Ajax wil contract Onana snel verlengen

BvdPloeg, 10-01-2017 om 10:20, 19458 views, Voetbal International | Maak kans op een gesigneerde cap van Nouri of Kluivert.

André Onana krijgt binnen afzienbare tijd een voorstel van Ajax om zijn contract te verlengen, zo meldt Voetbal International. De Kameroener heeft momenteel nog een verbintenis tot de zomer van 2018.

Onana kreeg begin dit seizoen de kans als opvolger van Jasper Cillessen en die kans greep hij met beide handen aan. Hij is inmiddels twee jaar in Amsterdam en lijkt de concurrentiestrijd te hebben gewonnen van Tim Krul, die juist als opvolger van Cillessen werd gehuurd. 'Hij heeft overtuigd en ik ben dan ook zeker te spreken over zijn groei. Onana is voor ons een betrouwbare doelman', vertelt Bosz in de nieuwe Voetbal International, die woensdag verschijnt.

'Dat word je niet als je even een wedstrijdje goed speelt, maar moet je over een langere periode aantonen. Dat heeft André gedaan', stelt Bosz verder. Voor hoeveel jaar extra Onana kan tekenen in Amsterdam is onduidelijk, maar feit is dat Ajax hem nog deze maand een aanbieding gaat doen. Hij hield in vijftien officiële wedstrijden in de eerste seizoenshelft tien keer de nul. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mr.P.
Doen en ontsnappingsclausule :)
0 0
RusselWestbrook
Dat laatste is nergens voor nodig. Daarmee geef je feitelijk alleen een maximum prijs aan waarvoor ie verkocht mag worden.
0 0
Sammy Sosa
Graag nog meer van die Ganzenbord Kerstspecials. Zet dat ook maar in het nieuwe contract.
1 0
Sallons@AS
Doe maar wel ja hahahahaha. Die specials waren echt leuk om naar te kijken.

Onana viel mij voor het eerst op bij Barca O19. Ik vond hem toen een verbeterde versie van Vermeer met meer passie in zijn spel en in zijn gedrag op het veld. Hij was aanwezig. Ik was dan ook zeer te spreken over zijn overstap naar Ajax. Bij Jong Ajax begon hij stroef, maar dat had meer met het acclimatisering te maken denk ik. De foutjes die hij nu maakt hebben naar mijn mening vooral te maken met jeugdigheid. Topkeepers zijn net een goede wijn. Hoe ouder, hoe beter. Zijn toekomst ziet er wat mij betreft rooskleurig uit. Als ik Cillessen zo zie keepen bij Barca, denk ik dat Barca een fout heeft gemaakt om Onana te laten gaan. Ik ben in ieder geval blij met hem.
0 0
svenafca1995
Onana is echt een baas. Als die kleine concentratiefoutjes eruit gaan en hij zich doorontwikkeld wordt hij een geweldige keeper.

Heeft echt heel veel potentie
2 0
Wu44TyAJAX
Prima keeper!!
1 0
Joko
Nee geen selectief geheugen. Gewoon zeer matige keeper cilllissen dan
0 -6
Sallons@AS
Cillessen?? Ik ergerde mij mateloos aan hem vorig seizoen. Het leek alsof hij depressief was en daarbij de nodige anti-depresiva nam. Wallen onder zijn ogen, zijn spel was/is matig en dat werkte hem tegen. Nu hij zo een jaar heeft gedraaid bij Ajax, en toch een overstap naar Barca heeft verdiend, lijkt het alsof hij op dat niveau is blijven hangen. Ook al oogt hij gelukkiger. Doe mij maar Onana!!
0 0
Leviathan
En nu in het Nederlands?
3 0
Joko
Yep in het Nederlands. Maar Frans kan ook. Of Grieks. Gewoon in elke taal een matige jankende zeurende keeper.
0 -3
Sam Badi
Heeft Jasper ooit je emmertje en schepje afgepakt ofzo?
1 -1
AFCA.
Ohja Cillessen hadden we vorig jaar nog. Helemaal vergeten door deze baas.
3 0
DaenerysTargaryen
Onze black panther (nieuwe Lev Jasjin??). Bazige baas die Onana
2 0
WinstonWeed
Veel beter dan die zuurpruim van een Cillessen.
1 -18
ZeeuwseAjacied
Stop is met dat natrappen man, Cillessen heeft alles voor Ajax gegeven. Weet je nog dat zijn tanden uit zijn bek getrapt werden en hij toch doorging? Goede kerel is het.
24 -1
Labrador
Zo makkelijk weer. Die heeft ook veel punten voor ons gepakt
21 -2
Joko
Niet echt, kan me alleen een luchtduel herinneren die hij verloor van kabouter messi.
2 -12
Clarence
Dat heet een selectief geheugen
2 -4
Johnnie
Joko is de 0-1 eindstand tegen Feyenoord waarschijnlijk alweer vergeten.
0 0
Sammy Sosa
Laatste seizoen was hij matig idd. 2 jaar daarvoor niet. Heeft meerdere malen belangrijke 1 op 1 duels gewonnen en punten gepakt. Kennelijk heb je selectieve gaten in je geheugen zitten.
1 0
Joko
Als de bal een hoek in ging was het een goal. Gewoon matige keeper geef nou gewoon toe. Barca gaat ie het ook niet redden. Tenzij ze daar ook gevoelig worden voor zijn gezeur en gejank.
1 -6
BennJii020
klopt, laatste seizoen was hij al met zn vertrek bezig volgens mij.... seizoenen daarvoor is hij best belangrijk geweest
0 -1
Christiano91
Klasse speler, hopelijk tekent hij voor een jaar of 4/5 bij
0 0
trainerdv
Had dit niet verwacht begin dit seizoen, echt klasse van hem.
Was bij Jong Ajax geen grote verschijning, maar is nu, op een paar technische manekementen na, wel een keeper waar we wat aan hebben. Volgens mij past hij ook goed binnen dit team.
2 0
TikkieTerugJaap
Geen Lozano. Zijn we ook weer van dat gezeik af. Reken er maar gewoon op dat er niemand komt, de interviews van de afgelopen dagen zeggen genoeg.
0 -2
RaynoFischer
Dat zegt niks, want het zou ook raar en oneerlijk tegenover zijn spelers zijn als Bosz van de daken gaat schreeuwen om versterkingen.
Hij gaat niet over transfers dus ja voor nu moet hij het hier nog mee doen

Er is ook vaak wat gezegd, maar even later gebeurde juist het tegenovergestelde
0 -1
W Z A W Z D B
off: lozano totaal niet in beeld bij Ajax.. net bevestigd door Mike Verweij op Twitter.
0 0
GinoAFCA
Zal wel Larsson worden
0 -1
foroloca
Hij heeft zich echt bewezen. Sterke persoonlijkheid ook, komt goed over.
0 0
Bram410
Top!
0 0
Jeffreym
Prima doelman. Hij is een uitstekende opvolger van Jasper. Bij Barca zullen ze nog wel spijt krijgen dat ze hem hebben laten gaan.
0 0
Leviathan
Barca wou Onana behouden maar had daar weinig kans op spelen komende jaren.. ja barca b maar daar zat hij niet op te wachten
0 0
Willem410
Ik ben hem sowieso voor altijd dankbaar dat hij die omhaal van L de Jong pakte. Je had er toch niet aan moeten denken als die er in had gegaan, wat een hel had dat geweest.
2 0
Pinkeltje38
Mooi verlengen
0 0
WyZynDeBeste
Contract tot 2020 of 2021 lijkt me. Verwacht hier geen problemen in. Kan nog veel stappen maken.

Bovendien is het ook gewoon een positieve en goede jongen naar buiten toe.
0 0
GinoAFCA
Onze panther moeten ze verlengen tot 2021
0 0
iammike
Verlengen tot 2022
0 0
svenafca1995
Lijkt me duidelijk dat hij nu eerste keeper blijft!
1 0