Bosz: 'Vond dat Dolberg niet goed speelde'

BVeenstra, 23-02-2017 om 22:10, 10919 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Peter Bosz wisselde tijdens het Europa League-duel met Legia Warschau (1-0 zege) zo'n tien minuten voor tijd zijn spits Kasper Dolberg en in gesprek met FOX Sports laat de oefenmeester weten niet content te zijn met het vertoonde spel van de Deense aanvaller.

'Ik vond dat Kasper niet goed speelde. Hij was niet balvast genoeg, reageerde te veel in plaats van dat hij anticipeerde', vertelt Bosz. 'Wij dachten met de meer beweeglijke Traoré gevaarlijker te kunnen worden en ik moet zeggen dat we daarna ook meer grip kregen op de wedstrijd.'

Verder ging Bosz in op de kritiek op Hakim Ziyech. Volgens Ronald de Boer kan de middenvelder het fysiek niet aan om twee wedstrijden in de week te spelen. Als Bosz dat hoort, barst hij in lachen uit. 'Ik vind het geweldig als ze dat zeggen, haha. Hij mag vermoeid ogen, maar dat is absoluut niet zo. Hij heeft vandaag ook weer enorm veel arbeid verricht. Ik heb de vorige keer uitgelegd waarom hij soms voortijdig wordt gewisseld. Met die tien minuten spaar ik hem. Hij moet de arbeid leveren die hij bij ons moet leveren en dat doet hij uitstekend.'

Tenslotte vertelt de trainer van Ajax waarom hij nieuwkomer David Neres niet liet debuteren. 'Ik heb het wel overwogen, maar het was er de wedstrijd niet voor. Hij weet nog te weinig van onze manier van spelen en dan is het een te groot risico om hem in te brengen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
nicholas87
Gelukkig speelde je vriend Traoré de sterren van de hemel Peter
2 -1
ST
Cassierra verdient meer minuten in mijn ogen.
1 -3
Salamis
Maar op basis waarvan dan? Bij Jong Ajax matig, de invalbeurten bij Ajax 1 zijn matig. Deze jongen komt nog veel tekort.
3 -1
de-Ajacied
Bosz heeft vanuit de dugout een andere wedstrijd gezien dan ik hoog vanuit de tweede ring.
Dolberg speelde met en vooral zonder bal geweldig. Stoorde én ging regelmatig diep. Ook met twee tegenstanders in zijn rug hield hij vaak de bal vast.
Het grote probleem was gisteravond dat Youness en vooral Troare totaal diep gingen of zichzelf naar binnen toe vrij liepen. Vooral Traore liep een beetje verwaand te sjokken en verspeelde elke bal.
Bosz is een goede trainer maar zijn relatie met zijn protegé 'Bertrand' is wel een blinde vlek van hem. Het lijkt wel of hij het slagen van zijn persoonlijke aankoop belangrijker vind dan winnen.
Ik zie Neres dit jaar daarom nog niet veel minuten maken.
2 -2
Marcoryn
Ben het met je eens dat het rendement van onze buitenspelers te laag is. Te weinig bruikbare voorzetten.
Hoewel gister Younes een aantal keer een mooie bal voor het doel legde en Kasper helaas verkeerd stond.
0 0
Leprechaun
"Hij was niet balvast genoeg, reageerde te veel in plaats van dat hij anticipeerde."

Mee eens. Ik kan me een prima voorzet van Younes herinneren, waarbij hij de bal laag voor het doel langs speelde. Daarbij was Dolberg in geen velden of wegen te bekennen.

Ik beaam het sentiment van velen hier dat hij te weinig aanvoer krijgt, maar hij hoort in zo'n situatie dan wel gewoon bij de eerste paal te komen.

Hij oogde erg mat gisteren.
1 -1
Web
Geen spits kan presteren met deze buiten spelers, er is geen journalist die Bosz eens deze vraag stelt
2 -2
godezonensuper
Het gaat niet zozeer om de buitenspelers zelf maar om de positionering. Ze moeten de hele tijd aan de zijkant plakken van professor Bosz.
1 -1
RaynoFischer
Stja dat deden ze bij studio voetbal zondag, maar daar draaide hij ereromheen, ik vraag me af wat Traore bij Bosz doet om zoveel krediet te krijgen.

Of eigenlijk wil ik dat niet eens weten ....
0 -1
Web
Meneer Bosz kan tegen kritiek, het voetbal word met de week minder
0 0
Web
Ik vond het vriendje van Bosz Traore nog VEEL minder spelen
1 0
NouriVandeBeek
Ik zou zondag voor wat frisse jongens gaan.

Onana
Veltman-Sanchez-Riedewald-Viergever
De Jong
Klaassen-Van de Beek
Neres-Cassierra-Nouri
1 -5
Radikaal
Ja geweldig maar we willen ook nog kampioen worden dus doe maar niet, zo...
0 0
godezonensuper
Bosz moet vooral door blijven gaan met de buitenspelers aan de zijlijn te laten plakken.
Die dribbelen vervolgens naar binnen waardoor het voetbal belachelijk voorspelbaar wordt.
We zien het al maanden maar de grote Peter Bosz die zegt door JC geinspireerd te zijn ziet het weer niet. Ik ben blij met alle vooruitgang tov het voetbal van de Boer maar Bosz begint te irriteren.
2 -2
fc Barcelona_ke
Nu paar wedstrijden op bank beginnen dan zal hij harder werken en scoort weer lopende band
0 -2
Leviathan
Ik denk dat als je Nouri en Kluivert opstelt ipv Traore en Younes dat Ajax zelfs een stuk beter draait Nouri zal misschien ook niet buitenom gaan maar die brengt wel veel meer voetbal en heeft wel overzicht. Younes doet een paar leuke dingen maar daarmee kom je er niet dat hier gezegd wordt dat hij goed speelde door sommige is belachelijk, want als dat goed is bij Ajax dan is het niveau subtop in Nederland. Een goede speler bij Ajax kan in potentie naar subtop of top in europa dat zie ik Younes toch niet doen zo.. Statistisch gezien is Younes volgens mij de slechtste aanvalller van de afgelopen 10 jaar minimaal. Sightorsson had nog een hoger rendement veel beter zelfs.. En Ebecillio scoorde zelfs meer en die was ook niet goed genoeg evenals Sulejmani..

Als we in europa verder willen komen mag je gewoon meer verwachten van de spelers maar de verwachtingen zijn naar een dieptepunt gezakt denk ik.
1 -2
Ballemabbe
Dolberg heeft gewoon last van het trechtervoetbal van younes en traore, als je ook zag wat zijn aanvoer was, mijn hemel, wat verwacht je van zon ventje dan....
2 -3
Sam Badi
Klopt maar niet alle ballen komen van de vleugelspelers. Weet je nog toen Viergever doorkwam over links? Rond de 75e minuut ofzo. Dolberg had toen al kunnen bedenken dat hij voor zijn verdediger bij de eerste paal moest komen maar hij wachtte nog anderhalve seconde met zijn sprint inzetten. Hij heeft die verdediger nooit meer teruggezien. Ander voorbeeld: rond de 20e minuut. Snelle combinatie op het middenveld, Klaassen bijna op rand 16 met rug naar de goal. Klaassen wordt ingespeeld, laat de bal van zijn voet lopen richting Dolberg en draait richting goal. Dolberg had alleen de bal niet verwacht, stond zelfs niet op zijn voorvoeten. Balverlies. Zo waren er nog een paar momenten.
2 -1
Johan1
Wat een dom gelul van Bosz. Traore had al veel eerder gewisseld moeten worden, deze speler brengt helemaal niks extra's. Verder had hij gewoon Cassierra moeten inbrengen voor Dolberg en vd Beek/Nouri voor Ziyech. En waarom Peter, wacht je altijd zo lang met wisselen? Echt, Bosz haalt veel te weinig uit deze groep.
2 0
Sam Badi
Verdedigend brengt Traoré WEL wat extra's! Die Hlousek bleef maar komen en zonder het loopvermogen en de discipline van Traoré had het echt mis kunnen gaan!
3 0
Frankkie
Heel eerlijk snap ik de kritiek op Kasper niet.
Ja, hij was inderdaad wat ongelukkig maar hij was verschrikkelijk bal vast en een aanspeelpunt.
Vergeet ook niet dat hij 19 jaar is, en 2 poolse beulen in zijn nek had staan.

Ik zie eerder Kasper een doelpunt scoren op een moment dat je het niet verwacht dan Dramatraore!
Hoe Kasper in de 2e helft wegdraaide en los kwam van 3 verdedigers, dat zie ik Dramatraore niet doen.

Maar goed, we zijn door en hopen op een mooie tegenstander in de volgende ronde!
1 -5
blava
Ajax is verder ondanks tactische blunders van Bosz. Het middenveld werd eenvoudig overlopen. Schone is niet geschikt voor die positie. Hij heeft de power (loopvermogen) niet om op die positie te staan. Op deze manier wordt Ziyech vermoord. Verder had Riedewald door moeten schuiven en niet Viergever.

Ook mag Bosz Traore wel eens wisselen. Veel te nonchalant en geen commitment. Maar ja....
3 -4
Timmelanus
Ik: 'Vond dat Bosz niet goed wisselde'

Er worden buitenspelers opgesteld die al weken die niet of nauwelijks voorzetten afleveren op het hoofd of op de schoen van de spits. Dus dan speelt niet de spits niet goed, dan spelen de buitenspelers niet goed en dan maakt de trainer de opstelling niet goed.
1 0
Joseph
Dolberg was zwak in de 16, maar deed ontzettend veel als aanspeelpunt, won praktisch al zijn duels. Traore daar in tegen, had misschien 2 leuke individuele acties, maar deed verder niks voor het team. Verloor het merendeel van zijn duels en zag enkel oplossing in balletjes terug, toonde ook geen enkele inzet.
Dat het beter ging daarna, had niks met Traore te maken, die bleef al zijn duels verliezen. Legia moest echter scoren dus er kwam ruimte tegen een zwakke ploeg. Dolberg had kunnen profiteren van Nouri naast zich, Traore kan niks. Weg ermee!
2 -4
Koenniiee
Ik kan een film maken over waar Ajax' buitenspelers de bal krijgen en waar die van Dortmund of Barcelona (voornamelijk) de bal krijgen en dan schiet je mond open van verbazing.

Het is ook ongelofelijk hoevaak ze terug moeten (!) spelen omdat er een drie dubbele dekking voor hen staat. Dat heeft ook met alinea 1 te maken, waar ze de bal krijgen (zijlijn). Dan is het des te knapper wat Younes weet te presteren door toch zovaak een geslaagde dribbel te voltooiien.

Nee, Bosz maakt het ze niet gemakkelijk. Ajax speelt teveel in de zone, alle spelers voorin. Er zit zo weinig beweging en creativiteit in dat een tegenstander er te weinig warm of koud van wordt. Kan Keizer hier niet even invloed op uitoefenen?
10 -1
AFCA.
Keizer laat zijn spelers veel vrijer voetballen dan Bosz. Zeker in het laatste deel van het veld. Weet niet of je het filmpje van Henry over de tactiek van Barca hebt gezien?
1 -1
..::Rootje::..
Kan je ook een film maken hoe de backs(Alves en Alba) van Barcelona vooruitgaan wanneer nodig, hoe ze ruimtes induiken en bewegen zonder bal ? Hoe ze vrijlopen, ruimte maken voor anderen en hoe ze voorzetten geven ?
Of die van Real Madrid(Carvajal en Marcelo) ?

PS: ik zou die film graag zien over de buitenspelers.
3 -2
Koenniiee
Ik heb wat tijd over ivm scriptie werkzaamheden. Maar dat gaat na dit weekend (carnaval) worden. Thanks voor je idee!
2 -1
Realismus
Wat een hoop lulkoek hier over younes. Younes was de hele wedstrijd dreigend en agressief in de duels. Geeft bijna een assist (bal op de paal) en is betrokken bij de goal. Traore en Dolberg speelden minder. Iedereen roept nu Traore eraf maar je moet hem juist vertrouwen geven ziet vaak goed waar de ruimte ligt en heeft een verassing in huis. Je kunt wel langzaam Neres brengen en Dolberg wat vaker wisselen voor Cassiera.
8 -3
..::Rootje::..
Jaja, daar moeten we het tegenwoordig meedoen "hij was dreigend", "BIJNA een assist". Alsjeblieft zeg.
En heeft dat zich uitgedrukt in rendement ? Nee.
Nee, nee, nee. Nee. Helemaal niets. En dat al het hele seizoen lang.
Lekker verkopen aan FSV Mainz 05 en een betere buitenspeler halen, die wel rendement heeft.
2 -9
suitie
Ja goed plan. En als die niet presteert gewoon weer een nieuwe vragen.. pfff.
0 0
Van Reenen
Begrijp je commentaar niet helemaal. Neres is een linksbuiten c.q. rechtsbuiten.
Kluivert kan ook op links spelen en Cerny op rechts. Dus waarom een andere buitenspeler halen? Zal niet gebeuren.
Maar dat Younes wat vaker gewisseld mag worden, is iedereen al lang duidelijk. Behalve het technische hart of zij laten Younes staan om straks voor enkele miljoenen te kunnen verkopen.
0 0
..::Rootje::..
Inderdaad. Die kunnen er ook staan.
0 0
TOOL
Ja goed plan! Die ene speler die zijn man voorbij komt weg doen...
3 -1
JPC40
Haal een spits er bij Bosz !! Dolberg is veel te jong en onervaren om dit fysiek vol te houden. !!!
4 0
AjaxCitizen
Dolberg lijkt te kampen met een vormdip en/of vermoeidheid.
Daarom riep ik al langer dat PB Dolberg en Cassierra beter moest afwisselen.
Zo zet je niet onnodig druk op de schouders van de één en zit de ander niet zonder zelfvertrouwen op de bank. Nu heb je gewoon 2 spitsen die niet in vorm zijn. Hij had dit veel beter kunnen en moeten oppakken.
2 -1
Jappindo
Bosz irriteert me ook in de interviews. Als iemand iets aangeeft zoals De Boer vandaag dan gaat ie daar altijd zo denigrerend om lachen. Alsof iedereen het altijd verkeerd ziet en niemand er verstand van heeft behalve hij.
9 -5
Sergevanw
Ongelooflijk !!! Younes heel het seizoen drama!!!! Traore valt ook tegen!!! Kluivert verdiend nu gewoon te spelen en geef neres maar gelijk de kans!
3 -7
klopper
Bosz begint een beetje vervelend te worden met zijn slechte ingrepen in de wedstrijd en het beschermen van Traoré en Younes. Het waren weer die twee, die alles dichtliepen. Iedereen ziet het, behalve Bosz. Hij kan zo scheids worden in Spanje.
5 -5
vak114
Zijn schatje Traoré speelt dit seizoen zeker wel de pannen van het dak ?
3 -1
WvA
Zondag gewoon: kluivert-dolberg-neres. Beetje klaar mee.
3 -4
hav
traore deed helemaal niks.. laatste 20 min stond die er bij en keek hij er naar
6 -1
nuff-said
Traore verdedigd wel geweldig mee. . Voor de rest brn ik met je eens dat ie ondermaats presteert
6 -1
AFCA-CBS
Dolberg is wat mij betreft wel een van de laatste waar Bosz over mag klagen. Hij heeft misschien niet zijn beste vorm, maar vecht zich toch aardig in duels en in de combinaties was hij ook niet slecht.
Begin dan maar over Traore en Younes te klagen. Vooral die Traore, die stond te voetballen alsof het een training een was... zo laconiek allemaal. Die gast moet echt een keer een behoorlijke trap onder z'n kont krijgen. Hij kan zeker voetballen, maar z'n instelling is zeer matig.
7 -5
AjaxCitizen
Younes speelde gewoon redelijk hoor. Zo slecht speelde hij niet.
1ste helft kwam hij er vaak genoeg doorheen en legde hij ook af.
Traoré was gewoon ronduit slecht en Dolberg is al een tijdje onzichtbaar.
2 -1
Brucader
Eens. Dolberg speelde idd niet z'n meest gelukkige wedstrijd, maar hij weet zich wel belangrijk te maken voor het team en werkt hard. Erg knap voor die positie op die leeftijd. Youness werkte ook hard maar is gewoon minder goed.
2 -3
RaynoFischer
Op Dolberg kan hij wel kritiek hebben terecht, maar over zijn vriendje Traore die weer liep te prutsen zegt hij weer niks ...
1 -3
Restored
Traoré had gewisseld moeten worden, die had na 60 minuten nog steeds geen bal goed geraakt man man man wat word ik schijtziek van die gozer zeg, dat nonchelante gedoe lijkt wel alsof hij poep in zn schoenen heeft en die /- 4m per jaar niet genoeg vind. Z.s.m. terugsturen naar Chelsea en vervangen door iemand die wel voor het team speelt. En over dolberg: hij krijgt weinig ballen in de diepte wat zn specialiteit is, zijn effectiviteit en scorend vermogen is inherent aan de vorm van Schone en Ziyech, die beide weer niet echt sterk speelden vandaag...
4 -2
Sam Badi
Maar oh oh wat was Traoré verdedigend belangrijk! Heb je dat ook gezien? Blijft maar met zijn man meekomen. Ontzettend belangrijk tegen die locomotief Hlousek!
2 0
Aeter
Ik wil Younes een keer op rechts zien en Traoré op links. Zouden ze dan nonstop de achterlijn halen en constant voorzetten op Dolberg geven?
1 -1
NouridolbergNeres34
Dolberg speelde niet goed , gelukkig was traore wel weer in topvorm. Zelfs die pass op ziyech wat een goal moest zijn was niet op maat van traore. Zondag lekker met neres spelen of kluivert.
3 0
Knalpot
Dan nog deed Ziyech alles fout ff terugkappen en dan liepen er nog 3 tegen 1 verdediger.
0 0
Jappindo
Bosz stelt dus dat we met Traore in de spits meer grip op de wedstrijd kregen?? Wat een onzin dat was de laatste 10 minuten waarin hij zijn duels verloor en de bal die hij aan de voeten had niet eens perfect aflegde op Ziyech. Dit is typisch een uitspraak van Bosz om nog even de complimenten te geven aan Traore die die altijd wil opstellen. Let op, nu gaat ie Dolberg eruit halen en met Traore in het centrum spelen. Hij gaat de weg van de minste weerstand kiezen. Hij zoekt altijd mogelijkheden om Traore op te stellen, terwijl iedereen ziet dat hij by far de zwakste is....
4 0
Brucader
Nou, Traore ipv Dolberg is niet de weg van de minste weerstand. Gaat ook niet gebeuren. Wat mij betreft mag Traore de rest van het seizoen lekker banken.
1 0
Jappindo
'Minste weerstand' is inderdaad misschien niet de juiste bewoording. Maar hij wil zijn eigen Traore niet wisselen want die heeft ie zelf gehaald, en hij wil niet toegeven dat hij daarmee fout zat dus die blijft hij opstellen. Daarnaast hoef je van Dolberg niet te verwachten dat hij even bij Bosz aanklopt om te vragen waarom hij er naast staat en Traore die het hele seizoen al dramatisch is onomstreden is.
3 0
Brucader
Ja, ik heb ook weleens het gevoel dat er meer meespeelt dan de kwaliteiten van de speler. Soms denk ik zelfs dat hij er geen zin in heeft. Zo slecht.
1 0
LiefhebberVan GOED voetbal
Nog maar 3 tegenstanders tot de finale vd EL !

Wat een slechte naam zeg. Europa Cup I, II of III klinkt toch veel beter ;)

Maar onze jongens hebben het gered tot de laatste 16, en die uit Anderlecht ook. Ajax - Anderlecht die finale ? Van mij mag het ;) ;) ;)

In ieder geval ook al was het lastig vandaag voor de mannekes uit A'dam we zijn weer eens verder.

Tijd om te oogsten, nu wil ik dus de finale. Vorige week een zuivere goal afgekeurd. Vandaag zware match om te winnen.

Dat kun je verwachten in deze fase van de meest ploegen, de deur dicht en maar hopen dat je geluk hebt. Ik heb er niks mee !

De meeste voetbal liefhebbers zijn niet zoals ik. Ik wil mooi voetbal zien, en als je dan verliest maar wel alles hebt gedaan om te willen winnen. En dan bedoel ik mooi voetbal, geen schoppartij. Dan heb ik daar vrede mee.

Guardiola, Bosz, allebei zijn ze besmet met het Cruijff virus. En daar mogen de voetballers bij Ajax, Spanje, Duitsland en nu dus Engeland blij mee zijn.

Maar bovenal de liefhebbers van goed voetbal.

Guardiola en Bosz voetballen in de geest van Johan Cruijff. Aanvallen is de beste verdediging. En ja ! Soms gaat dat mis. Maar owee als het goed gaat. Daar gaat je voetbalhart toch van OPEN !

Manchester City - Monaco gezien ? Man wat een heerlijke match. Reclame voor het voetbal. Dat is waarom ik naar voetbal kijk, de techniek, de passie, de daardoor onder druk verkeerd gegeven passes. Het hoort erbij en maakt een partij voetbal tot een waar kijkgenot.

Ajax - Legia, heb het helaas niet kunnen zien. Maar gebaseerd op vorige week, zuivere goal afgekeurd, en van wat ik vandaag via het radioverslag hoorde, verdienen ze het door te gaan.

Dus maak ik me op voor de finale. Welke tegenstander er morgen uitrolt is totaal niet interessant. Als je kampioen wil worden dan moet je alles winnen. Zo simpel is het !

Manchester City en Ajax in de desbetreffende finales. Dan wint in elk geval het voetbal. Tijd voor een omwenteling :) .

Come on Ajax ! Wij kunnen het, laat gewoon je voeten spreken.
1 -3
vak114
Bedtijd kerel.
2 -1
LiefhebberVan GOED voetbal
weltruste
0 0
davidodo98
ik vond dolberg goed spelen. ongelofelijk balvast en houdt altijd 2 man bezig. brengt andere spelers in stelling. van mij mag die blijven staan.
2 -1
3*stars*3
Dolberg heeft gewoon een serieuze concurrent nodig waardoor hij af en toe gas terug kan nemen.
Dit is zijn 1e seizoen in Ajax1 en hij heeft bijna alles gespeeld en vaak ook nog eens een hele pot.
Elk jonge speler krijgt een dipje en als je bijna alles speelt en er geen serieuze concurrent is, dan krijg je dit en valt het extra op.
4 0
arigold
Het had ideaal om nu KJH te hebben, zowel op het veld als daarnaast als leermeester voor Kasper.
2 -1
RvhC74
Dat willen de betweters niet hier. Hij kan nu opeens niet meer voetballen volgens bepaalde mensen hier....respect voor Klaas Jan aub.
0 -1
Cello
Vraag me af of KJH al zover is dat ie op die manier gebruikt wil worden, dat ie afwisselend met Dolberg in de spits staat. Ik zou niet weten of ie dat zou zien zitten om veel op de bank bij Ajax te zitten.
0 0
Salamis
Traore was de slechtste man bij Ajax. Hij had gewisseld moeten worden. Maar goed gewonnen dus op naar de volgende wedstrijd.
1 0
rsvh88
Dolberg speelt al een aantal wedstrijden zo en nu opeens vindt Mr Bosz dat hij niet goed speelde? Terwijl daarvoor snapte hij niks van de kritiek. Dit wordt Traore in de spits en Neres van rechts.
2 -1
Sam Badi
Ben het met Bosz eens. Kasper begon een aantal keer pas te lopen als hij er al bijna had moeten staan.
4 0
ajax4ever01
Neres gewoon brengen klaar niks dat gezeik met even wennen. Barca kocht bijv ook Messi, Suarez en Neymar toen niet om even te wennen? Ik weet het dat is een groot voorbeeld maar als mijn punt maar gesnapt word.
0 -3
Wiet1900
Barca kocht messi?
3 -1
AgeM
Wat ? en Traore dan ?
Ben toch bang dat Bosz uiteindelijk Rotterdamfan is. Ik vertrouw hem niet meer.
Dat gaat Ajax de titel en EL kosten .
Hij kon het al niet uit zijn bek krijgen dat Ajax het in eigen hand zou hebben als feyenoord van PSV zou verliezen.
En hij probeert van Ajax net zo een werkersploeg als Feyenoord te maken .
Foute boel.
Ben al benieuwd hoe het met de thuiswedstrijd tegen de Rotterdammers gaat als die alles beslissend moet zijn .
Dat het nu toch nog goed met Ajax gaat komt omdat het barst van het talent.
Ajax let op uw zaak !
0 -13
LiefhebberVan GOED voetbal
AgeM,
Toevallig een bange feijenoorder?
2 0
Wiet1900
Heb je alles wel 100 zitten in je bovenkamer?
3 0
Tijntjee
Oja... Een speler van 12 mil die fit is moet er gewoon staan.. nog zoiets onzinnig s
2 -2
Cello
Er zijn ook gewoon teveel spelers die niet in vorm zijn. En dat al een lange tijd!.

Met de resterende wedstrijden in de EL en het restant van de competitie voor de boeg, zou het maar wat lekker zijn als eens iedereen weer in vorm geraakte.....
0 0
Tijntjee
Ben ik nou de enige die klaar is met dat slappe gelul..? Wat heeft Dolberg aan buitenspelers die naar binnen trekken... Hij doet het soms zo mooier voor dan het was..
2 -5
Aeter
Exact. En ja hij is ook niet in topvorm op het moment, maar dat begrijp ik wel als je telkens voor niks loopt, omdat die beunhazen aan de zijkant nooit een fatsoenlijke pass geven. Op deze manier maak je een talent als Dolberg gewoon kapot.
1 -2
RvhC74
Bosz is al weken niet in vorm. Wanneer kunnen we hem een maandje wisselen
0 -3
PeterVKV
Bosz anticipeert op Traore in de spits voor Dolberg en Neres op rechtsbuiten. Ajax staat goed en geeft weinig weg maar er moet wat gebeuren in de voorhoede. Voor Dolberg zou wat rust en een paar invalbeurten zonder druk ook niet slecht zijn.
2 0
rsvh88
Dit wilde ik precies gaan zeggen. Je kijkt er dwars doorheen. Traore lijkt wel te moeten spelen no matter what.
0 0
EVH
Eindelijk zegt Bosz er iets van. De tijd is rijp.
2 -2