Selectie Ajax pas zaterdag weer compleet

BartVeenstra, 12-10-2016 om 16:35, 5034 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Peter Bosz kon op de training van woensdag nog lang niet beschikken over een complete selectie. Hakim Ziyech (Marokko), Davinson Sanchez (Colombia) en het vijftal Ajacieden die waren geselecteerd voor Jong Oranje zullen zich pas vrijdag weer melden op de club, zo valt te lezen op Ajax.nl.

Mateo Cassierra, die werd geselecteerd voor Jong Colombia, wordt zelfs pas zaterdag weer in Amsterdam verwacht. Omdat er donderdag niet getraind zal worden, hoeven Ziyech, Sanchez, Kenny Tete, Jaïro Riedewald, Riechedly Bazoer, Donny van de Beek en Anwar El Ghazi zich vrijdag pas weer te melden op De Toekomst.

Wel lijkt Kasper Dolberg weer volledig fit te zijn. Ondanks dat het nog even wachten is op een officiële mededeling van trainer Bosz, is op foto's te zien dat de Deense spits voluit kon meetrainen met de selectie van de Amsterdamse club. Aankomende zondag speelt Ajax op bezoek bij ADO Den Haag.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GvanAchteren
Klaassen in de spits of hangend op rechts. Ziyech vooral laten staan. Donny in plaats van Klaassen. Dolberg sparen voor Celta en vooral voor Fey.
0 0
JohnDylan
Vervelend dat Cassierra pas zaterdag weer terug is want dan is de kans groot dat Dolberg zelfs als hij niet helemaal fit is toch moet spelen. Hopelijk staat Cassierra dan wel in de basis in de Europa League wedstrijd tegen Celta de Vigo zodat Dolberg wordt gespaard voor de wedstrijd tegen Feyenoord.
0 0
DappreStryder
Of Traore weer in de spits en Ziyech op rechts voorin? :p
0 -1
Piejotter
Waardeloos vind ik het . Maar ja, wat moet je ertegen?
0 0
Freddy Al
Laten we blij zijn dat het ons geen geblesseerden heeft opgeleverd, ADO moet kunnen desnoods met wisselingen in de spits (of elders).
0 0
MS22
Dolberg gewoon tegen ADO en Feyeboord en Cassierra of El Ghazi op 9 tegen Celta.
2 -2
Piejotter
Tegen Celta en Feyenoord heb je hem het hardst nodig. Cassierra tegen Ado hele wedstrijd.
0 -1
BrandjeXL
Welnee, Celta uit is gezien het feit dat je al zes punten hebt helemaal niet zo belangrijk in mijn ogen.
0 0
Ajax412
hmm als Cassiera er pas zaterdag weer is denk ik dat Dolberg gewoon weer in de basis start. Ik had alleen liever gezien dat hij gespaard werd voor Celta en 010, in die wedstrijden heb je wat meer kwaliteit nodig dan tegen Ado. Cassiera is echt geen slechte spits in mijn ogen, maar Dolberg is op dit moment beter.
1 -1
chrisjuhhh
waarop gebaseerd , want echt vergelijken kan je nog niet ?
1 -1
Ajax412
Nee daar heb je gelijk in, van Dolberg hebben we meer speelminuten gezien dan van Cassiera en het zijn ook niet geheel dezelfde types.
0 0
godezonensuper
Als Bosz maar niet weer gaat schuiven en Traore in de spits zet.
0 0