Keizer: 'Kans die ik met beide handen beetpak'

BVeenstra, 17-06-2017 om 15:05, 6030 views, Ajax.nl | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Marcel Keizer is erg blij nu hij aangesteld is als hoofdtrainer van Ajax. De oefenmeester is op dit moment nog op vakantie, maar zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract. Bovendien is er in de overeenkomst een optie opgenomen voor nog een seizoen.

'De gesprekken die we hebben gehad waren inderdaad positief en ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie', geeft Keizer zijn eerste reactie op Ajax.nl. De trainer had tot voor kort niet verwacht dat hij hoofdtrainer zou worden van de Amsterdammers. 'Ik had mij ingesteld om met Jong Ajax komend seizoen weer een goed resultaat neer te zetten in de Jupiler League, maar in het voetbal kan het plots anders lopen. Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beetpak.'

'Momenteel heb ik nog vakantie, maar ik zet binnenkort vol trots mijn handtekening onder het nieuwe contract', vervolgt Keizer, die direct denkt aan het belangrijke begin van het nieuwe seizoen. 'Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan, we moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Maar met het verlies van Traoré ( had een belangrijk aandeel in het EL succès ), Klaassen, Tete en mogelijk ook Younes en Veltman zal er toch echt wel wat kwaliteit bij moeten om kans te hebben in de voorrondes CL/EL. Dat ga je met enkel aanvulling uit de jeugd niet redden. Tavares gebruikte de interesse van Ajax duidelijk alleen voor eigen gewin. Gezien het bewust door Bosz c.s. gespeelde spelletje om alsnog bij Ajax weg te kunnen en zo bij Dortmund aan de slag te kunnen voor een riant salaris ben ik er helemaal niet meer rouwig om dat hij en z'n maatje Krüzen pleite zijn. We gaan het zien met Keizer aan de het roer. Maar zorg voor minimaal een zeer goede rechtsbuiten want Traoré was bijna niet van de bal af te zetten, verdedigde uitstekend terug en ondanks dat hij wel eens kansen miste heeft hij door altijd meerdere tegenstanders aan zich te binden m.n. daardoor ook andere Ajacieden in staat gesteld om te scoren. Ajax leed niet voor niets puntverlies tijdens zijn blessure periode en Afrika Cup verplichtingen. Olympique Lyon heeft hem op zijn werkele teamwaarde in weten te schatten. Ik heb vaak genoten van zijn werkelijk onnavolgbare passeerbewegingen maar besef ook dat hij voor de kleredivisie een maatje of wat te groot is. Van wedstrijden tegen VVV, NAC, PEC, Willem 2 gaat Bertrand niet beter worden. We aan hem zeker missen maar het is niet anders. Een goede rechtsbuiten is dus an het grootste belang want daar is Neres noch Kluivert internationaal rijp voor. Mbappé is weliswaar ook jong maar Real Madrid biedt niet voor niks 135 miljoen van zijn exceptioneel talent.
1 -1
NouridolbergNeres34
Met marcel keizer aan het roer gaan we die schaal pakken, volle vertrouwen in gaan we eindelijk het middenveld met donny frenkie nouri/ziyech zien.
1 0
Robinjo1988
Ik heb wel vertrouwen in hem. Hij liet Jong Ajax leuk voetballen en die 2e plek is gewoon heel knap als je kijkt hoe matig die verdediging van Jong Ajax is en hij kon bijna nooit met dezelfde 11 spelen.
0 0
FlyingDutchMan
Gefeliciteerd Marcel!
0 0
Jornnn
Ik vind het wel jammer dat Jong Ajax zo'n goede trainer kwijt raakt. Het leek alsof Keizer spelers ook mentaal de laatste stap kon laten zetten. Ik ben benieuwd of de nieuwe trainer dit ook beheerst.
1 0
mickey2602
Ik hoop dat hij de mooie woorden die hierboven staan waar kan maken. Ik wens Keizer veel succes en hoop dat we aan het eind van het seizoen minimaal met de schaal staan.
0 0
altijdwelwat
Jongensdroom voor Keizer , altijd aan de absolute onderkant gewerkt , en nu dan vanuit het niets hoofdtrainer van Ajax. Ondank zijn gebrek aan ervaring toch wel vertrouwen in zijn kwaliteiten. Alleen benieuwd hoe hij omgaat met de druk als het tegenzit
1 0
boris
Alle vertrouwen in keijzer. Ajax is groot geworden met onervaren spelers/trainers voor de leeuwen te gooien. Dit jaar worden we weer kampioen!
0 0
AjaxCitizen
Prima toch? Trainer die wilt en het goed heeft gedaan met Jong Ajax. Beloning voor het succes van afgelopen seizoen. Hoop dat hij jongens als Nouri en De Jong veel speeltijd zal geven. Denk dat v.d. Beek sowieso al de rol van Klaassen zal overnemen. Zal ook wel bevorderlijk zijn voor de doorstroom van de jeugd, aangezien hij bij Jong Ajax met genoeg talenten heeft gewerkt en ze dus ook kent.
1 -1
Intec
Die jongens moeten zelf bewijzen dat ze er klaar voor zijn. Nouri was nog niet echt gelukkig met zijn invalbeurten Frenkie heeft ook nog niet zoveel gespeelt. Het is allemaal afwachten.
0 -1
AjaxCitizen
Eriksen was in zijn eerste jaren ook niet echt gelukkig qua vorm. Kan me nog herinneren hoe ik me ergerde aan het balverlies wat hij leed. Maar bleef het vertrouwen krijgen, wat uiteindelijk resulteerde in heel goed spel en een transfer naar de Spurs. Meer speelminuten kan zomaar een positief effect hebben en een boost geven in de ontwikkeling van een speler.
3 0
Leviathan
Balverlies van Eriksen was ook vaak onkunde van de rest een pass geven diep bijvoorbeeld en niemand loopt. Ziet er heel dom uit dan soms maar eigenlijk was het geniaal. Statistieken van Eriksen zijn bijna altijd goed geweest was vanaf begin bij bijna elke aanval betrokken en veel key passes naast assists
0 0
MosesD
Vertrouwen is zeer belangrijk, dat zag je ook aan Blind.
0 0
AjaxCitizen
Klopt. Daarom zou het in mijn ogen goed zijn voor jongens als Nouri en De Jong om meer minuten te maken. Jupiler League zijn ze wel ontstegen en zijn klaar om zich in Ajax 1 meer te laten gelden.
1 0
WyZynDeBeste
Ik hoop dat Marcel een frisse kijk heeft op de spelersgroep. Bosz koos steevast voor Schöne terwijl die eigenlijk minder en minder werd, met name Europees overlopen. Hetzelfde een beetje voor Veltman, terwijl ik Tete toch veel degelijker vond.

Ik ben benieuwd. Alle vertrouwen in Marcel.
1 0
AjaxCitizen
Wie zegt dat Bosz het niet wilde om Tete erin te gooien? Misschien komt het wel van hogere hand. Tete wilde zelf niet verlengen en dus ga je geen tijd in dat soort spelers investeren. Of hij nou speelt of niet, als hij niet bijtekent dan gaat zijn waarde niet omhoog. Dan maar beter op de bank gooien.
1 -1
WyZynDeBeste
Mogelijk, maar had hij dan niet dezelfde behandeling als Serero moeten krijgen? Als iemand bij de selectie zit mag hij ook spelen. Anders is je positie als trainer niets waard.
0 0
AjaxCitizen
Zit wel een verschil in. Serero had nog maar 1 jaar contract, Tete 2 jaar. Daarnaast stond het vol van de middenvelders, waar we voor de rechtsback weinig opties hadden. Als Veltman geblesseerd was, dan had je niet direct een vervanger die er gelijk zou staan. Zeefuik had misschien minuten gemaakt, maar je hebt dan toch liever iemand met meer wedstrijden in Ajax 1 als vervanger.
2 0
afcas
probeer je nou serieus (mogelijk) inconsequent beleid goed te praten?
0 -1
AjaxCitizen
Hoezo inconsequent? Er zit toch een verschil in? Zo waren er voor de positie van Serero betere opties zijn en komen er grote talenten aan. Er was dus geen plek voor hem op de bank. Op de positie van rechtsback is het aantal basiswaardige spelers op het moment schaars. Dan is het logisch dat Tete nog op de bank plaats neemt voor als Veltman uitvalt, ondanks dat zijn contract niet wordt verlengd.
0 0
afcas
je weet dat het contract van schone ook afliep in 2017? die speelde wel gewoon. ook al eerder had je zo en situatie met moisander, terwijl denswil toch bekend stond als groot talent. beide aflopend contract, maar degene die vanaf het begin aangaf niet te willen verlengen kreeg een basisplaats... als je al die dingen bekijkt kun je niet anders constateren dan dat het inconsequent is. en als jij als club zegt dat spelers die nog maar een jaar contract hebben moeten verlengen of op de tribune terecht komen moet je niet opeens gaan zeggen van, tja we hebben daar wel een beetje weinig mensen rondlopen dus weet je wat. we houden ons gewoon niet aan ons beleid. dus nee er zit geen verschil in. je hebt een beleid en daar moet je je aan houden. of moeten we ook gewoon de jeugdopleiding aan de kant schuiven en countervoetbal gaan spelen? aangezien het toch niet uitmaakt wat binnen de club is afgesproken volgens jou.
0 -1
gi0vanni
Dat hebben we gezien dat er betere opties waren voor Serero. Ervaren spelers op de bank en aankomend talent zonder zich te bewijzen erin. Dat is de omgedraaide wereld. Wel het ging pas lopen toen die betere opties werden vervangen door Schone en dat is niet eens zijn positie.

Echt te belachelijk voor woorden. Hij is er uit gezet met een valse reden.
0 0
Toekomst1900
Enige is: hij is op vakantie. Een nieuwe speler zal met hem willen zitten. Hoop niet dat hij te laat terug komt dan..
0 -3
MosesD
Wie er komt dat bepaalt het TH, niet de trainer.
1 0
Jornnn
Een goede speler wil eerst een gesprek met de trainer. Iemand die gewoon een contract zoekt zal dit niet doen.
0 0
Leviathan
Ook Marcel keizer is een mens. En een mens heeft vakantie nodig. Of wil je dat als het even niet loopt dat het gelijk teveel wordt en hij vertrekt?
0 0
RusselWestbrook
Dan kan een trainer dus nooit op vakantie.
0 0
FlyingDutchMan
Goed plan xD
0 0
Koenniiee
Bosz had nu ook op vakantie geweest.
1 0
Leviathan
Precies en de spelers zelf ook
0 0
Heiko
Heel veel succes keizer, laat ons Bosz snel vergeten
2 0
JPC40
Ik heb zeker het volste vertrouwen in jouw dus verheug me er op.
0 0
Cesc87
Make us proud! Veel succes!
2 0