[Update II] Ook Sinkgraven ontbreekt

BvdPloeg, 11-09-2017 om 19:10, 33282 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax treedt maandagavond met een flink versterkt elftal aan tegen RKC Waalwijk. Coach Michael Reiziger heeft de beschikking over Daley Sinkgraven, maar ook onder meer Maximilian Wöber en Luis Manuel Orejuela doen mee.

Jong Ajax, dat de competitie uitstekend is begonnen met negen punten uit drie wedstrijden, treft in RKC Waalwijk de nummer laatst van de ranglijst. Waar er in de afgelopen duels nog niet zoveel sprake was van veel spelers uit Ajax 1 is dat nu dus wel anders. Deyovaisio Zeefuik, Mateo Cassierra en Carel Eiting, die zaterdag niet bij de selectie zaten tegen PEC Zwolle, worden ook aan de aftrap verwacht.

De kans is aanwezig dat er nog meer spelers uit Ajax 1 meedoen, maar dat is bij het schrijven van dit artikel nog niet bekend. Kaj Sierhuis, die bij een oefenwedstrijd van Ajax O19 zijn rentree maakte, staat in ieder geval niet op het wedstrijdformulier. De wedstrijd op De Toekomst begint om 20.00 uur en wordt door FOX Sports ook live uitgezonden op televisie. 

Update - 18.15 uur
Maximilian Wöber zal zich er waarschijnlijk op verheugd hebben, maar de Oostenrijker moet nog even wachten op zijn basisdebuut in een Ajax-shirt. De verdediger is ziek en kan daardoor maandagavond niet in actie komen voor Jong Ajax tegen RKC Waalwijk.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Update II - 19.10 uur
Daley Sinkgraven ontbreekt, net als Maximilian Wöber in de selectie. Dit meldt Mark van Rijswijk, commentator van dienst. De reden achter de afwezigheid van Sinkgraven is nog onduidelijk. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sallons@AS
Misschien is Sinkgraven nog niet klaar geacht voor een wedstrijd en heeft hij volgens de medische staf wat meer trainingsuren om hem daadwerkelijk groen licht te geven. Hij lag er wel 2 maanden uit. Hij heeft pas een aantal keren met de groep meegetraind. Als de medische staf extra voorzichtig wilt omgaan met Sinkgraven door zijn vorige blessure aan dezelfde knie is dat hun goed recht. Ik zie hem liever voor 100% terugkomen dan voor 70% omdat de supporters erom vragen of omdat zijn gemis in de basis groot is vanuit het TH.
3 0
YochananAFCA
Zsm verkopen aub
1 -2
Ajax68
KOOP toch gvd onderhand eens een fatsoenlijke en ERVAREN linksback Overmars, we zitten er al zolang mee, en jullie willen dit maar NIET zien, stelletje niksnutten !
Deze situatie is het gevolg van al je MISKOPEN en WANBELEID in de afgelopen jaren.
ALS wij nog eens iets willen bereiken, koop dan ook méér ERVAREN KERELS, en de jeugd moet maar geduld hebben, maar de prestaties van het eerste van Ajax moet voorop staan !
1 -12
Leviathan
Jij snapt het echt niet he? Als de jeugd geen kans krijgt gaan ze voor een paar mil weg terwijl ze na een aantal jaar basis voor tientallen miljoenen ofzo weg Kunnen. Kapitaal vernietiging. Het is nou eenmaal een grote bron van inkomen talenten opleiden en laten rijpen. Jij ziet liever een kort termijn beleid dus.. Ajax had onder Vd Boog een wanbeleid met domme dure aankopen toen ging Ajax naar de klote. Nu misschien even een kut jaar maar er zijn genoeg middelen om kampioen te worden en volgend jaar europees wat klaar te spelen.

En voor als je het nog niet wist.. De transferperiode is alweer een tijdje voorbij! Met deze selectie moet Ajax gewoon kampioen Kunnen worden
2 0
MichelAngelo66
Ik begin eerlijk gezegd wel een beetje moe te worden van Sinkgraven. Wat heeft die jongen nu weer?
7 -2
Piejotter
Dailey is bang voor onweer :-)
Dailey heeft teveel last van... weer die knie?
1 -3
klompv
Bang voor onweer is terecht, zal niet de eerste keer zijn dat een speler wordt getroffen (vraag het Jan Jongbloed, die verloor zijn zoon erdoor)
4 0
insectenverdelg
woon in diemen en zie dat t onweer al bijna over is. 10 minuutjes gok ik en dan weer spelen.
0 0
johnd
Kennelijk toch niet fit genoeg. Hoop dat hij snel wel fit is, want Dijks is niet geweldig...
0 0
NouridolbergNeres34
Balen had me verheugd op sinky zijn rentree en was ook benieuwd naar Wober
2 -2
Joseph
Jammer, had het leuk gevonden om hem in actie te zien. Ben wel benieuwd naar Sinkie en Orejuela, wordt toch wel hoog tijd voor nieuwe backs in het eerste!
1 -2
Pheadrus
Shit! Zitten we nog een week langer met Dijks. Gelukkig is het maar ADO.

Ik ben benieuwd of Wober beter is dan viergever.
0 -2
3*stars*3
Mooi live en scherp beeld.
Ik ga ff goed op die Orejuela en Johnsen letten.
5 0
DJPostma
Had gehoopt dat Siem misschien al minuten kon meepakken?

Van Leer
Orejuela - Doekhi/Bergsma - Wöber - Sinkgraven
S.De Jong - Eiting - Mazraoui
Cerny - Cassierra - Johnsen

Ik ga kijken vanavond!
5 -1
Pheadrus
Asjeblieft geen Siem de Jong. Waarom daar tijd in steken? Hij wordt niet beter dan dat hij nu is. Jong Ajax gaat over de toekomst. Siem is 5e of 6e keus na Ziyech, Donny, Frenkie, Schone in iedere geval en Eiting is waarschijnlijk ook beter dan Siem.

Laat ze maar een oefenwedstrijd organiseren tegen Almere en dan mag Siem wedstrijdritme opdoen.
6 -16
Koenniiee
Snap werkelijk niet dat je zoveel minnen krijgt. Energie steken in Siem de Jong is een minachting naar jeugdontwikkeling.
2 -6
Pheadrus
Als Wober en Singrave het vanavond goed doen en geen blessure oplopen heeft Dijks voorlopig zijn laatste wedstrijd gespeeld. Dan wordt links centraal en linker verdediger ingevuld door Wober, Singrave en Viergever.

Dan zijn we ook eindelijk van dat gezeur over Dijks af!
4 0
Onpartijdig
Van Leer, Sinkgraven, Orejuela, Wober, Zeefuik, Eiting, Cassiera, Johnsen. Als Matusiwa nou nog een keer zo goed speelt als vorige week wordt dit wel smullen zeg.
1 0
chrisjuhhh
en dadelijk 2 top scoorders in 2 verschillende divisies :0
0 0
Pheadrus
Oei, ik heb wel een beetje medelijden met RKC. Ze staan stijf onderaan en komen nu voor een heel sterk Jong Ajax te staan.
1 -1
flyingsoccer
Marcel Keizer is coach van het 1e en niet van jong Ajax. Het aantal fouten de laatste tijd in de teksten is erg hoog.
2 -1
wendoo9
Laat Neres ook maar spelen bij Jong zou ik zeggen. Die jongen krijgt toch geen eerlijke kans onder Keizer heb ik het idee. Younes weken lang de slechtste man van het veld , en wie wordt gewisseld David Neres ipv Younes eruit te halen en Kluivert op links. Ik gun deze man alles als trainer maar tot nu toe heb ik een hard hoofd in met zijn opstellingen en wissels ! Misschien zie ik dit verkeerd !
4 -2
Knalpot
Yep dat zie je. Youness is zeker niet de slechtste man van de laatste weken, hij kan alleen niet scoren maar dat is niet gek want anders had ie allang bij Barca gespeeld. Neres heeft een half uurtje leuk gevoetbald daarna hebben we hem een half uur niet gezien. Youness mag ook best eens gewisseld worden hoor begrijp met niet verkeerd maar hij kan altijd gevaar stichten en dat is bij de rest van onze buitenspelers veel te wisselvallig.
1 -2
chrisjuhhh
Neres die speelde in het beruchte 424 en dan mag Kluivert opdraven en mag spelen in 433 , dit lijkt me geen eerlijk vergelijk .
6 0
ajaxinho
Bosz ook met Younes.

Onbegrijpelijk hoe trainers een speler onvoorwaardelijk opstellen.

FdBoer heeft de ontwikkeling van Fischer ook kapotgemaakt.
En aanvoerder Boilesen?!?
2 0
Piejotter
Fischer heeft heel veel speelminuten de kans gehad zich waar te maken. Helaas niet goed genoeg. Dat heeft niets met Frank te maken.
2 0
Djabber
Zit niet te zeuren joh, startte afgelopen zaterdag gewoon in de basis. Het zou ook niet eerlijk zijn om Younes of Kluivert geheel aan de kant te schuiven nu.
0 -2
wendoo9
Dit zijn geen f1 waar iedereen moet spelen omdat het dan eerlijk is.Bij Ajax 1 moeten de besten op het veld staan, en wie weken achter elkaar slecht speelt moet gewoon eruit klaar
4 0
Djabber
Het zou niet eerlijk zijn, omdat beiden gewoon goed presteren.
1 -1
insectenverdelg
Heeft 60 minuten gespeeld to h vorige pot? lijkt me voor een buitenspeler prima. ben bijna altijd voorstander van buitenspelers wisselen na 60 minuten. Laat de 1e zich maar leeg spelen en dan tegen een bekaffe buitenspeler vers bloed erin.
3 0
insectenverdelg
Siem de Jong verwacht ok eigenlijk ook om eerlijk te zijn.
0 0
Djabber
Ik weet het niet. Met die blessuregevoeligheid van Siem de Jong zou ik 'm liever niet in de Jupiler League zien spelen.
0 0
stefanzob
Eeehm, coach Marcel Keizer is van het eerste tegenwoordig mensen.... Maar daar moet iedereen nog aan wennen zo te lezen :)
1 0
ajaxinho
Haha foutje, bedankt.
0 0