Ziyech: 'Kijk erg uit naar De Klassieker'

SJvanveen, 16-10-2016 om 22:19, 6050 views, Metro |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Hakim Ziyech heeft zin in de aankomende twee wedstrijden van Ajax. De Amsterdammers gaan donderdag op bezoek bij Celta de Vigo, alvorens Ajax het zondag opneemt tegen Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. 

'Ik kijk erg uit naar De Klassieker', begint Ziyech tegenover Metro. 'Maar we spelen eerst donderdag nog tegen Celta, dus daar zijn we nu mee bezig. We zijn professioneel genoeg om ons eerst focussen op Celta en daarna op Feyenoord', gaat de middenvelder verder.

Ziyech heeft zin in de derby, tevens topper, tegen Feyenoord. De Rotterdammers zijn koploper, Ajax staat tweede, en bij een nederlaag is het gat al acht punten. 'We zullen zien. Ik ga De Klassieker voor het eerst meemaken.' Feyenoord - Ajax begint zondagmiddag om 14.30 uur. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BrandjeXL
Ik ben zoals ik lees een van die weinige die er niet gerust op is. Ik vond Ajax namelijk gisteren zeer matig en slap spelen. Net als Utrecht kwam Ado ook een paar keer gevaarlijk door en dat blijven toch angstige momenten. Verder krijg je in de Kuip niet zo veel kansen als gisteren en was de afronding en laatste bal vaak zeer slordig. Als Ajax niet meegaat met het vechtvoetbal van Feyenoord dan geef ik ze een goede kans.
1 -1
rsvh88
Op 1 of andere manier ben ik zeer gerust voor een positief resultaat voor ons
2 0
3*stars*3
Ik ook, denk dat we volgende week die kuip stil spelen en heel NL media, met dat fey gunfactor.
3 -1
Christian Eriksen
Ik dus ook!
3 0
Ajacied33
Normaal gesproken winnen we daar altijd vrij makkelijk, en anders spelen we gelijk. We hebben in de Kuip meer gewonnen dan verloren tegen Feyenoord, bizar eigenlijk. Ik heb vertrouwen in een goede afloop,0-2
2 0
jerry078
bizar? feyenoord is de laatste jaren sportief gezien toch geen top club meer man! wij moeten overal, behalve bij psv misschien uit ook het overwicht hebben vind ik.
0 0
Ajaxgek1980
We spelen in de kuip, dus scheids zal wel weer partijdig zijn
0 -1
ajax4ever01
Als wij ons eigen spel gewoon spelen en ons niet laten meeslepen in hun idiote gedrag hebben wij de scheids niet eens nodig.
1 0
mickey2602
We hebben de scheids nodig om die kakkies duidelijk te maken dat we toch echt 2-0 voor staan;-)
0 0
ajax4ever01
Als wij ons eigen spel gewoon spelen en ons niet laten meeslepen in hun idiote gedrag hebben wij de scheids niet eens nodig.
0 0
Luigi020Ajax
dat maakt niet uit waar je speelt de scheids is in verl gevallen tegen je
0 -1
Rsv
Het is in principe geen derby toch?
2 0
Wenen245199584
Nee man, de klassieker is alles behalve een derby.
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Derby_(sport)
0 0
Rsv
Dank voor de bevestiging.
2 0
Jilt
off: Villareal -Celta de Vigo 5-0
0 0
mickey2602
Dat is een goede generale voor Celta;-)... Zie ik liever als vorige week,dat ze winnen van Barca.
0 0
jollie18
Ik kijk er ook naar uit ik ben zo benieuwd naar het resultaat. Als je Feyenoord vandaag zit dan zal je denken dat het geen probleem moet zijn voor Ajax. Maar helaas zou Feyenoord anders voor de dag komen. Wel fijn dat Feyenoord nu ook.uit de EL komt.
2 0
mickey2602
Maar Feyenoord heeft ( op papier) een relatief makkelijke thuiswedstrijd in de EL terwijl wij een zware uitwedstrijd hebben.
Ik zeg expres op papier want United heeft van die club ook maar net met 1-0 gewonnen maar die wedstrijd heb ik niet gezien dus weet ik niet hoe goed United was of hoe slecht die anderen.
0 0
FlyingDutchMan
Same here, die kakkies hebben genoeg mazzel gehad..
0 0