Jong Ajax in oefenduel onderuit bij Heracles

BvdPloeg, 01-09-2016 om 15:30, 5870 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd verloren van Jong Heracles Almelo. In het Polman Stadion waren de Amsterdammers lange tijd beter, maar scoorde het niet: 1-0.

Met onder meer Heiko Westermann en Daley Sinkgraven in de basis was de eerste kans voor Ajax, maar belandde de bal hoog in de tribune. Aan de overkant mocht Heracles aanleggen vanaf elf meter toen Alblas Tarik Kada onderuit haalde. De keeper maakte zijn eigen inschattingsfout goed door de inzet van Mark-Jan Fledderus te redden. Niet veel later was het alsnog raak via Kada.

In de stromende regen trok Jong Ajax daarna het duel naar zich toe en kreeg het kansen, maar gescoord werd er niet. Na de rust kwam bij Heracles onder meer oud-Ajacied Lerin Duarte in de ploeg en hij zag toe hoe Ajax in de slotfase nog de paal raakte. Voor Heracles miste Kuwas in de laatste minuten nog twee grote kansen. 

Opstelling Jong Heracles: Brouwer, Droste, Pröpper, Van de Berg, Fledderus Van Ooijen (72. Niemeijer), Agbaljan (60. Duarte), Vujicevic, Kada (72. Thomas), Kuwas, Van Mieghem.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Mazraoui, Westermann, Bergsma, Savastano (D. Gudelj); Bay, Eiting, Sinkgraven; Clement, El Idrissi en Dekker (M. De Wit).

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pablofranka
Zelfs tegen jong Heracles kan Sinkgraven niet imponeren gut gut gut
1 0
Ajax4life16
Gelukkig was het bij lange na niet de sterkste opstelling van Jong Ajax, en was het volgens mij ook nog tegen half Heracles 1
0 -1