Video's: Een onvergetelijke avond in de ArenA

BvdPloeg, 22-09-2016 om 08:04, 47396 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax - Willem II leek woensdagavond een tussendoortje te worden, maar het werd meer dan een hoofdgerecht. De Amsterdammers speelden goed, er waren drie debutanten en daarvan scoorden er ook nog eens twee. Ajax Showtime was erbij een maakte de nodige video's voor in het archief.

  

Warming up-pak Ajax tot en met zondag in de aanbieding!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA0492
wat is er trouwens met tete gebeurt leek gister alsof hij niet vrijuit kon lopen. zag er allemaal een beetje mank uit. of heeft hij altijd al zn apart loopje gehad?
0 0
sv
appie baas
0 -1
S.Ajacied
Wat een wedstrijd was dat gister. Ik was erbij en volgens mij en m'n vrienden was dit de 'ommekeer wedstrijd'. Tuurlijk was WillemII erg zwak, maar Ajax speelden echt klasse. Alles naar voren en met lef, echt genoten.
0 0
Van Reenen
Misschien kan Peter Bosz de volgende opstelling eens overwegen voor tegen PEC Zwolle.
Onana;...Tete,...Sanchez,...De Ligt;...Sinkgraven;... Klaassen,... Riederwald,...Ziyech;...El Ghazi,...Dolberg,... Cassierra.
Hierin zit meer kwaliteit en voetbal dan in de wedstrijden van voor gisterenavond.
1 -2
noahdepoah
Cassiera wisselen met nouri en dan ben ik het eens
0 0
Ajax#1900
El Ghazi in de basis kan echt niet.
0 0
BvdPloeg
Geen Younes?
0 0
jaripettersson
Sinkgraven een linie terug is best wel een goed idee. Ajax heeft Reiziger destijds ook in een back omgetoverd, terwijl hij buitenspeler was. Sinkgraven kan tenminste voetballen op Ajax niveau.
0 0
S.Ajacied
Sinkgraven vulde het super in, maar is gewoon geen back. Moet uiteindelijk gewoon op het middenveld.
1 0
Bastafa
Dat zeiden ze ook eens over ene Jordi Alba, rest is history
0 0
jaripettersson
Ja, snap ik. Mee eens. Maar als het middenveld vol is heb ik hem liever als Dijks. Je hebt gewoon een extra echte voetballer.
1 0
Mark11
Wat was het gisteren genieten! Ik heb zoveel frisheid en blijdschap in het spel en de teamgeest gezien. Het was al te verwachten dat de opstelling beter voetbal zou laten zien dan de gebruikelijke basis. Dat het dan ook nog uitkomt en er drie spelers debuteren is alleen maar mooi. Zeer goede combinaties gezien. Hopelijk is dit eindelijk het begin van het einde van het statische, voorspelbare spel waar we doorgaans naar kijken. Ik hoop echt dat Bosz dit ook in de competitie en EL gaat doorvoeren.
1 0
Koenniiee
En hiermee worden ook gelijk de kwaliteiten van een Mitchell Dijks overschat. Een speler die alleen verdedigend wat toevoegt, maar dat kan Sinkgraven (blijkbaar) ook, goed genoeg. Om daarna zelfs aanvallend nog van waarde te zijn voor dit Ajax. Dat was een verademing. Dat zegt in mijn ogen meer over Dijks, dan de verdedigende kwaliteiten van Sinkgraven.

En eigenlijk ook hoe Bosz wil dat er gespeeld wordt, met aanvallende types. Vandaar de keuze voor Veltman in plaats van Tete, door Bosz. Wellicht gaat zo’n wijziging nu op linksback plaatsvinden, tegen bepaalde tegenstanders.
2 0
Daneman
Ik denk ook dat Bosz Tete niet opstelt, omdat Tete slecht is als een een bal in het strafschop gebied wordt gepompt. Dat Tete zich totaal laat overlopen, en niet slim verdedigd. Waardoor de tegenstander gemakkelijk al koppend kan scoren.
0 0
Koenniiee
Zoals Tete zich toen liet kloppen tegen Corona, FC Twente, thuis? Dat zou kunnen. Maar dat hij over de middellijn niet goed is, moge ook duidelijk zijn. Maarja, dat is Veltman ook niet en dus zal het met periodes zijn dat de één wat beter in vorm is dan de ander.
0 0
AFCAwooz
Toffe video's. Deze wedstrijd verdiende wel een vol stadion. Maargoed ik zat er zelf ook niet :)
0 0
mark4652
en dat terwijl alle seisoenkaarthouders er gratis heen konden... beetje triest vind ik
0 0
trodat4030
Niet iedereen kan op een doordeweekse avond. Ik zelf kon eígenlijk ook niet (moet om 4.30 m'n bed weer uit), maar heb met liefde wat slaap ingeleverd voor deze pot.. Moet ik er wel bij zeggen dat ik de mazzel heb om op slechts 10 min van het stadion te wonen.. Maar niet iedereen zit in deze luxe situatie.
1 0
mark4652
ik kom uit het oosten en was gister om 2 uur thuis terwijl om half 6 mijn wekker ging. Met een beetje clubliefde kom je opdagen!
2 0
trodat4030
Dat vind ik wel iets meer dan 'een beetje' clubliefde hoor.. Maar dat is mijn interpretatie. Kudos voor jou iig!
1 0