Traoré mikt op eerste treffer tegen Vitesse

BartVeenstra, 08-09-2016 om 19:15, 3278 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax-spits Bertrand Traoré hoopt aankomende zondag, tegen zijn voormalig werkgever Vitesse, zijn eerste treffer in dienst van Ajax te gaan maken. Dat vertelt de aanvaller uit Burkina Faso in gesprek met Ajax.nl.

'Ik kijk er naar uit, kan niet wachten om mijn vrienden en voormalig ploeggenoten weer te zien', begint Traoré, die zich nog niet druk maakt om het feit dat hij nog niet gescoord heeft voor Ajax. 'Nee, nee. Ik ben het gewend om doelpunten te maken. De laatste paar wedstrijden had ik een beetje pech. Ik was dichtbij, maar het is nog niet gelukt. Ik geloof in mijzelf, heb zelfvertrouwen en weet dat ik het kan. Ik ben ook niet zenuwachtig, weet dat de goals gaan komen. Hopelijk scoor ik snel.'

De kans is er dat Traoré zijn eerste treffer gaat maken tegen Vitesse, waar hij in het verleden voor speelde. 'Ja, misschien wel. Ik kan niet wachten om mijn eerste goal te maken. Het zou goed zijn voor het team, maar ik ga niet juichen als ik scoor tegen Vitesse', vervolgt de Burkinees, die nog niet weet waar hij zondag zal spelen. 'Ik kan op beide posities (spits en rechtsbuiten, red.) even goed uit te voeten. Ik heb op veel posities gespeeld in mijn korte loopbaan, dus ik vind het niet erg.'

Hakim Ziyech
Net als zo'n beetje alle Ajacieden is ook Traoré blij met aanwinst Hakim Ziyech. 'Hij is een grote versterking voor ons. Ik ken hem nog uit mijn tijd bij Vitesse. Ik denk dat hij een fantastische speler is en het is altijd goed om zulke spelers te hebben. Hij zal het team beter maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BDW
Zie overgens het liefst een aanval met;

Younes--Dolberg--Traoré

Veel creativiteit van de zijkanten en een koele spits die maar blijft scoren. Dolberg is in potentie een wereld topper en heeft alles om een topper in AJAX 1 te worden. We moeten hem wel in bescherming nemen door hem niet teveel minuten te laten maken en Cassiera of El Ghazi dan weer de kans geven.
1 0
ProfessorX
Cassierra ipv Dolberg (blessure)
0 0
gi0vanni
Die deed het ook niet onaardig dus met Casierra erbij ziet het er wel prima uit voor ED niveau.
0 0
s.vdb
Wereldtopper denk ik niet gaat het hopelijk halen tot niveau spurs
0 0
4-3-3
Wie weet, 't is nog vroeg. Maar ondanks zijn leeftijd straalt hij in alles uit dat hij een winnaar is. Dat vind ik mooi :)
0 0
BDW
Word wel is een keer tijd he Bertrand? ;).
0 0
ambtenaar
Zou onderhand tijd worden, leuke speler maar als hij niet lan afmaken ...... Dan maar Dolberg.
0 0
Simon1
Altijd dat bla bla met juichen tegen je oude club. Als je gewoon juicht hoor je er niemand over hoor. Ga je provocerend juichen dan gaat niemand er blij met zijn, want dat slaat ook nergens op. Je bent een sportman en je wipt scoren, als dat lukt mag je ook normaal juichen.
3 0
Dwergje48
Ik vind dat hele juichen zelfs overdreven. Juichen doe je maar na de wedstrijd, wanneer je er zeker van bent dat de overwinning binnen is.

Wordt het spel ook sneller hervat. Veel fijner om naar te kijken.
0 -1
Redrum
Oprecht juichen uit pure emotie vol ontlading is prachtig. Ik heb een hekel aan die zogenaamd grappige ingestudeerde celebrations, verschrikkelijk gewoon!
0 0
s.vdb
Dus jij zou niet gaan juichen al maak je in de beker halve finale tegen feyenoord in de 65 ste minuut de 1-2 in de kuip?
0 0
RaynoFischer
Precies en vind het in dit geval nog grotere onzin omdat hij maar 1 jaartje aan Vitesse verhuurd is, het is nou niet dat hij daar groot is geworden en jaren gespeeld heeft.
0 0
boris
Jaartje verhuurt aan Vitesse, waarom dan ingetogen juichen als je je eerste ajaxgoal maakt voor 50.000 man? Zijn keus hoor maar ik begrijp dat niet. Je bent nu Ajax-speler. Als hij z'n hele leven bij Vitesse heeft gevoetbald en nu voor het eerst tegen ze speelt kan ik er nog bijkomen
1 0
jollie18
Vind Traore nog een beetje tegenvallen. Hopelijk heeft hij straks een goede klik met Ziyech.
0 0
RaynoFischer
Ik hoop dat hij ook een klik krijgt met het doel van de tegenstander ;)
0 0
jollie18
Dat zou wel fijn zijn idd.
1 0
ajax4ever01
Komt goed
0 0