Ajax wint onnodig moeizaam in Kerkrade

BvdPloeg, 05-02-2017 om 14:23, 73775 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft zondag een belangrijke, maar moeizame overwinning geboekt op Roda JC. De Amsterdammers kwamen na rust op 0-1, hadden naar 0-3 of 0-4 moeten uitlopen, maar beslisten de wedstrijd pas in de slotseconde: 0-2.

Ajax begon stroef in Kerkrade, waar het de laatste jaren regelmatig punten had laten liggen. De bal ging langzaam rond, ondanks dat er veel ruimte lag. Roda JC verstopte zich namelijk niet, het viel aan waar mogelijk en dat leidde voor rust tot twee afstandsschoten en wat dreiging. Ajax had betere kansen, vooral via Younes, maar die wachtte te lang. Afstandsschoten van onder meer Ziyech en Kluivert waren dreigend.

Na rust beet Roda iets minder van zich af, trok het wat verder terug en had Ajax meer de bal. Een lastig schaakspel dreigde, maar daar maakte Klaassen al snel een einde aan. Na een voorzet in tweeën van Ziyech legde Dolberg de bal met de borst terug en schoot Klaassen in de korte hoek strak raak. Roda bleef daarna nog wel even hangen, maar koos er al snel voor om aanvallend te wisselen.

Ajax leek van de ruimte te kunnen profiteren, maar het had het aan Ajagun te danken dat er geen gelijkmaker op het scorebord kwam. De aanvaller kon twee keer in vrije positie uithalen, maar deed dit twee keer onder de maat. Aan de overkant kreeg Ajax ondertussen legio kansen om het duel vroegtijdig te beslissen, maar er werd telkens gemist. Younes en invaller Nouri raakten de lat, Van de Beek en Ziyech vonden Van Leer op hun weg.

Op het moment dat Roda JC met vele corners serieus aanspraak leek te willen maken op meer besliste Ajax toch nog de wedstrijd. Younes, die het lastig had de laatste weken, kwam alleen voor Van Leer en hij bleef rustig. Met een beheerst schot in de korte hoek was het beslist. 

Opstelling Roda JC: Van Leer; Milec (Raykov 85'), Ananou, Kum, Van Peppen; Ajagun, El Makrini, Van Hyfte; Rosheuvel, Schahin (Papazoglou 59'), Paulissen.
Wissels Roda JC: 
De Winter, Wolters, Werker, Gnjatic, Rutjes, Gullón, Verboom, Van Velzen, Raykov, Papazoglou.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sánchez, Viergever, Sinkgraven; Schöne, Klaassen, Ziyech (Van de Beek 80'); Kluivert (Nouri 66'), Dolberg, Younes. 
Wissels Ajax: 
Boer, Westermann, Tete, Riedewald, Van de Beek, De Jong, Eiting, Nouri, Cassierra.

Doelpunten:
0-1 Klaassen (52')
0-2 Younes (90+3')

Geel:
Klaassen (Ajax)

Bijzonderheden: 
- Carel Eiting maakte zijn officiële debuut in de wedstrijdselectie van Peter Bosz.

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rdewaart
Er is helaas een groot verschil tussen de aanval van 010 en Ajax; 010 heeft fatsoenlijke vleugelspelers en bij Ajax is dat een drama. Daarom heeft 010 meer doelpunten gemaakt en ik vrees zo langzamerhand dat een kampioenschap van onze club meer en meer uit beeld verdwijnt. Puntverlies bij Twente en AZ is dodelijk geweest
0 -1
Shoto
Even voor alle azijnzeikende tv kijkers hier. Ik zat tussen de limbabnezen in het stadion. Ajax speelde inderdaad niet best, maar het veld werkt ook echt niet mee. Elke bal stuiterde 4X zo hoog als op een normaal veld. Knap gespeeld van de jongens. Volgende week weer vol gas op echt gras. ;)
0 -1
NouridolbergNeres34
Fey moet nog tegen die lampen en tegen ons dus dat zijn al 6 punten komt echt wel goed traore komt terug neres erbij !
1 -2
BrandjeXL
Gelukkig hoeven wij niet meer naar Eindhoven, Groningen en Arnhem toe. Zoals er nu gespeeld wordt worden ze kampioen want ook wij gaan niet alles winnen. Speelt feyenoord goed? Neuh maar ze geven gvd ook bijna niks weg. Hebben verder het geluk van de kampioen. Roda uit. Buitenspel Kuyt. Vandaag reuzenkans twente en wordt onterecht af gevlagd.
6 -1
Starkoo
KNFB toch :P
1 -1
klopper
Redelijk optimistisch. Geen goede wedstrijd, had wel weer zomaar 0-4, 0-5 kunnen zijn...erg vaak ongelukkig in de afwerking. Deze keer niet de pech dat Roda het afstrafte. Toch prima met het oog op de komst van Cerny en Neres. Ook blij te zien dat Nouri wat minder nerveus oogde en wat beter in zijn spel kwam. Ook fijn om te zien dat Van de Beek ook gewoon doorgaat. Roda is en blijft taai, zeker in Kerkrade.
1 -1
Danivr
Had verwacht dat Feyenoord vandaag niet zou winnen. Begin me langzaam,aan zorgen te maken. Ben ik de enige?
2 0
aniel.rambharos
Nee, ik ook. Ik zie die klote rotterdammers niet veel punten meer verspelen.
2 -1
fanvooraltijd
Nee, ik begin ook te twijfelen. Ze spelen met passie en inzet,simpel snel . dat mis ik bij onze ploeg.
2 0
zivkabrimovic
Niet de enige
2 0
Labrador
zoek eens op dumpert op dat filmpje van die schaatser die bijna 200 km op kop stond maar 50 meter voor de finish onderuit ging. Ik maak me geen zorgen
8 0
Loek14
Hahaha geniaal! Ik weet precies wat je bedoeld Haha! Vorig jaar gaven wij ook het kampioenschap cadeau aan PSV. Wellicht gebeurd dat dit jaar bij Feyenoord
1 -1
RusselWestbrook
Dat was best wel sneu trouwens haha

Maar, dit is ook een mooie:

https://www.youtube.com/watch?v=5fFnSRKUBFU
2 0
Knalpot
Zo weer bijgelezen, wat mogen wij toch weer trots zijn op onze supporters :P Beetje lacherig doen over FR12 maar calimerootjes zat hier, wat een gejank!
1 -1
fanvooraltijd
Als Ajax zo blijft spelen worden we weer geen kampioen ! Iedereen moet de bal aannemen een paar passen lopen en dan pas afgeven. Dit duurt veel te lang. tempo moet omhoog 1x raken en sneller vrijstaande mensen aanspelen.
1 -2
stopperspil
12:30 uur wedstrijden zijn te vroeg voor Ajax
0 -2
fanvooraltijd
waarom het zijn toch dik betaalde profs ?
2 0
DonDias
De echte vraag is, waarom moet dit uberhaupt om 12:30?
0 0
PJK54
Niet zo moeilijk te bedenken commercieel belang TV anders alles om 14:30 uur dan wordt het ook niet altijd uitgezonden.
0 0
Dwergje48
Dik betaalde profs hebben ook zo hun mindere kanten. Het zijn ook maar mensen.
1 0
Schöne82
Tot in 93e minuut met geknepen billen tegen Roda JC............ Ik vond het echt een drama wedstrijd. Tuurlijk 3 punten zijn binnen. Maar op deze manier ga je geen kampioen worden.
6 -1
Suarez16_
Tja vorig jaar verspeelden we hier punten in de 93e minuut. Net zoals bij utrecht. Blij dat we ze nu over de streep trekken. 4 wedstrijden na de winterstop, 12 punten, doelsaldo +8. Ik had er voor getekend.
6 -1
Schöne82
Ja qua punten gaat het ook prima, vind het voetbal alleen echt niet beter worden. Zie geen stijgende lijn qua voetbal. Vind het eigenlijk gaandeweg minder goed worden deze competitie, Daarbij vind ik dat we aardig veel geluk hebben gehad laatste tijd. Metname in de zin van dat tegenstanders hun kansen niet afmaken.
2 0
Dwergje48
Op naar Sparta!
2 -1
Marcnettorustaaaaaggggg
Winnen toch en younes 1 ,,nu 010 nog gelijk of verliezen . Prima toch
1 0
wendoo9
Erg blij met de punten, maar Ziyech is nog geen schim van de speler die hij moet zijn. Hij vertraagt het spel heel erg, en loopt met een drafje rond als hij de bal heeft. Blij wanneer we kunnen beschikken over Traore en Neres. Raar dat zulke goeie spelers in de voorhoede bij Ajax telkens verkeerde keuzes maken ,en keer op keer niet te missen kansen er niet in krijgen ! Compliment voor Kluivert en Veltman en ook voor Nouri die goed was ingevallen !
7 0
Maxwell5
En toch hoeft hij niet goed te spelen om (mede) beslissend te zijn. Vandaag wederom het bewijs daarvoor.
2 0
Panama
Tos tot nu toe met name twente die aan bal is
0 0
Koenniiee
Zo jammer dat we Younes en Kluivert alléén maar aan die zijkant gezien hebben. Ofja, bij de goal van Younes zwerft 'ie een keer met een diagonale loopactie, doelpunt. Ook toen Nouri erin kwam, komt Veltman ineens twee keer op met twee voorzetten. Dit is gewoon tactiek, Bosz.

Ik snap wel dat je 1-tegen-1's wil creëren aan de flank, maar variatie is nóg belangrijker. Daarom was ik op voorhand al blij met de wissel van Nouri, die creëert problemen met zijn loopacties, of 'ie de bal nou wel of niet krijgt.
4 -2
AFCA.
Nouri mag van mij lekker op de flank spelen ipv Younes.
3 -1
Koenniiee
Say no more!

Loopactie: https://gyazo.com/7943c7613fab9d9ab69ae06a02c4f6cf
0 0
NouriVandeBeek
Hopelijk Nouri, Donny, en Frienkie morgen weer bij Jong Ajax. Minuten blijven maken is belangrijk.
0 0
Jood1983
Kantje boord! 1-1 had ook zomaar kunnen gebeuren! Wel triest om te zien dat we aanvallend niks kunnen wisselen!
1 -1
gi0vanni
Volgende week zouden er meer opties moeten zijn. Traore terug. Neres dan denk ik nog niet of eventueel op de bank.
1 0
3sterren
Leuk voor Younes.

Hij had familie en vrienden op de tribune naar het schijnt.
Voortaan maar een goede gewoonte van maken.
1 0
Red Devil
Dat liep echt met een sisser af vandaag maar de puntjes zijn binnen.
1 -1
JPC40
Dit was een zware dopper, maar terecht gewonnen.
0 0
3sterren
Onnodig moeizaam.
Broodnodig om succesvol in de achtervolging te blijven...

Ik zeg gefeliciteerd mannen en vooral doorgaan!
2 -1
zivkabrimovic
Dolberg was goed naar mijn mening. Maar een spits wordt afgerekend op doelpunten natuurlijk. Maar hij was balvast, zorgde voor rust, won de kopduels en liet spelers om hem heen voetballen. Dit doet ie de laatste wedstrijden, maar scoort niet. Die doelpunten komen wel, hij is net 19 en komt net kijken. Hij geeft zooooveel potentie.
3 -1
altijdwelwat
Glijdt nog steeds veel te vaak weg , en is nog regelmatig slordig in zijn balaanname. Ik ben nog niet volledig overtuigd , denk dat hij beter word weggezet als dat hij ( op dit moment) is.
1 -1
aniel.rambharos
Ben het helemaal met je eens.
0 0
Joseph
Younes profiteert gelukkig van het alles of niets van Roda, maar het was werkelijk niet om aan te zien. Ik hoop dat Neres die positie snel over kan nemen.

Nouri viel goed in, je ziet dat hij blijft voetballen als het even niet goed gaat, dat kon je van de rest van de aanval en het middenveld niet zeggen. Ik hoop dat als neres of Traore volgende week nog niet beschikbaar zijn, Nouri de plek van Younes krijgt.
0 -2
mickey2602
Neres komt sowieso pas na 11 februari. Traoré zal er volgende week weer gewoon bij zijn.
1 0
Leo252
Onana weer een clean sheet ! Klasse keeper.
17 0
Sjoff
Onana whats my name!! Onana say my name!!
0 0
Johan5Derksen
Sanchez en Onana waren weer belangrijk vandaag. younes scoort een keertje, maar dat betekend niet dat hij gelijk Ajax waardige speler is. Het blijft een beperkte speler die altijd naar binnen gaat. Straks komt Neres en dan mag younes de warme bank opzoeken.
1 -7
RusselWestbrook
Sanchez was de slechtste verdediger vandaag bij Ajax.
13 0
Maxwell5
Nou ik vind Veltman eigenlijk nog slechter vandaag. Sanchez was inderdaad niet goed maar hij stond er wel op bijna alle momenten dat het moest. Geldt trouwens ook voor Viergever.
Overigens vergeten mensen dat Sanchez al zo'n 60 wedstrijden in de benen heeft zitten. Terwijl de rest nog niet eens aan de 30 wedstrijden zit.
0 -6
Ferd
Je bent gek. Veltman was wederom erg goed vandaag, heel erg goed. Sánchez was de minste in de defensie vandaag.
1 0
RusselWestbrook
Veltman was vandaag de beste veldspeler...
5 0
Johan5Derksen
Tjah, maar wie neemt jouw nog serieus dan?

Een club als Barcelona wilde hem hebben, die hebben wel een betere kijk erop dan een reaguurder als Russel.
2 -13
RusselWestbrook
Vandaag, Johan.

Waar ben jij in hemelsnaam naar school gegaan? Je kan niet eens begrijpend lezen.
11 -1
DaenerysTargaryen
Why bother man? Sommige mensen zijn simpelweg te treurig om überhaupt op te reageren... Ik snap niet dat je bijna elke dag de discussie aangaat met dit soort proleten.
5 0
AFCAsphere
Baenerys (sorry, kon het niet laten)
0 0
Johan5Derksen
Niet in de coffee shop waar jij altijd hangt door de weeks.
0 -5
afcas
Nee, dat komt ook alleen omdat het bejaardentehuis je daar niet naar toe laat gaan...
2 0
Dwergje48
Dan kan ie nog wel matig spelen:/
1 0
Johan5Derksen
Hij staat er altijd.
0 -3
RusselWestbrook
Hij speelde vandaag gewoon niet goed. Kan Barca 100 keer geïnteresseerd zijn, kan hij elke wedstrijd spelen, VANDAAG gewoon niet goed.
1 0
Johan5Derksen
Sanchez speelde wel goed, omdat hij alles tegen hield en met behulp van doelman Onana. Niet alleen ik kan dat beamen, maar ook het uit publiek in Kerkrade met de song tekst; ''Onanananana!'' Jij was te druk met typen met je verslag, dan met de wedstrijd. Best knap dan dat je maar roept, zonder de wedstrijd Live te volgen op de buis.

Dit citeerde ik van @AFCSANCHEZ.
0 -7
RusselWestbrook
Wat een waardeloze redenatie. Het Roda publiek zong over Onana dus Sanchez was goed.

Pfff.
2 0
Dwergje48
Dus het publiek zong Onana toe omdat Sanchez zo goed speelde? Soms zijn jouw argumenten echt kul..
3 0
Johan5Derksen
Onana heeft Cillessen doen vergeten en begint een cultheld te worden in de omstreken van Amsterdam. Ik kan die mensen meer serieus nemen, dan mensen die maar wat roepen zonder kennis van zaken.
0 0
Rene1990
onana heeft onze punten gepakt
0 0
Dwergje48
Maar wat heeft dat met Sanchez te maken? Daar ging jullie discussie over haha
2 0
Koenniiee
Tsja.. Robben gaat ook altijd binnendoor. Moet 'ie dan maar een actie in gaan zetten - buitenom - waar hij toch niets aan heeft? Hij mist daarvoor de snelheid en zijn linkerbeen is ook niet je-van-het. Hij MOET juist binnendoor gaan.

Sanchez belangrijk? Man, die was zo matig. Wat zat hij vaak mis bij kopduels..
10 0
Johan5Derksen
Je gaat toch serieus niet Amin Younes met Arjen Robben vergelijken haha. Als je binnen door gaat, moet je er ook wat mee doen. Dat doet Arjen Robben wel, en Amin Younes niet.

Clubs als Chelsea, Real Madrid en Bayern München mag Amin Younes alleen maar van dromen. Totaal niet serieus te nemen dit.
0 -4
ram
De 'vergelijking', altijd lastig...
0 0
Koenniiee
Zucht.. Het gaat hier alleen maar om de keuze waarom Younes altijd binnendoor gaat en niet buitenom. Die reden geef ik jou. En ik geef daarbij een voorbeeld van een speler die precies hetzelfde doet, ook omdat hij (Robben) een beperking heeft: zijn rechter been. Denk even logisch aan!

En waar Younes gewoonlijk zijn man nog voorbij komt, was dat vandaag inderdaad niet het geval. Hij speelde verschrikkelijk. Maar over het algemeen speelt hij een stuk beter, doordat hij wel zijn tegenstanders voorbij komt. Hopelijk gaat hij nu vaker scoren!
6 0
Radikaal
Eens. Hij heeft nu standaard een dubbele dekking en waar Dijks er vorig seizoen aan de buitenkant nog wel eens overheen kwam, komt Sinkgraven ook liever naar binnen. Het zou dus wel lekker zijn als 'ie wat meer buitenom kon, of een back achter zich had die de flank bestrijkt.
Maar hoe dan ook, ondanks slechte vorm en dubbele dekking friemelt hij zich er toch steeds weer doorheen. Als 'ie er vaker één in schiet is ie weer goud.
Heb nog de blik van Vermeer, na die biljartgoal vorig seizoen, op het netvlies.
0 0
Talent
Slechte pot. Wel 3 punten.

Maar, dit gaan wij nooit volhouden.
Ik mis een stuk ervaring en brutaalheid.
Ik ben bang, en dar zeg ik nu voor het eerst, dat Feyenoord toch meer ervaring, passie en inzet heeft.
Die gaan dit met hun team, want dat is het helaas wel, nooit weggeven.

Als ze vandaag 3 punten pakken, zie ik het zeer somber in.

Ajax mist gewoon te veel passie en werklust...bikkels.
1 -3
chrisjuhhh
hebben ze in 010 genoeg van ga je daar kijken .
5 -1
Talent
Jammer dat jij niet tegen een mening kunt.
Het is toch schandalig dat je vandaag bijna gelijkspeeld.

Typerend....eerste helft heb je1 minuut extra speeltijd.
Met nog 20 seconde te gaan heeft Veltman de bal.....wat doet hij.....hij speelt breed. Makalie fluit dan maar af....zo typerend dit....
Speel die bij met nog 20 seconde richt de voorhoede....op goed geluk....

Dat noem ik inzet, passie en instelling
0 0
chrisjuhhh
Ik kan wel tegen een mening , maar ik kan niet tegen dat voetbal wat daar gespeeld word.
Ajax heeft nooit zo gespeeld in zijn betere jaren , wel ens met je in de laatste 10 minuten waar er wederom gekloot werd .
0 0
Freddy Al
wat een spanning!
voor een deel toch omdat we in de laatste 15 minuten te weinig druk naar voren houden.
Sanchez niet best,Viergever en Veltman wel gelukkig.
Kluivert kon het vandaag niet brengen,wat niet vreemd is ,Younes veel pech maar ook te veel bezig met zichzelf.
Schone weer oke,Klaassen niet goed maar waardevol .Dolberg onzichtbaar maar toch een assist,Ziyech wat slordig.
Onana super, Sinkgraven foutloos.
1 0
carel romijn
Sanchez eens wisselen voor Ligt ,hij moet eens een keer de controle zien te bewaren,
Achterin wordt het dan wat rustiger.
1 -2
gras
Ajax onder Bosz in uitwedstrijden. Bleu.

Verder drie punten, meer kun je niet doen. Veltman passend sterk, Klaassen scoort weer een hele belangrijke - zonder zijn goal zou Roda nooit zijn gaan aanvallen waardoor Younes die 2e niet zo maakt.
2 0
chrisjuhhh
2e was gewoon goed gezien van Joel en loop actie Younes , was wel een vrije trap .
0 0
Ismael Urzaiz
YNWA bij Twente ga ik nooit begrijpen. Zo misplaatst.
2 0
@Maar7en
Yessss
0 0
Ajax_33
Ook in dit soort wedstrijden moet je gewoon de 3 punten pakken, lekker!
1 0
PJK54
3 punten mee naar huis en daar is alles mee gezegd
2 0
boris
Beetje pech dat we niet eerder die 0-2 maakte. Maar ik ben blij met de punten en de 0. Roda is gewoon een lastige ploeg met een stabiele organisatie maar weinig scoort. ik verwacht dat zij nog wel ADO heen gaan
3 -1
Ajacied33
Kakkerlakken gaan eraan
0 0
3star
Wordt wel eens tijd voor Nouri. Younes en ook in mindere mate Ziyech, lopen al een tijdje te stuntelen.
2 0
Sjaakvaak
Hahaha heerlijk al die jankende azijnzeikers. Drie punten zijn binnen en dat is nu het enige dat telt. Pot zelf snel vergeten.
5 -2
Crisba
Heb met hier met 34 graden deze wedstrijd gekeken, door de zenuw zit ik hier te zweten pff
Ajax bezorgt zijn supporters soms onnodig stress man
7 0
JPC40
het is soms niet goed voor je hart om te kijken.
0 0
Leo252
Kachel wat lager zetten misschien.
0 0
davidodo98
Schöneberg speelde weer een goede wedstrijd. ongelofelijk veel balveroveringen
0 0
PeterVKV
Belangrijke punten, maar zorgelijk dat spelers als Sanchez, Ziyech, Dolberg en Younes echt VOLLEDIG uit vorm zijn. Die Sanchez is echt niet terug te herkennen. Misschien te lang seizoen.
0 0
Crisba
Dat is normaal. Grote spelers hebben af en toe een dipje hoort bij voetbal
0 0
stefanwillem
Veltman, viergever en onana zeer goed. Zyech viel zwaar tegen, sanchez ook zwak, verloor bijna elk duel. Goed voor younes dat hij eindelijk een goal maakt.
4 0
niels1992
Hij krijgt altijd veel kritiek, maar ik vond Veltman sterk spelen vandaag. Vooral qua passing.
25 0
Biss
Klopt. Ook een prima lange pass met z'n linker in de eerste helft op Ziyech. Jammer dat Ziyech die verkeerd raakte anders lag de bal zo voor de voeten van Dolberg, 1 op 1 met de keeper.
0 0
Sam Badi
Verdedigend vond ik hem ook echt uitstekend. En vroeger deed hij alsof hij een klerelijer was maar inmiddels is hij werkelijk een van de grootste klerelijers van de Eredivisie. Vervelende overtredinkjes zonder geel, harde overtredingen ook vaak zonder geel (misschien door dat ideale-schoonzoon-uiterlijk), zuigen, laten vallen... Bloedirritant voor iedere tegenstander. En droog dat hij geworden is! Geen gram vet teveel.
1 0
ambtenaar
Vind hem eigenlijk al wel wat langer meer dan prima spelen.
11 0
NouriVandeBeek
Younes scoort wel, maar had er allang af gemoeten.
6 -2
3*stars*3
Haha zelfde gebeurde in Vigo.
Imo zijn slechtste wedstrijd ooit maar hij maakte toch die 1-2.

Normaal komt huj wekelijks zijn man makkelijk voorbij maar gewoon slordig in afronding of gewoon pech.
0 -1
SjakieWolfs
Allemachtig wat klotenwedstrijd weer. Wij worden echt geen kampioen hoor als we op deze manier blijven voetballen. Zoveel kwaliteit in de selectie en dan zo dramatisch spelen. Oké je pakt 3 punten maar het doelsaldo gaat nog heel belangrijk worden. Vorige week had je al met 7-8 nul moeten winnen en vandaag hadden er ook zeker 5 in moeten gaan. We mogen hopen dat FC Twente hun sportieve plicht doet maar daar heb ik een zwaar hoofd in.
2 -8
MickS
ik zie het anders. Ondanks het niet al te beste spel toch gewoon met 0-2 winnen bij Roda, waar ook PSV en Feyenoord het altijd moeilijk hebben, geeft aan dat we juist daarom kampioen kunnen worden!
0 0
Ajacied33
Heerlijk gevoel, 3 punten zijn binnen en nu achterover leunen en hopen dat Twente wat leuks gaat doen
0 0
Labrador
En dan na een half uur 0-3. Dat gevoel heb ik iets te vaak.gehad dit seizoen. Laat het nu maar eens 3-0 zijn na 30 minuten :D
1 0
insectenverdelg
Vond Nouri goed spelen
20 -1
WyZynDeBeste
We koesteren allemaal de punten en houden hoop op de titel, maar qua spel was dit schandalig.
1 0
SR83
dit is de samenvatting ja.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Twentuuh!!
0 0
Panama
Als het 1-1 was geworden had iedereen hier zijn gelijk gehaald, nou winnen we hier een keer, net als bij utrecht laatst, en het enige wat we lezen is gezeik
5 0
Siemmie
Precies, bij zulke lastige uitwedstrijden maakt het niet uit hoe je wint, als je maar wint! Ik denkt dat niemand had verwacht dat we de eerste 4 wedstrijden na de winterstop allemaal zouden winnen, met PEC, Utrecht en Roda uit. Zeik gewoon niet zo.
2 0
AFCAWZAWZDB
Wat een zaadpot, maar goed lastige uitwedstrijden tegen Utrecht en Roda gewonnen! Vitesse nog te gaan..
0 0
TheTruth
Ein-de-lijk Younes, wat heb ik het hem gegunt.
12 0
Toon meer reacties