Ruime zege O19; O15, O16 en O17 winnen ook

BartVeenstra, 16-09-2017 om 16:25, 31828 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax O19 heeft in eigen huis opnieuw een ruime competitiezege geboekt. Na de 0-5 vorige week bij FC Volendam was nu AZ in eigen huis aan de beurt: 4-0. Ook Ajax O17 en Ajax O16 wisten te winnen. Beide ploegen speelden in Arnhem en beide keren werd het 0-3 in Amsterdams voordeel. Ajax O15 speelde in eigen huis tegen Vitesse O15 en won met 2-0. Dit livetopic werd mede mogelijk gemaakt door onze partners van Mercedes Benz en Stern Auto.

FT | Vitesse O17 - Ajax O17 (0-3)
Ajax O17 heeft op bezoek bij Vitesse O17 een ruime 0-3 zege geboekt. De Amsterdamse talenten maakten het verschil al voor rust.

In de eerste helft speelde Ajax O17 goed en al snel kwam het op voorsprong. Na een mooie combinatie tussen Bryan Brobbey en Sontje Hansen, was het laatstgenoemde die op fraaie wijze kon scoren. Niet veel later was het opnieuw raak. Hossein Zamani en Hansen lieten nog wat kansen onbenut, maar via Brobbey was het al na tien minuten 0-2. Ajax O17 bleef goed voetballen en scoorde voor rust nog eenmaal. Een schot van Ryan Gravenberch werd nog gekeerd tot corner, maar uit die hoekschop wist Brobbey al koppend voor de 0-3 te zorgen.

Na rust ging het duel meer gelijk op en kregen beide ploegen kansen op doelpunten. Zo dacht Ajax te scoren uit een vrije trap, maar werd dit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel van Liam Gelderen. Even later ging een schot van Maduro nog over, waardoor het bij een 0-3 zege bleef.

Opstelling Ajax O17: 
Ruijgrok; J. Maduro, Van Gelderen, Musampa (Taylor 52'), Douglas (Omzigtig 59'); Gravenberch, Llansana, Hansen; Sint, Brobbey (Maddy 61'), Zamani (Mbinga 56').
Wissels Ajax O17: 
Raatsie, Omzigtig, Mbinga, Taylor, Maddy.

Doelpunten:
0-1 Sontje Hansen (4')
0-2 Bryan Brobbey (10')
0-3 Bryan Brobbey (27')

FT | Vitesse O16 - Ajax O16 (0-3)
Ajax O16 heeft zaterdag een zakelijke zege geboekt bij Vitesse. De Amsterdammers waren voor rust effectief in de afronding, want Vitesse was niet eens veel minder. Door een vroeg doelpunt van Pinas op aangeven van Hoogewerf en een benutte strafschop van Kasanwirjo zat het al vroeg op rozen.

De wedstrijd was echter rommelig. Ajax had wel de bal, maar Vitesse stond fysiek zijn mannetje. Meer dan Ajax lief was, werd daarom gekozen voor de lange bal en dat werkte lang niet altijd. Uit de spaarzame combinaties door het centrum werd het vlak voor rust nog wel 0-3. Unuvar wipte een bal briljant over de defensie en Pinas schatte die wonderassist goed in.

Na de pauze besloot Vitesse meer dan ooit de beuk erin te gooien en de snelle aanvallers met lange ballen te bereiken. Het leverde ruimte op voor Ajax, maar dat was ook slordig. Pinas kreeg nog wel twee kansen op een hattrick en invaller Allouch raakte de paal. De 0-4 was op dat moment al gemaakt, maar de goal uit een corner van Hoever werd vanwege duwen afgekeurd.

Opstelling Ajax O16: 
Raatsie; Hoever, Warmerdam, Kasanwirjo, Scholten; De Waal (Aksit 25'), Beelen (El Kadiri 48'), Unuvar; Hoogewerf (Allouch 52'), Pinas, Pynadath (De Vries 58');
Wissels Ajax O16: 
Dieker, Allouch, De Vries, Aksit, El Kadiri;

Doelpunten:
0-1 Jaymillio Pinas (7')
0-2 Neraysho Kasanwirjo (32', pen.)
0-3 Jaymillio Pinas (40')

FT | Ajax O19 - AZ O19 (4-0)
Ajax O19 heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd met duidelijke cijfers gewonnen. Na de 0-5 vorige week op bezoek bij FC Volendam werd nu AZ met 4-0 verslagen.

Nadat in de beginfase van het duel Danilo Pereira (over), Szabolcs Schön (handen keeper) en Mitchel Bakker (naast) kansen hadden gemist, kwam Ajax na een halfuur spelen alsnog terecht op voorsprong. De Fin Saku Ylätupa stuurde Bakker op de linkerkant de diepte in, de linksback gaf voor en vlak voor het doel tikte Pereira vervolgens eenvoudig binnen.

Daarna was Ajax los en creëerde het steeds meer kansen. Zo'n zeven minuten na de openingstreffer was het opnieuw raak. Pereira en Schön kregen de bal er in eerste instantie niet in, maar na wat gefrommel was het Ylätupa die voor de tweede Amsterdamse treffer kon zorgen. Vlak erna kregen aanvoerder Boy Kemper (kopbal net over en schot voorlangs) en Ekkelenkamp (schot geblokt) goede kansen op een derde treffer, maar die kwam er voor rust nog niet.

Zo'n twintig minuten na rust kwam de derde Amsterdamse treffer alsnog. AZ zakte steeds meer in en wilde de schade beperkt houden, maar op een kopbal van Jurgen Ekkelenkamp uit een vrije trap van Bakker had het geen antwoord. In de slotfase bleef Ajax de betere partij, maar viel de vierde treffer pas vlak voor tijd. Vanaf links bediende Martijn Kaars Giovanni de la Vega, die vervolgens beheerst wist af te ronden. In de absolute slotminuut kreeg ook invaller Pascal Struijk nog de kans op 5-0, maar liet hij zijn kans onbenut.

Opstelling Ajax O19: 
El Maach; Bakboord, Botman (Horvath 66'), Kemper, Bakker; Ekkelenkamp (De la Vega 66'), Ter Heide, Pasquali; Schön, Pereira, Ylatupa.
Wissels Ajax O19: 
Ruijgrok, Struijk, Farcas, Horvath, De la Vega, Kaars, Dest;

Doelpunten:
1-0 Danilo Pereira (27')
2-0 Saku Ylätupa (34')
3-0 Jurgen Ekkelenkamp (64')
4-0 Giovanni de la Vega (89')

FT | Ajax O15 - Vitesse O15 (2-0)
Ajax O15 heeft zaterdagmiddag zonder al te veel problemen een comfortabele overwinning weten te boeken op de leeftijdsgenoten van Vitesse. Doelpuntenmaker aan de kant van Ajax was Aiman Achemlal.

Het begin van de wedstrijd was overduidelijk voor Ajax O15, waar de Arnhemmers de eerste zeven minuten niet van hun eigen helft af konden komen. Echter bleven de grote kansen in de wedstrijd nog uit. Toen de eerste kans dat toch kwam, was hij voor Ajax. Het was Jahnoah Markelo die aanlegde voor een schot, maar de keeper wist daar nog te redden. Een minuut later misten de Amsterdammers vervolgens nog een kans, maar in de twintigste minuut kwam Ajax op een 1-0 voorsprong via een kopbal van Aiman Achemlal. Wat volgde in de eerste helft waren nog twee kansen, maar gescoord werd er niet meer. Vitesse-speler Derksen ontving voor rust nog zijn tweede gele kaart en zo moest Vitesse verder met tien man.

In de tweede helft gebeurde er de eerste vijf minuten vrijwel niets. Na tien minuten was er weer eens een kans te noteren voor Ajax. Het was Kik Braspenning die vanaf de rand van het strafschopgebied de bal hard raakte, maar zijn schot was niet machtig genoeg voor de doelman. Wat volgde was een periode met wissels en overtredingen, voordat Vitesse halverwege de tweede helft bijna op gelijke hoogte kwam. De Arnhemse kans, één-op-één met de keeper, werd echter niet benut. Na exact twintig minuten in de tweede helft was het Ajax dat wél opnieuw wist te scoren. Het was Jenno Campagne die de bal kreeg van Younes Morabet, hij draaide en schoot de bal heerlijk via de binnenkant van de paal in het doel. 2-0. In de slotfase kreeg Vitesse nog een kans na slecht uitverdedigen van Ajax, maar via de paal bleef de bal ditmaal uit het doel en zo eindigde de wedstrijd in 2-0.

Opstelling Ajax O15:
Van den Heuvel; Oostwoud, Dakriet, Rensch, Misidjan; Regeer, Campagne, Yah; Achemlal, Braspenning, Markelo; 
Wissels Ajax O15: 
Dijkstra, Morabet, Mukeh, Quadvlieg;

Doelpunten:
1-0 Aiman Achemlal (20')
2-0 Jenno Campagne (65')

Volg de wedstrijden via Twitter:


Dit livetopic wordt mede mogelijk gemaakt door Mercedes-Benz en Stern Auto!
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
U17 is echt een geweldig team..
0 0
Champy
Het is trouwens nog knap dat de A1 is blijven voetballen op zo'n doordrenkt veld.
3 0
geDaante
Positief is dat Vink met een 6 speelde, en met een aanvallende opstelling, en dat er combinaties plaatsvonden. Minder is het lange ballen gaan spelen door de O16. In zulke wedstrijden moet je juist de bal laag houden en blijven proberen te combineren en onder de druk uit te voetballen, omdat je dan de kans krijgt dit perfect te oefenen, met zulke weerstand. Dat vraagt dan om nog meer aanbieden of juist ruimte maken, secure korte passing, veel beweging zonder bal, driehoekjes etc.
En laat dat maar lekker geregeld fout gaan, het zou om individuele ontwikkeling draaien, niet om teamresultaat.

Nu wordt er dus voor de makkelijke weg gekozen, en dus voor teamresultaat ten koste van de individuele ontwikkeling. Dat is jammer.
3 0
Champy
De door jou om nog steeds onbegrijpelijke redenen omhooggeschreven trainer Wooter. Zoals vaker kan je verhalen schrijven op basis van beschrijvingen van anderen.
2 -1
geDaante
??? Volgens mij zie je me voor een ander aan, want ik heb Wooter nog nooit omhoog geschreven, ook niet omlaag.

Reageer anders gewoon op de inhoud.
1 -3
Champy
Jawel in het bericht van ajax wint van PSV o 17. https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107027/ajax-o17-begint-sterk-met-winst-op-psv
Gebruik maar ctrl F Wooter.
2 0
Van Reenen
Logisch dat Ajax ruim gewonnen heeft van Vitesse. Vitesse werd in de 66 minuut overdonderd toen Zorro erin kwam oftewel De La Vega. Tenminste in de films over Zorro werd deze gespeeld door De La Vega. Op naar het eerste elftal met Zorro.
0 0
trodat4030
Zorro speelde echter tegen az, dan is winnen van Vitesse wel knap imo..
2 0
TimAFCA
Die Sontje Hansen en Brobbey he.. Zijn die te goed voor hun lichting door pure kwaliteit of ook door fysiek? Van Brobbey weet ik dat ie aardig breed is, van Hansen heb ik even geen idee.
0 -1
trodat4030
Brobbey heeft fysiek een grote voorsprong idd en teert daar ook wel een beetje op. Hansen is in alles kleiner, behalve in puur voetbaltalent. Vind ik dan. Toch wil dat niet alles zeggen over Brobbey, als hij die fysieke voorsprong blijft behouden (ik durf te wedden dat de 2.12 lange Sem Schilt als kind ook wat groter was dan z'n leeftijdsgenootjes), kan hij daar in z'n carriere veel voordeel aan hebben, al worden veel grote kinderen rond hun 18e wel ingehaald. Sontje is kleiner, lichter en minder sterk, maar is ook een stuk lichtvoetiger en heeft een betere balbehandeling en techniek. Wordt, mede daarom, ook geregeld op de flank gezet en rendeert daar behoorlijk (voor iemand die toch meer een centrumspits is).
4 0
geDaante
Ik denk dat Brobbey wel voordeel van zijn fysiek blijft houden, sowieso in de eredivisie, want hoe fysiek deze jongen nu al is, is echt niet normaal, wat een spierbundel. Ik denk dat eredivisie CV's nu al moeite zullen hebben met zijn fysiek. Alleen zou hij groter moeten worden wil hij er écht voordeel uit halen, of zijn lichaam beter en beter moeten leren gebruiken.
2 -2
Champy
Denk het niet.

Ik vind dat hij niet zoveel breder of sterker is dan z'n leeftijdsgenoten. Hij speelt tegen 16-jarigen die weldra 17 zijn, en de gemiddelde Nederlander is dan toch al de 1m80 gepasseerd.

Gespierd zijn wil niks zeggen. Je moet je lichaam kunnen gebruiken. Dat is het belangrijkste.

Als Brobbey dat kan, is dat een wapen.

Nu vind ik dat het fysiek van Brobbey wel overdreven wordt omschreven door sommigen. Hij is breed voor een 15-jarige, maar het verschil is niet zo overdreven zoals Lukaku destijds. Dat was pas een uitzondering.
3 0
3*stars*3
Zie naam van Hansen vaker voorbij komen maar in jouw ogen ook talent van buitencategorie?
0 0
willieovertoom
Hansen is erg goed. Ik durf zelfs te zeggen dat deze jongen meer puur talent heeft dan Redan, completer. Buitencategorie is een groot woord, dat betekend dan dat je nu al kan zien dat hij de potentie en kwaliteiten heeft voor de absolute top. Dat durf ik niet te zeggen. Bij jongens als Nouri en De Ligt kon je wel al heel snel zien dat ze van de buitencategorie waren.

Je kan er in ieder geval vanuit gaan dat Sontje het hele jeugdproces gaat doorlopen.

Vanaf het seizoen 2018/2019 in de o19. Daar twee jaar vlammen en dan vanaf 2020/2021 zijn debuut maken bij Jong Ajax. Daar een seizoen goed spelen en dan zijn er kansen voor in het eerste. Zoiets zie ik wel gebeuren.
4 0
3*stars*3
Ok thanks,ben benieuwd!
0 0
Ratatouille
Eindstand VitesseO16 - AjaxO16 0-3
0 0
Jhart
Naci controleert middenveld... en wat een assist, geweldig !
3 0
Ratatouille
Vitesse O16 - Ajax O16 ruststand 0-3
0-1 Pinas
0-2 Kasanwirjo
0-3 Pinas
2 0
Keffie L
Unuvar en Pinas weer on fire zo te horen ;)
0 0
3*stars*3
Ik kom net pas binnen maar wie vallen er (voetballend) positief op?
0 0
Mikes
Pasquali is met afstand de beste speler.
Pereira, ylatulpa, Bakker en Kemper spelen goed.
Ekkelenkamp speelt heel erg matig, vertraagd de boel constant en is heel slordig in passing.
6 0
Web
Ik vond Pereira voor de rust de beste bij Ajax, na de rust viel hij wat weg, Bakker inderdaad wat maakt die jongen een progressie, de nieuwe linksback hebben wij in huis, wat een dynamiek en snelheid. Kemper ook heel goed, loopt zo makkelijk met bal het middenveld in en crieert daardoor een man meer situatie, Ylattulpa goede speler en veel inzicht, Pasquale wat speelt hij makkelijk, volgens mij maakt het bij hem niets uit of hij nou met links of rechts trapt. Schon ook een leuke speler, komt fysiek nog te kort.

Ik snap er niets van dat dit team met 0-5 verloren heeft van PSV.

Echt een heel leuk team, waar heel veel potentie in zit voor de toekomst.
1 -1
Mikes
Jaa communicatie is het probleem in dit team. Stuk voor stuk grote talenten, maar gister stonden er 5 verschillende nationaliteiten in het veld (6 officieel maar El Maach is ook Nederlander). En dan speelden Horvath, Jenssen, farcas nog niet eens.
0 0
Van Reenen
Thanks Web, goed verslag. Ik keek naar Kwalificatie Formule 1. Max op de eerste startrij naast de supersnelle Ferrari van Vettel. Belooft wat morgenmiddag om 14:00 uur.
1 0
Web
Ja ik lees het net, toch maar Ajax kijken?
0 0
trodat4030
Gewoon 2 schermpjes fixen..
0 0
3*stars*3
Mooi om te lezen.
Toch 4 spelers, terwijl er aardig wat nationaliteiten rondlopen.
Pasquali speelt op 6?
2 -1
Mikes
Nee ter heide speelt op 6. Pasquali op 8.
0 0
3*stars*3
Ow ok thanks.
0 0
Keffie L
De la Vega hoort gewoon te spelen ipv Ekkelenkamp
1 -1
geDaante
Ja precies, Ekkelenkamp is geen half. Hij is óf een 6, of een voetballende, opkomende CV.

Zet hem op de plek van Ter Heijde, en De la Vega op de half. Veel logischer.
1 -1
Champy
De La Vega is een voetballer voor op de vierkante meter en dat nog niet eens heel uitzonderlijk goed. Een extreem luie voetballer, geen werkethiek, en al helemaal geen 6.

Ik denk dat die de Eredivisie niet haalt.
1 0
Keffie L
Precies, heeft de creativiteit er niet voor en is ook niet technisch genoeg in de kleine ruimtes.
0 0
Web
Ik vond Ekkelenkamp matig beginnen, maar herstelde zich goed, maakte ook een knappe goal, maar is traag in zijn handelen.
1 0
Mikes
Eens ik ben ook totaal geen fan van Ekkelenkamp, maar dat mag je hier niet te hard zeggen ;).
2 -1
Keffie L
Hij heeft imo niets waarin hij uitblinkt, Giovanni daarentegen heeft veel meer creativiteit en heeft een goede trap.
1 -1
Mikes
Nee al heb ik het liefst dat Jenssen daar gewoon speelt.
0 0
Keffie L
Ja dat zeker!
0 0
Petervandersluis
Schon vind ik prima spelen, ook pasquali speelt goed. Pereira met 1 goal en 1 assist.
2 0
Ajax95Duivendrecht
Wow Unuvar, doe even normaal man ;)
0 0
Keffie L
Vertel vertel! :)
0 0
Ajax95Duivendrecht
Schitterende lob-assist op Pinas
0 0
Keffie L
Zo! Lekker om te horen!
0 0
Onpartijdig
Oef, mooi uit de lucht geplukt van Ylatupa
0 0
Onpartijdig
2-0 Ylatupa scoort
0 0
Ajax_33
Pereira goal en assist
0 0
Onpartijdig
Waar is Noa Lang trouwens? Speelde gisteren ook niet voor Jong Ajax
0 0
NouriVandeBeek
Blessure
0 0
Onpartijdig
ah dankjewel!
0 0
Onpartijdig
Je kan zien dat die bakker redelijk wat voetballend vermogen heeft, maar hij heeft helemaal niet de lichtvoetigheid van een back. Hoe lang is hij? 1m85? Ik vraag me af hoeveel topbacks er zijn van 1m85 in het huidige internationale topvoetbal... volgens mij helemaal niet zo veel.. dan kan je je natuurlijk afvragen hoe dat komt. Lijkt me beter als hij zich als CV gaat ontwikkelen.

En hij geeft een goede assist... haha 1-0
1 0
trodat4030
Hij is iets groter dan ik en ik ben 1.86. Mitch is nog (een beetje) groeiende en kan zomaar de 1.90 aantikken straks. Toch geeft ie zelf de voorkeur aan back, in t centrum kan ie minder z'n aanvallende intenties kwijt. Hoe het gaat lopen is afwachten, maar gezien het gebrek aan backs heeft ie daar meer kans om door te breken dan centraal. Lichtvoetig is hij idd niet echt, al doet hij wel veel rek en strek oefeningen waardoor hij wel vrij lenig is.
1 0
Mikes
Niet lichtvoetig? Ik vind Bakker voor een verdediger absoluut wel lichtvoetig.
0 0
3*stars*3
Volgens mij alleen Alaba maar verder...
Ik vroeg hier een tijd geleden ook of hij Bakker geen potentie heeft om een goede CV te worden maar begreep dat hij geen goede kopper is.
Beetje zelfde probleem als Dijks.
0 -1
Web
Niet te vergelijken met Dijks, hij ziet het spel heel goed, ook prima in de combinatie, in de tweede helft had hij met een lichaam schijnbeweging de bal lopen voor Kempen. Puur op inzicht, ik vind dat hij veel progressie maakt
1 0
trodat4030
Weet niet wie jou dat heeft verteld, maar het is pure onzin, Bakker is een prima kopper..
1 0
Mikes
Sergio Ramos heeft ook een aantal jaren als Rechtsback gespeeld bij Real Madrid.
0 -1
3*stars*3
Yup en in Spaanse elftal maar Ramos is al aardig wat jaartjes CV.
Er zijn in topvoetbal weinig lange backs.

Die Mendy van City is ook groot maar er komen is makkelijk en er blijven is 2.
Ff kijken hoe hij zich gaat doorontwikkelen.
0 -1
Mikes
Zeker.
Mendy, alaba, Ramos, Kolarov, Kolasinac zijn allemaal langer dan 1.80 en meer dan behoorlijke backs.
1 0
Champy
Gewoon een jongen die het profvoetbal wel gaat halen. Laten we daar maar mee beginnen.
2 0
Onpartijdig
Vind je het wel logisch dat hij op de linksback positie staat?
1 0
Champy
Ja, en ik vind hem geen centrale verdediger. Daar heeft ie het inzicht niet voor.
0 0
Mikes
Ik zou niet weten waarom lengte een gegeven moet zijn waarom je iemand geen linksback zou neerzetten.
Is een speler die bij mij al 1.5 jaar veel indruk maakt als linksback. Vorig jaar als o17 speler al basisspeler in de o19 en naar mijn mening bleef hij vrij eenvoudig overeind.
1 0
geDaante
Spelers met zulk fysiek, zijn vaak minder behendig en minder snel op de eerste meters, waardoor een heel behendige, rappen buitenspeler moeilijker af te stoppen is, tenzij je in een fysiek duel komt, maar dat is lang niet altijd het geval.

Ik zie hem veel liever als CV, omdat hij het fysiek heeft, de kopkracht, maar ook de snelheid en relatieve wendbaarheid (voor zijn lengte), en ook het voetballend vermogen wat gevraagd wordt van een Ajax CV.

Op de back is hij een optie, als CV ideaal. Dan had ik het wel geweten.
1 -1
Champy
Je gaat alleen voorbij aan het feit dat niet iedere jeugdspeler het eerste van Ajax en daarna de top gaat halen. We leiden ook gewoon op voor andere clubs. Niet iedere grote bink is een centrale verdediger, en niet iedere nog langere jaap is een keeper.

Als die jongen zich goed voelt als linksback, moet je hem verder opleiden als linksback.

Er is trouwens ook een reden waarom zo'n jongen op de flanken staat. Het gebrek aan inzicht! Zulke jongens voelen zich niet prettig in het centrum.
1 0
NouriVandeBeek
Ik kan niet wachten tot dat Pasquali de plek van Dani de Wit gaat overnemen bij Jong Ajax.
2 -1
geDaante
Reken er maar niet te hard op, het lijkt erop dat Ajax hem erg ziet zitten, speelt altijd basis, ook in teams waarin veel betere en creatievere opties zijn.

Men zal dan aankomen met 'balans', wat natuurlijk napraterij en gelul is. Het gaat om kwaliteit en voetballend vermogen, zoveel mogelijk daarvan.

Die inzet is leuk, maar hij is juist vaak onzichtbaar, en haalt het niveau van het combinatiespel naar beneden, doordat hij voetballend te matig is. Dan heb je niks aan die inzet, dat moet bovenop die basis van goed en snel combinatiespel kunnen spelen, en voldoende voetballend vermogen komen.
1 -1
Ajax_33
Pinas weer gescoord, die gaat wel lekker
0 0
Keffie L
Ik ben nu op de FB pagina van Ajax maar ik zie nergens een link of wat dan ook..
0 0
MeerscheHeld
Die komt als de wedstrijd begint neem ik aan.
1 0
Ajax_33
Hij staat er nu op
1 0
Keffie L
Yep Thx!
0 0
Ajax95Duivendrecht
Ik heb lang niets meer van Gino Dekker gehoord. Hoe staat het met hem? Is hij nog steeds geblesseerd?
2 0
trodat4030
Ja, nog steeds aan het herstellen van een operatie.
0 0
Mikes
Waar is Jenssen??
1 0
rickyboy1444
Waar is Jensen gebleven bij O19? Ik zie hem niet in de basis staan en hij zit ook niet op de bank.
0 0
Keffie L
Ter Heide.. Waarom geen De la Vega op het middenveld dan?
0 0
geDaante
Als je al met Ekkelenkamp wil spelen, dan Ekkelenkamp op 6, Pasquali en inderdaad De la Vega als halven. Ter Heide is sowieso niet goed genoeg, en Ekkelenkamp is te traagjes en niet handig genoeg voor op de half.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Staat Hansen nou achter Brobbey? (een soort Dolberg/Huntelaar-noodoplossing)
1 -1
BvdPloeg
Nee, speelde echt als rechter middenvelder. Bij het drukzetten wel kort achter of naast Brobbey, maar zeker geen 10. Ajax speelde met een echte zes, Llansana.
2 0
geDaante
Hé, zowaar een keuze/actie van Vink die positief en des Ajax is. Bleven de lange ballen dit keer ook (veel meer) achterwege?
1 0
Mikes
Hoe deed Llansana het dan? Na jouw stukje over hem natuurlijk een speler die meer gevolgd gaat worden.
0 0
Onpartijdig
Is er een livestream van O19 op de Ajax site vanmiddag?
1 0
Keffie L
Op Facebook komt de wedstrijd!
1 0
MeerscheHeld
Op de FB-pagina van Ajax volgens mij
1 0
Onpartijdig
Dankuwel!
2 0
MSwertz92
Gaat hard !
1 0
wolterx
Geen fan van Brobbey maar zie hem wel een goede systeemspeler worden. Snelle wendbare spelers om hem heen en middenveld met diepgang en dan kan hij wel eens heel belangrijk worden voor de teams waar hij in speelt.
4 -1
NouriVandeBeek
De jeugdteams, want daarna gaat die hopeloos door de mand vallen.
5 0
wolterx
Niet per se, als je hem goed gebruikt kan hij dat ook op hoogste niveau doen. Gaat geen topper worden maar mits juist gebruikt gewoon een degelijke speler in Nederland. Best redelijk meevoetballend, fysiek spreekt voor zich en best atletisch, niet meest klinische speler maar als hij daar stappen in zet zie ik hem gewoon Eredivisie halen (al zie ik dat niet bij Ajax gebeuren)
2 0
Horrontelli
Geweldig dat jullie er weer bij zijn!
2 0