Klaassen: 'Moesten erg wennen aan het veld'

SJvanveen, 19-03-2017 om 16:33, 9375 views, FOX Sports | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Davy Klaassen baalt van het gelijkspel bij Excelsior. De aanvoerder zat zelf niet lekker in de wedstrijd en zag de Amsterdammers zelf ook ploeteren op het kunstgras in Kralingen. Tegenover FOX Sports spreekt de international over de zeperd. 

'Heel veel ging mis, we moesten ook heel erg wennen aan het veld. Het was gewoon slecht vandaag', begint een zichtbaar teleurgestelde Klaassen, die eigenlijk niet weet waarom Ajax zo slecht was zondag. 'Het was niet goed, je zou zeggen van niet, maar je weet het nooit', doelt Klaassen op het waarschijnlijke mislopen van de landstitel. Het gat met Feyenoord bedraagt immers nu zes punten.

Ook het eigen spel van de aanvoerder was niet best. Wat je daarmee moet, weet Klaassen niet. 'Dat het gewoon slecht is. Meer kun je niet zeggen.' De captain zag tot slot wel goede intenties, het mocht echter niet baten. 'Wij hadden de bal en wilden naar voren, maar de combinaties liepen niet lekker.' 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VerstandVanVoetbal
Ik vind Kunstgras moet weg.Ach had Feyenoord ook last van tegen Sparta En Gelukkig Onze vriend Klaassen niet bestraft door zijn slaande beweging
0 0
AgeM
Mijn god , zag net bij VI dat Klaassen een gigantische schop kreeg van die van Duinen .
Is dat onbestraft gebleven ? De beste voetballer uit de nederlandse competitie bewust proberen het ziekenhuis in te schoppen? Of valt dit ook onder mannelijk spel .
Kan dit wel zo doorgaan mensen? Zijn dit geen criminele praktijken .Moet hier geen aangifte gedaan worden?
0 -1
PeterVKV
Klaassen is niet het probleem op het middenveld. Schone is dat wel: omdat hij de snelheid en verdedigende kwaliteiten mist moeten de andere twee nog meer lopen om dat te compenseren. Het viel me heel erg mee hoe Schone speelde tegen Kopenhagen maar in andere zware wedstrijden gaf hij niet thuis. Voor het tiki taki voetbal dat Ajax wil spelen is Klaassen wel minder geschikt dan spelers als vd Beek, de Jong en Nouri. Een echte topper op 6 als Klaassen vertrekt zou heel belangrijk zijn voor Ajax. De jonkies en Ziyech kunnen dan afwisselen op de 8 en 10 posities onder leiding van de 6 als baas op het middenveld.
0 0
JanTa
Het kampioenschap kunnen we wel vergeten dus moet Ajax maar zoveel mogelijk Europese ranking punten zien te vergaren zodat PSV en F.noord die weer kunnen gaan verkwanselen.
0 -1
Van Reenen
Even in mijn herinnering gegraven en daaruit kwam naar boven dat Louis altijd een straftraining verzorgde. Doet Bosz daar ook aan of blijft het bij oeverloos geouwehoer. Net zoals ik mij erger aan dit gelul van Klaassen. Was zeker nog onder de indruk druk van Donny van afgelopen donderdagavond! In plaats van dat hij zegt dat diverse jongens aan matchfixing doen en vooraf al hadden afgesproken gelijk te spelen.
Trouwens die knuppel van de KNVB die 010 graag kampioen ziet worden instrueert de scheidsrechter vooraf als men Ajax fluit. Lijkt het erop of is het zo.
0 -2
VertonghenDeKoning
Calimero.
0 0
Pierre Heno
Ach die verhalen na afloop kennen we inmiddels wel. Belangrijkste constateringen: dit gebeurt Ajax wel vaker op cruciale momenten en er zit wat dat betreft geen enkele positieve progressie in. De druk van het moeten winnen kan deze selectie niet aan. Alleen vanuit de underdog positie weten ze soms nog boven zichzelf uit te stijgen (zoals afgelopen donderdag) maar wanneer je dan 8 opgelegde kansen krijgt waarvan je er maar 1 of 2 weet te verzilveren dan zit er beslist iets fout. Alle Ajacieden wisten op welke (K)KG mat ze bij Excelsior dienden te spelen en eveneens waren ze er vooraf van op de hoogt en dat Excelsior er vol op zou klappen en dat scheids Van Boeklul Ajax in dat soort vechtwedstrijden allerminst zal beschermen. Dan dien je daar als team een goed draaiboek voor te hebben. Wie de wedstrijd heeft gezien weet dat er van begin tot eind geen winstkansen zijn geweest tegen de nr 15 van de NL klompetitie. En dat betekent helaas : dàg vogels, dàg bloemen.....dàg kampioenstitel! En Klaassen speelt volgend seizoen vast en zeker CL. Maar niet bij Ajax.
0 0
blava
Volgens mij heeft de uitspelende club het recht om de dag voor de wedstrijd op het kunstgras van de tegenstander te trainen. Het is mij een raadsel waarom Ajax dat nooit doet. Nu duurt het een uur voordat Ajax aan het stroeve kunstgras gewend is. Maar ja dan moet je op zaterdag naar Rotterdam reizen. Dat kost blijkbaar te veel tijd.

Amateuristisch en dit soort gestuntel van de technische staf kost Ajax het kampioenschap.
1 0
Pierre Heno
Precies! Je slaat de spijker op de kop. Be prepared for the worst ( KG veld) and hope for the best . De professionaliteit in het (NL?) voetbal is helaas nog steeds ver te zoeken. En dan krijg je die 'one liners' na afloop die altijd weer hetzelfde lijken te klinken. "Het veld viel tegen..." "we zaten niet in de wedstrijd" "we waren niet scherp vanaf het begin" "we weten dat het niet goed was " "als we zo de punten weggeven verdienen we het ook niet om kampioen te worden" "we zijn niet constant genoeg" "het liep niet" etc. Een oprecht "Tja...." is hier dan wel op zijn plaats....
0 0
@Maar7en
Het is jammer dat we echt veel kwaliteit bij de selectie hebben maar het niet samen te smeden is tot een geoliede machine. Soms zie je een leuke combinatie maar dat is louter toeval. Snap niet waarom het al jaren niet lukt om echt als een team te spelen ipv op basis van individuele kwaliteiten wedstrijden te beslissen. Had eerlijk gezegd wel wat meer verwacht van Bosz.
0 0
vak114
Slappe zak !
Donderdag onze beste wedstrijd gespeeld,en wie was er toen niet bij....
Juist ja,jij Klaassen .
0 -1
Ajax27
Diezelfde Klaassen die ons dit seizoen al aan een hoop ontzettend belangrijke goals heeft geholpen. Diezelfde Klaassen die van de media vrijwel iedere week alle lof krijgt. Die iedere week 200% geeft en daarmee in genoeg wedstrijden het team op sleeptouw neemt en aan het einde van een seizoen een mooie transfer zal maken. Jankbal...
6 -1
vak114
Klaassen is een simpele draver die in de rust en zak haver om zijn nek krijgt.
Overschatte speler,en inderdaad een jankbal.
0 -4
Tijntjee
Ik ben van mening dat Ziyech beter tot zijn recht komt zonder Klaassen. Word tijd dat hij naar Duitsland vetrekt samen met vieldman.
Onana
Tete-Sanchez-DeLigt-Viergever
Shone----Ziyech--Riedewald
Neres--Dolberg----kluivert
0 -1
zaalberg
En dan gaan zeuren over het veld terwijl je waarschijnlijk 8x zoveel verdient als de gemiddelde Excelsior-speler .....
1 -2
Wesl
want van geld rolt de bal beter?
2 0
liefhebber1
Ik vond de instelling ver beneden peil maar ik moet toegeven, dit veld moeten ze verbieden.
Te schandalig voor woorden dit veld. De bal wilde echt niet rollen.
1 0
flodder
kunstgrasveld is gewoon ..klote. VOETBAL SPEEL JE OP ECHT GRAS....
6 0
Bennyben
Scheidsrechter was ook weer pijnlijk om te zien, penelty moment op kluivert, traore die geel kreeg terwijl die wel geraakt werd, de ligt die in z'n rug werd geduwd en dan nog die handsbal.

Het is geen excuus maar het zit dit seizoen niet mee met de scheidsrechters
2 -1
Pierre Heno
Het standpunt van de KNVB over welke club hun voorkeur heeft om de titel te pakken. Het scheidsrechterscorps helpt die in het openbaar geuite wens van KNVB voorzitter Gijs de Jong dus te verwezenlijken.
0 0
DirkvanDam
vergeet niet de rode kaart die gegeven had moeten worden zowel voor de teckel op Klaassen en schone
1 0
vak114
Inderdaad lastig voetballen met een hond op je rug .
4 0
Koekepeer
Roflol
0 0
Ajaccus
Aan zijn commentaar kun je horen dat hij niet in de realiteit staat.
0 0
Bennyben
Ben het wel met Klaassen eens, die bal Rolde voor geen meter, voor hetzelfde geld blesseerde 4 spelers van ajax zich. Dan gaat dat ten koste van Ajax z'n Europese prestaties en dat is slecht voor het Nederlands voetbal. De KNVB moet hier echt iets aan doen
2 0
godezonensuper
Dat weet je al jaren ...
Zodra meneer niet kan bijsluiten bij een spits maar het op VOETBAL aankomt is Jan Klaassen nooit ergens te bekennen.
En dat draagt dan nummer 10 en de aanvoerdersband.
3 0
AjaxAddicted
Blablablabla. Je staat 6 punten achter. Kansloos. Titel verkeken. Sukkels. Wordt eens prof. Ajax heeft dringend behoefte aan een paar goede routiniers. Spelers ala Sneijder en Huntelaar. Want je ziet het, de ene kleuter raakt geblesseerd en er is geen andere kleuter die opstaat hen het team naar een overwinning helpt. Leuk die jochies maar je koopt er niets voor...bah!
1 0
Morrissey
Zolang de KNVB clubs op kunstgras laat spelen komen deze jongens niet terug. En zakt het clubvoetbal naar niveau IJsland Dank KNVB.
0 -1
Red Devil
Niet zeiken over het veld want dat is al jarenlang klein en slecht daar dus dat weet je van te voren.
Ajax verliest door een waardeloze instelling en dat probleem doet zich wel erg vaak voor dit seizoen dus niets geleerd van de Graafschap uit vorig seizoen..
0 0
bremovic
wennen aan.het veld kom op man,je voetbal.wel vaker bij hun
0 0
Barra
Klaassen is een lopende speler die zijn goals maakt en veel werk verzet, maar in de opbouw is hij vaak compleet afwezig. Sowieso is er geen enkele fatsoenlijke opbouw vanuit het middenveld. Daar waar we bij de Boer de eerste paar jaar het alleen van ons middenveld moesten hebben, daar spelen we tegenwoordig steeds meer toevalsvoetbal.
0 0
komopajax777
Davey Klaassen is echt een overschatte speler.Hij was echt nergens te bekennen vandaag en dat als aanvoerder en dan ook nog eens zeiken over het veld...
4 -1
Ajax_071
Het idee aan die kuyt met de schaal... ik ga dat zo niet trekken....
8 0
AFCsince98
Ja idd. Zie hem al staan met z'n blonde kop. En dan z'n populariteits praatje houden tov de fans om vervolgens "helemaal niets in Amsterdam" in te zetten, en het feest is compleet. Schrijf maar vast op. Zo gaat het gebeuren.
3 0
Truth
kuyt nog tot daar aantoe. Die Waalwijkers walgelijke Elia vind ik veel erger nog
1 0
Labrador
Kramer...
0 0
Truth
Ook zo misselijkmakend inderdaad Maar die staat er toch als een boer met kiespijn met z'n minimale bijdrage hahahha
0 0
Truth
walgelijke *
stomme kut telefoon toetsenbord
0 0
liefhebber1
Dan heb je een probleem, want het gaat wel gebeuren, en terecht
0 0
foroloca
Hahaha goeie ik heb hetzelfde brrrr
1 0
Sampaoli
Captain man, sta godverdomme op man. Je viel me echt zo tegen vandaag, je won geen duels en aan de bal risicoloos. Vele malen erger dan normaal.
2 0
Pauw
https://www.ajaxshowtime.com/article/opinie/98545/spelers-zeggen-intern-dat-bosz-te-snel-gaat

Klaassen voorop. Hopelijk mag / kan Bosz volgend seizoen verder met spelers die capabel genoeg zijn. Klaassen is met Veltman eigenlijk één van de laatste door de Boer gehersenspoelden.
4 -1
WestlandforAjax
Niet mee eens, Klaassen is een voorbeeld van hoe je druk moet zetten alleen hij is voetbaltechnisch dramatisch.
0 -1
@Maar7en
6 punten en slecht doelsaldo... nee denk inderdaad niet dat het er nog in zit. Doet denken aan De Graafschap zo'n slappe instelling en onvermogen. Jammer ben bang dat ook de 2e plek vast houden niet gaat lukken.
3 0
Dennish
Ik zag zo'n zelfde wedstrijd als tegen De Graafschap. Dacht dat ik een van de weinige was die dit zo zou zien.
2 0
mickey2602
Trouwens,heeft iemand een elleboogstoot van Klaassen gezien?
Kreeg een appje van een collega die vroeg of die elleboog nog bestraft zou gaan worden.
Ik zelf heb het gemist maar zouden we Klaassen missen als die geschorst gaat worden op basis van beelden?
1 0
DirkvanDam
heb gezien. beetje duwen... maar over de 2 niet gegeven rode kaarten gaat het niet.... toen ik die kets hoorde bij klaassen dacht ik dat hij zijn been brak........
1 0
Juichtoon
Onzin, opruierij...
0 0
Dexy
Klaassen moet zich vooral met zijn eigen spel bemoeien. In de opbouw opnieuw niet gezien vandaag.

Sinds hij vanaf het seizoen 2013/2014 op het middenveld staat, zijn we nog amper in staat geweest om het middenveld hele wedstrijden achtereen te domineren. En daar is het spel van onze aanvoerder zeker voor een groot deel debet aan. Verstoppertje spelen, in de dekking staan etc. Ajax speelt vaak gewoon met 2 man op het middenveld.
0 0
ajaxajaxajax
Klaassen niet gezien vanmiddag en dat terwijl hij afgelopen Donderdag op de tribune zat en dus uitgerust aan de wedstrijd kon beginnen. En dan Traoré........die is liever lui dan moe, het enige wat hij liet zien was liggen. En die was gehaald als eerste spits? Weg met die gast.
4 0
Freddy Al
Natuurlijk is het schandalig dat je in de eredivisie op plastic voetbalt,toch denk ik dat de spelersgroep maar eens over zichzelf moeten gaan nadenken.
De fouten die er vandaag gemaakt werden en de slome nonchalance waarmee dat opgepakt werd deed pijn aan de ogen.
Heel jammer dat de Ligt de goal voor Excelsior veroorzaakte, maar ik vond Sanchez vandaag gewoon bedroevend slecht,Tete had pech met die eigen goal maar speelde af en toe als een kip zonder kop.
Het middenveld had een collectieve baaldag,Traore en Younes speelden dramatisch.
Dan kunnen we het over beleid,tactiek, wissels en noem het maar op hebben maar dit was gewoon zo slecht dat je haast gaat denken dat het opzet was.
Ajax heeft niet de power om op langere termijn een constant goed niveau te laten zien,dat heeft zeker met kwaliteit en ervaring te maken maar ook met de afwezigheid van een ijzeren wil om, wat het ook kost, te willen winnen.
Vreemd genoeg haakt dat wel aan bij de gedachte dat winnen niet zo belangrijk is maar dat mooi voetbal genoeg is.
1 0
blessure
Het ontbreekt al jaren, aan karakter, bij AJAX .
Alleen met mooi voetbal, red je het niet.
0 0
Tinuz78
Joe
0 0
meerzicht
Is er iemand van de azijnzeikers die mij kan vertellen waarom dat kut veld niet werd besproeid ?
2 -2
Juichtoon
Vorig jaar sproeide De Graafschap nog wel, maar dat hielp ook niet.
0 0
MankeNelis
Zolang de knvb het toestaat mogen clubs het veld naar eigen inzicht verneuken. Er is hier geen redelijke minimum eis. Desondanks heeft Ajax het aan zichzelf te danken.
1 0
Wesl
Omdat Ajax dan niet makkelijk kan voetballen. Dat is gewoon zo!
Waarom zouden ze het veld perfect sproeien als alleen ajax daar met meer voetbalkwaliteiten profijt van heeft?
0 0
Ajaciedforever
Kom je aan met zo'n verhaal......
1 -1
PeterVKV
Onder leiding van "routiniers" Klaassen en Veltman wordt Ajax al 3 jaar geen kampioen in de matige eredivisie. Tijd om door te selecteren. Ook Schone en Viergever missen als routinier de kwaliteit om het elftal echt beter te maken. Er is nu een grote hoeveelheid talent (in aantocht) maar zonder goede routiniers gaat het niets worden (behalve het verder spekken van de bankrekening).
1 -3
Wesl
1. De spelers zijn niet in staat om twee wedstrijd per week te spelen . - gebrek aan concentratie, inzet, gif etc. wel willen maar niet kunnen!
2. als aanvoerder mag je het niet zeggen. Maar ze sproeien dit veld natuurlijk nauwelijks als ze tegen een club spelen die wil voetballen
0 0
DirkvanDam
klaassen durf dan ballen te hebben door te zeggen dat zo'n overtreding op jou rood had moeten zijn.... evenals de overtreding op shone.
verder lag het aan de inzet.... gif....mes tussen de tanden..... niet gezien.....alleen een wonder zou ons kunnen helpen
3 0
GeleenAjax
Klaassen, onze kampioen smoesjes verzinnen.
Hebben we toch nog een kampioen dit seizoen...
2 -1
AjaxCitizen
Was zeker ook het geval uit bij Twente en Groningen.
Vorig jaar tegen De Graafschap was het warm, nu moet je wennen aan het veld.
Echt waardeloos dat onze captain met dit soort smoesjes komt. Geef gewoon toe dat de instelling niet goed was, maar kom niet met dit slappe excuus.
1 0
babeldeman
Wat een gelul, Ik heb geen strijd en passie gezien,
Alleen bij Kluivert en de rest was gewoon matig.
Kunstgras of niet, je speelde tegen Excelsior en die moet je kunnen oprollen met 0-4,
Donderdag speelde we goed en vandaag was het gewoon net als tegen Groningen slappe hap!
1 0
Elflashy
Klaassen speelt 2x (of meer) per jaar op kunstgras en kan er nog steeds niet aan wennen
2 -1
ovomar
Hahaha deze titel... hou op met me
0 0
Nagilahava
Was Klaassen niet degene die zo doodziek was van die wedstrijd tegen de Graafschap? Gelukkig heeft hij zich dit seizoen gerevancheerd.
1 0
joodje!
Laatste weken wordt weer duidelijk dat je niets aan deze draver hebt zodra hij niet scoort, niet toevallig dat het donderdag liep met Donny, die lager staat en meer een passer is.

Daarnaast begint Schone weer te lijken op de zoutzak waar ik me de afgelopen seizoenen aan heb geërgerd, komt de middencirkel niet uit, won vandaag slechts 5 van de 11 duels. 67% passing percentage (27/40) is ook zorgwekkend voor iemand die nauwelijks de middencirkel meer uit komt.

Waar het middenveld in het begin van het seizoen zorgde voor de omslag, is het nu de bron van alle problemen in het veldspel.
0 0
Marcoryn
We vallen in herhaling. Geen inzet, matige opstelling, te weinig kwaliteit, trainer kan niet motiveren.
We worden geen kampioen en maar hopen dat we door bekeren in de EL.
Ik vrees dat de rapen gaar zijn binnen 1 maand.
Ik blijf het een schande vinden voor zo'n grote club met zoveel geld. Het lukt gewoon niet een kampioenselftal samen te stellen.
0 0
10Sneijder10
Blablablabla, alle ballen sprongen weer van zijn poten af vandaag. Ideale schoonzoon.
1 0
Keizer11
Klaassen kun je vergelijken met Knopper die we rond 2002 hadden. Heel hard werken wil er wat uitkomen, als je dat niet doet ben je onzichtbaar.
Later kwam destijds van der Vaart en dan zag je pas het echte verschil in kwaliteit.
0 0
Nagilahava
"De captain zag tot slot wel goede intenties" ja leuk man die pass over 3 meter die niet aankomt.
0 0
Ajaxfan16
Zak lekker door de stront Klaassen, met je het lag aan het veld. Nee het lag aan jullie,aan jullie slechte instelling en dat is bijna elke wedstrijd zo, af en toe is er een wedstrijd zoals Kopenhagen, maar dat is zelden. Jullie hebben de supporters laten barsten, als je ziet tegen wat voor teams je punten laat liggen. Roda en willem 2 thuis, Twente,Groningen en Excelsior uit. De klassieker in nu ook nergens goed meer voor, al verliest Feyenoord die dan kunnen ze alsnog 2 keer punten laten liggen.
0 0
A-west
Klaassen, had dan het veld gesproeid met een gietertje. Lui wammes. Donderdag niet gespeeld, en nu dit. Schaam je man.
0 0
4xbestevaneurop
1 aanvaller met een neusje voor de goal is genoeg in dit soort wedstrijden,als je dan ook nog middenvelders hebt die wel kunnen scoren maar het te weinig doen op het moment dat het moet...Speel je met younes-Traore-Kluivert heb je in totaal niet meer dan 10 goals...gem. 3 per speler. Beetje weinig na bijna 30 wedstrijden vind je niet.
0 0
Lewis Hamilton
Ja, dat zal het wezen, jij slappe idioot.

Staat mooi symbool voor dit Ajax, deze uitspraak, geen greintje zelfkritiek.
1 0
Marcnettorustaaaaaggggg
Kunstgras moet gewoon verboden worden dat vindt ik . Maar dat heeft verder niks met deze wanvertoning te maken klaasen wat kansloos was dit vandaag . Maar ja dit is gespeeld en dat heeft ajax helemaal aan zich zelf te wijten . Hopen dat ze nog ronde verder komen in de europa cup . Helaas een mislukt seizoen zo . Wzawzdb alleen dit seizoen even niet .
0 0
3*stars*3
Juist op kunstgras weet Ajax vaak te winnen.
1 0
Marcnettorustaaaaaggggg
Alleen vandaag niet . Ik ben er geen voorstander van ziet dat meerdere ploegen er moeite mee hebben . Maar al met al is geen excuus van klaasen lag gewoon aan de instelling .van doen we wel ff ..
0 -1
3*stars*3
Ik was nooit een grote Klaassen fan.
Althans niet fan van de Klaassen na zijn blessure (2014) want hij is een nuttige arbeider geworden die vaak uit het niets scoort.
Maar daarmee camoufleert hij zijn matige potjes.

Ajax liet donderdag zien dat ze prima zonder Klaassen kunnen.
In de zomer een mooi bedrag incasseren en 1 van de jeugdspelers, die staan te trappelen, een basisplek geven.

By the way,hij was idd geweldig in Arnhem maar dat kan hij niet elk pot brengen en voetballend is het geen geweldenaar.
Owja, mijn mening...
4 0
Truth
Tuulijk het veld...
4 0
Truth
Tuurlijk*
1 0
Ajaxbrl
Sneijder en Huntelaar halen zou ik zeggen dat zijn kerels met echte ervaring
2 -1
nightgoat
Ga jij maar wennen aan een andere club, met je eeuwige lulkoek.
1 0
Ajaxbrl
Doodschamen moeten jullie je! meer niet
1 0
gras
Voor puntverlies?
0 -1
Ajaxbrl
Voor 3 seizoen op rij helemaal niets
1 0
Keizer11
Dit is geen aanvoerder die Ajax bij de hand neemt.
In vrijwel elke uitwedstrijd verzuipt hij.
Als hij dan toch n doelpunt weet te maken dan verflauwt zijn mindere spel. Hij is bij uitwedstrijden onzichtbaar.
Het middenveld van Ajax is overvol met hem , Ziyech en Schöne, van mij mag hij weg volgend seizoen.
Te vaak gehypt door de pers.
1 0
DaenerysTargaryen
Hij werkt wel altijd heel hard dat kan je hem niet ontzeggen. Iedereen zakte vandaag door het ijs, maar het is misschien wel een idee om in de zomer afscheid te nemen van deze baas (zeker met het talent in JA).
0 -2
3*stars*3
Hij viel mij vooral tegen omdat hij donderdag niet speelde.
En dat kwam niet door een blessure maar een fucking schorsing.

Ja, hij is een harde werker en loper... Zoals ik hieronder zei, Ajax bewees donderdag dat ze prima zonder deze harde werker/loper kunnen.

Sorry Klaassen fans maar hoevaal speelde hij geen kutpot maar werd het niet uitgelicht omdat hij scoorde?
Natuurlijk een echte Ajacied en sympathieke gozer maar er staan echt wel goede middenvelders klaar hoor.
1 0
DaenerysTargaryen
Dat zeg ik.
0 0
AFCA1510
Ajax onwaardig! Ongekend matig is klaassen
2 0
Rolleman
slap excuus
0 0
NouridolbergNeres34
Heb klaassen 90' min lang niet gezien. Deed hij eigenlijk wel mee ....
1 0
Nagilahava
Trieste opmerking! Zeg gewoon dat je niet gemotiveerd was en helaas ook niet over voldoende kwaliteit/conditie beschikt. Dan heb ik er in ieder geval vrede mee
2 0
Pauw
Ik kan nog altijd niet wennen aan Davy Klaassen op t middenveld. Prima schaduwspits hoor, maar verder niet.
2 0
talent020
we moesten wennen aan het veld... Davy soms moet je weten wanneer je beter niks kunt zeggen na zo,n mispeer als vandaag
1 -1
WyZynDeBeste
Ook op dit veld moet je winnen, maar we zijn het er lijkt mij allemaal over eens dat dit rubberveld echt niet kan. Bal rolt niet, stroopt, blijft hangen. Afschuwelijk.
0 -1
P.Russo
Idd, en tel daar ook nog eens bij op dat ze 't voor de wedstrijd niet eens gesproeid hadden..
0 0
voorkennis
Speelden we recent bij groningen uit ook op kunstgras dan?
Was de instelling ook om te huilen
2 0
Panama
Nee dat jij op dit betreffende veld stond, dat ging er fout
0 -1
Stefanaladin
Zo heeft ie buutvrij? 90 minuten lang verstopt geweest en daarna een leuk smoesje bedenken je moet is werken voor je geld mafkees!
0 -1
ajaxinho
Hebben wij geen kunstgras op ons trainingscomplex?
0 0
Mokum31
Angst voor korrels
0 0
AjaxDordt
Flikker lekker op na dit seizoen!
1 -2
ajax4ever01
Hahaha Klaassen kom op zeg. Jullie moeten bii jezelf te rade gaan ipv de schuld geven aan het veld, scheids of wat dan ook. Een echte profvoetballer durft zelfkritisch te zijn en dat ook naar zijn eigen spelers te uiten stelletje verwende gasten
1 0
HansBeus
Tegen wie moeste jullie spelen jongeuh.... Barcelona?...
3 0
hallo1
Jaaaaaaaa hooorrrrrr. Het lag aan het veld....
1 0
Edjedegodenzoon
Hij heeft wel een punt, kunstgras hoort niet op het hoogte niveau...
2 -2
NR9
kansloze reactie van de aanvoerder, instelling is gewoon waadeloos. In Engeland spelen ze soms 3 wedstrijden in 1 week. Wij kunnen nog geen twee goede wedstrijden spelen in 1 week. Triest.
2 -1
voorkennis
Nou vriend...die goede intenties heb ik totaal NIET gezien.
Ja bij excelsior die voor iedere meter strijdde.
Schaam je rot man.....wat een onwaarschijnlijke wanvertoning, vergelijkbaar mer de Graafschap uit vorig jaar, waarbij jullie in koor uitriepen " dit nooit meer"....
2 0
Ajax0317
Davy kijk nou eerst naar jezelf, jij bent de fucking aanvoerder. Dit Ajax hoorde gewoon met 0-4 te winnen en jij had je team op sleeptouw moeten nemen gvd
2 0
willieovertoom
Zou mooi zijn voor Davy om een stap te maken. Krijgen wij geld, en kunnen we een jong groot talent inpassen.

Wat ik dus btw als tactisch falen zie: je brengt Nouri om je veldspel te verbeteren. De opbouw loopt dan makkelijker en de eindpass zal ook beter zijn. Echter breng je hem nu in de 82ste minuut, wanneer je opportunistisch gaat spelen? Hoe kan je zoiets doen? Begrijp daar niks van. Ik ben zwaar voor meer minuten voor Nouri maar op deze manier kan hij NIKS laten zien.
5 0
Myers
Dit zeg je niet als aanvoerder Davy, hier zijn gewoon geen excuses voor. Het veld was slecht, ja, maar de wil om te winnen was er gewoon niet. Dan krijg je de deksel op je kanis.
2 0
wdw020
wennen gvd overbetaalde klootzakken werk voor je geld tegen groningen ook al geen inzet geen motivatie waarom loop gvd in het shirt v
0 0
charis
hajajhaja hajahhahahahaha

de excuses worden steeds leuker.

kan niet wachten op die van volgende week.
1 0
afca87
Als je de schuld na vandaag aan het veld geeft snap j er helemaal niets van
1 0
davidodo98
smoesjes
1 0
BrandjeXL
Al hadden jullie gvd 5 jaar door gevoetbalt dan hadden jullie niet gescoord. De fans staan weer voor lul.
1 0
Ajaxfan-87
Wat een gelul.
Als het veld echt zo slecht is gaat Feyenoord hier ook nog punten verspelen.
Het is zoals altijd gewoon weer de instelling waar je niet door wint.
Daarnaast was de opstelling gewoon ruk.
1 0
Pauw
Doodzonde om zo te reageren.
1 0
MoIukker
Ga met je fiets terug naar huis ipv in je dure bak met je wennen. Dan weet je wat wennen is vuile....
1 -1