Dekker tekent eenjarige contractverlenging

SJvanveen, 23-06-2017 om 13:52, 10367 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Naast Boy Kemper heeft Vince Gino Dekker ook een contractverlenging bij Ajax getekend. Dit meldt de Amsterdamse club via de officiële kanalen

De linksbuiten, bekend om zijn voorzet, kwam afgelopen seizoen uit voor Jong Ajax, maar speelde door een blessure een gering aantal wedstrijden. Zijn hoogtepunt was een hattrick tegen FC Oss (thuis). Ajax gunt Dekker met een contractverlenging tot de zomer van 2018 minimaal nog een seizoen Jong Ajax. 

De jeugdinternational is blij met nog een jaar Ajax. 'Het geeft een fijn gevoel dat ik mijn contract heb kunnen verlengen. Helaas ben ik nog niet volledig fit, maar mijn revalidatie verloopt goed. Ik hoop zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij de groep zodat ik in de loop van dit seizoen weer wedstrijdritme op kan doen en van waarde kan zijn voor het team', laat het talent weten. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ellende
Younes, Neres, Kluivert, Cerny, Clement, Dekker. Dat zijn op dit moment de buitenspelers van (jong) AJAX
Prioriteit: Linksback
1 0
ajaxwestland09
misschien komt deze jongen wel bovendrijven als de nieuwe buitenspeler met een actie en voorzet voor ajax 1 zal wel erg knap en mooi zijn
2 -1
ram
Goed zo.

Talenten moet je niet te makkelijk laten lopen en al helemaal niet na veel blessureleed. Een paar jaar geleden vond ik Dekker echt een geweldige speler. Zoals de tekst al zegt: heerlijke voorzet a la Beckham!

Misschien is het meer een linkermiddenvelder in een 4-4-2 of zelfs een back. Maar hij is het zeker waard om erbij te houden.
2 -2
Daniii
Ik heb hem vaak zien spelen op de Toekomst vond hem altijd erg goed zelfde kaliber als Van de Beek en Nouri.

Met een functionele schaar het mannetje passeren en daarna altijd een perfecte voorzet. En ook niet onbelangrijk geen rare fratsen of maniertjes.

Ik hoop dat ze veel geduld met hem hebben want wat zou het zonde zijn als het stuk loopt.
4 -3
3sterren
Dit is ook Ajax: sociaal en oog voor de mens achter de voetballer.
Mede daarom is het ook mijn club.
2 0
Panama
romantisch, maar ga er maar vanuit de de enige reden geld is. Was altijd een hele mooie speler dus om hem na een jaar blessure te laten gaan is gewoon dom.
0 0
3sterren
Ik ben liever een romanticus dan een cynicus....
3 0
SjakieWolfs
Reken maar dat hij al had gedebuteerd als ie niet geblesseerd was geraakt. Dan had Justin Kluivert nu nog gewoon bij de A1 gespeeld.
4 -2
Piejotter
Ik zie het niet in hem zitten, hoop dat ik het verkeerd heb. Maar ik schat zo in dat dit zijn laatste seizoen bij Ajax wordt.
2 -4
DaishRedan
Ik vindt hem altijd goed spelen altijd gevaar aan de zijkanten soort een Mees de Wit
2 -2
Babangida83
Die paar wedstrijden die ik van hem heb gezien in Jong Ajax, heeft hij een hele goede indruk op me gemaakt. Doet me denken aan Van der Meyde. Ik zie hem menig fan nog wel verassen. Al is het eerst via een andere club. Ben benieuwd wat Reiziger uit hem kan halen, die is ook ooit buitenspeler geweest. We zitten toch al krap in de buitenspelers.
5 -3
altijdwelwat
Snap dit soort dingen nooit ? Is dit uit medelijden dat hij nergens anders terecht kan ? Heeft zijn laatste behoorlijke wedstrijd gespeeld in het seizoen 2014-2015 .... Zelfde als Bay en Leyder verlengen toendertijd , we zijn toch geen naschoolse opvang.
2 -11
Ozymandias
Dekker werd tot een paar jaar geleden in één adem genoemd met Nouri als grootste talent in de jeugdopleiding. Het is belachelijk om hem af te schrijven na een seizoen waarin hij geblesseerd was. Leyder en Bay waren totaal andere situaties aangezien ze na hun blessure lieten zien niet op het niveau mee te kunnen.
8 -2
3*stars*3
Je zag in YL al, dat het niets bijzonders was.
Ik ging twijfelen aan mezelf omdat ik ook zijn naam jaren voorbij zag komen in lijstje toptalenten en dacht dat hij in een dipje zat.

Maar Ik zie veel meer potentie in Mees de Wit en die speelt op amateurbasis...
2 -2
altijdwelwat
Door wie werd hij in één adem genoemd dan ?? Gemaakte voetballer met aangeleerde trucjes, dat werkt gewoon niet. Dan ook nog eens geen loopvermogen en acceleratie , dan blijft slechts een aardige traptechniek over en dat is simpelweg te weinig.
3 -4
ratje
Aangeleerde trucjes werken niet? Zie C. Ronaldo
1 -3
altijdwelwat
Die koppelt dat wel aan loopvermogen en een acceleratie, daarnaast gaan de trucjes in iets hoger tempo en is zijn arsenaal wat groter .....
0 -1
ratje
Helemaal waar. Dat betekent alleen niet dat de trucjes niet aangeleerd zijn.
0 0
Ozymandias
Door de meeste jeugdkenners hier op AS en op andere fansite als AN en AjaxTotaal. Dekker heeft een geweldige pass- en traptechniek in zijn linkerbeen. Voor de positie van linksbuiten is hij niet explosief genoeg maar het is onzin dat hij een gemaakte voetballer met aangeleerde trucjes is.
1 -1
altijdwelwat
Een ieder zijn mening , maar ik blijf erbij een 100% gemaakte voetballer dat breekt hem nu op een hoger niveau ook op. In wedstrijden met minder weerstand (lees jeugdwedstrijden) ging het allemaal nog net, maar nu komt hij in tijdsnood omdat hij geen natuurlijke voetballer is.
0 -2
Ozymandias
Als eerstejaars A-junior was Dekker duidelijk een stuk minder dan Nouri. In zijn tweede jaar in de A1 van Ajax deed hij het veel beter. Het zou mij niet verbazen als hij gewoon wat langer de tijd nodig heeft om zich aan het niveau aan te passen.

Ik denk alleen dat hij voor de linksbuiten positie een goede versnelling mist. Het lijkt me dan ook verstandig om hem op linksback te zetten. Hij heeft een geweldige traptechniek en de buitenspelers van vroeger zijn de backs van nu.

Dekker hoeft niet eens een speler te passeren om de bal goed de zestien binnen te kunnen slingeren. Ik denk dat hij als linksback vaker in stelling komt om een voorzet te geven dan als linksbuiten. Er loopt momenteel toch geen goede linksback bij Jong Ajax rond.
0 0
Jayq
Wil jij dat Jong Ajax met een selectie van 14 man gaat werken?
Of dat Jong Ajax gevuld wordt met 18 en 17 jarige, met als gevolg dat er in O19 alleen spelers overblijven die tekortschieten om Ajax 1 te halen.

Elke generatie heeft spelers die Ajax 1 niet (kunnen) halen. Dus spelen er ook jongens uit '97 en '98 in Jong Ajax die tekort komen voor het eerste elftal.
2 0
eros
Leuk als opvulling voor jong Ajax. Zie hem niet snel het eerste halen, vandaar slechts 1 jaar.
1 -3
AjaxIsrael
Heeft misschien toekomst als back, als buitenspeler kan het niet.
2 -1
trodat4030
Was te verwachten, talenten die in hun laatste contractjaar geblesseerd raken krijgen meestal wel een jaar extra om zich alsnog te bewijzen. Dat doet Ajax wel goed vind ik. Ben ook blij, want ik heb een zwak voor klassieke buitenspelers. Als hij en Sierhuis een klik krijgen aankomend seizoen zullen zij vaak samen aan de basis staan van doelpunten. Gino die ze voorgeeft en Kaj die ze erin kopt!
6 -1
Onpartijdig
Klassieke linksbuiten is niet voor niets klassiek. Vroeger had je soms nog anderhalve meter ruimte in de 16 om te koppen, maar voorzetten zijn minder effectief geworden. Ik denk dat het te laat is om van deze jongen een linksback te maken, maar als linksbuiten komt hij explosiviteit en lichtvoetigheid tekort. Ben het wel met je eens dat ik hoop dat hij het redt.
2 -2
gi0vanni
Hij heeft dus een trage startsnelheid? Maar eenmaal op gang was deze jongen niet traag dacht ik. Dat is het omgedraaide van Younes. Dan graag deze spelers even mixen met nog een vleugje afmaken van Dolberg en wat trucjes van Kluivert erbij dan zijn we er.
0 0
Babangida83
Die Zeegelaar is pas op z´n 24ste ofzo als back gaan spelen. En speelde nu bij Sporting Lissabon Champions League tegen Real Madrid. Negatieve onzin dat het te laat zou zijn. Als je de brains maar hebt om op buitenspel te letten. Dat ging bij Royston Drenthe namelijk fout.
Maar goed, ik zie nog steeds potentie als buitenspeler. We zijn hier sowieso een beetje te kritisch op buitenspelers, vind ik. Buitenspelers zijn vaak flegmatieke spelers. Die zijn niet vaak elke wedstrijd top. De eerste die in één seizoen 10 doelpunten maakt, altijd een paar man bezig houdt en goed is voor op z´n minst 6-8 assists, is echt alweer een tijdje geleden. Dus een beetje geduld mogen we wel hebben.
3 0
Bram410
Hoezo te laat? Bij Sinkgraven is ook gelukt
1 0
AIR-S
Te laat?

En Sinkgraven op LB vindt iedereen een geniale zet.... hahahaha
2 0
Onpartijdig
Wellicht kan het nog, ik twijfel nog steeds bij Sinkgraven maar hij heeft inderdaad een paar prima wedstrijden gespeeld als LB
1 -4
Koenniiee
Mooi, nu omturnen tot een linksback. Zal moeilijk worden om van Bakker (op den duur) te winnen, maar je weet nooit. Als buitenspeler op links zie ik hem nooit het eerste halen.

Te klassiek op links en op rechts heeft hij niet de mogelijkheden om naar binnen te trekken omdat hij niet genoeg is in de kleine ruimtes.
6 0
Wimmel
Blijkbaar hebben we dezelfde gedachte.
1 0
GvanAchteren
Michael Reiziger heeft hier iig ervaring mee.
3 0
Wimmel
Goed gedacht ja ;). En Bogarde kan hier ook wel iets mee.
0 0
geDaante
Van Bakker kan je beter een linker CV maken, heeft het fysiek van een CV, en ik zie toch liever een beter voetballende linksback dan hem. Een type omgeturnde linksbuiten, dus eens met het uitproberen van Dekker op linksback. Op linksbuiten zie ik dan liever Mees de Wit.
4 0
Koenniiee
Ik ben ook niet helemaal overtuigd van Bakker. Met name het voetballende aspect. Is toch wat aan de lompe kant, maar aanvallende drang kun je hem niet ontzeggen en verdedigend is hij behoorlijk solide.

Snap wat je bedoelt, al is het afwachten of Dekker net zo fel zou kunnen verdedigen als een Sinkgraven!
1 -1
geDaante
Ja dat laatste vraag ik me ook af inderdaad, zou pit kunnen missen, maar daarvoor is experimenteren dus bedoeld ;).
1 0
Wimmel
Lekker! Hopelijk kan Vince Gino het weer vinden zodra hij 100% fit is. Ik blijf fan van een echt klassieke linksbuiten, waarschijnlijk omdat ik een ouwe lul ben.

En anders wil ik hem wel eens zien als linksback, met zijn redelijke snelheid en voorzet zou ik hem graag over de linksbuiten heen zien komen.
2 0
Koenniiee
Je tweede alinea is dan weer verre van klassiek, ouwe lul! ;)
1 -1
Wimmel
Lol, thanks :).
0 0
Babangida83
Dat hoort toch juist bij Totaalvoetbal?
2 0