Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Ajax pakt eerste oefenzege tegen PAOK

JipVR, 15-07-2017 om 20:20, 71889 views, AS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Na eerder op de dag gelijk te hebben gespeeld tegen KRC Genk, trok Ajax tegen PAOK wel de overwinning over de streep. Op Sportpark De Toekomst werden de Grieken met 4-2 opzij gezet. Noussair Mazraoui, Klaas-Jan Huntelaar, Mateo Cassierra en Zian Flemming scoorden de Ajax-doelpunten.

Ajax kwam duidelijk beter uit de startblokken dan de Griekse collega's en binnen een halfuur stond het dan ook 2-0 in het voordeel van de Amsterdammers. Mazraoui opende na negen minuten de score met een geweldige trap, die via de onderkant van de lat tegen de touwen belandde. Even later verdubbelde The Hunter de score met het hoofd.

Daarna kwam PAOK beter in de wedstrijd en maakten de bezoekers het spel. Nog voor rust betaalde zich dat al in een doelpunt uit, toen Varela de aansluitingstreffer maakte. Ook na de thee gingen de Grieken er feller in dan Ajax en in de vijftigste minuut kwam men op gelijke hoogte, dankzij een treffer van Prijovic: 2-2.

Na die gelijkmaker voerde Ajax het tempo op en werden de Grieken weer iets verder teruggedrongen. De Amsterdammers lieten bij vlagen wat leuke aanvallen zien en een daarvan werd door Cassierra verzilverd: 3-2. Vlak voor het laatste fluitsignaal besliste Flemming de wedstrijd al helemaal, toen hij de 4-2 voor zijn rekening nam.

Opstelling Ajax: Van Bladeren; Zeefuik, Bergsma, Savastano, Dankerlui; Eiting, De Jong, Mazraoui; Cerny, Huntelaar, Cassierra.

Scoreverloop:
1-0 Mazraoui (10')
2-0 Huntelaar (26')
2-1 Varela (38')
2-2 Prijovic (50')
3-2 Cassierra (66')
4-2 Flemming (89')

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sampaoli
Mateo en Neres lijken zich toch beter op hun plek te voelen en dat betaald zich uit op het veld. Beide grote talenten.
2 -1
gras
Die poeier van Mazraoui.

Wat is nou de beste positie voor deze jongen?
0 0
mvdk
Aardig goaltje idd.
0 0
godenzonenssuper
Dat weet niemand volgens mij.
Kan het gewoon overal wel aardig invullen.
0 0
Ajax#1900
Ik denk cm, alleen heeft hij daar te veel mensen voor zich in de pikorde. Vind het wel een talent. Ik denk dat je m op den duur moet verhuren aan Pec oid. Ik weet nog dat hij in JA rond de winterstop 5 wedstrijden op rij van afstand scoorde.
0 0
JanTa
Deze uitslagen vallen mij nog mee na al die verschrikkelijk hectiek rondom Nouri.
1 0
Iloon78
En maar weer even hier kijken. Op zoek naar wat troost en herkenning. Ik blijf maar aan Appie denken. Blijf maar proberen te begrijpen wat er toch kan zijn gebeurd tussen dat 'voorzichtig optimisme'-bericht op de Ajax-site en het vreselijke nieuws van donderdag. Maar het valt gewoon niet te begrijpen. Elke keer weer de tranen. En die zullen er nog wel een tijdje blijven. Het is zo ontzettend oneerlijk allemaal.
3 0
godenzonenssuper
Voor mij maakt de combinatie van dingen het niet te verdragen.
1. We weten dat we Appie nooit meer zullen zien spelen, het was echt een heel bijzondere speler. HIJ was de Toekomst.
2. Appie wilde zo graag zijn droom zien uitkomen, meer dan welke andere speler ook leek het wel.
3. Het belangrijkste, het was echt een goed mens. Hij viel nooit te betrappen op rare maniertjes oid, hij bleef gewoon bescheiden en vriendelijk.

Het is een tragedie, maar toch is die ene procent kans op redelijk herstel er misschien nog wel. Dus we moeten blijven bidden of anders duimen.
1 0
robinozzi
Update-Nouri
Salamou alaikoum beste broeders en zusters,
Rond half 8 vanavond zijn de broer van Abdelhak Nouri, de imam en ik samen in het ziekenhuis bij Abdelhak langs geweest. De imam heeft een korte sessie rokya/koranrecitatie verricht en elhamdoulilah reageerde Abdelhak daar weer op door met zijn ogen te knipperen, SoubhanAllah.
Ik heb Abdelhak Nouri persoonlijk verteld dat hij sterk moet blijven en dat heel Nederland achter hem staat, Moslim of geen Moslim en dat wij als mensheid allemaal smeekbeden voor hem verrichten. En ook nu reageerde hij weer door met zijn ogen te knipperen, elhamdoulilah. Het is niet te beschrijven hoe prachtig dat was toen hij daar op reageerde, SoubhanAllah. Zo herkende hij ook de stem van zijn broer die hem in zijn oren fluisterde op dat moment en daar ook weer met zijn ogen begon te knipperen. Ya Allah genees Abdelhak Nouri. Ya Allah Herenig hem met zijn famillie in goede gezondheid. Ya Allah geef zijn famillie geduld en kracht. Ameen!
DE OUDERS VAN ABDELHAK NOURI VRAGEN DE UMMAH OM STANDVASTIG TE ZIJN IN JULLIE DUA! VOOR HUN ZOON.
Broeder Mourad

Bron: Facebook Morad Baddaou
14 0
gras
Grijpt me gvd bij de keel.
1 0
AjaxIsrael
Ik hoop dat Appie echt meekrijgt dat iedereen van hem houdt.
3 0
Fredschuit1
Aleikum salam! Ik ben christen. 3 dagen lang gebeden na het tragisch ongeluk van onze abdelhak. Na het tragisch nieuws van de hersen beschadiging voelde ik mij niet gehoord en in de steek gelaten. 1 dag express niet gedaan. Eerlijk is eerlijk, door de islam weer gaan bidden. Of het helpt? Geen flauw idee.. maar het is het minste wat ik kan doen. Of het nou duimen, bidden of hopen is ik hoop dat onze vader hem terug op aarde brengt. Inshallah!
3 0
Ajacied33
Ik ben dus Moslim en vind jou reactie echt mooi. Ik respecteer iedereen,of hij/zij nou gelooft of niet. Wit,zwart, Jood,Moslim,Christen, boeit niet. We zijn echt allemaal hetzelfde. Ik krijg telkens tranen als ik bedenk hoe onze Nouri de wereld op z'n kop heeft gezet. Een Moslim jongen, een Marokkaan, een Ajacied.....Kippenvel. Laten we blijven hopen en bidden voor deze jongen. Uiteraard mag/moet iedereen op zijn eigen manier hopen/bidden. Wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik ken Nouri niet,hij mij ook niet, maar ik zou zielsgelukkig zijn als die jongen normaal met zijn familie weer zou kunnen zitten,lachen en praten..
7 0
J00DT0TMIJND00D
Prachtig nieuws!
0 0
GrandMasterFlex
Donny zal echt kapot seizoen de komende tijd door het verlies van Appie, dus eigenlijk verlies je, als is het tijdelijk, ook nog Donny in Ajax 1... Staat ook niet bij de opstelling.
1 -11
AjaxDaniel
Appie leeft nog hè, we zijn hem nog niet kwijt en het kan goed zijn dat hij nog herstelt. Maar ik snap wat je bedoelt.
6 -2
Middenweg401
Sorry maar "het kan goed zijn dat hij nog herstelt" strookt totaal niet met wat de betrokken medici zeggen. Ik hoop ook op een wonder, maar houd rekening met dat we hem als persoonlijkheid niet terug krijgen. Ernstige schade en "een groot deel van zijn hersenen" zegt mij genoeg daarin helaas.
3 0
AjaxDaniel
Zolang hij niet hersendood is, is er altijd een kans. Hij zal zeker niet de eerste zijn die ervan herstelt.
2 -1
PeterVKV
Niet zo dramatisch. Donny is op en top pro en speelde gewoon tegen Genk eerder op de dag. Daar speelde namelijk het eerste en tegen Paok het tweede.
3 -2
Sallons@AS
Vd Beek is mentaal gebroken. Ook al is hij op en top pro hij blijft een mens. Vd 90 min kan hij de focus er momenteel misschien 30 van vasthouden, als het niet minder zijn. Hij zit totaal niet lekker in zijn vel en zal elke dag met moeite opstaan. De rit naar en van de club valt zwaar. Eten, slapen en de dag überhaupt doorkomen is in deze periode een zware opgave voor hem. Maar, het zijn oefenwedstrijden en ook hij moet ritme krijgen. Die ritme moet het lichaam in. Donny moet, naar mijn mening, even in bescherming worden genomen en het doen met invalbeurten van 15 tot 30 min. Hij moet de tijd krijgen om deze mentale klap te verwerken voordat hij de knop echt kan omzetten. Ik hoop dan ook dat hij op een gegeven moment besluit om met de mental coach te praten. Mocht dat nodig zijn. Het enige wat vd Beek momenteel wat rust zou geven is goed nieuws omtrent Appie. InshAllah.
0 -3
ram
Je klinkt alsof je hem goed kent en gesproken hebt? Klopt dat?

Ik kan het me overigens goed voorstellen, wat je zegt. Die twee waren onafscheidelijk; zowel op het veld als erbuiten. En in alle beelden die ik de laatste dagen gezien heb, zie je een intens verdrietige Donny.
1 -1
Kibbahimovic
Waarom trek je die gozer in twijfel om hem vervolgens in gelijk te stellen??
1 -1
GrandMasterFlex
Denk dat hij na het verlies van zijn jeugdvriend wel even tijd nodig heeft voor hij weer echt de focus heeft. Wellicht heb je gelijk, misschien gebruikt hij het als kracht.
1 -1
boye04
Misschien moet je beter lezen en kan je zien dat Van de Beek vanmiddag al gespeeld heeft...
5 -1
GrandMasterFlex
Wat een belachelijke reactie ... Donny staat toch niet bij de opstelling hierboven wel? Dat hij vanmiddag speelde (1 helft!!!) en nu niet zal ook door de uitputting komen van de afgelopen week. Daarnaast is de verbroedering al weer snel verwaterd bij jou niet? Leer normaal te reageren!
1 -4
rickyboy1444
De gehele beoogde basisopstelling speelde alleen vanmiddag al en volgens mij zelfs 75 minuten, niet 45. Ik wil hier overigens niet mee zeggen dat het niet zwaar is voor Donny, dat zal het zeker wel zijn.
2 0
Oordopjes
Je kan wel zo debiel reageren. Maar Donny en appie waren gewoon broers van elkaar. Denk Donny het zwaarst heeft van alle spelers.
2 -3
Dexy
Weet ik wel zeker, wat een hel moet het voor Donny zijn. Des te moediger dat hij vandaag gewoon weer op het veld staat, echt groot respect voor hem.

Als hij tijdens een wedstrijd wat afwezig oogt, zou ik het hem niet eens kwalijk nemen.
2 0
Oordopjes
Als ik effe mijn gedachten op zei kan zetten, en ga internet en zie een foto van Nouri springen de tranen in mijn eigen. Kan gewoon huilen dan, zo fantastische ventje is het.
1 0
Biss
Je hoopt steeds dat Appie 'gewoon' wakker word en nog enigzins een leven kan hebben. Maar nog meer hoop je dat je zelf wakker word uit deze ongelooflijk zware nachtmerrie en je vervolgens op AS leest dat Ajax deze wedstrijd met 5-0 heeft gewonnen: hattrick en 2 assist van Nouri.. (L)
2 0
Nummer34
Ik heb een feestje, dus moet feesten , maar moet gewoon heel de avond huilen om onze Appie
2 -1
markplas
Godver zie net een pracht complicatie over onze appie met score bij debuut alles iksnap het niet en zal het nooit snappe......... waarom............snik
2 0
robinozzi
Totaal geen zin in het nieuwe seizoen. Ik mis Appie. Ik denk dat ik elke dag aan hem zal blijven denken. Hij ligt daar te ademen.. 'Gelukkig' voelt hij geen pijn. Nee, dat is het niet. Het is verschrikkelijk. Hij voelt en denkt niks. Hij is er niet. Hoop zo dat hij nog wakker wordt en dat ie herstelt. Kom op!!
2 -2
Sneijdertje
Wat verwachten jullie van Flemming?
En gaan Dani en Mees de Wit het redden?
0 0
Dexy
Mees denk ik wel op termijn, Dani heb ik mijn twijfels over.
1 0
widmfan7
Ik denk juist andersom eigenlijk. Dani gaat het wel redden op basis van inzet en vechtlust, Mees gaat het denk ik afleggen omdat ie te wisselvallig is en meer een momentenvoetballer. Maar we gaan het zien ik hoop natuurlijk dat ze het beide redden.
1 0
NouriVandeBeek
Zoveel spelers minuten gemaakt vandaag, maar niet die ene, niet mijn lievelingsspeler, niet dat geweldige ventje. Niet Abdelhak Nouri. Dat doet echt pijn.
13 -1
Dexy
Idd, het blijft moeilijk te accepteren.
3 0
J00DT0TMIJND00D
Hartverscheurend blijft het..
5 0
Kodolen
Ja he, wat is het erg. Ik dacht precies hetzelfde. Het is zo lastig om te accepteren.
7 0
JPC40
goed om te zien dat Ajax weer aan het winnen is, ook al is het maar een oefenpotje.
1 0
Kodolen
DIT SEIZOEN WORDT VOOR APPIE!!!
9 0
IDJosh
Goed gedaan jongens, we zijn trots op jullie
6 0
HeavenlyDivine
Jezus, gewoon die hele wedstrijd gemist. Totaal vergeten dat ze speelden
Was de wedstrijd alleen op ziggo te zien? of ook op Foxsports. want dan kan ik em nog wel terugzien
0 0
Kodolen
Volgens mij was die achter gesloten deuren.
0 0
Dexy
Zonder Onana of Van Leer zijn we achterin wel ineens een stuk kwetsbaarder hoor. Veel van de tegengoals zowel tegen Genk als tegen PAOK waren wel houdbaar of eenvoudig te voorkomen.
4 0
ajax500
Wat denk je, moeten we nog een nieuwe derde doelman aantrekken?
1 -1
Dexy
Tja, Alblas en Van Bladeren zijn eigenlijk niet goed genoeg. Maar denk de prioriteit nu ligt bij andere spelers (centrumverdedigers).
1 0
Suarez16_
Ze hebben nog 3 jeugdkeepers (Gorski, El Maach en die Kroaat) aangetrokken en hoe vaak speelt de 3de keeper?
0 0
MFox
Goed gedaan mannen. Vallen, opstaan en weer doorgaan. Make Appie proud.
7 0
Dexy
Met welke 11 stond Ajax nou de laatste 10 à 20 minuten in het veld?
5 0
Labrador
Lekker voetballen en genieten. Het kan zomaar afgelopen zijn.
6 0
Rsv
Ontzettend trots op alle boys, geen woorden voor❤️
5 0
mario-ajax23
Lees net dat ze niet met sneijder besig zijn! Juist nu gelijk doorpakken! Tja als ie niet wilt dan heb je het in ieder geval geprobeerd,miss moet klaas hem ff bellen ofzo?maar als t marc lukt maakt hij zich wat mij betreft onsterfelijk! En met hem erbij weetik bijna zeker dat we de 34ste voor appie binnnehalen
3 -2
AjaxDaniel
Speelde Paok met hun eerste elftal?
0 0
Marcus
Vond Carel Eiting lekker bezig. Wat een prachtige voetballer.
9 0
Suarez16_
Toch nog een kleine opsteker betreft Ajax deze week. Puike prestatie van Ajax B/Ajax o19 om van Paok 1 te winnen.
0 0
Ozymandias
Welke spelers van Ajax o19 speelden er mee?
0 0
Tinus
En de vraag is natuurlijk ook wie van PAOK 1 er meededen. Ook zij kunnen met een B-elftal hebben gestaan.
0 -1
Suarez16_
Zag oa dat Mak, biseswar en Henrique meededen. Dat zijn normaal gesproken de "sterren". Ook die 2 spelers die scoorde staan normaal basis.
0 0
Petervandersluis
Doekhi, Sidoel, D. de Wit, Lang, M. de Wit, Flemming, Boultan en nog een paar vgm
0 0
Ozymandias
Maar één van hun (Lang) is een A1/o19 speler.
0 0
Suarez16_
Toch nog een kleine opsteker betreft Ajax deze week. Puike prestatie van Ajax B/Ajax o19 om van Paok 1 te winnen.
0 0
MJ98
Die Doekhi is wel echt een slungel zeg
1 0
Dexy
Zian in Oranje, oh oh oh oh oh!
0 0
DaniAjax
4-2 Flemming. Volgens mij wel een meter buitenspel haha.
0 0
superman0313
Beast Zian!
0 0
didierajax020
Altijd weer Flemming haha :)
0 0
JordyAjacied
Na omstandigheden, zijn een 3-3 en een 4-2 prima uitslagen, ook al weet ik niet het wedstrijd beeld van Ajax - Genk, komt vast nog een samenvatting van.
2 0
MFox
Gewoon goed dat ze weer aan het ballen zijn. Uitslagen zeggen me in de voorbereiding al weinig, nu helemaal :) Op naar #34.
0 0
superman0313
Normaal heb ik hier toch geen moeite mee, maar wil het toch even weten wie is nummer 22?
0 0
Golberg
Teun Bijleveld volgens mij
0 0
Koenniiee
Ja ik vroeg het hieronder ook al. Prima speler hè? Denk die nieuwe van AZ.
0 0
superman0313
Nou eerlijk gezegd dacht ik een paar keer die kan er geen fuck van. Maar dat was vooral slordigheid volgens mij. Zie idd wel meteen dat lichtvoetige. Ben benieuwd.
0 0
DaniAjax
Wie is die nummer 15, rb? Dit is nog niet fit lijkt me?
0 0
Petervandersluis
Sanniez of zoiets, weet de naam niet precies
0 0
Justin4195
Was altijd wel fan van hem hoe doet ie t nu?
0 0
Koenniiee
Matusiwa, denk ik.
0 0
DaniAjax
Ah inderdaad. Die was wat meer afgetraind vorig seizoen...
0 0
MJ98
Lijkt op Sanniez maar weet het niet zeker
0 0
Petervandersluis
Weet iemand waarom Sierhuis hier niet bij zit, was toch de uitblinker begin van het seizoen bij de A1 vorig jaar
0 0
Dexy
Nog op de weg terug van zijn blessure, volgens mij
0 0
Koenniiee
Handblessure uit wedstrijd tegen Genk.
0 0
Petervandersluis
17 is sidoel, 16 Doekhi
0 0
Koenniiee
Ik heb het nooit in Boultam gezien.
4 0
ajaxwestland09
bijna afgelopen??
0 0
Marcus
Wie is nr 22. Wat een slechte aannames steeds
0 -1
OpNaarNummer4
Heeft Muric vandaag nog meegedaan?
0 0
robert R.
Nope. Mag vertrekken volgens mij.

Gingen geruchten dat hij terug zou keren bij Dinamo Zagreb.

1 0
Elheffe
Heerlijke pirouette van de wit zeg
0 0
Koenniiee
Die 22 kan wel lekker ballen. Is dat die nieuwe van AZ? Zoveel vragen door deze camerapositie.
0 0
zivkabrimovic
Mees jonge, wat een verfijnde speler
1 0
Petervandersluis
M. De wit, heerlijke speler zeg
1 0
didierajax020
Maar echt ja. Wow!
1 0
DaniAjax
Dit was echt een heerlijke actie. Wie was dat?
0 0
DaniAjax
Mees de Wit dus.
1 0
MJ98
Mees de Wit
0 0
Bommeroni
Mees de Wit bedoel je denk ik.
0 0
Koenniiee
Mees de Wit. Zidane trick!
0 0
didierajax020
Heel de A1 komt er in joh haha
0 0
robert R.
Was tegen Genk ook al zo. Hoop dat ze nu wel de voorsprong vast houden.
0 0
niels1243
iemand een linkje na de stream?
0 0
didierajax020
PAOK Tv op YouTube
0 0
JGAjax
Nr 17 is sidoel toch?
0 0
Koenniiee
Hebben zij Manolev in het doel?
0 0
Oordopjes
Iemand tips waar je thuis/uitshirt met Nouri kan halen? Nergens in maatje M...
1 0
Teun34
Sportpaleis heb ik em besteld. Kutte is wel je kunt em niet bedrukken bij ajax dan.
0 0
Bommeroni
Kwestie van wachten. Ik ben afgelopen week naar de fanshop geweest, dat is mijn mazzel. Momenteel is daar alles praktisch uitverkocht, logisch ook. Vanmiddag was de wachttijd met bedrukken zelfs 2 uur..
Andere online aanbieders hebben trouwens ook niet de officiele bedrukking.
0 0
Mözil
is er in de fanshop nog wel voorraad?
0 0
Bram410
In de officiële AJAX fanshop bij de ArenA?
0 0
MJ98
Is Sierhuis nog geblesseerd?
0 0
Koenniiee
Doekhi staat er nu pas in, inderdaad. Nummer 16.
0 0
DaniAjax
Het lijkt dat Bergsma in de opbouw als libero voor de defensie speelt. Soort 3-4-3 in de ruit.
0 0
Petervandersluis
Daniajax, kan niet direct reageren maar Mees de Wit
0 0
didierajax020
Oh wow ook Dani de Wit. Veel wissels!
1 0
didierajax020
Heerlijke actie, Mees de Wit!
1 0
Koenniiee
Wauw, Mees!
2 -1
hallo1
Hoe speelt Ajax? Zijn er grote verrassingen te zien ? Of moeten we als de wiedeweerga spelers aan gaan trekken?
0 0
Koenniiee
Savastano is behoorlijk matig, Sidoel wil je ook (nog) niet in Ajax 1 zien. Middenveld heb je prima backups en voorin is het niet slecht (Lang maakt veel verkeerde keuzes). Dus ja, qua back op links/LCV mogen we er best wat bij.
1 0
hallo1
Als er geen grote verrassingen zijn dan zou ik zeggen haal:
- centrale verdediger
- linksback
- middenvelder (met Schone, Frenkie, Vd Beek, Ziyech maar 4 nu)
- buitenspeler (afhankelijk van hoe Cassierra het daar doet)
0 0
Dexy
Vind dat Mazraoui zich echt ontwikkeld heeft tot een complete en creatieve middenvelder. Een van de positieve uitschieters deze voorbereiding.
2 0
iammike
Vond hem vorig jaar in jong Ajax al erg goede ontwikkeling doormaken!
1 0
Dexy
Zeker. Die jongen zou wel eens een verrassing kunnen worden, als hij zo doorgaat.
0 0
Koenniiee
Mooi dat Ajax doorgaat met druk zetten: Cassiera naar de RCV, Savastano richting rechtsback. Dat is niet verandert onder Keizer.
3 0
kleinedraaicirkel
Ik denk dat Keizer zelfs meer durft en vaker gaat overstappen naar 3-4-3. Dat zou helemaal een grote stap vooruit zijn.
3 -1
zivkabrimovic
Koekoek Matteooooo
0 0
robert R.
Keizer wil de bal langer in de as houden en de buitenspelers dichter bij de goal pas aan de bal als onder Bosz. Of heb ik dat verkeerd?

2 0
Dexy
Nee klopt helemaal. Veel moderner voetbal eigenlijk, want zo spelen vrijwel alle ploegen tegenwoordig.
1 0
Koenniiee
Correct.
1 0
Petervandersluis
Goeie aanval zo in de herhaling, zag het niet heel goed op de stream hhaha
0 0
AFCAWZAWZDB
Rare Grieken met hun 3 R'en
0 0
***1900***
Leert wel Grieks tellen zo.. 2 = Vio en 3 = Tria :')
0 0
didierajax020
Man, lekkere goal van Cassierra.
0 0
***1900***
Mateo begint sterk.. tegen Werder ook prima goal
1 0
Bommeroni
Wat een fantastisch mooie opbouw bij de 3-2 zeg. En weer Cassiera die het koelbloedig afrond. Zou het dan toch zijn jaar worden?
2 0
Koenniiee
Schitterende goal. KJH in de combinatie, trekt een CV mee, Cassiera loopt diep en maakt heerlijk af: 3-2!
3 0
Elheffe
3-2! Mateo
1 0
DaniAjax
Mooie opbouw, goede goal!
1 0
Petervandersluis
Lekker mateo
1 0
AFCAWZAWZDB
Mateo!
1 0
FriescheAjacied
Spelers als Bergsma, Savastano en Dankerlui. Man, man, man. Lachwekkend om hiermee op de proppen te komen. Wordt hoogtijd voor een flinke kwaliteitsinjectie, want deze spelers zijn, zelfs als back-up, zeker niet goed genoeg.
3 -5
chrisjuhhh
dus deze jobgens hadden niets met nouri en moeten direct staan voor een lul als jou.
en dan ook nog eens tegen paok en weetje dat is geen sv putten .
0 -2
FriescheAjacied
Het lijkt me beter hier niet inhoudelijk op te reageren. Volwassen mensen proberen hier te discussiëren, Chris. Misschien handig om je account te verwijderen.
0 0
Hup
Pfft, doe niet zo neerbuigend kerel. Get a life.
0 0
FriescheAjacied
Lekker tegenstrijdig bericht, kerel. Grow some brains.
1 0
Hup
Weet niet wat je probleem precies is maar ik wens je oprecht sterkte.
0 0
chrisjuhhh
moet jij zeggen en dan inhoudelijk .
dee jij je brains maar gebruiken als een volwassen
0 0
MennoJerry
Hey laten we wel respectvol blijven naar elkaar!
1 0
Johnvanessen
Komen nog 2 verdedigers deze window. Hoop snel!
0 0
FriescheAjacied
Ben zeer benieuwd!
0 0
Ozymandias
Ik vind Bergsma tot nu toe geen slechte voorbereiding spelen. Dankerlui had Ajax jaren geleden al afscheid van moeten nemen en Savastano staat door blessures al twee seizoenen stil in zijn ontwikkeling.
3 0
zaalberg
Bekend verhaal? Goed beginnen en daarna nogal wegzakken? Tegen Genk begin ook goed en daarna de tegengoals...
0 0
Koenniiee
Ajax speelde tien minuten bijzonder slecht, maar nu gaat die bal heerlijk rond met uiteindelijk een kleine kans.
1 0
robert R.
Hebben we nou straks 3 topspitsen? Haha gekke Mateo begint los te komen.
2 0
didierajax020
De Wit ook er in?!
0 0
waynelove
Ik wil kijken maar die youtube werkt niet
0 0
Mgarhba
Trouwens het is Sidoel volgens mij naast Leon, die is wat compacter. Doekhi is echt een lange slummel dat zie je meteen.
1 0
Mgarhba
Frenkie zit er met ze hoofd toaal niet bij mij, maar niemand die hem het kwalijk neemt.
3 0
Dexy
Inderdaad. Te veel met Appie bezig, zo lijkt het.

Ik geef het je te doen hoor. Hij heeft met Appie ook een aantal jeugdelftallen doorlopen en kent hem als geen ander.
0 0
didierajax020
Zwaar onder z'n niveau inderdaad, maar al het respect :(
0 0
Hawk2003
Enig zicht wanneer van Leer weer fit is en wanneer sluit Onana weer aan
1 0
swaap
Younes en Onana zouden volgens mij a.s. maandag weer aansluiten, Amin wilde echter al bij z'n team zijn en is gisteren al terug gekomen en begonnen
0 0
robert R.
Van Leer traint alweer individueel buiten.

Onana sluit maandag aan volgens mij.
0 0
AFCA.
Zijn er nog wissels?
0 0
didierajax020
Dat ze Doekhi laten spelen zeg.. Ok.
1 -1
Bommeroni
Zo ruim zitten we op dit moment niet in de verdedigers, zeker met de vertrekwensen van Dijks en Riedewald.
0 0
@Maar7en
Bij Fifa 2017 is ie goed :-)
0 0
EVH
Hoe deed Cerny het?

Ik bedoel, dit jaar is erop of eronder voor Cerny bij AJAX.
0 0
wolterx
Niet opvallend buiten de penalty om die bij met een goede schaar en versnelling verdiende.
0 0
ajax500
Wordt ook niks meer denk ik.
1 -1
EVH
Daar ben ik ook bang voor.

Ik zie wat gelijkenis met Fischer. Enorm talent in de jeugd maar daarna stokt het. For whatever reason
0 -1
ajax500
Er moet dus echt nog een rechtsbuiten komen die met Neres kan concurreren.
0 -1
EVH
Liever een linksbuiten
0 -1
afcas
daar heb je in principe kluivert. die is daar beter dan rechts. dus als je een rechtsbuiten haalt kan die met younes concurreren.
0 -1
Koenniiee
En mooi hoeveel energie KJH - zonder bal - in de wedstrijd legt. 100% Besproken met Bosz toendertijd: "kun je dat opbrengen? Van harte welkom!"
3 -1
niels1243
welke youtube stream moet ik hebben iemand een linkje aub?
0 0
Bommeroni
Ajax Paok live intypen via wat er in de comments is beschreven.
0 0
niels1243
linkje? bij mij staat er geen een bij die live is
0 0
JordyAjacied
https://www.youtube.com/watch?v=n9oVsPhFMqI , moet je wel hola vpn downloaden en instellen op grieks, omdat het eigenlijk niet voor ons land is toegestaan.
0 0
AjaxIsrael
Wie sprong niet mee?
0 0
Koenniiee
Doekhi.
0 -1
Suarez16_
Speelt Paok met sterkste 11?
0 0
DaniAjax
Wie speelt met 17? Springt totaal niet mee. Kan het even niet zo snel ontdekken.
0 0
Ozymandias
Mijn stream is zo blurry dat ik net kan uitmaken wanneer Ajax aan de bal is.
1 0
widmfan7
Die Doekhi is toch lachwekkend. Waarom hebben ze die in godsnaam gehaald? Net als Struik een enorme flater.
0 0
DaniAjax
Mooie goal PAOK, keeper wel makkelijk geklopt. Ook niet echt meegesprongen in het duel geloof ik.
0 0
Koenniiee
Aardige goal. Maar zonder Onana en Van Leer zijn we zwaar de sjaak..
0 0
***1900***
2-2
0 0
ajaxminimax
Weet iemand wie er op de bank zit? Zijn dit veel jeugdspelers?
0 0
Koenniiee
Stropdas-pass Bergsma. Dan weet je dat je de goede stream hebt. Gelukt!
0 0
NouriVandeBeek
Lastig om naar deze wedstrijd te kijken in de wetenschap dat Nouri nu zou horen te spelen. Heel lastig.
2 -1
didierajax020
Zie ik nou Noa Lang?
1 0
niels1243
Welke youtube stream moet ik hebben iemand een linkje aub?
0 0
didierajax020
Weet iemand of het dezelfde opstelling is als de eerste helft?
0 0
DaniAjax
Geloof het wel, alleen v Bladeren voor Alblas..?
0 0
Elheffe
Cerny eruit en Noa Lang erin is de enige die ik nu zo zie
0 0
GvanderK
Het begon toch om 8 uur?
0 0
wolterx
20:00 Griekse tijd.
2 0
Toon meer reacties