Bosz: 'Kunnen in januari nog dingen gebeuren'

SJvanveen, 08-01-2017 om 16:30, 27118 views, De Telegraaf | Bestel het nieuwe uitshirt in de officiële fanshop van Ajax.

Peter Bosz heeft indirect aangegeven dat spelers uit zijn huidige Ajax-selectie in de belangstelling staan van verschillende clubs. Dit blijkt uit quotes van de trainer tegenover De Telegraaf.

'Er kunnen in januari nog dingen gebeuren', benadrukt de oefenmeester. 'Dat is het lot van club en een trainer. En ik denk dat spelers van Ajax altijd op de radar van grote clubs staan. Maar gelukkig hebben wij daar ook wel het een en ander in te zeggen.'

'Als je een speler niet wilt laten gaan, gaat er niemand weg', spreekt Bosz klare taal. 'En op bepaalde posities doen jongens het zo goed dat je liever niet wil dat ze een transfer maken.' Met name Anwar El Ghazi wordt in Italiaanse media in verband gebracht met een overstap naar AS Roma of Lazio. Ajax zou zelf graag een buitenspeler en een back willen aantrekken. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fieldman
Ook als El Ghazi blijft hebben we nog een buitenspeler nodig trouwens. Als hij weggaat twee.
0 0
A Cohen
Praatjes vullen geen gaatjes.
Er is weer 20 miljoen binnengeharkt die niet wordt geïnvesteerd in Ajax-1
Gewoon het oude liedje.
Ze willen die schaal niet in Amsterdam.
0 -2
PeterVKV
Voor het voetbal dat Bosz wil spelen hebben we eigenlijk vooral een technisch sterke aanvallende rechtsback nodig (a la Sinkgraven). Ajax heeft met Cerny en Kluivert veel potentieel op rechtsbuiten en dit seizoen is er ook nog Traore. Kluivert en Cerny kunnen ook op links spelen. En Ziyech in een Messi rol (komend vanaf rechts en veelal tussen de linies spelend) in combinatie met een aanvallend sterke rechtsback a la Dani Alvez maakt de rechterkant veel verrassender. Veltman kan dan terug naar het centrum als vrije verdediger naast mandekker Sanchez. Op linksmidden komt dan een positie vrij voor vd Beek. Ziyech hoeft dan minder te verdedigen en komt meer in zijn kracht
0 0
Fieldman
Precies!

Behalve dan Veltman als CV, ook daar komt hij tekort. Ziyech is meer een type Ruiz, Pereiro dan een type Strootman (linkshalf). Die moet je gewoon ergens rechts neerzetten en laten doen en lopen waar hij hij wilt. Dan komt hij veel meer in zijn kracht inderdaad.
0 0
bremovic
die back en buitenspeler worden.toch niet gehaald
0 0
Pinkeltje38
klopt alleen als ze klop krijgen in de EL en geen Kampioen worden dan ziet de Rvc het licht weer.
0 0
Pinkeltje38
Bosz hint op een langer verblijf van El ghazi ! dus de geruchten over lozano kunne rechtstreeks de afvalbak in.
0 0
Leo252
Het een, een langer verblijf van El Gazi, sluit het ander, het aantrekken Lozano, niet uit.
0 0
han23
Wat loopt iedereen hier toch om die lozano te schreeuwen? Is die goed op fifa ofzo?? Ik heb nog nooit van die jongen gehoord namelijk. Moet wel zeggen dat ik de mexicaanse competitie niet echt volg
1 -1
bentoJRF
Is @DailyNewsAjax een betrouwbare twitteraar? Want die tweet over dat Everton Felipe uit beeld is omdat Ajax 10 mil te duur vind voor hem en dat Ajax binnen afzienbare tijd een bod gaat doen op Lozano.
2 -1
Alderweireld3
Nee, is onbetrouwbaar en dat van Lozano hebben ze van ajaxtotaal. Die zijn wel betrouwbaarder. Komen niet zomaar met iets als @DailyNewsAjax of AjaxFanzone.NL
0 0
Mr.P.
top, niks gelogen, hirving lozano is een betere aankoop
1 0
ShowtimeAjax
Garrt Rodrigues naar Galatasaray jammer had hem graag bij Ajax gezien....
0 0
MarkCarolus
Ik wordt dat gelul over dat mexicaanse mannetje wel aardig bue hier.
Dat gasje gaat echt niks bereiken bij Ajax,,,
2 -6
Mr.P.
wat doe jij hier?
0 -1
simok
Jouw toetsenbord doet gek.
1 -1
Mr.P.
hirving lozano halen dan heb je de flanken veel beter bezet, 10 miljoen plus bonussen, cerny meer betrekken bij het eerste ...
1 0
svenafca1995
Gewoon geld uitgeven aan die Lozano. Net even z'n hattrick van gisteren terug gekeken en die kan wel wat. Lijkt Qua speelstijl op Alexis Sanchez
4 0
Zoranc
UPDATE

Brain Rompoe bij de arena met zaakwaarnemer gezien
0 -3
swing
Een keeper? Ja hoooor! Jij rare jongen
0 0
AYounes11
Haha, kap nu maar.
0 0
JPC40
Bosz gaat nu onder vinden wat het is om bij Ajax te werken, wel willen maar niet krijgen, nu is bosz nog enthousiast, omdat hij denkt dat Marc dadelijk wel met een goeie vervanger gaat komen.
We weten wel beter.
4 0
Pinkeltje38
Jups daarom was Frank ook zovaak sjaggie hij vroeg kwaliteit en kreeg rotzooi.
3 -4
Ajaxfebo
Mark netto. Hopelijk verras je me met iets moois deze transferperiode.

Buitenspeler(S) ( Jesus Navas (huur), Jesé( huur, regelt Kluivert wel ff) of Bailey, linksback ( Haps ), extra spits ( Huntelaar) zou moeten kunnen naar het verkoop van Bazoer, Gudelj en Antonucci.
0 -7
Ferd
Ga toch naar de FEBO met die slappe haps
2 -2
Mr.P.
el ghazi weg laten gaan zonder vleugel voor in de plaats is dom
1 0
DavidsFan
Schone en Ziyech kunnen best op rechts. Kunnen Riedewald of Van De Beek basis komen. Gewoon vertrouwen houden in Cerny. Vast een club die daar 8 miljoen voor biedt in de zomer. Hebben we helemaal geen rechtsbuiten meer over.
0 -7
Biss
Ben jij dat Frank? ;)
0 0
ajaxfanmarcel
schone of ziyech op recht heb jij hun überhaupt daar 1 goede wedstrijd zien spelen. dan kan je de kampioenschap gelijk aan 010 geven. ajax haalt nog wel versterking en cerny kan op recht.
2 0
FrankRijkaard4
Ik zie het niet meer gebeuren.
0 0
DavidsFan
De naam Masal Bugoluv schijnt de ronde te doen...
0 -1
Pinkeltje38
Grapjas die bestaat niet
0 0
DavidsFan
Haha, net alsof Overmars dat weet.
Hij zou nu 23 jaar zijn. Ideale leeftijd.
0 0
AYounes11
hahhaah
0 0
AYounes11
Masal Bugduv*
0 0
Mr.P.
Masal Bugduv is a fictional Moldovan youth footballer who was the subject of a hoax.
0 0
pieke
Pas nou op. Het schijnt dat Marc Overmars hier ook meeleest.
0 0
Ferd
Als het aan half AS ligt wordt er blind 12 miljoen op deze jongen geboden.
0 0
DavidsFan
Die was helemaal voor de hand liggend :p
0 0
AYounes11
ah,:'-)
0 0
GinoAFCA
Heb je link ?
2 0
3*stars*3
Google ;-)
1 -2
jollie18
Zo gaat het meestal! Goede spelers verkopen en niks terug halen. Hoewel ik nu wat meer vertrouwen heb.
0 0
AYounes11


"De informatie die ik heb is dat Ajax voor de winterstop een shortlist had opgemaakt waarop Lozano dus ook stond. Larsson stond op dat lijstje, Charlie Musonda Junior (huur) een Argentijn (zijn naam doe ik alleen via PM, heb liever niet dat die naam in de algehele openbaarheid komt). Bailey zou geen optie meer zijn volgens mijn bron. De andere namen waren al in de media gekomen. Ik heb niet doorgevraagd maar ik ga er wel van uit dat het om de Braziliaanse spelers gaat.

Daarmee zeg ik overigens niet dat Ajax al in onderhandeling is met kamp Lozano of wat dan ook. Het zou zomaar kunnen, maar als het al speelt zal het wel iets van de lange adem zijn. Mijn bron zei letterlijk "als ze voor Lozano gaan dan zal het met alles erbij wel eens de duurste transfer uit de geschiedenis van Ajax kunnen worden". D.w.z. een enorme transfersom + tekengeld. En dan speelt zelfs de koers van de dollar met de euro nog een rol. Als het Ajax al lukt dan zal het pas tegen eind januari witte rook zijn schat ik in."

Is van Ajaxtotaal.nl van de user Pushkin, die pas ook met dat Lozano verhaal kwam.


1 -1
Jonaasss
Ik dacht dat ik je kon vertrouwen. Jammer dat je het openbaar maakt
1 0
AYounes11
Haal het van twitter af, wie het openbaar maakt, is niet mijn probleem.
0 0
pieke
Charlie Musonda Junior (huur) een Argentijn (zijn naam doe ik alleen via PM, heb liever niet dat die naam in de algehele openbaarheid komt).

Interessantdoenerij.
1 0
Pinkeltje38
Word niks Overmars wou toen voor Bailey 13 miljoen met bonussen bieden. Hoger wouden ze niet gaan Lozano moet sowieso al 16 miljoen kosten.
0 0
AYounes11
Tja, je weet het nooit.
1 0
Bensco
Met andere woorden: er gaat gewoon niks komen. Zelfde als vorig jaar, hoop praatjes maar uiteindelijk gaan ze er in saldo weer dik op achteruit. Deze stomme praatjes hoor ik al jaren
5 0
han23
Slap gelul allemaal, afgelopen zomer zeker vergeten? Ziyech, cassiera en sancheZ koste geloof ik ruim 20 miljoen bij elkaar.
2 -1
ambtenaar
Mag het een keer, we zijn jaren lang leeg gekocht zonder maar een fatsoenlijke speler er voor terug te zien.
0 0
Bky
Net als deze zomer of niet?
0 0
Bensco
Deze zomer hebben ze slechts 1 goede versterking gehaald en dat is Sánchez. Cassiera is geen directe versterking dat geven ze zelfs toe, westermann komt niet aan spelen toe, krul is al tijden geblesseerd en traore vind ook twijfelachtig. Daar staat tegenover dat we onze halve bank hebben verkocht en onze top schutter. Dus ja, ook afgelopen transfer periode zijn we er weer bekaaid afgekomen
1 -2
Bky
Traore? Ziyech?
1 0
Bensco
Ziyech oke fuck, hoe kan ik die vergeten. Heel slecht

Maar Traoré? Voor iemand die voor Chelsea uitkomt speelt die echt belabberd. Met zijn ervaring had die er wel wat meer in mogen plukken of assists leveren. Ik verwachtte er sowieso al niks van deze huurling. Die moet minstens een half jaar op gang komen en zodra die rendeert is die weer pleitte. Ajax is het aan haar stand verplicht om eigen goede aanvallers in huis te hebben. De club die bekend staat om aanvallend voetbal en bekende aanvallers heeft gehad zoals zlatan en Suarez zou niet afhankelijk horen te zijn van huurlingen. Zeker al geen 7 jaar achter elkaar
1 -1
Civilengineer
Ziyech speelt al lang bij Ajax of niet?
0 0
Bensco
En onze nr 1 keeper trouwens ook
0 0
DavidsFan
Vincent Janssen uit zijn lijden verlossen met een half jaar huur?

Ben niet voor huren, zeker niet een half jaar. Maar dan komt er tenminste iemand. En die kan ook vanaf rechts of links komen.
De banden met de Spurs zullen er nog wel zijn, die lachen elke week als ze Eriksen aan het werk zien voor dat koopje. Gratis huren voor vertrouwen opdoen?
2 -6
Afcadam14
Ik las t/m "en die kan ook vanaf rechts of links komen". Man man..
0 -1
Ferd
Nee, nooit goed genoeg geweest voor Ajax.
2 -3
Ajax0317
Gaat er nog wat gebeuren vanavond? Moet ik nog opblijven voor nieuws van Verweij?
0 0
Pinkeltje38
ik.zou gaan slapen zie je morgen wel als er iets is gebeurt maar denk niks !
0 0
Kupke
Ik zou opblijven, meestal geven ze nieuws op maandag
0 0
NouriVandeBeek
Het was nieuws van de week dat er alleen een speler bijkomt, als ze kwaliteit kunnen vinden. Daar is iedereen het ermee eens.

Alleen het is wel Overmars zijn werk waar die geld voor krijgt. Hij heeft een halfjaar de tijd gehad om een geschikte linksback en vleugelspeler te halen. Als ze die meerwaarde niet kunnen vinden kan je je ook afvragen of Marc wel capabel genoeg is. Het gaat wel om de titel.
2 0
godezonensuper
Wat is er mis met Sinkgraven?
Ajax heeft behoefte aan een rechtsback en buitenspeler. Meer niet.
1 -2
Pinkeltje38
ja echt he lijkt net of de titel niet zo heel belangrijk is ..zijn genoeg buitenspelers die wel van toegevoegde waarde kunnen zijn. maar goed de Rvc zal wel weer moeilijk doen. mag allemaal natuurlijk niet teveel kosten..wel een hoop geld binnenhalen maar uitgeven is een ander verhaal ..maar goed spelers zelf moeten ook naar Ajax willen.
1 0
DavidsFan
Wat mij vooral irriteert is dat die gewoon al 3 jaar zo gaat. Steeds hetzelfde riedeltje. Er kan best een transfer periode tussen zitten dat je beter geen speler kunt kopen dan een paniek aankoop. Maar op een linksbuiten wachten we al 3 jaar.
Kun je nog zoveel smoezen bedenken, maar hij doet zijn werk gewoon niet goed.
4 -1
afcas
volgens mij is younes een jaar geleden gehaald hoor. dus eigenlijk zijn we pas weer een half jaar op zoek, sinds fischer weggegaan is.
0 0
DavidsFan
Fischer is bijna het hele vorige seizoen geblesseerd geweest. Ook niet op ingespeeld destijds.
0 0
strafschop
Fischer zat vorig seizoen 31x bij de wedstrijdselectie tijdens de competitie.
0 0
Cassierra19
Off - Volgens Spaanse media heeft de ontwerper de tenues voor volgend seizoen bevestigd
http://voetbalflitsen.nl/nieuws/htdaap/dit-zijn-het-thuis-en-opvallende-uittenue-van-ajax-volgend-jaar

Misschien tijd voor een nieuwe ontwerper?
2 -1
AFCAsphere
Het thuisshirt zou kunnen kloppen, omdat de 3-strepen daar volgend seizoen komen op vrijwel alle adidas tenues. Uitshirt krijgt dezelfde kleuren als 94/95.

De enige tenue-leaks die je zou moeten vertrouwen, is FootyHeadlines.
0 0
DavidsFan
Er wordt elk jaar wel een 'proef' model gelekt. Dat zijn altijd de meest afschuwelijke ontwerpen. Dus ik ben niet bang dat dit volgend seizoen gaat gebruikt gaat worden.
0 0
JCr14
Dat is niet te hopen dat die rare grote smurf zo op het shirt komt. Echt verschrikkelijk
9 -1
jackwolf
Ik begrijp echt het scouting apparaat van die Italiaanse clubs niet . Wat zien ze toch in El Ghazi ?
Toch zou ik hem nog niet kwijt willen . Te weinig alternatieven.
0 0
Ar
Die kopbal gezien tegen Leipzig, of die goal laatst Europees?
Dat verraadt toch echt wel klasse, een klasse die anderen bij ons niet hebben.
4 -5
JCr14
Als ze alleen dvd's kijken dan snap ik het wel. Zeker na die goal tegen Standard
0 0
Olsen
Ik denk dat ze niets halen deze winter.

Linksback doet Sinkgraven het super. Viergever, Riedewald en Dijks kunnen er ook spelen.

Ik zou graag een keer de Ligt en Sánchez samen in het centrum zien.
3 -2
TikkieTerugJaap
Linksback is ook geen prioriteit, net als een extra spits. Maar een linksbuiten hebben we wel echt nodig, Younes heeft totaal geen concurrentie.

En als El Ghazi vertrekt moet je eigenlijk ook nog een rechtsbuiten halen. Traore is pas over een maand terug en eind van het seizoen weer weg. Cerny heeft nog helemaal niks laten zien en is ook nog is geblesseerd.
1 -1
Spuit11
Ik wacht het rustig af, kan er toch namelijk niks aan doen als iemand nog vertrekt of komt.
1 0
ambtenaar
De enige dingen die nog gaan gebeuren zijn ajax spelers die verpatst worden. Versterking die zullen ze deze periode niet halen, het is allemaal te duur of het wilt niet.
1 0
Niels.
Wat denken jullie van Paul Verhaegh?
Speelt wekelijks in de Bundesliga maar is toch al 33 jaar en heeft een brok aan ervaring.
Als je zo een type speler aan de selectie kan toevoegen dan zit je goed op de backposities kan zowel LB als RB spelen.
1 -10
jackwolf
Dan heb ik nog liever Janmaat . Oh dat mag niet want die geeft ooit bij de kakkies gespeeld .
1 -1
ambtenaar
Persoonlijk liever niet, haal kwaliteit of anders niet.
5 -1
Niels.
Ik denk dat als je ruim 7 seizoenen bij Augsburg speelt waarvan 5 seizoenen Bundesliga en je wekelijks in de basis staat en reserveaanvoerder bent dat je niet eens kunt zeggen haal kwaliteit of niet. Als hij geen kwaliteit had zou hij niet spelen. Komt ook bij kijken dat Augsburg Europees speelt dus kwaliteit zit er zeker.
0 -3
Ferd
Roel Brouwers, ken je die nog? Jarenlang basis in de Bundesliga, kon bij Roda niet mee.
1 -1
Gooseman
Praat geen onzin kerel als je niet weet waarom Roel niet aan de bak kwam bij Roda. Lag aan de club zelf. Investeerders wilden dat de huurspelers speelden.
1 -1
Ferd
Dus de investeerders zorgden voor alle fouten en blunders van Brouwers?
0 0
Vak M
Dijks, serrero, czerny misschien tete. Ze zijn waaschijnlijk niet goed genieg voor de top
0 -4
3sterrenAjax1
wellicht klaassen veltman el ghazi proberen te slijten. dan kunnen nouri tete cerny basis!!
1 -16
Ferd
Tete? Doe die maar weg, veel minder dan Veltman in dit systeem, kan niet meevoetballen.
3 0
Leo252
En jij wil zo kampioen worden > Laat me niet lachen.
1 0
Pinkeltje38
Laat Klaassen en Veltman maar mooi blijven ! El ghazi kan ik mee leven..ik zie liever A technische spelers gaan zoals Dijks en Tete. verder niks tegen hun maar ze verdienen veel geld en bakken er best weinig van en zijn te duur voor de bank.
1 0
BennJii020
Haps en Lozano lijkt me prima voor nu
3 -3
Ferd
Haps hou op, blind dravertje dat geen meerwaarde heeft voor Ajax
3 -1
Pinkeltje38
alleen Lozano lijkt me al prima. vind Sinkgraven het prima doen
9 0
Rockpotje
In de breedte zou een basiswaardige linksback wel een uitstekende aankoop zijn. Dijks is niet goed genoeg en met de verkoop van Gudelj en Bazoer is Sinkgraven vaker op het middenveld nodig.
1 -1
Johan4Derksen
Zou Henk Veldmate achter Hirving Lozano aan zitten?
2 0
Pinkeltje38
Geen idee ze lekken niet snel info uit over eventuele interesse je moet het vaak doen met geruchten.als iets wel concreet is dan is de telegraaf en Mike verweij vaak de eerste. die wat meld.maar die laatste is best arrogant geeft bijna nooit antwoord. en als je dan negatief reageer blokt hij je gelijk. vaag ventje bah
2 0
chuckie88
De spelers hebben nu 2 dagen vrij geloof ik.... ik denk dat in de komende 2 dagen het vertrek van El Ghazi en Serero afgerond gaat worden. In de laatste 10 dagen zal er nog een bod komen op een Ziyech , Sanchez of Klaassen. waarbij Ajax een van die spelers alleen zal laten vertrekken tegen een bod dat gewoon niet te weigeren is. De laatste week van een transferperiode zijn sommige clubs echt tot hele rare moves in staat dat heeft het verleden wel uitgewezen.
Ik hoop in iedere geval dat Ajax in staat is om Lozano los te weken. Een investering die directe versterking zal betekenen en tevens ondanks dat Ajax diep in de buidel moet tasten hem later met enorme winst kan verkopen. Iets wat Ajax toch vrijwel altijd als uitgangspunt heeft
0 -3
AIR-S
Grapje toch?

Sanchez en Zyiech gaan natuurlijk nu niet weg. Ajax zou gek zijn als ze de belangrijkste speler van het seizoen, Klaassen, zouden verkopen.

De enige die kans maken om weg te gaan zijn Anwar en Serero. Ik hoop dat El Ghazi blijft, anders is de spoeling erg dun op de vleugels.
4 0
chuckie88
Ik zeg toch niet dat ze deze jongens moeten verkopen, absoluut niet! Maar ik zeg dat in zo n laatste week zomaar ineens van dit soort maffe transferverzoeken kunnen komen. Zoals ik al zei: Lozano halen en niemand van de basis vertrekken en Ajax mag zeer tevreden zijn. Je komt dan sterker uit de winterstop en daarnaast nog de kas gespekt
0 0
strafschop
Ziyech heeft dit seizoen al voor twee clubs minuten gemaakt. Dat zou betekenen dat hij alleen nog een transfer kan maken naar een club waar de competitie niet in de zomermaanden is begonnen.
0 0
chuckie88
Daar heb je gelijk in... maar ik geloof niet dat hij lang voor ons zal spelen. Ik denk echt dat hij als Ajaxspeler met Europese wedstrijden en een kampioenschap anders bij een buitenlandse club binnenkomt. Dat heeft hij ook heel helder aangegeven. Hij ziet Ajax echt als een springplank
0 -1
Pinkeltje38
Laatst zag ik dat Ajax en PSV interesse hadden in Jean-Armel Drolé ..dacht zal wel niks zijn ! net ff youtube gecheckt. ja ik weet het filmpjes zeggen vaak niks. maar die gozer ken toch aardig ballen word al de 2e Gervinho genoemd.
1 0
DappreStryder
Haha, jij checkt dus ook geregeld Voetbalzone;)
2 0
Pinkeltje38
haha jups check eigenlijk alles. of het allemaal waar is geen idee maar je moet wat he ;-)
1 0
Pinkeltje38
Laat Ajax die fucking knip maar eens trekken en Hirving Lozano .halen gast maakte gisteren weer een hattrick ! en kom nu niet met Argumenten zoals ja boeiend deed Younes ook en we hebben Cerny en Kluivert. Ajax heeft gewoon een goede buitenspeler met ervaring erbij nodig klaar. verder is de selectie prima!
3 0
Koenniiee
Ik denk niet dat Lozano realistisch is. Heeft zoveel andere clubs om uit te kiezen.
1 -1
Pinkeltje38
Maar andere clubs zijn nog niet serieus voor hem gekomen.
3 0
Koenniiee
Dat lijkt me inside information. Zullen heus wel clubs concreet voor hem zijn geweest.
1 -1
Pinkeltje38
geloof alleen Manchester United in Juli 2016 en PSV is al een paar keer met hem in verband gebracht.alleen die zijn toen afgehaakt op de vraagprijs die was in 2015 5 miljoen. zal nu wel rond de 16 miljoen liggen.
2 0
gi0vanni
Zo'n speler moet Ajax als tussenstap gebruiken maar er zijn niet veel spelers die die keus maken als ze het grote geld binnen of bijna binnen handbereik hebben. Niet iedereen is zo slim als Eriksen.
1 0
strafschop
Deze jongen is al ouder dan Eriksen bij zijn transfer naar de Spurs.
2 0
gi0vanni
Dat bedoel ik dus, een echt goede speler halen is net wat lastiger als in Fifa. Als die Oussama Assaidi maar niet net zo goed is als vroeger anders hadden ze die beter gratis kunnen halen. Maar het is wel een naar mannetje.
0 0
Ferd
De speler moet zelf ook willen hé, het is geen slavenhandel waarbij de koopwaar geen stem heeft.
2 -3
TikkieTerugJaap
Vertel dat maar is aan KupkeAjax, die denkt dat het allemaal net als Fifa gaat.
3 0
gi0vanni
Dan heeft hij er kijk op want alles precies het zelfde als in Fifa..... maar dan anders. :d
0 0
Kupke
Je bedoelt Pinkeltje. Waarom beschuldig je mij?
0 -2
Pinkeltje38
misschien dat die een andere kupke bedoelt ik heb totaal geen benul van FIFA hou me niet bezig met kinder spelletjes.
1 -2
Pinkeltje38
Ja dat snap ik
0 0
Johan4Derksen
De 3 goals van Hirving Lozano: https://www.youtube.com/watch?v=4AxlRmgy9p4

Hirving Lozano kost misschien wat, maar dan heb je ook wat.
4 0
J00DT0TMIJND00D
Wat een heerlijke voetballer zeg! Lekker de gok wagen zou ik zeggen.
3 0
Johan4Derksen
In Mexico wordt hij genoemd als de Mexicaanse Suárez/Neymar.
1 0
Ferd
In nederland werd Bazoer genoemd als de nieuwe Frenk Rijkaard.

Brutil Hose werd ooit de nieuwe Van Basten genoemd.
0 0
Pinkeltje38
Hij is echt goed ze noemen hem Chucky haha hoop niet van childs play.
1 0
Johan4Derksen
Haha wat is de reden dat hij die naam heeft gekregen?
1 0
Pinkeltje38
haha misschien zijn lachje of hij nodigt de tegenstander uit of ze willen komen spelen. of er zit een suarez of Neymar gevangen in hem.
0 0
Sander89
Wel droog, in September hadden we een belachelijk overschot aan middenvelders.

En nu zijn Bazoer en Gudelj verkocht en is Sinkgraven de linksback. We hebben alleen nog de drie 19-jarige jonkies Donny, Appie en Frenkie achter de hand. Op zich prima met Riedewald als meer defensieve 6. Maar je moet geen 2 blessures tegelijk krijgen.
6 -1
insectenverdelg
vind dit eigenlijk een vrij gezonde situatie
6 0
FCMax
Hoezo niet? Ik denk dat Donny, Appie en Jaïro het prima op kunnen vangen, je hebt in principe alle posities op het middenveld dubbel bezet. En dan ook nog Frenkie en Daley achter de hand, dus genoeg middenvelders wat mij betreft.
6 -3
AFCA14JC
Eens met Max, buitenspeler en back posities zijn veel minder goed bezet. Valt Sinkgraven weg, wat dan? Dijks is geen optie. Valt El Ghazi weg is er ook een fiks probleem met Cerny uit vorm. Je zou daar Kluivert misschien kunnen neer zetten maar dat is ook wat vroeg.
3 0
gi0vanni
Maar dat gaat voor Younes ook op dus graag een speler die zowel op rechts als links kan spelen erbij en hij moet ook wat toevoegen en haalbaar zijn zelf graag willen dus ik ben blij dat ik het niet hoef te regelen.
0 0
AFCA14JC
Eens en ook in het toekomst perspectief passen etc etc maar we mogen wel kritisch zijn. Heb je meer aan dan elke keer tegen alles amen zeggen.
0 0
gi0vanni
Gelukkig geeft Ajax aan dat ze als ze geen goede speler vinden ze er gewoon geen halen.
0 0
TikkieTerugJaap
Toch duurt het allemaal weer te lang... Je heb toch scoutinglijstjes klaar liggen? Je weet toch dat je vroeg op trainingskamp gaat en volgende week de competitie alweer begint? Nieuwe spelers kunnen beter ff wennen aan de club. Ook worden ze met de dag duurder, zeker in deze maand. Het is niet alsof we moeten wachten op een verkoop, aan Bazoer, Gudelj en Antonucci heb je al 21 miljoen verdiend.
7 -1
strafschop
Lees de quotes van Bosz over zijn eigen spelers nog eens. En bedenk je waarom het hebben van een lijstje en een grote zak met geld niet alles is.
0 -4
Brucader
Ik begrijp de teleurstelling dat er nog geen versterking op de vleugel(s) is. Die heb ik zelf ook. Maar toch vind ik het een beetje te makkelijk om dat te bestempelen als prutswerk van Ajax. Ajax wil ook investeren, maar wel in de juiste spelers en dat luistert nauw. De absolute toptalenten kunnen ook elders voor veel meer geld aan de bak. Je moet dus mikken op een groot talent dat te porren is voor de weg der geleidelijkheid en die zijn dun gezaaid.
1 -2
Pinkeltje38
Je kunt het wel een beetje aanrekenen op Ajax hoor toen Bosz net begonnen was. hadden ze het al over een Extra buitenspeler. toen hadden ze eerst die eddison Flores op het oog ..en Sisto en Kaputscka later hebben ze opeens alle pijlen op Leon Bailey gezet..maar die had opeens geen oren meer naar Ajax. na de uitschakeling tegen Rostov. daarna kwamen ze met Ziyech aanzetten. werd door Bosz op rechtsbuiten gezet . werkte natuurlijk niet..en nu hebben we weer het zelfde verhaal. denk dat aankopen bij Ajax ook vaak bepalend zijn door de media..als Voetbal inside gaat zeiken...over de buitenspelers van Ajax. en Hirving lozano 100x noemen dan komt er opeens zo'n koop opwelling..en Willen ze alle kritische media enz de mond snoeren..beetje haantjes gedrag.
1 0
Brucader
Het blijkt dus niet makkelijk te zijn om een buitenspeler van hoge kwaliteit aan te trekken. Precies mijn punt.
0 0
insectenverdelg
mee eens. er was gewoon geld. Zeker na de verkoop van Bazoer. Dan dien je eigenlijk voor t trainingskamp​ een buitenspeler te hebben. Ook om die speler wel een eerlijk voorbereiding te geven.
5 0
Kupke
Geen nieuws dit dus
4 0