[Update III] Serero: 'Tijd voor een nieuwe club'

JesseTH, 14-06-2017 om 14:56, 26660 views, Vitesse.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Thulani Serero vervolgt zijn carrière bij Vitesse, zo meldt Telesport. De middenvelder uit Zuid-Afrika was al langere tijd uit beeld bij Ajax en maakte enkel en alleen nog uit nood minuten bij Jong Ajax. Serero kon ook uit Nederland vertrekken, maar de kleine middenvelder besloot in zijn vertrouwde omgeving te blijven.

In Arnhem kan Serero zijn carrière weer nieuw leven in blazen. Vitesse plaatste zich voor de groepsfase van de Europa League door de beker te winnen en dat maakt het voor Serero een aantrekkelijke stap. Onder Frank de Boer kende Serero succesvolle periodes bij Ajax, maar sinds Peter Bosz er bij Ajax instapte ging het achteruit voor hem.

Vitesse was niet de enige club die geïnteresseerd bleek in Serero zijn diensten, hij kon ook naar het Spaanse Deportivo La Coruña. De Spaanse club voerde zelfs al een gesprek met hem. Serero echter, bleef het liefst in het voor hem zo vertrouwde Nederland en gaf aan deze keuze puur op gevoel te maken. De dertigvoudig international van Zuid-Afrika tekent een contract voor drie seizoenen in Arnhem.

Update - 10.46 uur (14 juni 2017)
Thulani Serero zal woensdag gekeurd worden bij Vitesse. Mocht deze in orde zijn, dan wordt de middenvelder dezelfde dag nog gepresenteerd in Arnhem. Dit wordt duidelijk uit een Instagram-post op het officiële account van de subtopper.  

Update II - 14.16 uur (14 juni 2017)
Thulani Serero heeft de medische keuring bij Vitesse doorstaan en is daarmee definitief speler van Vitesse, zo meldt Telesport woensdagmiddag. De inmiddels oud-speler van Ajax tekent een contract dat loopt tot medio 2020.

Update III - 14.50 uur (14 juni 2017)
De inmiddels ex-Ajacied Thulani Serero heeft op de eigen website van Vitesse uitleg gegeven over zijn beweegredenen om naar Vitesse te vertrekken. 'Na een goede periode bij Ajax waarin ik veel heb gespeeld, volgde een teleurstellende tijd waar ik niet de speler was die wekelijks in de basis te vinden was. Nu mijn contract in Amsterdam eindigt, is het tijd voor een nieuwe club. Ik heb het idee dat mijn kwaliteiten prima passen bij de speelwijze van Vitesse. En spelen in de Europa League is ook voor mij een mooie uitdaging.'

Foto: www.vitesse.nl

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Het is geen slechte voetballer. Er is gewoon slecht met hem omgegaan omdat de 'communicatie' niet daar was maar daar moet je als volwassen mensen wel uit kunnen komen.

Bosz heeft geen plek voor spelers in zijn selectie waarmee hij niet kan communiceren dus hij zal het nog moeilijk krijgen in Westfalen.
0 0
AbdelhakNouri22
Serero is een topper. Ik zal nooit dat interview met hem in de VI vergeten waarin hij zei dat hij ooit in de loop van een pistool heeft gekekeken. Deze man is mentaal ijzersterk waarschijnlijk.
0 0
ram
Als Nakamba blijft heeft Vitesse een belachelijk sterk blok voor de verdediging. Maar Vitesse zal wel op zijn vertrek anticiperen: sowieso een prima aankoop voor ze! Ik ben geen fan van Vitesse dus had hem liever ergens anders gezien. Maar voor hem hoop ik dat ie z'n carrière weer kan oppakken en zich weer gewaardeerd gaat voelen.

Ik heb het afschrijven van The Sereer nooit begrepen. Gewoon een geweldige speler op '6'! Voor het laatst mijn lofzang:

Heerlijk hoe hij ballen kon onderscheppen en afpakken - alsof hij uit het gras naar boven popte! Zo snel, behendig en fel. En dan kort wegdraaien a la Sneijder en de bal inleveren bij een betere voetballer. Ik kon erg echt van genieten.
Jammer dat men hem ook altijd beoordeelt op zijn assist en doelpunten. Ik vind dat niet terecht. Een vis is niet kut als ie niet kan vliegen. Serero op ongeveer 30 meter van de goal van de tegenstander, met schotverbod, is gewoon zéér bruikbaar. Ook voor Ajax. En gelukkig hebben we af en toe van hem mogen genieten. Dank Sereer!
1 0
MickS
Ik ben zo enorm blij voor deze kleine strijder! Heb altijd een zwak voor hem gehad.
Ik hoop dat hij heel veel succes en speeltijd gaat krijgen.
Heb ik komend seizoen zomaar spontaan een reden om Vitesse te volgen :P
3 0
EVH
Nooit zo goed begrepen waarom Serero aan de kant werd gezet.
1 0
Daantje Makkes
Mee eens, balvaardig van een aardig niveau
0 0
Radikaal
Mooi voor Serero en ook mooi voor Vitesse, daar gaan ze nog plezier van hebben.

Ik vind dat wel bij elkaar passen.
0 0
Aeter
Ik ben blij voor deze strijder. Hopelijk klimt hij via Vitesse weer omhoog om nog een mooie carrière te krijgen. Blijft schandalig hoe Ajax met hem om is gesprongen. Niets dan respect voor deze kerel. Denk dat hij heel waardevol voor Vitesse zal zijn.
3 -1
Ajacied33
De manier waarop hij weg draaide van zijn tegenstander was gewoon bizar en ongekend. Topper!
2 -2
Robinjo1988
Baas! Heel mooi voor hem!
2 -1
Dexy
Heel veel succes in Arnhem! En speel Nakamba uit de basis ;)
3 0
020bornraised
Succes ouwe strijder!
5 0
oudzuid2
mooi voor em. hoe lang is t wel niet geleden dat ie z'n laatste wedstrijd in Ajax 1 speelde?
0 0
OKP-AFCA
Die akelige lente dag in Doetinchem zeker..
0 -1
Koenniiee
Het is bijna officieel, Marcel Keizer als trainer van Ajax 1. De nieuwe hoofdcoach van Ajax komt in een warm bad terecht. Het elftal is namelijk gewend om aanvallend dominant voetbal te spelen op de helft van de tegenstander. Maar wat is nou het verschil tussen het elftal van Bosz en Keizer?

- Een typische Marcel Keizer aanval'
Link: https://gyazo.com/3eb542b09267b515ef0542484c313f8c

Er moet van achteruit gevoetbald worden om tot een uitgelezen kans te komen. Dat is niet verschillend met het Ajax van Peter Bosz. Waar het verschil wel in zit is de creativiteit en het pure 'centrumvoetbal'. Keizer bouwt het liefst aanvallen op vanuit de as, door de as om in te spelen naar de spits. De backs staan hoger dan onder Bosz (komt meer ruimte in de as) en de buitenspelers spelen daardoor wat meer in het centrum. Kortom, wat meer bewegingsvrijheid (ook om overtallen te creëren) in de voorste linie en centraler voetbal via de as. Bovenstaande leverde een doelpunt op zoals Keizer het graag ziet en zoals er nog velen anderen te zien waren in Jong Ajax. Tevens een sterk punt van Cerny, die om kan gaan met die bewegingsvrijheid (goede aanvallende loper, doelgericht, prima snel schot).

- Ruimte voor verbetering
Link: https://gyazo.com/b62626d5200f5fc4fcfce85849a26673

Dat Keizer Ajax aan de bal vooruit kan helpen, dat staat (voor mij) vast. Wel zijn er voldoende verbeterpunten, met name defensief. Door de hoogstaande backs ligt er volop ruimte bij Ajax' laatste lijn, zoals in het voorbeeld. Wellicht is dit de taak van Aron Winter om Keizer daarin te ondersteunen.

En voor wie twijfelt over het attractieve en felle druk zetten, of dat blijft, reken maar van yes!
Link: https://gyazo.com/db7da34dc42a1001bab5fb829df5f460

(Ik heb het hele seizoen JA gekeken dus ik durf wel te stellen dat de beelden representatief zijn, ook al betreft het slechts één wedstrijd tegen NAC. Ik ben erg blij met de keuze voor Keizer!)
7 -4
ram
Tikkeltje off topic, haha ;) Er zijn ook Keizer-topics.
Maar ik deel je mening!

Ik ben blij met de keuze voor Keizer. Als je de lijn-Bosz wil doorzetten is dit gewoon de beste keus. Nou ja, dat was in mijn ogen: er alles aan doen om Bosz te behouden, maar goed, laten we naar de toekomst kijken.

Keizer kent de club, de spelers en heeft Jong Ajax gewoon geweldig laten spelen. Dat is duidelijk. Ik zie niet in waarom dat bij Ajax 1 niet zou kunnen. Met de assistenten ben ik minder blij. Ik kan Dennis wel schieten en heb heel weinig vertrouwen in Winter... Dus wat dat betreft is het afwachten. Ik vind het totaalplaatje van de staf vrij "licht".
0 0
Meconium
Mooie analyse, ben zeer benieuwd naar volgend seizoen!
0 0
hakkietjakkie
Is een mooie club voor Serero! Vond hem altijd een fijne speler om naar te kijken! Zijn balaanname en korte wegdraaien waren echt een genot om te zien. Helaas had hij weinig rendement. Het gelul over fysiek tekort laat ik langs me heen gaan want Nouri heb ook weinig fysiek.

Het ga je goed Serero! Hopelijk mag je veel spelen in Arnhem!
6 -1
JPC40
Ik gun je een mooie club, ik baal van de manier waarop Ajax met jouw is omgegaan, dit was ronduit onbeschoft !!.
Fysiek tja ik moet toch weer opnieuw mee eens zijn wat andere al gezegd .........
*dit moet natuurlijk geen gewoonte gaan worden dat ik met veel personen hier mee eens ga worden* ...... je was wat aan de magere kant en heb soms de indruk dat je nogal makkelijk onder de voet kon worden gelopen.
Het feit dat je naar een nederlands club gaat ben ik niet blij mee, ik ben geen fan van het idee dat onze tegenstanders beter op worden door onze oud spelers.
1 -2
Peterv13
Heeft zich altijd goed ingezet voor de club, heeft nooit gezeurd. Prima kereltje, dus deze transfer is hem van harte gegunt. Succes Serero :)
1 0
Ajax27
het is m gegund. prachtige mentaliteit, hoop meegemaakt en genoeg mooie dingen van gezien.
0 0
flodder
verdiende transfer....
0 0
AFCA0492
geen geweldige speler maar wel eens speler die heel goed is in de combinatie en zeer goed weg kan draaien bij zijn tegenstander. helaas niet goed genoeg voor ajax, Maar wat een geweldig persoon. hoop dat hij het echt geweldig gaat doen bij Vitesse .
0 0
bobos
heb altijd wel een zwak gehad voor serero. Vond hem als verdedigende middenvelder zeker niet slenteren spelen. Vooral dat snelle wegdraaien vond ik heerlijk om naar te kijken. Het is idd zo dat zijn schotkracht wat minder was en zijn scorend vermogen ook niet denderend was waardoor je aanvallend niet altijd even veel hebt. Maar het is een verdedigende middenvelder dus dan blijft te vraag in hoeverre hij hier zijn aandeel in moet leveren. Denk namelijk dat spelers die zowel verdedigend goed zijn en aanvallend ook een meerwaarde niet meer zogauw bij Ajax zullen spelen. Toch zou je wel kunnen verwachten bij serero dar hij aanvallend meer levert zeker omdat hij als aanvallende middenvelder is aangetrokken en in zuid Afrika toch regelmatig goaltje meepakte. Al met al wens ik hem veel succes bij Vitesse! Hoop dat hij zijn carrière nieuw leven in blaast. Het is namelijk een voetballer die niet in het tweede team behoort te voetballen maar op hoog niveau. Dat hij niet heeft zitten klagen bij de pers siert ook wel zijn persoonlijkheid.
1 0
Harrie Nak
Het is hem gegund. Heeft altijd hard gewerkt (op het veld althans) en geen negatief woord in de pers laten komen.
0 0
Labrador
hier sluit ik mij helemaal bij aan.
0 0
AjaxCitizen
Als deze jongen wat meer massa had, zou hij zo onze Kante zijn geweest. Kuitenbijter met techniek en inzicht. Jammer genoeg fysiek niet sterk genoeg en een slap schot. Maar altijd een fijn gevoel gehad bij deze speler. Een speler die alles geeft, ondanks zijn beperkingen. Jammer van het laatste jaar, waar Ajax niet goed is omgegaan met deze held.

Veel succes bij Vitesse, onze Afrikaanse strijder.
0 0
MennoJerry
Eens! En hij is retesnel! En supersnelle combinaties in de kleine ruimte. Gaan ze bij Vitesse veel plezier aan beleven! Afgelopen jaar weggestopt en bijna nooit gespeeld, omdat ie niet wilde verlengen. Als club vermoord je op deze manier een voetballer. Ik hoop dat ie zich verder ontwikkeld volgend seizoen. Ik gun het hem van harte!
0 0
geDaante
Houd eens op over dat vermeende gebrek aan fysiek!!! Nooit heeft hij daar hinder aan ondervonden, dus houd eens op met dat vooroordeeltje en eeuwige nagepraat.

En een 6 hoeft nooit, werkelijk nooit op doel te schieten, maar de bal zo snel mogelijk over de grond bij de halven zien te krijgen, en dat kon hij uitstekend.

En vergeet niet dat hij als technisch mannetje onder De Boer speelde, dus in extreem controlerend en uiteindelijk lange halen voetbal, met halven die zich niet goed aanspeelbaar maakten.
1 -5
AjaxCitizen
Voor Eredivisiebegrippen kwam hij fysiek niet te kort, nee. Wil je tegen betere tegenstanders spelen, dan is wat meer fysiek zeker wel nodig.

En een 6 hoeft nooit op doel te schieten? Dus als hij in een goede positie is om te schieten moet hij die bal maar afgeven op een ander die er minder voorstaat, omdat hij als 6 nooit op doel hoeft te schieten? Weet je dat dit echt grote onzin is die ik lees? Verder bedoel ik met een goed schot meer dan alleen op doel schieten. Om een crosspass de diepte in te geven, moet je ook over een goed schot beschikken. In een counter of wanneer iemand vrij staat, is het fijn als een speler op 6 de bal direct over een grote afstand kan brengen. Poulsen bijvoorbeeld had dat wel.
1 0
pizzapunt
Leuke speler om naar te kijken, meer niet. Leverde nooit een goal of assist af. Wens hem het beste maar ga hem niet missen.
1 -5
geDaante
Heb je het weer... Het was een nummer 6! Een verbindingsman tussen verdediging en dieper middenveld! Welke nummer 6 in de wereld levert geregeld of weleens een assist af, laat staan een goal?

Je praat over Serero alsof het een nummer 10 was. Houd eens op met die onzin.
Vaak zat de man van de wedstrijd geweest, veruit de beste 6 onder De Boer en sinds Anita.
3 -4
Biss
"Welke nummer 6 in de wereld levert geregeld of weleens een assist af, laat staan een goal?"

Lasse Schöne
1 0
mark4652
Ook omdat hij standaard situaties mag nemen
0 0
Biss
'Ook' ja :)
0 0
pizzapunt
Schone? Heb je het al. Het is geen wonder dat hij nooit in de basis stond hoor. Serero was gewoon te licht.
1 0
Redrum
Na een jaartje voor Jan Lul getraind te hebben is het nu dan toch tijd voor een nieuwe club.
1 0
Mokum<3destad
Kleine dappere strijder het gaat je goed! Heb altijd een zwak gehad voor Serero. Ik vind het jammer hoe het is gegaan en je had beter verdiend.
5 0
Minsc
Een middenvelder die aanvallend helemaal niets kan; kan niet koppen, heeft geen schot, geen steekpass of voorzet, helemaal noppes.
Hetgeen tot gevolg heeft dat je in een 433 systeem aanvallend iedere keer een mannetje op het middenveld tekort komt, waardoor we talloze partijtjes tegen degradatiekandidaten geen vuist konden maken. Bizar dat deze beperkte middenvelder hier zoveel fans heeft. Zelfs Frank de Boer snapte het op een gegeven moment (veel te laat m.i.), I rest my case.
0 -7
afcas
een middenvelder die op de 6 speelde en qua goals en assists bij ajax seizoenen heeft gehad waar hij betere statistieken kon overleggen dan xavi en iniesta. I rest my case. als serero er volgens die redenering niks van kan kunnen xavi en iniesta er ook niks van...
0 0
BrandjeXL
Serero met Xavi en Iniesta vergelijken. Het is amper 25 graden en mensen hebben nu al last van eem zonnesteek. In het seizoen 2015/2016 jad Serero een doelpunt en geen assists in de competitie. Het jaar ervoor drie goals en een assist.
0 0
geDaante
Het was dan ook geen aanvallende middenvelder, ook geen half, maar een 6, dus voor de verdediging, en had als taak de verdediging te verbinden met het diepere middenveld.

Waarom beoordeel je hem in godsnaam als een nummer 10 of half?

Een mannetje op het middenveld tekort!? Serero maakte juist dat er nog iets van een middenveld was, met Klaassen die altijd onzichtbaar en onaanspeelbaar diep liep te hangen onder De Boer, loerend op de pass van achteruit.

Serero met twee goede creatieve en technische halven voor hem was perfect geweest. Hij is een enorme stofzuiger en zit er verdedigend zeer strak op, en levert in balbezit de bal snel en goed af bij de aanvallende middenvelders, en dat is zijn taak ook, dat had het moeten zijn in ieder geval.

De Boer koos echter voor laf betonvoetbal met lopers en werkers. De extreem controlerende en laffe De Boer maakte dat Ajax geen vuist kon maken, met zijn tikkie breed en terug.
2 -2
Freddy Al
Hou eens fijn op jij met dat trappen naar anderen man!
Serero was een fijne speler met kwaliteiten en hij heeft zeker wat voor Ajax betekend(ook al kun je hem moeilijk als fysiek sterk ,een begaafd technicus of een leiderstype bestempelen)
Laat het daar dan eens bij ,wens hem succes en stop met dat hakken op Klaassen en de Boer of wie dan ook.
0 -1
FlorisK
Simpel: hij mag misschien niet zo goed zijn als de rest, zijn mentaliteit is fantastisch, hij zeurt nooit en werkt hard. Ook nu hij ons verlaat hoor je geen geklaag ookal heeft hij een zware tijd achter de rug. En mentaliteit en gentleman klasse wordt ook gewaardeerd, niet alleen kwaliteit. Goede jongen is het gewoon
0 -1
Redrum
Het enige wat blijkbaar is blijven hangen bij de mensen zijn die prachtige aannames waarmee hij direct weg draaide bij tegenstanders. Helaas gebeurde dat vrijwel altijd ergens rond de middenlijn. Wat mij vooral bij zal blijven zijn een aantal 100 % kansen in de CL waar meneer de bal door het net had moeten schieten maar in plaats daarvan een rollertje produceerde waar een meisje van 13 zich nog voor zou schamen. Dat het een sympathieke gozer was en dat hij nooit zeurde siert hem als mens, maar de voetballer Serero komt gewoon tekort voor Ajax.
1 -2
3sterrenAjax1
enorm onderschat. zie hem later nog wel naar een club gaan als spurs of arsenal. op 6 bij een voetballende topploeg is hij een van de beste. is trouwens schandalig behandeld bij ajax. hij wou weg maar ajax vroeg miljoenen. free thulani!!!
1 -5
BrandjeXL
hahahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahaha. Weet je zeker dat ie niet naar Barca of Real Madrid gaat?
2 -4
AltijdGelijk
Buiten het feit dat hij de gunfactor heeft!

Ik ben altijd zwaar fan geweest van zijn kwaliteiten, ik denk echt dat Serero een topspeler is/kan worden, en niet alleen in de Eredivisie

1 jaar Vitesse en hij gaat een grote transfer maken, daar ben ik bijna 100 procent van overtuigd
1 -1
Stefanaladin
Bedankt legend ga je goed!
0 0
Causio
Krijgen we spijt van. Superspeler.
2 -2
ajaxminimax
Neehoor. Spelers wat we nu op het middenveld hebben zijn beter. Neemt niet weg dat Serero een prima speler is, waar we zeker iets aan gehad hebben.
2 -1
wendoo9
Zijn beter, maar missen wel de drive van deze kleine krijger !!
0 0
ST
Surrender for Serero... Jammer dat hij zo buiten de ploeg is gevallen. Heeft echt wel zijn waarde gehad en heeft zich altijd netjes opgesteld. Ik gun hem het allerbeste!
0 0
UltimateKaos
Hij was toch al buiten de selectie gezet voor dat Bosz kwam?
4 0
Chesterson93
Precies
1 0
AjaxAddicted
Nog een raadsel waarom hij het niet gehaald heeft. . Ni verkopen aan de eredivisie. Waaarschijnlijk haalt hij zijn gram wel tegen ajax:-)
1 -1
Snellejapie
Ik gun het hem wel. nooit gezeurd, als hij moest invallen altijd met enthousiasme...bijtertje op het middenveld.

Succes bij Vitesse!
0 0
MokumXXX
vond hem altijd best goed eigenlijk... heeft mooie bewegingen in huis, draait ook technisch goed weg.. alsnog succes kerel!
1 -1
shabby
Heel fijn voor hem dat hij nu eindelijk weer kan voetballen in een eerste elftal. Ajax was wellicht te hoog gegrepen, maar bij een subtopper zal hij toch wel van waarde zijn. Altijd een voorbeeldprof geweest dus ik hoop dat hij nog een mooi afscheidsfeest krijgt
2 0
Budapest
Ik vind het kei leuk voor hem. Nog lekker Europees ook. Succes Serero!
0 0
Bensco
Goede transfer voor Vitesse en voor Serero. Ik hoop dat die een mooie tijd krijgt daar in Arnhem.
0 0
Ajaxamersfoort
en ohja laat je niet kennen nooit niet je best doen tegen 010 zoals ze dat dit jaar deden.
0 0
Ajacied33
Bedankt Serero voor de mooie dingen die je liet zien in Ajax shirt. Het gaat je goed mijn Afrikaanse broeder
3 -2
Ardoe
Hele goede zet van Vitesse, die halen echt een strijder binnen. Heel jammer, want toen hij steeds beter werd kwam er een wisseling van de wacht en nu heeft Ajax een beter balans. Wens hem alle succes in Arnhem en hoop dat hij zo toch nog het maximale uit zijn carrière kan halen.
0 0
wolterx
Aangezien er geen topic over is en sommige misschien het wel interessant vinden; Er is een livestream van Oranje o16 tegen Japan o16 met Reiziger en Douglas van Ajax die in de basis begonnen, ze zijn nu 10 minuten bezig.
0 0
AFCAViper
Bedankt dappre koene strijder. Zal nooit de goal tegen Barcelona vergeten.
1 0
AFCA.
2 goede strijders heeft dat Vitesse nu. Nakamba en Serero
2 0
3*stars*3
Had hem wel een echte en mooie club gegund.
0 0
BrandjeXL
Grappig om te lezen wat een gunfactor met mensen kan doen en daarbij zelfs de realiteit totaal uit het ook verliezen. Thulani is een prima kereltje en heeft nooit gezeurt maar als ik meerdere lees dat hij een basisplaats had moeten hebben, dat het zo'n goede voetballer was en ideaal is voor het hoog drukken dan moet ik toch wel hard lachen. Komop mensen, het is een heel simpel spelertje die aardig kan voetballen maar feitelijl zelden is toevoegde. Als hij vanaf de penaltystip op goal schoot was het al heel wat als de bal überhaupt het doel haalde.
4 -5
afcas
ja en als jaap stam van de penaltystip op doel schoot wist je dat je buiten het stadion op zoek kon gaan naar de bal. dus stam was in jouw ogen ook een dramaspeler omdat hij niet van 11 meter kon scoren... deze man heeft ondanks een gebrek aan vertrouwen en speeltijd seizoenen gedraaid waarin hij betere statistieken kon overleggen dan xavi en iniesta wat betreft goals en assists... en dat onder het frank de boer voetbal...
0 -1
BrandjeXL
Nee kerel, leer eens lezen. Serero is niks meer dan veredeld waterdragertje met een enorme gunfactor. Maar jullie doen net alsof Messi vetrekt. Het hele seizoen heb ik bijna niemand horen mekkeren over Thulani en nu vertrekt hij en is het ineens een geweldige speler, met afstand onze beste nummer 6, een voorbeeld en wat voor lachwekkende teksten nog meer. Hij heeft inderdaad een paar goede wedstrijden gespeeld maar was tactisch zeer beperkt, scoorde nooit en gaf nooit een assist. Kortom voegde geen reet toe. Dus ga lekker met zijn allen mijmeren dat deze geweldenaar weg is.
0 -1
Ajax#1900
Sorry, maar deze comment slaat echt helemaal nergens op
0 0
Godenzoon24
Grappig om te lezen dat schotkracht je argument is om aan te tonen , dat beweringen omtrent zijn kwaliteiten bij het drukzetten, onzin zijn.
0 -1
DannTheDon020
Serero stond er niet in om te scoren, maar om het spel te verdelen en te verdedigen en daar is hij ongelovelijk goed in. Vitesse heeft nu voor hun doen echt een topspeler binnen gehaald.
4 -1
3*stars*3
Precies, vergeet niet meer hoe hij vaak 1 van onze beste mannen was in de CL.
1 -1
BennJii020
precies! geeft altijd 110%, houdt goed het overzicht en voor zo'n klein kereltje nog een bikkel ook.. verdedigend stond hij ook zn mannetje... Voor vitesse is dit echt winst
1 -1
AFCA1510
Indd een absolute topaankoop voor Vitesse. Zou een meerwaarde zijn voor zowat ieder team in de eredivisie. Jammer dat hij na z'n blessure nooit meer een eerlijke kans heeft gekregen, want Serero was onder FdB vaak één vd enige die niet door de ondergrens zakte, en dat zelfs in de CL.
1 -1
Luie
volgend jaar ga ik dus ook Vitesse volgen. ben blij dat ik hem eindelijk weer kan zien gaan spelen.
1 0
Ajaccus
Een hele verstandige aankoop voor Vitesse waar ze heel veel plezier van gaan hebben.
Bij Ajax is hij financieel onafhankelijk geworden. En hij gaat nu denk ik voor de Nederlandse nationaliteit.
Ik vind het een geweldige voetballer die na Vitesse vast nog een mooie stap gaat maken.
Succes Thulani!
2 0
Ajax412
Hopen dat hij sterkhouder wordt en kan vlammen daar!
1 0
trainerdv
Depor of Viestesse. Rare keuze.... mja, succes daaro
0 -4
Dwergje48
Het werd later bekend gemaakt dat Deportivo geen interesse in hem had, aangezien zij al genoeg middenvelders hebben. Ze zouden daarom alleen voor een echt grote naam gaan.
0 -1
Toon meer reacties