'Traoré en Milik niet met elkaar te vergelijken'

BvdPloeg, 02-09-2016 om 16:19, 4892 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Amin Younes is blij met de aanwezigheid van Bertrand Traoré, net als dat hij blij was met Arek Milik. De Duitser kiest geen kant in de nieuwe Ajax Life, waarin hij ingaat op de kwaliteiten van beiden.

'Bertrand is een kwaliteitsspeler', begint Younes. 'Vanaf de eerste dag kun je zien dat hij kan voetballen. Je kunt hem hard aanspelen, hij is balvast. Hij is in zijn spel heel betrouwbaar. Dat is belangrijk. Arek is een ander type, ze zijn niet met elkaar te vergelijken, vind ik. Arek heeft een geweldige aanname. Hij is niet de snelste, maar wel in zijn hoofd én hij heeft een geweldig linkerbeen.'

Zelf hoopt hij meer zijn stempel te drukken op het spel van Ajax. 'Ik kom vaak in scoringspositie. Persoonlijk vind ik een assist net zo mooi als een doelpunt, maar mijn rendement in de zestien moet omhoog. Horst Hrubesch (oud-trainer red.) omschreef het laatst mooi. Het is hetzelfde als je een mooi meisje ontmoet en een ander er uiteindelijk met haar vandoor gaat, omdat hij de klus wel weet te klaren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Die lijken inderdaad niet op elkaar, zal bij "Wie is het" geen problemen opleveren.
0 0
RusselWestbrook
:')
0 0
Cruijffiaan
Imo is Dolberg de beste spits voor dit team.
Balvast, scorend vermogen en kan aardig voetballen. Traore is gewoon meer een buitenspeler met zijn loopacties in de diepte.
Bij Cheslea zagen ze hem ook puur als buitenspeler.
1 0
BDW
Traore is een geweldige voetballer echt alles wat die jongen doet ziet er zo gelikt uit. Hij heeft eigenlijk alles om een geweldige spits te worden; fantastische techniek, veel snelheid.. Alles. Maar Arek was echt een killer en dat heeft Bertrand nog niet echt. Als El Ghazi uitvorm blijft zou ik een aanval; Younes--Dolberg--Traoré op blijven stellen.
1 -1
BariAFCA
El Ghazi heeft aan het begin van afgelopen seizoen goef gepresteerd qua doelpunten, vervolgens hard teruggevallen. Nu is het erg mager. Hoop dat hij zich hersteld maar geef op dit moment de voorkeur aan de voorhoede Traore-Dolberg/Cassierra-Younes. El Ghazi eerste invaller op beide flanken.
0 0
mdeV
Nu nog wachten op het scoren van traore
0 0
KlasseLasse
wel te vergelijke milik scoord en traore niet
0 -1
afcas
als milik 2 goals maakt en je wint 2-0 of traore zet 3x iemand vrij voor de keeper en je wint daardoor 3-0 heb ik veel liever dat 2e...
0 0
Redrum
Traore op rechts en Dolberg in de spits vind ik in potentie een gevaarlijkere voorhoede dan Milik in de spits en El Ghazi op rechts
0 0
Ajax#1900
Eens. Younes, Dolberg, Traore met Ziyech daar vlak achter is als het goed is een nachtmerrie voor iedere ED defensie. Daar zit echt bijna alles in, kaatsen, dribbels, acties, en ieder minimaal 10 goals als het begint te draaien.
0 0
Radikaal
Klaassen zit NU al bijna op die 10 goals.
0 0
Mark11
Fijne, vriendelijke jongen die Amin! Maar "Arek heeft een geweldige aanname"? Haha
1 -2
Redrum
Het schot van Milik is ongekend goed, veel beter dan dat van Bertrand. Bertrand is echter een veel betere voetballer. Hij gaat tegen Vitesse een hattrick scoren, mark my words.
0 0
Rsv
Knap dat je dat al weet.
0 0
Redrum
Onthou het maar goed tot volgende week zondag
0 0
ambtenaar
Zal fijn als hij gaat scoren.
0 0
Suarez16_
Milik ging ook pas scoren na 1,5 jaar.
0 -4