Ajax C3 wint ook 4e competitiewedstrijd

Ajax Showtime, 23-09-2007 om 17:53, 2930 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax C3 heeft vandaag ook haar 4e competitiewedstrijd gewonnen tegen broertje HFC Haarlem C2, het werd 4-0. Ajax C3 staat fier aan kop met 12 uit 4. De C1 en D1 wonnen ook, maar de C2 ging verassend onderuit tegen Kon. HFC C1 met 4-3.

Ajax C3 begon de wedstrijd met C2-er Gyliano van Velzen op 11, waardoor Denzel James naar de 8-positie schoof. Spits Danzell Gravenberch heeft deze week een gebroken pols opgelopen waardoor hij een tijdje buitenspel staat, en ook Dylan Nieuwenhuys is nog niet fit. Rechtsback Nick Lammers speelde met de C2 mee. Daarentegen keepte Mickey van der Hart zijn 1e wedstrijd weer na zijn polsblessure.

Ajax C3 had moeite met het spel maken en speelde geen goed voetbal. Het begon al eigenlijk in de warming-up toen nr. 4 Erol Alkan zich niet lekker voelde en pas in de 2e helft kon invallen. Maar de tegenstander Haarlem C2, met oud-Ajacieden Nick Frese, Tomas Arroyo en Miguel Pijpker, had helemaal niet veel in te brengen waardoor het wel een soort eenrichtingsverkeer was richting het doel van Haarlem. Uiteindelijk werd het 4-0 voor de ploeg van Arnold Muhren. Ook slechte wedstrijden moet je winnen weten de Ajacieden uit ervaring. Doelpuntenmakers van de C3 waren Erkan Agircan en Gyliano van Velzen (3x). Man of the match was dan ook van Velzen die fysiek sterk is, maar zeker ook technisch. Hij speelde in de 2e helft op 9 waar hij goed uit de voeten kon. C3 kan zich opmaken a.s. zaterdag voor opnieuw een verdedigende tegenstander, Stormvogels/Telstar C2.

Opstelling:
1. van der Hart; 2. Cleonise (c), 3. El Hadef, 14. van Aken, 5. Kuipers; 6. Agircan, 10. Tannane, 8. James; 7. Lazic, 9. Ottenhof, 11. van Velzen;
Wissels: Soomer, Barakzai en Alkan (keeper Leeuwenburgh viel niet in)

Ajax C1 boekte thuis een zwaarbevochten 1-0 zege op SC Heerenveen C1. Pas vlak voor tijd maakte spits Jip Bartels, na een scrimmage, de enige treffer van de wedstrijd.
Opstelling:
1. Schmitz 2. Ondaan 3. Sporkslede 4. Denswil 5. Devecioglu 6. Busse 7. Lewis 8. Bouy 9. Bartels 10. Fennich 11. El Yaacoubi.
Wissels: Ramdhani, Klaassen, Schenk en De Sa.

Ajax C2 wist vandaag uit tegen Koninklijke HFC C1 geen punten mee naar huis te nemen. Zonder linksbuiten Gyliano van Velzen en nr. 3 Wouter Soomer (allebei met de C3 mee) en de geblesseerde Andre Morgan, maar met Timo Letschert van de C1 en Nick Lammers van de C3 wist C2 vele kansen te creeeren, maar ook vandaag was het kansen afmaken weer het grote probleem. Het team van Bryan Roy voetbalt goed ondanks de vele verschillende opstellingen per week, en houdt zich goed staande tegen de fysiek sterke 2e jaars tegenstanders. In de rust leidde de C2 met 2-1 door doelpunten van Aleksander Bjelica (kopbal) en Timo Letschert (mooi afstandsschot). Na rust vocht Kon. HFC zich terug en scoorden zij de 2-2, 3-2 en 4-2. Ook mochten zij zich prijzen met de niet onpartijdige fluitende scheidsrechter. Fahd Aktoua deed nog wat terug voor de C2, maar het mocht niet meer baten. Deze nederlaag had niet gehoeven, maar het is wel een goede les voor de 1e en 2e jaars C-ers van Bryan Roy.

Opstelling:
1. Bekaroe; 2. Lammers, 3. Bjelica, 4. Ayoub, 5. Prijs; 6. Echteld, 10. Letschert, 8. El Hasnoui; 7. Kooiman, 9. Hofland, 11. Aktoua
Wissels: Colak en de Witte (keeper Meeuwissen viel niet in)

Na vorige week AZ D1 met 2-1 te hebben verslagen, wist Ajax D1 ook hun 3e competitiewedstrijd te winnen. 6-2 werd het tegen Haaglandia D1. Met name linksbuiten Elton Armah liet zijn tegenstander regelmatig zijn hielen zien. Trainer Frank de Boer was dan ook zeer tevreden. Doelpuntenmakers waren Serhat Cakmak (2), Elton Armah (2), Calvin Valies en Floris Mulder.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!