Keizer: 'Heb geen evaluatiegesprek'

NielsE, 01-10-2017 om 17:02, 12439 views, NOS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Marcel Keizer is gematigd tevreden over het optreden van Ajax in duel met SC Heerenveen. De hoofdcoach van Ajax zag dat zijn ploeg verdedigend sterk stond, echter werd er volgens Keizer nog niet goed genoeg omgegaan met het balbezit. 

'Verdedigend was het oké, in balbezit kunnen we nog veel beter dan dit. Vandaag was het belang winnen', begint de oefenmeester in gesprek met de NOS. 'We winnen van een ploeg die nog niet verloren heeft dit seizoen. Waarom zou ik negatieve dingen aanhalen.'

Op de vraag of hij nu eindelijk zijn vaste elf heeft gevonden is Keizer duidelijk. 'Ik denk dat geen een trainer uitgepuzzeld is. David Neres heeft twee goals gemaakt, dat is lekker voor het team en dus zullen we hem de volgende keer er weer neerzetten. Met Klaas en Kasper weten we hoe het zit. Kasper zit even minder, Klaas vult het goed in. Daar kan ook verandering in komen.' De trainer van de Amsterdammers geeft aan dat er geen evaluatiegesprek aan komt 'Ik heb geen evaluatiegesprek. Er moeten gewoon meer punten gehaald worden.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax68
We hebben alléén maar GELUK gehad met meerdere keren een Engeltje op lat en paal, dus wát nou goed verdedigt ?
Het spel was apathisch en slécht verzorgt, en we zijn goed weggekomen, en met een opwelling van Neres uit de zorgen gekomen.
Hoe ánders had het kunnen zijn, als Ajax verloren had, dan was het hoofd van Keizer waarschijnlijk rond blijven tollen, en die 4 gezichten op de tribunes van de " leiding " hadden zich beter kunnen verbergen.
GELUK is het woord zoals wij daar zijn weggekomen, en eigenlijk is het "jammer " dat we gewonnen hebben, want NU verandert er NIKS binnen heel dat TH én die directie !
0 0
Ar
Valt er iets te evalueren dan?
TH: dat gaat kut he Marcel. Marcel knikt.
TH: stomme wissel die van Zeefuik he?! Sta je daar zo voor goed te voetballen, geef je het helemaal weg! Marcel knikt.
TH: en op rechtsbuiten weet je het ook nog niet he?! Elke week een ander. Marcel knikt.
TH: dat moet dus beter! Marcel beaamt.
2 0
Panama
In de huidige football manager gaat Spijkerman standaard na 1 seizoen met pensioen. Was het maar waar :(
1 0
Joseph
Hij moet zelf een evaluatie gesprek voeren met Spijkerman, en dan mag de enige conclusie zijn dat hij vertrekt, of hij en Keizer zelf.
1 0
AJAIXIXIXI
Dolberg uittesten op linksbuiten, sinkgraven linksback en misschien nog Frenkie op het middenveld voor de rest mag van mij de opstelling hetzelfde blijven
0 -1
Professor
Ben het voor een groot deel met je eens, Sinkgraven linksback, Frenkie op het middenveld maar Dolberg gewoon in de spits met rechts van hem Neres en links Johnsen. En ik zou Cassierra er bij halen.
1 0
grannig mokum1
Precies, maar wat ik niet snapt van Keizer en co, waarom ze Younes elke keer opstellen terwijl zijn rendement zo slecht is
0 0
johnd
Het probleem ligt echt niet bij Keizer.
0 0
Leviathan
Nouja met soms betere keuzes stonden we er wellicht beter voor, maar het ligt zeker niet alleen aan Keizer.. Dat spelers als Dolberg en Ziyech niet in bloedvorm zijn is bijvoorbeeld een enorm verschil.
0 0
TheRiviera
Je ziet duidelijk dat Keizer soms niet weet waar hij over praat. Het feit dat Neres er 2 in schiet en overduidelijk de beste optie voor rechts is maakt zijn volgende basisplaats een garantie niet een kwestie van we zullen wel zien wie we opstellen. Ook tussen Huntelaar en Dolberg is het simpel als beide goed spelen maar het team blijft winnen met Huntelaar in de basis dan is er geen reden om te wisselen. Een team heeft vastigheid en stabiliteit nodig.

De reden waarom Bosz zo succesvol was is omdat hij weinig veranderingen bracht in het elftal nadat hij een een team had gevonden dat zijn wedstrijden wonnen. Natuurlijk kon er gesproken worden over het feit dat Tete misschien rechtsback had moeten staan i.p.v Veltman maar als blijft winnen is er geen reden om iets te veranderen en dat is denk ik niet hoe meneer Keizer het ziet.
1 -1
Hziyech14
Ik heb de wedstrijd niet gezien maar ik hoop dat dit de ommekeer van dit seizoen is net zoals Willem 2 in de beker vorig seizoen,
De 1e 11 gaat de goede kant op maar ik zou alsnog liever cassierra zien op de plek van Younes en Sinkgraven op de plek van viergever.
1 0
Ajax4xbestevaneuropa
Als je wilde doorborduren op europees succes, dan stel je toch geen hoofdtrainer aan die de europa cup in zijn loopbaan alleen nog maar op de bank voor de tv heeft gezien.....
Alleen hoofdverantwoordelijke geweest bij een 1e elftal van bescheiden boerenclubjes. Zijn assistenten zouden de ervaring dan moeten brengen.
Toppunt is dat er 3 basisspelers weggingen waarvan 2 al vroeg in de zomer, en er voor de CL kwali geen basisspelers terug zijn gehaald. Dus met andere woorden: Ajax dacht zo even de CL in te kunnen wandelen.Nu verlies je voor de 4e keer in 5 jaar van een wintersportland cluppie (red bull,rapid,molde,rosenborg)
Dus wie kan Keizer de schuld geven als je +70 verdient en 15 uitgeeft waaronder 2 reservekeepers, waarvan er 1 weken transfervrij was en alleen Excelsior vage interesse had.
Riedewald geef je nr 43 ofzo waardoor hij weg wil, terwijl je aan Dijks zag dat je 2x weggestuurd kan worden en geen nr kan krijgen, maar ff later toch basis kan staan.
Je gooit Zeefuik erin in een europa cup wedstrijd als de nood aan de man is, maar je vertrouwt hem toch niet zo erg dat je hem 2e keus achter Veltman laat, want anders haal je die Colombiaan niet. Dus Zeefuik moest de reddende engel zijn als debutant in de europa cup, maar ff later trap je zijn zelfvertrouwen in zijn rug door een nieuwe rechtsback te halen.....
Dit moet Ajax in hun oren knopen: Rijker dan ooit maar voor het eerst sinds de jaren 60 geen Europees voetbal op eigen houtje kunnen halen (jaren 90 was dit zonder straf wel gelukt)
Maar schamen ze zich dood? Nee want je hoorde: Nou we zijn niet weggespeeld tegen Nice en Rosenborg hoor. Trek nou eens conclusie's , van een finale naar uitschakeling voorronde EL is van Don Corleone een Vlugge Japie of B100 worden die iedereen uitlacht.
1 -3
mvdk
Vorig jaar werd er in de Jong Ajax topics om hem geschreeuwd. Hij was Dé opvolger van Bosz. Diezelfde mensen willen hem nu net zo hard weer weg hebben. Misschien moeten zij ook even in de spiegel kijken en nadenken voordat ze wat roepen. Uit alle polls bleek dat de Ajax supporters blij met hem waren, dus laat dan nu ook het vertrouwen zien. Als je iemand wil pakken moet je bij het TH wezen, niet bij Keizer, want daar hebben jullie ZELF voor gekozen.
8 -13
johnd
Ik denk dat geen enkele coach (behalve Bosz) het op dit moment veel beter zou doen, Ajax heeft gewoon een matige selectie. Dat gezegd, Keizer maakt wel fouten.
0 0
TheRiviera
Je realiseert je eigen wel dat 9 van de 10 algemene voetbal supporters totaal geen verstand hebben van voetbal. De reden waarom er zo geschreeuwd werd om Keizer is omdat alles bij Jong Ajax destrijds lekker liep , spelers waren op elkaar ingespeeld , niveau lag niet zo hoog en spelers konden grotendeels hun gang gaan. Maar dat alles zegt niks of de spelers of trainer überhaupt geschikt is voor een niveau hogerop.

Ik ben zwaar voorstander van het vervangen van kwaliteit met gelijkwaardige of betere kwaliteit. Dus als er kwaliteit spelers vertrekken uit je eerste elftal dan vul je dan zo goed mogelijk op met nieuwe kwaliteit spelers. Het zelfde geld voor een coach dus toen Bosz vertrok was Keizer op geen enkele manier de juiste keuze om hem op te volgen.
1 -2
godenzonenssuper
"Want daar hebben julie ZELF voor gekozen"
Wat? Wanneer hebben wij gekozen?
Wij hebben niks gekozen.
We zagen alleen een kale man prima werk leveren bij Jong Ajax.
Die meneer blijkt nu rare keuzes te maken.
3 -2
ST
Als uit alle polls bleek dat wij hem als trainer wilden en het TH wilde dit ook, dan is het toch geen fout van het TH? Dan rendeert Keizer gewoon achteraf gezien niet. Dat ligt meer aan Keizer dan aan het TH of ons als supporters. Ik dacht ook dat Keizer het goed ging doen, maar ik zie hem elke wedstrijd met een verkeerde opstelling beginnen en rare wissels doorvoeren. Daarnaast komt hij voor de camera als een zwakke en zenuwachtige man over. Zo was hij niet bij Jong Ajax. Ik vind het dan niet meer dan logisch dat Keizer erop aangekeken moet worden.
2 -3
echtgras
Want jij maakt nooit inschattingsfouten?

Ook ik had een heel goed gevoel bij Keizer vanwege Jong Ajax maar als jij aantoont dat je als HOOFDCOACH van Ajax 1 niet je eigen plan durft te trekken, dan ben je ook ongeschikt. Ja je mag naar je assistenten luisteren maar iedereen ziet dat er geen klik is of dat hij teveel zn oren laat hangen en dat kan niet. Hij is eindverantwoordelijk, je kan niet alles blijven afschuiven op het feit dat anderen hem daar neer hebben gezet of invloed op hem uitoefenen.
Hij is net zo fout door ernaar te luisteren en zn blind te volgen.
Hij toont wekelijks aan verkeerde beslissingen te nemen. Als hij de tijd heeft (basisopstelling) maar ook zn adhoc beslissingen zijn een drama.
Hij wisselt tegen Nice Dolberg die geweldig speelde met Huntelaar en we liggen er opeens uit.
Tegen ADO werd Frenkie man of the match en dtond in elftal vd week maar Keizer wisselt hem na 70 min voor Schone. Niet voor een spits of een verdediger, nee een andere middenvelder. We laten punten liggen.
Vandaag mag Younes weer beginnen en aanrommelen en Neres wordt weer gewisseld.. onbegrijpelijk.
Vorige week laat hij Wober, Orejuela en Neres op de bank want die waren niet goed genoeg om in te vallen. Waarom dan op de bank flapdrol?
Hij maakt Kluivert kapot op de rechterkant.
Dolberg mag ook meer dan 5 min krijgen hoor. En Frenkie hoort op 6 en Schone of vd Beek daarvoor
2 -2
Robinjo1988
Toen wisselde hij niet zo raar. Bovendien denk ik dat hij vorig jaar vooral gered is door Nouri
2 -6
ST
Dit zou de opstelling moeten worden op de lange termijn:

------------------- Onana ----------------------
Orejuela - De Ligt - Wober - Sinkgraven
S. De Jong - Vd Beek - Ziyech
Neres - Huntelaar - Dolberg
1 -8
Lagasj
Ik krijg het bijna de bek niet uit maar het is bijna jammer dat Ziyech dit TH en deze coach vandaag gered heeft. Nu ettert het gewoon weer door.
Tot de volgende blamerende nederlaag.
Blijf hameren op het oprotten van het TH, net zolang tot ze weg zijn.
4 -1
Robinjo1988
Dat heeft alleen niet zoveel zin op internet. (Bedoel het niet negatief tegen jou)

Ik hoop echt op massale protesten tegen de leiding. Het valt me tot nu toe echt heel erg tegen. Had van groepen als fside en het oude 410 veel meer verwacht!

Ben zelf ook met een paar vrienden aan het kijken wat we kunnen doen. (spandoeken en dat soort dingen)
2 -1
EVH
Mis jij Peter Bosz ook zo als onze trainer
2 0
mickey2602
Hoezo Ziyech? Die speelde ook niet best vandaag. Of bedoel je Neres?
En de volgende blamerende nederlaag zal wel in Rotterdam zijn tegen Feyenoord. En dan zeggen ze bij Ajax,ach in Rotterdam kan je verliezen tegen Feyenoord.
Tenzij het over 14 dagen al raak is,thuis tegen Sparta.
0 -1
Stibba020
Ze zullen wel weer hartstikke tevreden zijn, maar was weer niet om aan te zien...
5 0
31xAjax
Al heeft hij al alle fouten gemaakt die je als trainer kunt maken (en meer), als het alternatief is dat we dan de Boer, Seedorf (dat kan toch niet serieus zijn???) of Jonk is, dan laat Keizer alsjeblief zitten.....
0 -5
MennoJerry
Ookal zijn we net begonnen, misschien moeten we het maar zien als een opbouwseizoen. Alles verwerken, passen en meten, in de winterstop paar nieuwe spelers daar waar nodig. Verder bouwen en volgend jaar oogsten. As we maar europa league halen. Als het in de competitie niet likt, zet alles in op de beker zou ik zeggen. Groepsfase EL.
1 -11
afca95
Alweer? Het lijkt elk jaar wel een opbouw seizoen..
9 0
MennoJerry
Gaan we echt Keizer de schuld geven omdat het slecht gaat? Denk ff na. Hij moet een verwachtingspatroon navolgen die na vorig seizoen onrealistisch hoog ligt. Dragende spelers vertrekken en er komt niets voor terug wat al goed genoeg is. Dan het hele gebeuren met Nouri. Spelers die in een vormdip zitten. Het zit hem ook niet echt mee momenteel, laten we eerlijk zijn. Als je nu weer iemand nieuw gaat neerzetten dan kun je weer opnieuw beginnen.
2 -9
ST
Het is een combinatie van factoren. Keizer stelt niet de juiste spelers op en wisselt teveel. Daarnaast brengt hij zijn onzekerheid over op de groep, wat het spel niet ten goede komt. Waarom wordt Wober pas op 1 oktober in gezet? Hij was de beste verdediger aan de kant van Ajax. Waarom Neres nu pas in de basis? Waarom staat Younes nog in de basis, terwijl hij al maaaaaaaandenlang faalt. Dan ben je in mijn ogen gewoon niet goed genoeg. Natuurlijk had hij een betere groep moeten hebben, maar als je vervolgens met die groep ook zoveel fouten maakt ben je net zo verantwoordelijk als degene die je zo'n groep gegeven heeft.
3 0
mickey2602
Bepaalde zaken kan je inderdaad Keizer niet verwijten zoals het gebeuren met Appie,het transferbeleid van de club en de verwachtingen na vorig seizoen.
Maar er zijn genoeg zaken over die je hem wél kan verwijten zoals,waarom zolang wachten met de nieuwe aanwinsten(Neres,Wöber.Orejuela)? Omdat ze nog niet goed genoeg zijn? Je zag vandaag,tegen een sterk Heerenveen ging het goed metWöber en Neres. Ik dacht halverwege de eerste helft dat deze wedstrijd uit zou draaien op een 0-0 en daar was ik dan al tevreden mee geweest,gezien hoe Ajax en Heerenveen spelen totnutoe.
Ander punt wat je Keizer kan verwijten is waarom zo laat wisselen(85e minuut Siem in brengen bijv).
Of waarom de beste man eraf(vandaag Neres,tegen ADO Frenkie)en wel Younes laten staan(die totaal geen rendement heeft).
Waarom niet luisteren naar je spelers(Kluivert die zelf aangeeft beter op links dan op rechts te zijn)?
Zijn uitleg voor én na een wedstrijd,het lijkt weer op de Frank tijd,geen mens snapt hoe hij bij die wedstrijdanalyse komt.
4 0
edalm
younes speelde vorig jaar ook alles. rendement toen ook nul. vraag moj niet waarom. maar misschien betaald die per wedstrijd
1 -1
afcas
precies. bijna alle tegengoals dit seizoen zijn gekomen door puur individuele fouten. tuurlijk doet hij niet alles goed, maar hetzelfde riep iedereen tot na de winterstop over bosz...
1 -1
Robinjo1988
Flikker gewoon op en neem je vriendjes mee..
7 0
MennoJerry
Als je met slecht voetbal wint van een Heerenveen in vorm dan heb je het goed gedaan. Punt.
4 -4
FlyingDutchMan
Heeft iemand hem al weleens verteld dat hij ook voor de 75e minuut mag wisselen? Marcel wacht tot de 3e helft..
7 -1
talent020
als hij puntverlies had geleden was dat er wel gekomen, maar ja dat is voetbal,

vind hem een aardig persoon, maar als trainer heeft hij gewoon weinig krediet, voelt voor mij ook een beetje als een Jan Wouters dit, je weet dat het ontslag gaat komen maar de vraag is wanneer,
1 0
DelPiero
Uitstel van excecutie dit. Spel was weer schandalig slecht.
6 0
Johan1
je team beter laten voetballen is jouw taak en dat lukt je niet. Het is Ajaxonwaardig.
5 0