'Ik wil me helemaal inzetten voor de ploeg'

SJvanveen, 17-02-2017 om 18:51, 4952 views, Ajax TV | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

David Neres heeft voor de camera's van Ajax TV gereageerd op zijn overstap naar Ajax. De buitenspeler spreekt over zijn ontvangst bij de club, zijn kwaliteiten en de wil om te spelen voor de grootste club van Nederland.

'Ik ben uitstekend ontvangen. Het is een prachtig land. Toen ik het uiteindelijk hoorde, was het wel even een shock', doelt Neres op zijn move naar Ajax. 'Mijn hele leven zou veranderen. Maar ik ben er heel blij mee. Het is een grote club in een mooi land en het was Ajax die mij het meest volgde.' 

'Wat men moet weten is dat ik me helemaal wil inzetten voor de ploeg. Mijn sterke punten zijn mijn balbeheersing, het passen en het afmaken. Ik ben er klaar voor om te spelen. Als zij (Ajax red.) vinden van niet. Dan wachten we even', sluit Neres af. 

 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
@Maar7en
direct meenemen met de selectie. als het even kan minuten laten maken. wellicht zorgt ie voor verrassingen omdat nog niemand hem in real life heeft zien spelen.
2 0
Pierre Heno
Werkvergunning is minimaal pas over 5 dagen binnen. Is dus helaas niet speelgerechtigd zondag a.s. Trouwens dat gelul over 'wennen' ....Sanchez stond er ook vrijwel direct...gewoon omdat hij goed is. En wat goed is komt snel toch?! Of krijgt hij eerst psychotherapie breiles om zo zijn aangeboren doelgerichtheid om te zetten in Hollandse School tikkie breed tot over de doellijn??Ik mag toch hopen van niet!!
0 0
suske
Hij is wel speel gerechtigd dat heeft Overmars er bij de presentatie bij vermeld. Ajax heeft zijn werk samen met Neres goed gedaan voor hij naar Amsterdam kwam!!
1 0
AFCA1510
Heeft er reuze veel zin in zo te zien.
0 0
afca87
Knallen
0 0
BennJii020
in die video zie ik toch dat hij meer nerveus is dan ongeïnteresseerd.... kan niet wachten tot hij gaat spelen
0 0
DolbergVoorBallonDor
Ik begin nu wel echt hyped te worden
0 0
ajax4ever01
Heerlijk die gedrevenheid.
3 0
KingVince
Haha, het spat ervan af ;)
0 0
ddkoning
toen ik de titel las dacht ik. lijkt me wel ja
1 0