Ook Ajax - Legia onzeker voor Sinkgraven

JesseTH, 21-02-2017 om 08:17, 5361 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het wordt nog afwachten of Daley Sinkgraven donderdagavond kan spelen tegen Legia Warschau, zo meldt Voetbal International. De linksback van Ajax staat aan de kant met een enkelblessure en het is nog niet zeker of hij daarvan op tijd hersteld is.

Afgelopen zondagmiddag loste Ajax-trainer Peter Bosz het op door Jaïro Riedewald centraal in de verdediging te posteren en Nick Viergever te verhuizen naar de linksback positie. Mocht Sinkgraven donderdag nog niet fit genoeg zijn om te starten, dan is de kans aanwezig dat er weer een beroep gedaan zal worden op deze keuze.

Iemand anders die zeker niet zal spelen donderdagavond is Kenny Tete. De rechtsback kreeg in de uitwedstrijd (0-0) een rode kaart van de scheidsrechter en is zodoende dus geschorst voor de return tegen Legia.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Laat maar staan zoals tegen Vitesse.Het is beter om die blessure nu voldoende tijd te geven en Riedewald heeft er weer een wedstrijd bij.
1 0
Johan1
Gewoon oplossen met Viergever en Riedewald zoals tegen Vitesse.
Verder hoop ik dat we Neres te zien krijgen, al is het maar een half uurtje.
Wordt wel een leuk potje. Legia is zo zwak, die ploeg moet je kunnen overdonderen in een volle Arena.
1 0
gi0vanni
Die komen de bus parkeren en maar hopen op een counter. Dat licht Ajax niet zo dus het zou mooi zijn als Neres even 2 man dolt en dan scoort. Gelukkig is onze verdediging aardig op dreef. Het moet natuurlijk nog beter maar het staat al aardig.

Maar uit eindelijk maakt het me niet zo veel uit wie er scoort al is het Onana als we maar winnen.
0 0
FCMax
Gewoon weer Riedewald erin, ging prima tegen Vitesse. Moest nog wel weer even wennen, maar dat is logisch als je een maand op 7 alleen wat wedstrijdjes in Jong hebt gevoetbald.
0 0
thomasafca
nog mensen die naar de stad gaan donderdag?
2 -1
AjaciedForLive
Wie niet
0 0
Toekomst1900
Sinkie is wel een slappe drol. Vaak lichte pijntjes. Was in zijn begin periode ook veel geblesseerd bij Ajax. Zo zal je nooit een vaste waarde worden, hier niet, nergens niet!
1 -11
JesusZoonVanGod
Jij weet hoe de blessures van Sinkgraven aanvoelen? Zelfs een relatief lichte blessure kan zo pijnlijk zijn dat je er hinder door ondervindt tijdens een wedstrijd. Je gaat je dan, deels onbewust, toch inhouden en meer voorzichtig bewegen. Niet handig in een wedstrijd waar nog iets op het spel staat.
2 0
Ajax#1900
Wat een onzin. Het niveau gaat hier echt achteruit.
5 -1
Ajaxbrl
Moeten we ons nu al zorgen maken als sinkgraven niet meespeelt XD , 3-0 oprollen thuis die prutsers desnoods met een paar spelers van jong ajax er bij
3 0
NouridolbergNeres34
Wie er ook spelen dit Legia moet opgerold worden zeer matig elftal.
3 -1
spcHenk
Sowieso tegen Europese tegenstanders en feyenoord / psv liever Sinkgraven op de bank. Is nog veel te onzeker en te zwak in de duels.
0 -5
Kingoffdatoilet
Ik hoop dat hij snel genoeg hersteld. We hebben een prima stand in maar die brengt aanvallend net ietsjes minder.
3 0
FlyingDutchMan
Als Sinkie niet helemaal fit is dan lekker Viergever back, moet prima kunnen tegen Legia. Geen risico nemen!
0 0
MSwertz92
Liever Viergever centraal en Riedewald LB.
1 0