[Update] O19 haalt in april wedstrijd in

JipVR, 14-02-2017 om 19:00, 12725 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Alle jeugdwedstrijden van Ajax op sportcomplex De Toekomst zijn afgelast. Ajax O15 stond in de rust met 5-1 voor tegen NEC/FC Oss O15, maar dit duel werd halverwege gestaakt. Verder zullen Ajax O16 (oefenduel met Vitesse O16) en Ajax O19 (competitiewedstrijd tegen Willem II O19) niet in actie komen.

HT | Ajax O15 - NEC/FC Oss O15 (5-1)

Opstelling Ajax O15:
Dieker; Bonnah, Hoever, Aksit, Scholten; De Waal, Warmerdam, Unuvar; Hoogewerf, Hansen, Allouch.
Wissels Ajax O15:
Zimonyi, Kasanwirjo, Beelen, De Vries, Pynadath, El Kadiri.

Doelpunten:
1-0 Naci Unuvar (4')
2-0 Sontje Hansen (8')
3-0 Naci Unuvar (11')
4-0 Sontje Hansen (15')
5-0 Sontje Hansen (21')
5-1 Hopman (26')

Update 18.59 uur | 14 februari 2017
De nieuwe datum voor de wedstrijd van Ajax O19 is bekend. De Amsterdammers spelen op 15 april de inhaalwedstrijd tegen Willem II. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark De Toekomst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DannTheDon020
Hopen dat Feyenoord vanavond last krijgt van de sneeuw
1 0
Myers
Ik woon er niet ver vandaan, zo'n 25 km, maar het dooit hier. We zullen het echt zelf moeten doen en hopen dat die subsidieclub daar wint.
0 0
DannTheDon020
Vanavond gaat het weer sneeuwen geloof ik en indd anders groningen laten zien wat ze waard zijn
0 0
insectenverdelg
Als Ajax Unavar maar weet te behouden. want ik denk dat de Engelse al op de loer liggen.
1 0
ProfessorX
Zijn vader heeft allang uit gesproken dat hij blijft bij Ajax.
0 0
wolterx
Tuurlijk is die Interesse er al, Man United was meest concreet. Met Unuvar heb ik gek genoeg weinig vrees dat hij vertrekt. Ook zou er ( volgens wat geruchten ) al langere tijd Engelse Interesse in Van Gelderen zijn en bekijken een paar ploegen Eros Maddy. Redan en Zamani zit Man U al achteraan. Over Redan gesproken, waarom was er eigenlijk geen kort topic over Oranje u17 - Duitsland u17 in Portugal, Redan maakt daar een goal en geeft een assist in het 2-2 gelijkspel.
0 0
NouriVandeBeek
Ik hoor steeds meer verhalen dat Redan een contract bij Ajax gaat tekenen. Zou perfect zijn.
1 0
iammike
Ik verwacht als hij weg zou gaan dat Ajax hem ook niet mee liet spelen bij U19 in de Youth League en hem ook niet had doorgeschoven naar U19 in de winterstop als Sierhuis bij Jong Ajax speelt.
1 0
wolterx
Ik zou er direct voor tekenen nu, volgens wat Engelse ( veelal Man U ) watchers zou Ajax er alles aan doen hem te behouden maar zou Man U bij een vertrek de meest logische kandidaat zijn hem over te nemen. Toch bizar al dat spelers als Van Gelderen, Unuvar, Zamani, Gravenberch, Maddy en dan Redan al echt bekeken worden op zo'n jonge leeftijd. Is afwachten hoeveel van die lichting we ook echt tot aan de u19 krijgen.
0 0
ProfessorX
Moet je eens met zijn pa praten .
Die zegt gewoon dat hij blijft klaar .
0 0
wolterx
Bedoel je nu Unuvar ( want daarvan ben ik op de hoogte ) of Redan ( was het stukje over ging ) ? Van Unuvar was wel al bekend, Redan weet ik weinig van of de ouders een verblijf aansporen.
0 0
ProfessorX
Was idd Unavar .
Sprak een weekje of 2 geleden hem nog .
Redan weet ik niet doen ze vaag over , maar denk wel dat hij blijft .
Hij weet dat hij kansen krijgt bij Ajax en als Ajax hem al met hogere teams mee laat doen is dat wel aanwezig , anders doen ze het niet .
0 0
wolterx
Is afwachten met Redan, had rond deze tijd al iets meer duidelijkheid verwacht. Vond het een goed teken dat hij in de YL tegen Juventus inviel, meer valt er niet over te zeggen.
0 0
insectenverdelg
*Unuvar
0 0
NouriVandeBeek
Wat een ongekende keuze heeft de o15 toch. Ben echt heel benieuwd hoe deze lichting er over 2 jaar voorstaat. Beste lichting van de jeugdopleiding.
1 0
wolterx
Bijzondere opstelling bij de u15, paar rare keuzes ( Warmerdam op middenveld en Hoogenwerf op de flank ) maar lijkt goed uit te pakken tot dusver.
0 0