Ajax heeft geen kind aan RB Leipzig

JipVR, 07-01-2017 om 18:00, 98238 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax heeft zaterdag geen enkele moeite gehad met RB Leipzig. In een oefenduel tijdens het trainingskamp in Portugal werd de nummer 2 van de Bundesliga met liefst 5-1 opzij gezet.

Ajax begon prima aan de wedstrijd tegen RB Leipzig en kreeg meteen de grootste kansen van de twee ploegen. De eerste actie van Dolberg eindigde bijna in een doelpunt, maar de Deen stuitte op de Duitse goalie. Even later was het wel raak voor de Amsterdammers, toen Younes een prima pass van Klaassen wist te verzilveren.

De 2-0 werd Ajax voor rust nog cadeau gedaan, toen de doelman van RB Leipzig de bal zomaar inleverde. Dolberg wist daar wel raad mee en kon profiteren: 2-0. Maar Ajax was nog niet klaar met scoren en maakte in de persoon van Younes de wedstrijd voor rust al af.

Na rust maakte Younes zijn derde van de avond nadat hij van dichtbij tegen de touwen schoot. Leipzig deed via Selke nog wel wat terug, maar de marge bleef vier toen El Ghazi tien minuten voor tijd de 5-1 maakte.

Opstelling Ajax: Onana, Veltman, Sánchez (Westermann 75'), Viergever, Sinkgraven; Schöne, Klaassen, Ziyech; El Ghazi, Dolberg, Younes;
Wissels Ajax: Alblas, Eiting, De Jong, Westermann.

Opstelling RB Leipzig: Gulácsi; Schmitz, Orban, Halstenberg, Bernardo; Ilsanker, Kaiser (C), Sabitzer, Burke; Selke, Poulsen;
Wissels RB Leipzig: Nog niet bekend.

Doelpunten:
1-0 Younes (22')
2-0 Dolberg (38')
3-0 Younes (39')
4-0 Younes (47')
4-1 Selke (64')
5-1 El Ghazi (80')

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ramonski020
Goeie zaak zo voor de start van de tweede competitiehelft. Zou graag die Veltman een keer naast Sanchez zien en dan Tete op zijn oude plekkie erin. Zonder Viergever gaat het nog 10% beter denk ik......
1 -2
Sup3rJ00d
Helemaal met je eens ik heb die ene tegengoal even teruggekeken want het zat me niet lekker dat ze er zo makkelijk doorkwamen maar die tegengoal was toch weer echt een fout van viergever die balverlies leed en vervolgens niet op de plek stond waar die steekbal gegeven werd
0 0
johnd
Leuk, mooi en goed voor het vertrouwen, hopen dat Younes dat meeneemt en in de tweede seizoenshelft lekker gaat ballen
0 0
Koenniiee
Gespot: "nog 1 uur en de volgende afgang kan beginnen".

Hoe kun je in hemelsnaam zoiets posten wanneer je Ajacied bent? Knap! Berg die 'glazen bol' maar weer snel op!
1 -2
Talent
Iedereen weer lekker positief.
Over 2 weken spelen we uit tegen Utrecht.
Dan moet er gebikkeld worden, vanaf seconde 1
ik geef je op een briefje dat na die wedstrijd degene die nu niet over versterkingen hebben dan schreeuwen om versterkingen.

Ik zeg het nu vast, ajax...met spoed, minimaal 2 buitenspelers, want El Ghazi kan echt niet en een links back...SPOED
0 0
Michels
3x Younes?! Lekker man! Nu in de echte wedstrijden nog...
1 0
Kingoffdatoilet
Duidelijk een oefenwedstrijd; vrij veel balverlies door passing of verkeerde timing in duels, veel domme fouten, last van polletjes en niet op volle kracht. Ondanks dit waren er veel momenten met prima spel en prima goals. Aanvallend erg effectief maar over het algemeen waren er zeker verbeterpunten.

1 0
AjaxfanRuben
Ik kon deze wedstrijd niet kijken. Maar RB Leipzig staat 2e in de bundesliga! Was Ajax zo goed? Of had RB 2e elftal laten spelen?
0 0
FCMax
Werner en Forsberg speelden niet, zijn wel 2 belangrijke spelers. Net als Dolberg en Ziyech niet meedoen zeg maar. Maar nog steeds, 5-1 tegen RB Leipzig is een heel mooi resultaat.
0 0
Kingoffdatoilet
Als Klaassen getergd is speelt hij altijd beter. Ik roep de tegenstanders op om Klaassen in de eerste 5 minuten even een domme schop te geven zodat hij de rest van de wedstrijd getergd is
2 0
A Cohen
Mooi en zeer positief resultaat. Dat geeft vertrouwen voor de 2 uit wedstrijden op rij aanbegin van 2e competitie helft.
0 0
voorland
Je kan alleen af vragen of deze 11 dit niveau het minimaal 19 wedstrijden volhoudt.
3 0
ST
Knap resultaat. Speelde er veel basisspelers bij Leipzig?
0 0
Eduard
Ajax/RB Leipzig

Heb de wedstrijd bij Ziggo kunnen zien en ik ga m nog eens in de herhaling bekijken. Op sommige momenten vond ik het wel knap hoe Ajax zich in de eerste fase van de eerste helft onder de druk van Leipzig uitvoetbalde. Hier een daar snel en mooi combinatievoetbal waardoor over de vleugels ruimte kwam. Soms mooi was daarbij een snelle harde diagonale pass door de lucht en vanuit het middenveld om een flank open te gooien en daar aan te nemen en te handelen. Schone en Ziyech en ook Klaassen opende zo een paar keer mooi op El Ghazi.

Sommige spelers:
Achter: Veldman bikkelde erop los. Niet slecht en met veel commitment.
Midden: Schone met veel toewijding naar voren en zeer vaak met oplossingen onder druk.
Midden: Klaassen was goed vond ik en speelde een belangrijke rol in de opbouw.
El Ghazi: Kwam vaak z'n man voorbij en maakte een zeer mooi kopdoelpunt
Youness: Gaat ie weer scoren!!! Wilde zich graag laten zien.

Ik ga de wedstrijd nog eens terug kijken. Ik wil Ziyech meer zien maar wellicht valt het me wellicht niet genoeg op wat ie wel doet. Verder was het veld een knollentuin dus erg moeilijk bespeelbaar Maar goed daar gingen ze goed mee om.
10 0
WyZynDeBeste
Veel plezier met de tweede keer kijken. Het wordt, ook de tweede keer, 5-1.
4 0
Eduard
Tja zeker!!
Maar ik wil wat beter kijken naar Ziyech. Hoe beslissend ie (al) is. Ik zie/zag m nog niet zo beslissend zijn
1 0
EenAjacied
Ik vond Ziyech deze wedstrijd ook niet echt uitblinken ofzo, daar moeten we denk ik nog op wachten. Maar ik vond hem wel heel erg belangrijk als het gaat om snel voetballen(waardoor we onder de druk uit konden voetballen). en ook in drukzetten was hij erg sterk.
1 0
S.Ajacied
Samenvatting van Ajax - RB Leipzig staat op het Youtube kanaal van Ajax.
1 0
rdewaart
Wat een groot verschil tussen zgn B-team en A-team, vooral Nouri is er nog lang niet, maar ook de andere jonkies zijn er nog niet
0 0
NouriVandeBeek
Ik snap '''vooral Nouri'' niet echt. Volgens mij was hij niet minder dan de rest vanmiddag.
0 0
afcas
nouri liet gewoon een aantal prachtige dingen zien. mensen vergeten denk ik nog wel eens hoe lastig het is wanneer je nooit met een vast team speelt en dus geen automatismes kan inbouwen. dat merk je dan ook vooral tegen zulke tegenstanders die zich ingraven en waar dus geen ruimte ligt om je tijd te nemen. op zulke momenten moet je op gevoel spelen en dat betekent dus ook instinctief weten wat je medespelers doen.
0 0
Persian07
Ik heb toch een bittere nasmaak overgehouden aan het wedstrijd tegen Excelsior. Wij zeggen wel elke keer het is maar Jong Ajax, maar wij zeggen ook dat Nouri en VdBeek hele grote talenten zijn. Op zo'n moment denk ik wel bij mezelf, potverdikie, je mag dan echt wel meer laten zien tegen een Excelsior als je zo'n groot talent bent. Ik weet nog dat Sneijder op zijn 19e het Nederlands elftal persoonlijk naar het EK had geschopt en het team toen al bij de hand naam tegen Schotland en VdVaart wist op zijn 19e wekelijks wedstrijden te beslissen. Ik vind dat we een Nouri en VdBeek niet hetzelfde moeten beoordelen als een Justin Kluivert en ik vind dat we ze echt wel wat kritischer mogen beoordelen, want hoe je het went of keert, over paar maanden worden ze beide alweer 20 jaar.....
4 -1
Suarez16_
Ik begrijp wat je bedoeld, maar aan de andere kant missen deze jongens natuurlijk ook de betere spelers. Voor Nouri en Van de Beek is het heel anders als ze een team moeten dragen tegen een middenmoter in de Eredivisie ipv dat ze mee mogen voetballen met Klaassen, Ziyech, Dolberg, Sanchez en Veltman om hun heen tegen een middenmoter in de Eredivisie. Ook een jonge Klaassen van 18 zou zwemmen als hij er in zo'n wedstrijd moet staan. Verder zat het ook niet mee. In de 75ste minuut beland de bal op de paal en 2 minuten later schiet een speler van excelsior een keer van 50 meter en scoort hij ook nog. Kwam ook een beetje geluk en pech bij kijken.
0 0
fanvooraltijd
Goed met jouw eens ,de mannen/jongens mogen, zeker vandaag ,weleens laten zien dat ze mee kunnen met de grote mannen. Vandaag was er niemand die het voortouw nam en wel liet zien dat hij talent heeft.
1 0
Myers
Gelukkig is het voetbal ook niet veranderd in al die tijd. Sneijder kwam als 19 jarig jochie binnen als enig talent, was de beste op het veld.

Sneijder kon zich opwerken naar oudere spelers. Dat kunnen Nouri en van de Beek vele malen minder, en is dus totaal geen vergelijking.
0 0
JanTa
Niks kunnen zien dus daarom de vraag, was Ajax zo sterk en kan ik ergens​ een herhaling zien?
0 0
FCMax
Samenvatting staat op YouTube en de Ziggo-site. De herhaling van de gehele wedstrijd volgens mij ook op Ziggo, maar dan moet je wel een account hebben.
0 0
Myers
Ajax was gewoon sterk, maar het is wel een oefenpot. Geeft daarentegen wel hoop voor de 2e seizoenshelft.
1 0
Ajax_33
Als we zo spelen in de competitie, snel combineren, 100% inzet en effectief zijn, gaan we zeker kampioen worden.
0 -1
3sterren
Proficiat Bosz cs !!!

Ik steek een hele dikke middelvinger op naar al die pseudo supporters die hoopten dat ons aller Ajax met 7-0 klop zouden krijgen van RB Leipeshit.
Hoe kun je zoiets als rechtgeaarde Ajacied in hemelsnaam uit je toetsenbord rammen?

En Younes zou nog geen kokosnoot kunnen raken...?
Wat een manier om alle zwartkijkers de mond te snoeren.
Hij is en blijft onze onbetwiste dribbelkoning op links.

Kom maar op Utrèg !...
7 -3
Rinus M.
Dit haalt wel de pers in Duitsland en zo speelt Dolberg zich wel steeds meer in de belangstelling van Bayer München....en die zijn bijzonder kapitaalkrachtig.
0 0
Sammy Sosa
Het is een oefenpot... Dolberg staat allang op alle lijstjes. Ooit zal die weggaan j,a maar laten we nou zo angstig doen. Enjoy the moment.
1 0
3sterren
Ja und ?
0 0
Barrabrava
Zoho, had ik niet verwacht dit (zag Leipzig tegen Bayern en was best onder de indruk van ze). Misschien dat Younes doorheeft dat Ajax op zoek is naar linksbuiten? Zal tijd worden..
0 0
iammike
Mooie overwinning! Op naar Zwolle en Utrecht!
0 0
RH1900
Klasse boys! Trots, ook al is het een oefenwedstrijd, klasse wedstrijd.
0 0
Superjood410
Even over Red Bull, ik zie Werner niet staan. Spelen ze voor de rest wel een beetje met A-keus? Ik ben helaas verhinderd om te kunnen kijken
0 0
wolterx
Keita ( een middenvelder ) en Werner zijn de enige 2 basisspelers die niet hebben gespeeld.
0 0
rickyboy1444
Ik mis ook forsberg, of is hij later nog ingevallen?
0 0
wolterx
Kwam er in de tweede helft in.
0 0
rickyboy1444
Ah oke, ik heb niet kunnen kijken en ik zie zo even snel niet staan dat hij was ingevallen dus vandaar de vraag.
0 0
Suarez16_
Wat een manier om de wedstrijd te eindigen ;*)
0 0
FlyingDutchMan
Haha die commentator, twee prutsers bij elkaar die Onana en Selke :p
0 0
IboAFCA
Oh Johnnyyy
0 0
WyZynDeBeste
Sinds deze oefenwedstrijd bekend werd heb ik niet anders gelezen dan dat we even opgerold zouden worden door RB Leipzig.

Waarschijnlijk zijn we nu weer titelfavoriet.

2 0
laurens24
Hoop dat younes dit door zet 2de seizoenshelft in
0 0
J00DT0TMIJND00D
Hahahaha 'alle ballen op Carel'
0 0
FlyingDutchMan
Alle vallen op Carel xD
0 0
Dwergje48
Jammer, dat had gewoon 6 kunnen zijn.
0 0
020bornraised
Onana moet echt ophouden met dat gefuck voor z'n doel
0 -1
GvanderK
Nou goed voornemen voor 2017!
0 0
AYounes11
Die vrije trap heeft al zoveel snelheid, hoef je alleen de bal te schampen met je hoofd de goede richting op.
0 -2
Sander14
5-1 El Ghazi!
1 0
Dwergje48
Nog even vol voor de 6 gaan om de wedstrijd leuk af te sluiten
0 0
amthree
Historie 5 - $$$ 1 !!!!!
2 0
insectenverdelg
Leuk, en tuurlijk is er geld in RB Leipzig gepompt. Maar t is nou net 1 team waar wel duidelijk beleid achter zit ipv lukraak uitgaven is t RB Leipzig.
0 -2
de-Ajacied
El Ghazi dus nog maar niet verkopen
0 0
AFC34
Oefenpot of niet, dit had ik nirt verwacht
1 0
Suarez16_
Waardeloze vrije trap van Ziyech!!!!!!!!!!!
0 0
MickS
wow dat is een mooi doelpunt van Anwar!
0 0
3*stars*3
mooi!
0 0
AjaciedForLive
De anwar trein komt op gang!!!
0 0
Afcagauke95
Spelen we een beetje goed? Nieuwe baan dus onmogelijk om te kijken helaas..
0 0
FlyingDutchMan
Ik zou ontslag nemen om die laatste 10 minuten nog mee te pakken!
0 0
BL4EverAjax
Oh wat heb jij een pech zeg dat je dit niet kan zien ;)

Geweldige wedstrijd van ons!
0 0
MankeNelis
lekker hoor
0 0
Suarez16_
Anwar pikt er ook nog 1 mee.
0 0
FlyingDutchMan
Hij kan echt wel lekker ballen, gemengd gevoel als hij zou vertrekken.. Heb idee dat hij nog lang niet klaar is bij ajax, maar waar rook is..
0 0
wolterx
En dat is 5, best lekker.
0 0
FlyingDutchMan
Lekker voor Anwar!
0 0
wolterx
Wat een rare beslissing die vrije trap...
0 0
afca-mark1990
haal ziyech er af dan
1 -1
MankeNelis
Ah Heiko Trukendoos erin
0 0
jackwolf
Wat is er met Ziyech aan de hand vandaag .l
0 0
J00DT0TMIJND00D
Fuck Ziyech geblesseerd..
1 0
FlyingDutchMan
Mannelijk voetbal, goede zet om tegen deze fysieke Duitsers te spelen.
0 0
luiszwaaris
Zozo younes is back !
1 0
Ellende
Links of rechts?
0 0
Ricbun
Heerlijke bal van Ziyech
0 0
020bornraised
Commentator klink erg zuid hollands
0 0
AjaciedRK
die commentator manman. 'Tandje minder mag wel bij Ajax'. Komtie uit Rotterdam ofzo? Lekker fel team. mooi toch?
1 0
Ellende
Dit is het commentaar dat Veltman krijgt. Ook hieronder. PS net als anders is zijn tegenstander weer uitgeschakeld.
0 0
ram
Mwah.. Als onze tegenstander zo speelt in een oefenpotje klaag je waarschijnlijk ook. Beetje fel is natuurlijk prima maar af en toe gaan we iets te ver.
0 0
N-ajax
Lekker slim dit, zo eindig je deze wedstrijd met blessures.
0 0
Ajax#1900
Haha, Joël geeft ze even een koekje van eigen deeg
0 0
sdds
tandje minder 1 erbij bammmm
0 0
Pauw
Is deze wedstrijd een traumaverwerking van de Graafschap ofzo :O
0 -1
FlyingDutchMan
Pak die Selke, das een jankerd!
1 0
FlyingDutchMan
Als Younes breed legt is het 5-1
0 0
godezonensuper
Wat is Klaassen opgefokt de hele tijd.
Heeft zn vriendin het uit gemaakt ofzo.
1 -5
gi0vanni
Nee dat doet ze als ze verliezen. o.0
0 0
Pauw
Wees nou maar blij dat ze scherp zijn.
0 0
Suarez16_
Lekker Klaassen pak die stink moffen.
2 -6
FlyingDutchMan
Heerlijk die fanatieke Davy kop!
0 -2
Talent
Gedraag je
3 0
wolterx
Wel een prachtige goal, Sanchez laat zich daar te kijk zetten.
0 0
Suarez16_
Zat er aan te komen. Ze spelen wat zwakker.
0 0
wolterx
Zonde dit.
0 0
Mikey Stormram
Hoe spelen we ongeveer? Resultaat is altijd leuk maar goed spel is natuurlijk stukken belangrijker. Kan helaas niet kijken...
0 0
Godenzoon88
Wat denk je.. Als je 5-1 voor staat dan moet je wel goed spelen.. Beetje logisch nadenken.
0 0
Dwergje48
Je kan ook 3 toevalstreffers, een onterechte penalty en een lucky vrije trap er in schieten. Kalm aan.
0 0
Redrum
Jij bent zeker altijd het bruisende middelpunt op feestjes en partijtjes of niet? Echt een fuifnummer!
1 0
Dwergje48
Klopt!
0 0
CruijffiaansNouriaans
Euh iets met rendement ofzo - younes :)
0 0
zlatan-beast
is dit het basis elftal van leipzig?
0 0
AjaciedRK
Tweede helft wel
0 -1
ajax4ever01
ik heb genoeg gezien, we gaan kampioen worden
0 0
Toekomst1900
Die commentator zeg. Eerste helft al Klaassen aanpakken omdat ie op zn achilles werd getrapt. Nu is het een 'penalty' bij een dikke schwalbe.

Waarom moet Ziggo, notabene de hoofdsponsor, altijd van die 'anti Ajax' mensen hebben? Sjeck van Gelder ook altijd in zn Rondo programma..
0 0
AjaxCitizen
Sinkgraven op linksback is toch een verademing t.o.v. Dijks.
Alles aan de bal gaat veel soepeler bij hem.
2 0
Arpami
Wat een drama verslaggever zeg
0 0
godezonensuper
Sietse van der goot.
0 0
Dwergje48
Waarom krijgt die dvsc zoveel aandacht? Dat vind ie alleen maar leuk en gaat ie er mee door. Gewoon doodzwijgen jongens.
1 -1
GvanderK
Mag ik vragen wie of wat dvsc is?
0 0
Dwergje48
Een AS-er die te pas en te onpas Ziyech afkraakt. Heel veel mensen vinden hem vervelend en toch blijven ze op hem reageren.
0 -1
Myers
Ik proef enige jaloezie.
0 0
Dwergje48
??
0 -1
Myers
Als mensen iets typen wat jou niet aanstaat, sta je vooraan om de moraal ridder uit te hangen. Daar krijg je negatieve reacties op. Dit heerschap krijgt nog meer negatieve reacties en die moeten we maar dood zwijgen. Typisch.
1 -1
Dwergje48
De meerderheid vind die dvsc figuur irritant toch? Door z'n reacties die meestal totaal niet onderbouwt zijn.

Waarom zou je hem dan aandacht geven? Dat begrijp ik gewoon niet. Zulke mensen vinden het heerlijk als ze anderen enigszins op kunnen naaien.
2 0
MáximaZorreguieta
Waarom speel jij het persoonlijk? Als je hem vind dat andere hem moeten negeren moet je ook niks over hem zeggen.. das ook aandacht geven namelijk.
0 0
Dwergje48
Ik gaf gewoon een tip :)
0 0
RaynoFischer
Younes die een hattrick scoort
Dit is wereldnieuws!! =D
0 -1
Myers
Red Bull geeft je agressie.
2 0
LS16
Haha kom niet aan de jongens van Davy!
2 0
aegon
Vlam in de pan
0 0
3*stars*3
By the way, de mensen die Leipzig nu wegzetten als slecht of matig.
Volgens mij is Ajax goed (heb wel 1e helft gemist).
2 -1
Ajax#1900
Ajax speelt ook gewoon goed. De beste wedstrijd van het seizoen. Bij RB kunnen ze blijkbaar niet zonder Keita en Forsberg, want we hadden ook wel iets meer van Rb verwacht denk ik.
0 0
TheRiviera
Younes , Younes , Younes!! Nou hopelijk neemt hij deze vorm terug naar de competitie.
0 0
MankeNelis
Ah die Duitse zangers zitten nog bij de microfoon
0 0
Ricbun
Gelukkig zingen ze niet zoveel meer nu ze 4-0 achterstaan
0 0
MickS
speelt Leipzig met hun 1e elftal eigenlijk? Ken het team slecht.
#durfttevragen
0 0
Pauw
Natuurlijk niet. Als Ajax goed speelt komt dat omdat de tegenstander slecht is!
0 -3
MickS
Waarom deze aanval? Zeg ik dat ergens? Het is gewoon een vraag omdat het regelmatig voorkomt dat in een oefenwedstrijd niet het eerste speelt.
Het was gewoon een vraag, meer niet.
3 0
Pauw
Niet op jouw gericht.
1 0
MickS
ah ok, no harm done dan :).
0 0
bremovic
ja veel spelers staan normaal in de basis
3 0
MickS
tnxs!
0 0
Kingoffdatoilet
Hahaha ik zij vanmiddag nog tegen iemand ik hoop dat Younes een hattrick scoort
0 0
Ajaxamersfoort
ik hoop echt dat eiting nog in gaat vallen
0 0
talent020
vind dat Younes naast zijn goals ook vaker diep gaat zonder bal. goed om te zien!
0 0
serero25
Verkoop techniek van Overmars, Serero is nu al weer een paar ton meer waard. Multi inzetbaar en neus voor doelpunten.
2 0
Suarez16_
Onana hahahaha.
0 0
Zlatan1900
Volgens het doorgaans betrouwbare blad De Telegraaf, gaat Red Bull Leipzig een bod van circa €50.000,00,- uitbrengen op Amin Younes..
4 0
TheTruth
50 duizend? Das niet veel.
0 0
mrfootballplayer
hahahaha
0 0
Zlatan1900
Volgens het doorgaans betrouwbare blad De Telegraaf, gaat Red Bull Leipzig een bod van circa €50.000,00,- uitbrengen op Amin Younes..
0 -1
Myers
50 duizend euro? Ik denk niet dat Overmars aan de lsd zit hoor.
0 0
GvanderK
Naja het is wel een netto bedrag dus.
0 0
Myers
Aha, nja wie weet :p
0 0
AFCA.
Bosz mag wel vaker zo'n gesprekje voeren!
1 0
MickS
Ik weet niet wat Younes gegeten heeft met de feestdagen of welke nieuwjaarswensen hij heeft gedaan, maar doe mij daar wat van? :D

zou mooi zijn in ieder geval wanneer Younes weer in zijn vorm zit!
1 0
AFCAWZAWZDB
Buitenspeler? Laat maar Marc.
0 0
Afstandsschot
Hoe dat Red Bull Leipzig reageert na de tegentreffers. Echt op zijn Dinamo Zagreb's zeg maar. Zielig bijna.
0 0
3*stars*3
Hahaha welcome back Younes!
0 0
robert R.
Whahaha dit is niet normaal
0 0
talent020
Haha gaat lekker Younes on fire
0 0
Myers
Jaaaaaaaaaaaa, Younes, is los, helemaal loos, gaat ons kampioen maken!!!!!
0 0
Toon meer reacties