Ajax Vrouwen winterkampioen en 8 punten los

SJvanveen, 23-12-2016 om 22:42, 20763 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Ajax Vrouwen zijn vrijdag ongeslagen winterkampioen geworden. Waar de mannen al winterstop en feestdagen mogen vieren, stond er voor de ploeg van Ed Engelkes nog een wedstrijd op het programma. Bij Telstar werd er met 3-6 gewonnen.

Merel van Dongen, Chantal de Ridder (beiden 2), Kelly Zeeman, Lucienne Reichardt scoorden de goals voor de Ajacieden. Door de spectaculaire zege gaat het team, dat vorig seizoen net de titel misliep, zonder nederlaag de winterstop in. 

Weten de Ajax Vrouwen in de tweede seizoenshelft consistent te zijn, dan is een eerste titel binnen handbereik. Het gat met FC Twente, de nummer twee op de ranglijst, bedraagt namelijk acht punten. Het zou de eerste landstitel in de clubhistorie zijn voor de Ajax Vrouwen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Gefeliciteerd dames!
0 0
JPC40
Eerst een fors salaris verhoging en bij titel winst een huldiging.
0 0
Labrador
En een naaktkalender :D
2 -3
FlyingDutchMan
Editie met een kerstmuts voor de muts! Maak me aub wakker als ze kampioen zijn en de camera de kleedkamer in gaat!!
0 -1
W Z A W Z D B
Hahahaha baas
0 0
ram
Die titel moeten ze toch wel binnenhalen. En dan flink investeren om Ajax Dames de grootste club ter wereld te maken. Als vrouwenvoetbal dan écht groot is kunnen we alle Champions League titels, WK titels en gouden medailles pakken. Dit is het moment om met minimale kosten het maximale te bereiken.
3 -1
IDJosh
Goed gedaan dames!
1 0
Civilengineer
Werd eens tijd dat er ook over het vrouwen voetbal topics worden geopend.
0 -2
TikkieTerugJaap
Helemaal mee eens
0 -1
Suarez16_
Vind ik niet. Interesseert bijna niemand wat.
1 -5
Myers
Mij interesseert alles wat Ajax is, of het nou de f-jes het eerste of de dames zijn, het is Ajax, mijn club en alles wat daarbij hoort.
0 0
@Maar7en
Blijkbaar weet jij exact wat anderen denken? vind het juist leuk om ook dit hier tegen te komen. Vrouwenvoetbal zit in de lift. Er wordt steeds beter gespeeld. Hoef je echt niet denigrerend over te zijn.
2 0
Suarez16_
Dus? Het kan prima in de lift zitten, maar dat betekent niet dat het opeens populair wordt op deze site. Denk dat 95% van de mensen hier nog niet eens 7 speelsters op Anouk Hoogendijk na kan opnoemen zonder te kijken naar de namen.
0 -2
Woeppie
Beste man elke speelster maakt jou gek 1 op 1 in het veld denk eens na. Ik ben lieder en trainer van meiden maar zo als jij spreekt daar spugen ze op.
1 0
Suarez16_
Dat zal best hoor, maar dat betekent niet dat er dagelijkse artikelen over moeten komen.... Ze kunnen vast aardig ballen, maar het heeft gewoon geen animo op deze site en gaat het ook niet (snel) krijgen. Als fox deze wedstrijden zou uitzenden zou het minder kijkers trekken dan volendam, helmond sport of de graafschap in de JL. Waarom moet het op deze site komen? Als je het zo boeiend vind dan ga je lekker op vrijdag naar de toekomst deze wedstrijden kijken. Ik ben echt niet tegen vrouwenvoetbal, maar 1x in de maand een artikel/overzicht over de Ajax vrouwen vind ik genoeg. Niks mee te maken of het een hoog niveau is of niet. Als het zo populair was dan hoor je er wel wat vaker over dan 1x in het half jaar een artikel er over op Ajaxshowtime.
0 -1
Kingoffdatoilet
Het kan populair worden gemaakt door de media. Schrijven er over is dus juist goed
1 0
Labrador
nice
0 0
TikkieTerugJaap
Jij spreekt voor bijna iedereen ofzo?
1 0
Suarez16_
Nope, maar je gaat me niet vertellen dat je elke wedstrijd kijkt. Ik vind 1 melding van de Ajax app wel genoeg. Als ze hier een live topic over neer zouden zetten zouden er misschien 6 kijken.
0 -2
Rsv
Ter compensatie van de mannen
0 -1
WyZynDeBeste
Zou toch weer een leuk stukje historie zijn voor de club als ze de eerste titel pakken.

Ik gun Anouk natuurlijk het beste... ;-)
1 0