[Update VI] Neres voor 12-15 mln naar Ajax

JipVR, 31-01-2017 om 21:45, 299974 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax lijkt bereid te zijn om flink in de buidel te tasten voor een nieuwe buitenspeler. De Amsterdammers boden maandag maar liefst 15 miljoen euro voor de diensten van David Neres, een 19-jarige vleugelspeler die onder contract staat bij het Braziliaanse Sao Paulo. Zo meldt Paulo Freitas, een gewaardeerde Braziliaanse journalist, aan Ajax Showtime.

Het hoge bod van de Amsterdamse club lijkt echter niet genoeg te zijn voor 100% van de transferrechten van het talent op de vleugels. Sao Paulo verlangde naar verluidt maar liefst 20 miljoen voor de speler. Ajax probeert nu een compromis te sluiten door slechts voor 80% eigenaar te worden van de speler die nog tot 2018 onder contract staat bij de Braziliaanse ploeg.

Door: Niels Engelman (@nielsengelman | n.engelman@ajaxshowtime.com)

Update - 21.36 uur
Mike Verweij meldt maandagavond dat het bod van vijftien miljoen op David Neres is afgewezen door Sao Paulo. Geheel kansloos is Ajax echter niet, denkt Verweij. 'Sao Paulo heeft schuld van ruim 19 miljoen euro en 100% rechten van Neres. Daar lijkt de kans voor Ajax te liggen', schrijft de journalist van De Telegraaf op Twitter. Neres zou al wel gekeurd zijn door de Amsterdammers. 

Update II - 23.30 uur 
Ajax en Sao Paulo hebben alsnog een akkoord bereikt over de transfersom voor David Neres. Dat is wat het Braziliaanse FOX Central maandagavond wereldkundig maakt. Het bedrag dat bij de transfer gemoeid is, zou rond de vijftien miljoen euro liggen. Naar verluidt krijgt Ajax daarmee (maar) tachtig procent van Neres in handen.

Update III - 08.55 uur (31 januari 2017)
David Neres zal snel een contract bij Ajax tekenen voor 4,5 jaar, zo meldt De Telegraaf. De jonge Braziliaan is op die manier tot de zomer van 2021 aan de Amsterdammers verbonden. 'Maar het afronden van het papierwerk wordt door de tijdsverschillen met Brazilië en Ecuador, waar David momenteel met Brazilië onder 20 aan het Zuid-Amerikaanse kampioenschap deelneemt, nog een hele klus', meldt Revien Kanhai, die namens Forza Sports Group bij de deal betrokken is. 

'Alle documenten kunnen dinsdag pas vanaf 15.00 uur in orde worden gemaakt en we hopen de deal rond 20.00 uur, 21.00 uur af te ronden', vervolgt Kanhai, die ook benadrukt dat de transfersom iets onder de vijftien miljoen euro ligt. Volgens Ajax is Neres van de buitencategorie en was er door de vele verkopen genoeg geld voorhanden.

Update IV - 14.05 uur (31 januari 2017)
David Neres is inmiddels medisch gekeurd door de Braziliaanse bondsarts. Het rapport is ontvangen in Amsterdam en de resultaten zijn positief, meldt Voetbal International. Neres is met de nationale ploeg van Brazilië O20 op pad, waardoor het op deze manier moest. De verwachting is dat het papierwerk, ondanks een race tegen de klok, voor 00.00 uur rond zal zijn. 

Eenmaal in Nederland zal het talent de tijd krijgen om te wennen. 'David Neres staat al maandenlang op de radar van Ajax. De scouting met Henk Veldmate, Hans van der Zee en Roy Wesseling bekeek de rechtsbuiten met grote regelmaat in Zuid-Amerika en gaven een positief advies af. Daarop werd ook het technisch hart enthousiast van de talentvolle vleugelaanvaller. Begin januari zette Ajax al in op de komst, maar het financiële verhaal was tot gisteren het grote obstakel.'

Update V - 20.28 uur (31 januari 2017)
Mike Verweij van De Telegraaf meldt dat het papierwerk omtrent de transfer van David Neres inmiddels ondertekend is en in de Amsterdam ArenA ligt. De overstap is bijna rond, maar men wacht nog op goedkeuring van de KNVB alvorens de deal officieel kan worden afgerond.

Update VI - 21.46 uur (31 januari 2017)
Ajax heeft de transfer van David Neres via de officiële kanalen bekendgemaakt. De Braziliaan kost 12 miljoen euro, maar het bedrag kan via verschillende variabelen nog oplopen tot 15 miljoen euro. Sao Paulo meldt op haar website dat Ajax 80 procent van de economische rechten van Neres in handen heeft voor dat bedrag, wat dat precies inhoudt zal nog moeten blijken. De negentienjarige aanvaller tekent een contract tot en met juni 2021. 

Showtime Poll
Is Neres volgens jou een goede aankoop? 71% Ja!
6% Nee!
23% Ik twijfel nog
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RoodWit
Als er ook maar iemand vanuit Ajax meeleest, geef deze jongen alsjeblieft een warm welkom en zeer goede begeleiding.

Wamberto zou in mijn optiek met uitstek de perfecte persoon zijn om Neres te begeleiden.

Ik zie het al zo voor me, 12-15 miljoen betalen om vervolgens Neres zonder enige begeleiding in het diepe te gooien.
0 0
Niels.
Heeft Ajax nu de volledige rechten van Neres in handen of blijft de speler voor 20% van Sao Paulo?
0 0
suske
Zie ook Transfermarkt.nl daar vind je alles over Ajax met de marktwaarde van alle Ajax spelers Selectie,s Misschien voor sommige interessant hier?
0 0
chrisjuhhh
7,5 voor sanchez en 9 voor zoet .
Dit noem je toch niet echt serieus ?
1 0
suske
Weet ik daarom zij ik ook misschien voor sommige interessant. Ze willen een marktcomfort beeld schetsen.
0 0
Ferd
Die site lult maar wat.
1 0
Richerd
Laat Ajax aub voor een goede begeleiding zorgen voor die jongen. Een goede kok en een buddy in een fijn huis. Om maar te voorkomen dat ie in een flatje in Diemen pizzas laat bezorgen en zich kapot verveelt of gekkigheid gaat uithalen. Leer van t verleden.
2 0
3star
Waarom niet voor 5 of 5,5 jaar vastgelegd dan?
0 0
Stibba020
Wtf Ajaxshowtime... zie gewoon een Feyenoord reclame boven aan deze website. Gaat over een kakkerlakke boek en er staat bij Feyenoord de grootste... Haal het weg!!
2 -2
Ferd
Wat Russel zegt, reclame op basis van je eigen surfgedrag.
0 0
RusselWestbrook
Reclames zijn op basis van je cookies. Je zal wel iets te vaak op FR12 zitten, boefje ;)
3 0
Fritsie81
Hahah. Dat heet retargeting.
2 0
AsAjax
reclame is gebasseerd op eerdere zoekresultaten
1 0
Stibba020
Ik ben nog nooit op een website van feyenoord geweest en zal ook nooit gebeuren ook. Dan begeeft m'n tablet het spontaan.
1 -3
GvanderK
Marc heeft prima gehandeld zo.
0 0
JCr14
Bedankt PSV voor deze aankoop.
Voor de 12 miljoen van Bazoer
5 0
JHM
We hebben in ieder geval een nieuwe penalty nemer: https://youtu.be/RyujAsei1CE?t=170
1 0
Biss
Begrijp ik nou goed dat deze jongen aansluit bij ons nét voor de wedstrijd tegen Sparta en dus gelijk zou kunnen vlammen in de EL tegen Legia??
Kan heel mooi worden :)

Welkom bij Ajax Neres!
2 0
RaynoFischer
Net erna, speelt 11 Februari de finale met Brazilië o20
0 0
Stille14genieter
ZO 02 april 2017 Ajax - feyenooit


- Dolberg -
Neres Traore

Ziyech Klaassen
Schone

Sinkgraven Veltman
Viergever Sanchez

Onana

We maken ze helemaal kapot als we op 100% spelen!
Kluivert en Younes na 60/70 minuten erin om het helemaal af te maken!!!
2 -1
glob
Hoezo veel geld voor Neres? We krijgen 12 mio voor bazoer en 9 voor el ghazi. Ik had ze willen ruilen voor Neres. Nu houden we 6-9 mio over. En dan geb ik nog niet eens over de anderen handeltjes die Marc gedaan heeft. Werkelijk uitstekend zaken gedaan. Zowel financieel als voetbaltechnisch gezien. Bosz zal hier heel blij mee zijn.
5 -1
adutchbrew
Marc is lange tijd door vele uitgekotst, maar wie het laatste lacht, lacht het beste.
Toen Ajax nog geen grote bankrekening had, kon en mocht hij waarschijnlijk ook geen groot risico nemen. Hij heeft toen getracht om verassingen uit de pet te toveren. Dat is een paar keer gelukt en een paar keer falikant mislukt. Maar gedurende die periode heeft hij er wel al voor gezorgd dat de echte talenten alvast lang werden vastgelegd. Daarop is hij voor de toekomst gaan bouwen. Nu begint dat echt zijn vruchten af te werpen. 80miljoen aan inkomsten dit jaar. Pfff, wie had dat ooit gedacht? en daardoor kan Marc nu 20 spelers in een jaar halen die bij elkaar tot de 30 miljoen aan hebben gekost. Ook niet mals.
En we zijn ondanks al die transferinkomsten 80-30=50 miljoen, er naar mijn gevoel toch sterker door geworden.
Marc Netto is nu gewoon Marc Bruto geworden en kan naar mijn mening gewoon gezien worden als de beste technische directeur van de eredivisie. Wij kopen nu spelers waarvoor de andere eredivisie teams hun spelers (op een uitzondering na) verkopen. En door nu spelers te kopen voor 10 - 15 miljoen kun je er donderop tegen zeggen dat geinterreseerde buitenlandse clubs weten dat ze gewoon met een goed bedrag op tafel moeten komen wil er uberhaubt naar ze worden geluisterd. Dat kan in de toekomst de transfers alleen maar hoger laten uitpakken.

Gefeliciteerd aan de hele Ajax organisatie, want het is natuurlijk een succes project door de inzet van vele personen die Ajax in het hart hebben.
7 -1
AlexIbarra
7 spelers laten gaan die weinig uitzicht hadden op speeltijd, 4 talenten en 1 toptalent ervoor terug.
Wat geld verdiend, wat salaris bespaard, een selectie die meer in balans is en met redelijke vooruitzichten voor bijna iedereen. Prima transferperiode volgens mij.

Sinkgraven linksback met Riedewald / Viergever achter de hand lijkt me op zich voldoende. Als Traore en Neres aansluiten hebben we 5 spelers voor 2 vleugels, en ook nog Cassierra.
We hebben zat goede middenvelders, alleen blijf ik het jammer vinden dat Bazoer en Gudelj tegelijk speelden, tegelijk bankten, tegelijk zeurden en tegelijk vertrokken. Een fysiek sterke middenvelder in je selectie is erg fijn. Maar twee in de basis was wat veel van het goede. ;)
3 0
deheerHeitinga
Weten we nog de hype Martin Ødegaard? Was ook de nieuwe Messi van het noorden. Kijk waar hij nu is? Boodschappen doen bij de Jumbo in Leeuwarden, de meest depressieve stad van het land. Neres kan beter groeien in Amsterdam met een wereld opleiding en een sprinkplank naar wereldniveau. Ik ben overtuigd dat deze gast het gaat halen en de gemiddelde eredivisie verdediger zoek speelt. En over 3 jaar verkoopt Marc hem voor 45 mil en dan hoor je niemand meer.
0 -7
La Bomba
Denk dat Odegaard meer in zijn mars heeft dan Neres!
0 0
Ferd
Waarom gaat hij van Heerenveen naar Leeuwarden om boodschappen te doen? Hebben ze in Heerenveen geen supermarkten?
0 0
RusselWestbrook
Ik kom in beide steden wel eens en ik kan je verzekeren dat ze allebei gewoon supermarkten hebben :p

Maar dat wist jij ook wel natuurlijk ;)
0 0
Leo252
Ene Miralem Sulejmani zouden we ook wel even voor het dubbele verkopen........Heb veel vertrouwen in Neres die prima gescout is maar ook hier : eerst zien en dan geloven.
1 0
wdka
Ik begrijp dat je in de veronderstelling bent dat de zon om de randstad draait maar het schijnt dat er ook supermarkten in Heerenveen te vinden zijn. Misschien is er deze week goede smaak in de bonus, dat kun je wel gebruiken als je Leeuwarden onder geürbaniseerde gedrochten als Zoetemeer, Purmerend en Almere schaart.
1 -1
Kingoffdatoilet
En ik maar denken dat Sao Paulo het bod van 15 miljoen had afgewimpeld. Is dr toch nog wat moois uitgekomen.
0 0
BGB
Zou hij nummer 7 gaan krijgen?
0 0
NouriVandeBeek
Wanneer komt David Neres nou precies naar Ajax?
0 0
Johan5Derksen
Officieel gesloten. Ajax heeft dus mooi op de laatste slotdag een nieuwe speler binnen.
0 0
TikkieTerugJaap
Jack van Gelder meldde zojuist dat Ajax tevergeefs heeft geprobeerd Vincent Janssen te huren.
0 0
Broekzak
dat hij op huurbasis naar ajax kon vertrekken maar dat tottenham dat blokkeerde. beetje tegenstrijdig lijkt me dat.

Club Brugge trekt Dorian Rotariu aan. ook wel aardig buitenspelertje
0 0
Ricbun
Hahaha voor degene die Twitter hebben: check de reacties van de Sao Paulo fans onder de officiële tweet van Ajax. Veel gehuil omdat ze zo'n goede speler kwijt zijn maar ook succeswensen gelukkig.
0 0
AFCAsphere
Zelfde geldt voor Instagram
0 0
TikkieTerugJaap
Neres - 12 miljoen + eventuele bonussen

Antonucci - 3 miljoen
Bazoer - 12 miljoen
Dijks - verhuurd met optie tot koop
El Ghazi - 9 miljoen
El Idrissi - contract ontbonden
Gudelj - 6 miljoen
Krul - huurcontract ontbonden

Dat was hem dan, in totaal 18 miljoen winst gemaakt en het scheelt een hoop salaris. Alleen jammer dat Serero er nog is.

Zijn we tevreden?
2 0
gi0vanni
Prima dat hij er nog is. Een prima middenvelder. (Vooral op 6.)
2 0
JanTa
Maar Serero is een aardige jongen dus die mag nog ff blijven.
1 0
TikkieTerugJaap
Prima kerel, maar heeft ondertussen wel al 2 transferperiodes alle clubs die interesse hadden afgewezen. En loopt eigenlijk alleen maar in de weg bij Jong.

In de zomer loopt z'n contract af, ik zou als Ajax zijnde nu gewoon z'n salaris in 1x uitbetalen tot de zomer en contract ontbinden. Kan ie mooi transfervrij naar een andere club.
1 0
Knalpot
Hij kan nog naar Rusland een paar weekjes.
0 0
De_Realist
Maar 80% van de rechten?
2 0
Mikee
Snotverdorie. Nu is er ook nog een talentvolle speler gekocht. Waar kunnen we nu over gaan zeiken. Spel gaat verdorie beter, gaan wat overbodige spelers weg, jeugd debuteerde, Onana is een held, er blijft straks niets meer over om over te zeiken. Bah.
7 0
Dwergje48
Gelukkig hebben we Younes nog ;)
1 0
Knalpot
Te weinig witte stoeltjes?
1 0
FCMax
12 miljoen is en blijft fors, maar 10 jaar terug had je waarschijnlijk 8 miljoen betaald en was er hetzelfde gezeik. De prijzen op de transfermarkt blijven maar stijgen, bij de 5 miljoen voor Cassierra en Sanchez werden al vraagtekens gezet. Als hij echt zo goed is als velen hier zeggen, is 12 miljoen een prima bedrag, want hij is pas 19 en over 2/3 jaar hoogstwaarschijnlijk minimaal het dubbele waard. En mocht het een miskoop zijn heb je met Ziyech en Dolberg al 2 spelers die het driedubbele waard zijn, dus zo'n probleem vind ik de transfersom niet echt.
1 0
TKMT88
Ach ja wat maakt het uit. Geld hoort op het veld te staan. Zo zien wij er teniminste wat van! Ik heb er niks aan als ze het geld op hun bank storten hoor!
0 0
Ajax27
Na wat magere jaren nix meer kunnen kopen en dan weer janken dat het kutbeleid is en ze beter op hun centen hadden moeten passen.
0 0
TKMT88
Ach ja wat maakt het uit. Geld hoort op het veld te staan. Zo zien wij er teniminste wat van! Ik heb er niks aan als ze het geld op hun bank storten hoor!
0 0
3*stars*3
Lang geen Braziliaan in een Ajax shirt gezien.
Laatste, die echt een succes was, is toch een long time en dat was Maxwell.
Ajax betaald een fors bedrag maar Veldmate, heeft hem natuurlijk al een tijdje geobserveerd en weet waar hij mee bezig is.
1 0
FCMax
Wamberto iets voor die tijd ook natuurlijk. Leonardo had 1/2 momentjes, maar was voor de rest helaas niet top. Kerlon was al helemaal een afgang, hopelijk dat Neres het niveau-Maxwell kan halen.
0 0
Ardoe
Die actie van Leonardo tegen Fiorentina, ohhhh :D ik wist niet hoe ik 't had joh haha
0 0
JanTa
Kost een paar centen maar dan krijg je ook wat. Spelers uit dit soort landen zijn mentaal een stuk verder en dat heeft vaak te maken met hun sociale achtergrond.
1 -2
gofee
Laten we wel wezen, er zit nu toch veel meer lijn in de selectie en waar we naar toe willen. Eigen spelers first prima maar wel met de gedachte er achter dat ze ook de kwaliteiten daarvoor hebben, zo niet dan jammer maar dan zoeken we extern
0 0
amthree
Nu is het maar de vraag of die aan het weer kan wennen de kou en regen vaak, inplaats van warmte 80/90 % van het jaar.
0 -1
FCMax
Aan regen is hij hopelijk wel gewend, dat heb je ook best veel in Brazilië volgens mij (tropische regenbuien)
0 0
NouridolbergNeres34
Welkom bij onze mooie club Neres weer een klasbak erbij

Iemand idee welk rugnummer hij zal krijgen??
1 -1
Leviathan
12 of 15? Speelt nu met 14 dacht ik maarja om die te verdienen moeten er een wonder gebeuren.
0 0
AFCA1986jan
14 kan niet meer is van Cruijff voor altijd
4 0
Leviathan
Weet ik daarom zeg ik ook er is een wonder voor nodig.
0 0
DannTheDon020
7 denk ik, het nummer van El Ghazi. 14 durven ze nog niet aan denk ik
0 -3
ram
Nooit zal iemand nog 14 dragen. Dat weet je hoop ik? ;)
4 0
DannTheDon020
Iknow, maar je weet het nooit haha
0 -2
AFCA1986jan
Kan niet 14 is van Cruijff voor altijd
4 0
robert R.
7 is vrij nu, dus die verwacht ik.
4 0
lion
Als hij echt zo goed is als ze zeggen, dan heeft Overmars dit toch prima gedaan
0 0
DannTheDon020
@psvinside: Aankopen #Ajax dit seizoen al boven 35 miljoen euro. #PSV heet de koopclub te zijn. Wat beeldvorming kan doen..Paniekbeleid in Amsterdam!

HAHAHAH
14 -1
Ellende
Elke topclub is een koopclub. Iedereen koopt het grootste deel van de selectie bij elkaar. Daarin is AJAX inderdaad niet anders dan PSV.

AJAX geef wel duidelijk altijd D jeugd de als om door te breken. Daar geeft Overmars nu wel een duidelijk signaal mee af. Alleen een echt potentieel enorm talent op een positie die minder bedeeld is. Mocht er deze transfer niet zijn doorgegaan was het toch eigen jeugd geworden.

AJAX staat bekend als club die de jeugd de kans geeft. Vaak maar niet altijd eigen jeugd.
Met dit seizoen: Onana, de Ligt, Nouri, Clement, Kluivert en Dolberg die gedebuteerd hebben.
Vorig seizoen: vd Beek, Cerny
Verder jonge talentvolle spelers op de bank die het even niet hebben als Tete, Riedewald

Eigen spelers in de basis met Klaassen, Veltman

PS Neres stond al lang op het lijstje en AJAX wilde deze speler al langer. Brazilianen zijn nou eenmaal duur. Ziyech was een paniekaankoop. Gelukkig wel.


1 0
ram
Ze hebben we een punt hoor.

PSV puur een koopclub noemen is belachelijk. En het is ook niet zo dat Ajax puur opleidingsclub is en PSV niets uit de jeugd haalt.

Het is grotendeels beeldvorming. In de praktijk ligt beide veel dichter bij elkaar.
0 -4
Frankeritus
haha dat slaat helemaal nergens op er gaan 3 spelers weg in de winterstop en er word er 1 bijgehaald.. appels met peren vergelijken die lampies hebben een overvol middenveld en huren siem de jong die gast van city en van ginkel om eigen jeugd in de weg te lopen.
1 0
Patrick78
Pfffffffff...kut boeren.
0 0
DannTheDon020
Wat tweet deze Feyenoorder dan xd:

@JoepaFR: #Ajax doet er ondertussen alles aan om het zichzelf zo moeilijk mogelijk te maken met het oog op de titel. #neres

@JoepaFR: Met afstand de beste #Feyenoord-transfer in jaren; #Neres naar #Ajax. #DeadlineDay

Hahahaha hoop dat Neres lekker een hattrick tegen ze scoort in de ArenA
2 -1
robert R.
Neres zal die houthaker botteghin eens laten zien wat echte samba is.
1 -1
EVH
Dadelijk met Dolberg Neres Kluivert en Traore op 12 april feyenoord opwachten in De Arena
0 0
3sterren
Marc Overmars kent zijn klassiekers: ”regeren is vooruit zien”...
0 0
Kingoffdatoilet
12 miljoen is tegenwoordig niet gek
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Twaalf tot vijftien miljoen vind ik geen geld voor deze jongen, die ik niet ken.
0 0
markplas
In deze totale gekte ontkom je niet aan zulke bedragen.
Het is proberen aan te haken of definitief afhaken.
Met Talenten van fc buiksloot red je het niet helaas

Hij is door 3 scouts bekeken en beoordeeld ook door de ontdekker van suarez.
Ach ik geef het een kans
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Eens.
0 0
WyZynDeBeste
Ja, we hebben veel geld. Maar dit is ook veel geld om een uit te geven. Een paar keer 12 miljoen uitgeven aan miskopen en je zit wederom in de problemen, zie het verleden.

Laten we hopen dat dit een klasse speler is.
1 0
Dit is mijn club
Besef wel even dat de huidige selectie nu al een vermogen waard is. Ajax is gewoon goed bezig en staat er financieel natuurlijk uitstekend voor.
2 0
Hillie99
Ziyech is al zeker geen miskoop. Cassiera heb ik mijn twijfels over.. te vroeg om te zeggen i know.

Sanchez topaankoop.

0 0
mickey2602
Je vergeet Dolberg,voor een paar ton gekocht en de winst daarop zal ook niet zuinig zijn...
0 0
Freddy Al
Hoop op een positieve verrassing, is in feite een vroege zomertransfer waarbij je al inspeelt op vertrek Traore.
Kan rustig aan omgeving wennen en wanneer nodig aan de bak, betekent ook dat Kluivert niet constant belast hoeft te worden en Younes af en toe afgelost kan worden .
0 0
Hillie99
Ja waar blijft dan de vervangingvoo el ghazi.
Kluivert niet meetellen he! Die 17
1 0
Freddy Al
Dat is zo maar vergeet niet dat we tot het einde van het seizoen ook Traore hebben, je zou dus kunnen zeggen dat Kluivert over een half jaar de plaats van El Ghazi in neemt en Neres die van Traore.
Ik weet niet wat er dan van de zomer nog gaat gebeuren als dit niet voldoende blijkt.
0 0
JHM
Goeie deal Neres voor Bazoer!
2 0
Johan5Derksen
Hij kan (zowel) rechts als links buiten uit de voeten. Met Kluivert en Dolberg heb je een heerlijke voorhoede.
0 0
Onpartijdig
12 miljoen, het is te doen. Op links youness en Kluivert, op rechts Traore, Cerny en Neres, Traore gaat straks weer weg dus Neres heeft een half jaar om zich te acclimatiseren. De selectie zit 10X logischer in elkaar dan een jaar geleden.
4 0
kampioen0809
Ik denk dat ik vooral blij ben met het feit dat er een buitenspeler bij is gekomen en niet eens zozeer deze jongen.
2 0
ElPistolero16
Net als 99% hier ken ik hem niet. En ik kijk geen YT-filmpje. Ik kijk wel naar zijn eerste wedstrijd bij Ajax, dan pas kun je oordelen. We zullen zien. Prijskaartje die aan zijn nek hangt zorgt voor druk voor die gozer. Ik hoop dat het een geweldenaar is.
1 0
Leviathan
12-15 miljoen vind ik niet zo bijzonder voor een buitenlandse speler vandaag de dag.. Het is veel geld maar er wordt meer betaald voor middelmaat. En Sulejmani was 17.4 miljoen en kwam van Heerenveen.
0 0
JanTa
Marc kennende is hij niet over 1 nacht ijs gegaan dus zal het wel een bijzonder talent zijn toen hij zijn portemonnee open trok.
1 0
DaenerysTargaryen
Ik verwacht eigenlijk nog wel publieke excuses van alle jankerts de afgelopen weken.
7 -3
Patrick78
Precies! Sorry Marc!
5 0
godezonensuper
Een aantal zijn volgens mij allang voor de trein gedoken. Lachwekkend hoe er hier tekeer is gegaan.
4 -2
R.F.
Eerlijk 12 miljoen is prima deal.
1 0
Aeter
Dat moet nog blijken.
0 0
Santiago
Ik wil niet de pessimist uithangen maar hoe weten wij precies dat deze jongen goed genoeg is? Ik zie allemaal positieve reacties hier wat natuurlijk alleen maar mooi is maar stel het was Larsson geweest dan was er een stuk meer negatief. (Wat te begrijpen is want ik vind Larsson persoonlijk ook niet goed genoeg). We weten in principe niet of Neres beter is dan bv. Larsson.

Laten we het natuurlijk hopen maar we moeten niet te voorbarig zijn. Succes Neres!
0 0
Freddy Al
Zekerheid bestaat niet daar zijn we destijds met Sulejmani wel achter gekomen.
0 0
markplas
Ik neem aan dat ie gewoon europees ingeschreven mag worden toch.
Als je nog geen eufa of champions wedstrijd gespeeld heb mag dat toch??
0 0
DannTheDon020
Ja hij speelt gewoon EL, aldus Verweij
1 0
markplas
Ok bedankt
0 0
AFCSANCHEZ
Nu heeft Marc nog 2 uurtjes om een spits binnen te halen.
2 -2
DannTheDon020
Geweldig dit
1 0
AFCA.
Hij wordt steeds goedkoper! Gister zou er nog een bod van 15 miljoen zijn afgewezen.
3 0
Toon meer reacties