Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

[Update] Sierhuis ook bij Jong tegen Achilles

BvdPloeg, 17-02-2017 om 19:15, 13550 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Jong Ajax neemt het vrijdagavond op tegen Achilles '29 met Matthijs de Ligt, Carel Eiting, Frenkie de Jong en Vaclav Cerny in de selectie. De ploeg van Marcel Keizer moet het verder doen zonder andere grote namen uit het eerste elftal. 

De selectie van Ajax 1 landde vrijdagmiddag pas weer in Amsterdam en zondag wordt er alweer gespeeld tegen Vitesse. Keizer doet om die reden een beroep op jonge spelers uit Ajax O19. Danilho Doekhi kan mogelijk zijn debuut maken als hij speelminuten krijgt. Dani de Wit en Kaj Sierhuis zijn ook van de partij.

De wedstrijd tussen Achilles '29 en Jong Ajax wordt om 20.00 uur gespeeld in Groesbeek. Jong Ajax zal na een 5-2 nederlaag tegen Fortuna Sittard en een gelijkspel tegen MVV (1-1) weer eens willen winnen, Achilles '29 kan als hekkensluiter bij een zege de laatste strohalm pakken voor lijfsbehoud in de Jupiler League. Het gat met nummer negentien is op dit moment acht punten. Jong Ajax staat tweede, met zes punten achterstand op koploper VVV Venlo.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Update - 19.15 uur
Kaj Sierhuis start vrijdagavond ook weer eens in de basis van Jong Ajax. De spits van de O19 van de Amsterdammers speelde de laatste weken weer mee met de ploeg van Aron Winter, maar is er dus vanavond weer bij voor de equipe van Marcel Keizer. 

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Dankerlui, De Ligt, Bergsma, Savastano; Eiting, De Jong, Mazraoui; Cerny, Sierhuis, Walian. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GhostInsideAFCA
Weet iemand of dit uitgezonden wordt via Fox?
0 0
SanchezBeastOfAjax
Geloof dat ze op 3 de eredivisie uitzenden en op 5 VVV.

Dus weer alleen de doelpunten te zien op het schakelkanaal.
0 0
NouriVandeBeek
Weer een weekend zonder speelminuten voor Nouri. Erg slechte zaak.
4 0
Lazell
Is dat zo? Nouri gaf aan dat het niveau nog net iets te hoog is om op intuïtie te voetballen. Hij moet dus even aan het niveau wennen en dat doe je niet door wedstrijden tegen Achilles te spelen.
0 -2
willieovertoom
Aan het niveau wennen is amper wedstrijden spelen? Begrijp me niet verkeerd hoor, maar van alleen warmlopen in Ajax 1 wordt je niet veel wijzer. In geen miljoen jaar dat hij gisteren minuten had gemaakt, met Donny voor hem. Waarom dan niet negentig minuten tegen MVV en negentig minuten vandaag? Wedstrijdritme en vlieguren, dit is helemaal niks. Jongens als Nouri en Van de Beek zijn het al vanaf jongs af aan gewend om heel veel te spelen, dus heel veel moeite zullen ze daar niet mee hebben. Bij De Jong doen ze het wel goed, speelt vrijwel alles bij Jong Ajax en zit ook nog eens op de bank bij het eerste. Dat moet makkelijk kunnen.
3 0
willieovertoom
Maar zijn ontwikkeling stagneert echt niet hoor! Hij heeft echt wat aan die 45 minuten in 2 weken! En van dat warmlopen bij 1 wordt hij fysiek ook wel sterker.

3 0
iammike
Dankerlui, Walian, Cerny
De Jong, Eiting, Serero
Savastano, De Ligt, Lartey, Zeefuik
Van Bladeren

Zoiets zal t wel worden..
0 0
Knalpot
Mazraoui op de plaats Dankerlui, verder zal het wel aardig kloppen denk.
0 0
Cisco
Nouri kan gewoon spelen toch?
0 0
iammike
Ik denk wanneer je om 2 uur ofzo land vanuit polen dat je niet een half uur erna de bus ingaat naar Groesbeek
0 0