Keizer: 'Jammer dat het niet in Amsterdam is'

BvdPloeg, 24-10-2017 om 14:50, 9855 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marcel Keizer baalt ervan dat Ajax het woensdag in Volendam opneemt tegen ASV De Dijk. De trainer had graag gezien dat er een Amsterdamse locatie was gevonden voor de stadsderby.

'Omdat het tegen een Amsterdamse club is, is dat hartstikke leuk, maar het blijft jammer dat het niet in Amsterdam gespeeld wordt, dat was het allerleukste geweest', begint Keizer bij Ajax TV. 'Je rijdt maar een klein stukje, dat was voor de stad heel leuk geweest, bijvoorbeeld in het Olympisch Stadion.'

Keizer denkt met weemoed terug aan de bekerwedstrijden bij amateurclubs zelf. 'Ik vind dat er bij de vorige wedstrijd tegen Scheveningen ook charme vanaf ging omdat het niet bij de amateurclub zelf was. Het is tegenwoordig bijna niet meer te beveiligen. Het is nog steeds een leuke wedstrijd en laten we blij zijn dat Volendam hier de gelegenheid toe geeft.'

De oefenmeester kondigt alvast enkele wisselingen aan in zijn basisformatie. 'We zullen niet in dezelfde opstelling spelen als tegen Feyenoord, al zullen er ook spelers zijn die tegen Feyenoord ook al meededen. We onderschatten helemaal niemand, ook tegen Scheveningen zag je dat zij goed konden voetballen. De Dijk is een klasse hoger.' Keizer wil dan ook nog niet zeggen of bijvoorbeeld Dennis Johnsen gaat debuteren. 'Jongens die het goed doen bij Jong Ajax krijgen altijd een kans. Voor die jongens is het een extra boost, maar die wedstrijd moet eerst gewoon gewonnen worden. We moeten een ronde verder.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
amthree
Zeggen ze bij de dijk dat ze voor de amsterdammers zijn en dat ajax voor de toeristen is en ga je in volendam spelen als thuis ploeg... Dan kan je het al toch niet meer serieus nemen??
4 0
EKS
Ach als we voor Jong Ajax gaan is het een van de leukste uitwedstrijden. De entourage is er prima, maken er een leuk halfdagje van.
1 0
NouridolbergNeres34
Dat deze pot in volendam gespeeld gaat worden is echt te gek voor woorden. Had gehoopt op het olympisch stadion maargoed, gewoon oprollen die gasten.
1 0
Joseph
Grappig dat je soms leest dat dit een bekerderby is, De Dijk heeft duidelijk afstand genomen van Amsterdam.
1 0
AFCAHOOLIGAN
Vroeg me af of er nog Ajacieden zijn die niet in het uitvak zitten?
0 0
EKS
Absoluut
0 0
BrandjeXL
Geen wedstrijdje kunnen organiseren is gewoon uit en thuis omdraaien. Geen uitfans willen/kunnen toe laten hetzelfde verhaal. Kijk hoe de gemeentes dan reageren als clubs uit de regio dan gaan lopen klagen.
7 0
lyrical80
Precies wat ik dacht BrandjeXL, helemaal mee eens !
0 0
Hziyech14
Ik verwacht iets van: lamprou, rb orejuela, cv veltman, bergsma, lb sinky, cvm eiting, cm f de jong en s de jong , lb cassierra, spits dolberg, rechtsbuiten kluivert.
0 -1
Ferd
Veltman krijgt rust dus die speelt niet
1 0
Nouwske
Niet jammer.. Dit is gewoon krankzinnig en belachelijk. Dat het überhaupt mag is nog het aller ergste
1 0
DS
Ik zou toch niet te veel gaan wisselen.
Zonder Europese wedstrijden is er al zo weinig speeltijd.
Gebruik het maar om het team / spel verder op te bouwen.
6 0
trodat4030
2 Amsterdamse clubs spelen tegen elkaar in Volendam... Das gewoon ronduit ridicuul.
13 0
BK020
Toch jammer, woon om de hoek bij Schellingwoude. Had het wel gruwelijk gevonden om Ajax daar te zien spelen.
2 -1
trainerdv
Volendam is een zwaktebod inderdaad. Mja, oeverloze discussie....
2 -1
Bobbaasje
Neres - Dolberg - Kluivert zou mooi zijn.
0 -1
FCMax
Neres en Kluivert omdraaien en het is prima, maar denk dat je dat ook bedoelt met Kluivert vanaf links en Neres vanaf rechts.
1 -1
Jappindo
Ik hoop dat Dolberg in de eredivisie weer de kans in de basis krijgt.
1 -2
Bobbaasje
Zou ik ook graag zien, maar ik denk dat Keizer dat nog niet gaat doen tegen Willem 2.
0 0