander speelt als Pep's teams doen.
1 0
trooop
Dat klopt. Maar dat het opleidingsteam veel doelpunten tegen krijgt is op zich niet eens de grootste ramp. (Als je de trainers doorschuift naar het eerste wordt het al problematischer, maar even afgezien daarvan.) In de eerste plaats moeten er grote talenten voor het eerste uit de opleiding voortkomen. Als je die zelf niet hebt moet je die op tijd (!) van buitenaf aantrekken, en/of je opleiding herstructureren. Door onder andere geen dani de wits elke lichting maar weer door te laten stromen. Als die restverdediging in het eerste dan 'gewoon' in orde is, dan gaan goede talenten daar vanzelf in mee.

Ik zal het wel wat onderschatten, maar ik snap niet dat keizer dat zo slecht voor elkaar krijgt. Zo supermoeilijk kan het nou ook weer niet zijn. Een van de belangrijkste dingen is volgens mij simpelweg te zorgen dat je bij balverlies meer spelers dichter in de buurt van de bal hebt. Linies korter, hoger drukken, middenvelders centraler houden, met een paar simpele grepen ben je al een heel eind op weg. Correct me if i'm wrong. Als je de tegenstander geen tijd geeft voor een tegenaanval heb je de verdediging tegen de meeste teams alleen in noodgevallen nodig. Bosz deed een paar maanden geleden nota bene nog tweewekelijks voor hoe je dat aanpakt. Al kon dat ook nog veel beter, maar er was wat prachtigs in de steigers gezet. Kijk even hoe keizer daarmee om is gegaan. Zo jammer.
3 0
Knalpot
Hoog druk zetten is tegen 9 van de 10 ploegen kansloos in de JL, ze rammen hem er gewoon overheen in de hoop dat de spits er wat mee kan.
0 0
Dexy
Mee eens!
1 0
Tufono
Nu weet ik waarom Ajax 1 zo matig was en onnodig wedstrijden heeft verloren, komt allemaal door die eikel, nietsnutter, mislukte houthakker! Hoe heeft hij ooit het Ajax shirt gedragen! Welke idioot heeft in deze stijve lul ooit een voetballer gezien!
0 -3
Pierre Heno
Eh...Ajax 1 zo matig 'was'?
0 0
Chesterson93
Hahahaha
0 0
Redrum
Jong Ajax slachtoffer van Alblas en Dijks
5 0
NouriVandeBeek
Heel onprofessioneel hoe ze het weggeven. Iedereen liep uit positie. Kwalijk. Ook het gebrek aan voetballend vermogen is kwalijk bij sommige jongens.
2 0
ovopiet
Nunnely is een drama. begint pas te lopen als er een bal op hem gespeeld wordt.
1e goal van az helemaal zijn fout.
Wissel van Eiting snap ik helemaal niet. de wit heeft helemaal niets laten zien en we hebben weer kunnen zien waarom Dijks weg MOET. Zijn mannetje kon alles doen wat hij wilde.
Diep en diep triest.
5 0
Chesterson93
Helemaal zijn fout. Begin de Wit en consorten even de schuld te geven. Iemand als Bijleveld kreeg te veel minuten voor zijn spel. Haal eens jongens met branie ipv de Veltmannetjes. Ongelofelijk ..
1 0
ovopiet
waarom haal je veltman er weer bij.
1 0
Tufono
Ik snap ook niet waarom Eiting werd gewisseld!!!
0 0
Tufono
Schande, schande, die hele hoek linksachter was een drama,dankzij de grootse zak, die dit expres deed, om zin gram te halen! Zelfs Jong Ajax onwaardig, een schop onder zijn reet, zo hard mogelijk en nooit meer terugkomen!
0 -2
Keffie L
Ook geen één echte toptalent in deze selectie
2 0
Middenweg401
Ineens kan Eiting er niks meer van? Dat is snel gegaan.
2 0
Keffie L
Zeg ik niet maar ik vind Eiting geen toptalent, wel Ajax 1 waardig
0 0
Labrador
Ajaxshowtime in een notendop.
1 0
Dexy
Johnsen wel (zat er vanavond weliswaar niet bij). Maar zelfs die vond ik ook tegenvallen de laatste wedstrijden dat hij speelde.

Verder heb je gelijk, het is echt een tussenlichting. De grote talenten van O19 (Pasquali, Jensen, Ylätupa, Schön) en O16/O17 (Unuvar, Gravenbergh etc.) komen eraan en de talenten van de lichtingen Donny/Appie en Kluivert/De Ligt zitten nu in het eerste. Daartussenin zit niet veel.
3 0
Keffie L
Echt een momentenspeler
0 0
Suarez16_
Dijks kan zelf niks tegen jong az. Drama speler.
2 0
Marcus
Dijks is echt niet normaal meer. Ik heb het idee dat hij niet eens meer durft te dekken, zo bang is hij. Dan maar wijzen. Tenenkrommend.

Als ik Reiziger was zou ik het contract van Mitta en Alblas per direct laten ontbinden. Opzouten.
3 0
Dexy
Doe Dani de Wit er ook maar even bij. Jezus man, die kan echt niks met de bal aan de voet.
2 0
Marcus
Yep. In niks, maar dan ook echt niks een Ajax-middenvelder. Zie hier de vruchten van het beleid van de laatste jaren.
En dan heb ik het niet over de diamant aankopen als Pasquali ,Ylatupa en V. Jensen. maar de doorstromers vanuit eigen jeugd.
0 0
Keffie L
Als die ooit in de selectie komt bij het eerste poets ik de hele Arena binnenste buiten.
1 0
Chesterson93
Ga alvast trainen, want mentaliteit is belangrijker dan talent. Dus hij gaat het eerste wel halen.
1 0
arigold
Klopt, dat soort types hebben we genoeg gezien. Doorselecteren als ze lef hebben, dan maar een paar jonge talenten kopen van dezelfde leeftijd als De Wit.
0 0
Chesterson93
Tja, als Klaassen en de Jong het redden en zelfs een van de betere van Ajax worden, dan kan - jammer genoeg - De Wit het ook ..
0 0
Dexy
Dat is waar. Maar als dat gaat gebeuren, moeten ze tegen De Wit vooral zeggen dat ie in de spits moet gaan lopen. In de opbouw (lager op het veld) kan hij namelijk helemaal niets.
0 0
Dexy
Typisch Jong Ajax weer: eerst met 2 goals voorkomen, om vervolgens in de tweede helft als een kaartenhuis in elkaar te donderen en er 4 tegen te krijgen.
1 0
Champy
Zwakke invalbeurt van Sidoel, De Wit en Bijleveld lieten Eiting te veel werk verrichten, Nunnely gleed continu uit en heeft weinig goeds gedaan, en dan heb je nog Dijks en Alblas.
3 -1
Dexy
Alblas, man man man
0 0
de-Ajacied
Alblas moet een andere sport kiezen
0 0
EVH
Draait Dijks daar nu weg..???
0 0
Keffie L
Nog erger..
0 0
Dexy
Waarom dat kansloze ballen richting de 16 pompen? Ga gewoon eens over de grond voetballen, man.
0 0
Keffie L
Sjonge jonge 3 man stonden te slapen en met alle geluk van de wereld mist ie ‘m
0 0
Turbo
Heb alleen de 1e helft gezien, en die was vrij aardig. Bijleveld, Eiting en Nunnely zagen er aardig uit. Jammer dat ze het weer zo makkelijk weg geven. Zag de goal van Cassierra nog voorbij komen, prima goaltje.
2 0
Tufono
Schande dat die eikel, nietsnutter, mislukte houthakker ooit het Ajax shirt heeft gedragen! Welke idioot heeft in deze stijve lul ooit een voetballer gezien!
1 -1
Turbo
Zonder dit topic verder te lezen en de wedstrijd te kijken weet ik dat dit over Dijks gaat. En dat zegt wel genoeg..
3 0
Onpartijdig
MAtig zeg, zo onnodig.. wat hebben we aan Dijks? Zijn waarde gaat niet omhoog en zit talent in de weg, het is een aardige gozer maar Ajax is geen liefdadigheidsinstelling.
2 0
Bobbaasje
Schaam je kapot Dijks...

Off: Stem op Donny Van de Beek.
2 0
Keffie L
Kan niet wachten om Pasquali en Ylatüpa in Jong te zien
2 0
MelleAfca
Ik zie bij beide het talent wel zitten, maar of ze echt kunnen doorgroeien tot toppers weet ik eerlijk gezegd nog zo niet. Maar dan praat ik over het dragen van Ajax 1 en niet Jong
1 0
Turbo
Pasquali gaat denk ik de nieuwe 6 worden in Ajax 1 op termijn. Best wel van onder de indruk. Moet wel een niveautje hoger gaan spelen. Gewoon op de plek van De Wit voorlopig.
2 0
Dexy
Dit wordt nog eerder 4-2 dan 3-3
0 0
EVH
Daarstraks Nunnely en de rechtsback en nu zojuist Dijks ... dat was niet best
0 0
ZlatanI
Zeer matige tweede helft.
1 0
Mikey Stormram
Bedroevend niveau bij wat in principe het 2e van Ajax moet zijn...
0 0
de-Ajacied
Verdedigers en Alblas van JA zullen niet snel het eerste halen. Hoop ik
0 0
Keffie L
Zo matig dit
0 0
Champy
Jezus, de hele wedstrijd beter en een comfortabele 2-0 en dan nog verliezen van een ploeg die fysiek, technisch en tactisch zwakker is.

Die individuele en hooghartige fouten nekken je gewoon.
0 0
falonso
De hele wedstrijd beter? Weet je het zeker?
0 0
Champy
ja.
0 0
falonso
Dan kijk je niet Jong AZ-Jong Ajax
0 -1
Champy
Je was gewoon duidelijk de betere ploeg tem de 2-2.
1 0
arigold
Aiii Dijks...wat ben ik blij dat jij niet meer in Ajax 1 speelt
0 0
Petervandersluis
irriteer me echt aan nunnely, heel hard rennen maar 0,0 overzicht
1 0
Ajax#1900
Gaat het in principe nooit redden dus. Heeft heel af en toe een mooi moment, maar da's te weinig.
1 0
arigold
Lukoki 2.0
1 0
Panama
Meer menig 2.0, hij is namelijk technisch echt beter dan lukoki
1 0
Dexy
Je voelde het gewoon aankomen, zeker met Dijks die lucht dekt.
0 0
Pauw
Dijks doet alleen maar zones dekken als LB.
Bergsma keek hier te veel naar de bal en vergat de passlijn naar de spits.
1 0
Keizer020
auw auw auw
0 0
Toon meer reacties