'Zolang UEFA niets doet, blijft dit gebeuren'

BVeenstra, 16-02-2017 om 23:10, 5350 views, RTL 7 | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Aanvoerder Davy Klaassen vindt dat Ajax op bezoek bij Legia Warschau is bestolen. De Hilversummer dacht de Amsterdamse club in de beginfase van de wedstrijd op voorsprong te zetten, maar de zesde man zag niet dat de bal over de lijn was geweest.

'We verdienden te winnen, onterecht een goal afgekeurd. Dat is gewoon onnodig', begint Klaassen tegenover RTL 7. 'We kregen daarna drie, vier goede kansen. Dat is wel heel zonde en dat we de kansen niet benutten, valt ons wel te verwijten. We waren een paar keer slordig in de opbouw, waardoor zij kansen krijgen. Over mijn schot dacht ik dat 'ie erin zat. Ik keek naar die man met die stok, die kan het toch niet verkeerd zien? Maar zolang je geen cameratechniek hebt, maken scheidsrechters zulke fouten. Zolang de UEFA niets doet, blijft dit gebeuren.'

De middenvelder legt uit dat hij uiteindelijk met een rotgevoel staat. 'Er zat meer in. Volgende week moeten we het afmaken, maar je krabt jezelf wel achter je oren als je het volgende week niet redt omdat je het hier laat liggen. We hebben het redelijk gedaan, maar de uitslag is iets minder.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Een onterecht afgekeurde goal, het missen van een aantal grote kansen, een onterechte rode kaart, het was weer een ouderwets Europees avondje. Ajax blijft ontzettend veel kansen missen en de ballen die ze er wel in schieten worden simpelweg afgekeurd. Man, man, man..
0 0
blessure
Het scorend vermogen van de aanvallers, is al jaren onder de maat.
0 -1
Ajaxbrl
zeg dat...
0 -1
NouridolbergNeres34
Blijft lachwekkend dat die doellijn technologie nog steeds niet is ingevoerd in de CL en europa League al dat geld wat er in omgaat .
3 0
WyZynDeBeste
Verplichten bij EL/CL deelname.
0 0
RH1900
Schandalig.. Zo'n hond staat daar voor de sier.. En waarom staat die aan dezelfde kant als de grens? Dan zie je toch nog altijd een kant niet? Wtf zeg.. Tjaa wij en arbitrage in Europa, wat een teringzooi
0 0
AjaxMichael
De gedachte daarachter is dat de vijfde en zesde official anders te dicht op de scheidsrechter staan als de scheidsrechter zijn diagonaal loopt. Ik heb het ook niet verzonnen...
0 0
Sjaakvaak
Die klootzakken komen vaker negatief in het nieuws dan positief. Het is gewoon van de zotte dat de UEFA en FIFA het lef niet hebben om overal volledig in te zetten op technologie.

Dit ligt allemaal aan de corrupte gedachtes van Blatter en co die zulke precisie maar al te graag vermeden. Wil je schoon voetbal? Stel dan doellijntechnologie per direct in. Bah. Naar gevoel.
2 0
Ajax412
Marco is alleen maar bezig met buitenspel, lekker Duitse amateurs op een hockeyveld oefenpotjes laten spelen. Heb je ook al niks aan, iedereen weet wat er moet gebeuren, behalve de mensen die daar over gaan.
1 -1
boye04
Eigenlijk moet je die doellijntechnologie verplichten als je als club in de EL/CL meedoet.
0 0