Van der Sar tevreden: 'Bosz bracht nieuw elan'

BVeenstra, 24-12-2016 om 08:40, 19989 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax heeft in zijn column in De Telegraaf zijn kans gegrepen om eens terug te blikken op de afgelopen maanden onder Ajax' nieuwe trainer Peter Bosz. De Voorhouter lijkt tevreden. 'Peter Bosz bracht nieuw elan in het elftal en durfde veranderingen door te voeren. In september kwamen er wat andere spelers in de ploeg en het elftal is gaan draaien.'

Van der Sar vertelt over de vroege Europese overwintering, waarna er enkele jonge spelers hun opwachting konden maken in de Europa League. 'Dat vind ik een goede ontwikkeling, omdat het de volgende stap is voor onze talenten om basisspeler te worden bij Ajax', aldus de directeur, die ondanks de zeperd bij Cambuur in het bekertoernooi, vertrouwen heeft in een goede tweede seizoenshelft.

Verder vertelt hij over zijn nieuwe rol bij Ajax en herhaalt de oud-keeper blij te zijn met de aanstaande rood-witte stoeltjes in de ArenA. Daarnaast is Van der Sar blij met de fans. 'Tegen PSV zat het bomvol, we hebben bijna 1000 ’halve’ seizoenkaarten verkocht voor de tweede helft van de competitie en voor het Europese duel met Legia Warschau hebben de fans nu al ruim 30.000 kaarten gekocht', aldus Van der Sar, die ook kritisch kijkt naar de KNVB, waar men de talenten meer in Zeist wil zien. 'We moeten samen goed afstemmen wat er nu belangrijk is voor de ontwikkeling van onze talenten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Ji niet Oortje
1 0
Robinjo1988
Kinderhand is snel gevuld bij vd Sar. Tegen psv zat het vol. De rest van de wedstrijden was het half leeg..
0 -1
EVH
TJa, het publiek vergeet die jaren van dramatisch tikkie terug tikkie breed boerenkoolbetonvoetbal nu eenmaal niet zo snel.

Die volle bak komt wel weer, met deze coach
1 -1
Robinjo1988
De arena is al jaren slecht gevuld. Dat was al zo voor de Boer en dat is nu nog steeds zo.

Als supporter moet je je club steunen in goede en slechte tijden en niet alleen als er prijzen gewonnen kunnen worden.
0 0
fanvooraltijd
De amsterdamse bluf moet weer komen. niet de westerse arrogantie en hautain gedrag.dat heeft ons al veel punten gekost.we zijn op de goede weg.
0 0
FlyingDutchMan
Inderdaad!
0 0
Mikes
Off: er blijkt belangstelling te zijn voot 19 jarige doelman van legia gdansk. Heeft ook al voor man united gekeept maar kreeg daar geen werkvergunning. Lijkt me dus een erg talentvolle keeper, die alles speelt bij de nr 2 van Polen.
0 0
Bil
Peter Bosz mag van mij nog wel wat seizoenen blijven....
2 0
jollie18
Dit was precies wat Ajax nodig had. Lekker iemand met durf.
2 0