Sanchez en Veltman keren terug bij selectie

JipVR, 11-03-2017 om 18:03, 20701 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Peter Bosz neemt liefst 22 spelers op in zijn selectie voor het thuisduel met FC Twente, zo meldt Ajax.nl. Davinson Sanchez en Joel Veltman komen de verdediging versterken, nadat zij vanwege schorsingen FC Kopenhagen-uit moesten missen.

Selectie: 
Andre Onana
Diederik Boer
Kenny Tete
Joel Veltman
Davinson Sanchez
Nick Viergever
Heiko Westermann
Daley SInkgraven
Matthijs de Ligt
Jairo Riedewald
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Hakim Ziyech
Donny van de Beek
Abelhak Nouri
David Neres
Bertrand Traoré
Amin Younes
Matteo Cassierra
Kasper Dolberg
Justin Kluivert

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCSANCHEZ
Onana
Tete Sanchez Riedewald Viergever
Klaassen Schone Nouri
Neres Dolberg Younes

Ziyech, Traore bakken er niks van, Sinkgraven is opbouwend aardig maar ik vind het verdedigend te matig. Ik zie teveel dingen die een back niet moet doen. Viergever als linksback tegen Vitesse werkte uitstekend, Riedewald verdient ook een basisplaats. Zelfde voor Tete die een prima pot speelde. Veltman maakt teveel fouten terwijl hij toch een van de ervaren spelers. Nouri en Neres wil ook eens vanaf het begin aan het werk zien.
1 -1
fanvooraltijd
Bosz is een laffe trainer en gaat niet veel veranderen . de falende spelers als Veltman , Traore en Zyech laat hij staan,hooguit een keer wisselen in de 80 ste minuut. Ik wil diepstaande en diepgaande buitenspelers en een opkomende speelverdeler/cv.
3 -6
AFCA0492
hahah ga fietsen man. bosz een laffe trainer? laat me raden je kijkt eens in de paar weken een keer een samenvatting? is het niet vermoeiend om altijd zo te denken?
2 -1
A Cohen
Veltman hebben we NIET nodig !!!!

Kenny Tete is TOPfit !!!!!!
4 -1
Sjaakvaak
Als Feyenoord straks afgelast wordt door dit gezeik, dan zou dat je reinste competitievervalsing zijn.

Ik mag hopen dat de wedstrijd door gaat, of dat nou in de Kuip is of op afgegrendeld terrein, met of zonder publiek. Of desnoods stel je het uit maar 'schors' je de geblesseerde spelers die er nu niet bij kunnen zijn.
0 -1
AFCSANCHEZ
Afgelast? Haha wat, omdat Turken de straten in Rotterdam gisteravond onveilig maakte? Kom op zeg, als de politie dat al niet aan kan.
1 0
Schip
Stel je niet aan man. Een handjevol emotionele Turken, waar totaal spastisch op wordt gereageerd omdat er verkiezingen zijn en iedereen stoer wil overkomen.
1 0
BrandjeXL
Pffffff je lult nu net als een kakkie. Man man loopt niet zo janken. Alsof Feyenoord wat aan die maffe Turken kan doen.
0 -1
OKP-AFCA
Ik mis iets denk ik? Feyenoord misschien afgelast?
0 0
JornBazoer
Weet eigenlijk wel zeker dat opstelling zelfde als altijd is alleen dan Ziyech ipv Donny

Maar hoop dat bosz x iets nieuws probeert aangezien onze vleugels niet presteren

Onana

Tete - Sanchez - De Ligt - Sinkgraven

Van de Beek - Klaassen - Schone

Ziyech - Dolberg - Nouri/Kluivert
1 -3
Dennisjez
Hou nou toch eens op met Ziyech op linksbuiten man!
0 0
Ajax4life16
Dat is rechttsbuiten, maar ik begrijp wat je bedoelt. Liever Neres daar.
0 0
kevinyounes11
mensen die praten over Nouri.. ik vind t mee vallen met hem hoor ...
0 0
A-west
Krijgen we morgen nou eindelijk eens een verrassende opstelling met een mooie uitslag? Laten we het hopen. Het zal tijd worden. We zullen zien.
1 0
luiszwaaris
Nana
Joel Sanchez Nick Daley
Lasse Ziyech Davy
Traore Kasper Amin

Zal hem wel worden
1 0
JornBazoer
Verassend..
0 -1
Joseph
Het is jammer dan Nouri en Frenkie gisteren al gespeeld hebben, ik vind echt dat het tijd wordt dat deze jongens minuten krijgen in het eerste en eigenlijk ook gewoon op het middenveld.
Donderdag is Klaassen er ook niet bij, ik denk dat het goed is als het middenveld dat het dan moet doen er een groot deel van de wedstrijd morgen ook staat.
Ik zou achterin ook beginnen met De Ligt en Sanchez, als Bosz verstandig is, speelt hij donderdag met deze 2. Viergever verloor bijna al zijn luchtduels en zonder Falk gaat nog veel meer door de lucht.
1 0
fc Barcelona_ke
Tsja. Bosz gaat altijd vertrouwde elf. Ik verwacht morgen gewoon elf met klaassen sanches
0 0
Beretta
Tete-Sanchez-Viergever-Sinkgraven
Klaassen-Schone-Ziyech
Traore-Dolber-Younes

Tete deed het uitstekend donderdag en Veltman loopt de laatste wedstrijden te kutten dus die verdient absoluut een kans. Verder hopelijk snel naar 2/3-0 uitlopen zodat Klaassen eruit kan voor zijn beoogde vervanger aanstaande donderdag. Liefst Nouri maar het zal wel v/d Beek. Ook prima. Daarna aub ook Nouri voor Younes, Traore of Ziyech en de Jong voor Schone (of Ziyech als 1 van de voorhoedespelers eraf gaat). Die jongens verdienen echt een kans om een keer samen te spelen in '1'.
3 0
IDJosh
Denk dat we allemaal al wel kunnen dromen wat de opstelling zal zijn
0 0
Ajax4life16
Frenkie in de basis voor Schone. Het is niet dat je er op achteruitgaat, en Je hoeft wat mij betreft niet altijd dezelfde opstelling te hebben. En Neres in de basis zou ook leuk zijn.
1 0
AjaxBaggio
Frenkie heeft vrijdag al 90 min gespeeld. Dus gaat niet gebeuren.

Maar Schone speelt sinds zijn contractverlenging als een natte krant. Dus hopelijk geeft Peter Frenkie een keer een kans op die plek.
0 0
Dennisjez
Hoop ook op meer minuutjes voor Frenkie. Zal inderdaad niet veel zijn dit weekend
0 0
gras
Tete speelde zoals hij het hele vorige seizoen heeft gespeeld: erg sterk. Hij is onze enige rechtsback, klaar.

Veltman speelt alleen maar omdat Kenny niet bijtekent. Bosz geeft hem ook geen enkele reden, maar dat kan weleens een kip en ei verhaal zijn.

Je zag maar weer dat dat hele wat-bouwt-Veltman-goed-op verhaal totaal niet relevant is.
1 -3
Sjaakvaak
Tete speelde donderdag goed maar de eerdere wedstrijden waarin hij de kans kreeg, wist hij niet te overtuigen. Veltman speelt simpelweg een stuk sterker en constanter. Heeft ook goed aan zichzelf gewerkt en heeft nu een prachtige cross pass.

De redenen zijn meermaals in de media toegelicht door Bosz dus het is klinkklare onzin dat Kenny niet weet hoe of wat. Ga alsjeblieft geen onzin verkondigen.
1 -1
Web
Veltman beter, kom op man, dacht dat de meesten het nou wel doorhadden, toch niet.
1 0
bremovic
veltman een goeie cross pass?hij kan niet eens een bal over 5 meter goed passen,en als hij niet weet wat hij met de bal moet schiet hij hem gewoon naar de tegenstander. tete moet sws op rechtsback
1 -1
bremovic
veltman een goeie cross pass?hij kan niet eens een bal over 5 meter goed passen,en als hij niet weet wat hij met de bal moet schiet hij hem gewoon naar de tegenstander. tete moet sws op rechtsback
0 -1
Jonaasss
Hou is op man met je Veltman
1 -1
Pauw
Ik heb Veltman lang verdedigd, maar na de laatste reeks ongeconcentreerde weinig overtuigende wedstrijden moet hij óf verbeteren of door Tete vervangen worden. Goed voetbal begint met proactiviteit, durf en overtuiging. Tete gaf een goed voorbeeld donderdag. Ik was positief verrast.
1 -1
AjaxBaggio
Frenkie en Nouri mogen weer voor lucht de bank warm houden.

Die hebben vrijdag al 90 minuten gespeeld en maandag speelt jong weer.

Waarom überhaupt selecteren ? Om ze het gevoel te geven dat ze erbij horen ?

Doe eens gek en geef Frenkie gewoon wat minuten (en dan bedoel ik niet 4 minuten voor het einde). Als iemand het verdient dan is hij het wel.

3 0
NouridolbergNeres34
Frenkie en nouri krijgen veel te weinig minuten en als je dan ziet dat ziyech oververmoeid is en schone minder presteert, dan zou je zeggen geef die 2 jongens meer minuten maar nee hoor. Donny is de vaste vervanger van ziyech, ik zou graag nouri eens willen zien.
0 0
Ajax412
Appie en Frenkie, krijgen Schöne en Younes een half uur rust, zo zou ik het doen.
2 0
Ajax412
Veltman mag van mij wel een keer over Traore heen komen SPRINTEN, als hij dat kan tenminste. Ik weet het niet, ik heb het nog niet gezien.
1 -1
insectenverdelg
ik zou na afgelopen week gewoon Tete erin zetten. Deed t niet slecht tegen Kopenhagen.
0 -1
Wereld
Zou wel kunnen, maar dan zou hij donderdag er niet weer in kunnen denk ik. Dat kan hij nu waarschijnlijk (conditioneel) niet aan, gezien zijn wedstrijdritme in Ajax 1.
0 0
iammike
Weet iemand wat Cerny eigenlijk misdaan heeft waarom die alleen nog bij Jong speelt?
0 -1
AjaciedForLive
Geblesseerd
2 0
Dennis126
Voorbijgestreefd door Kluivert. Met Neres al 2 buitenspelers op de bank. Meer dan genoeg. Daarnaast geblesseerd geweest en nog niet in beste vorm
2 0
DannTheDon020
SIIIIIIIII SInkgraven
1 0