'Chelsea had Traoré moeten behouden'

NielsE, 12-08-2016 om 18:07, 10565 views, uMAXitFootball |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Jack Rathborn, schrijver voor verscheidene Britse media, heeft vrijdagmiddag zijn ongenoegen geuit over het tijdelijke vertrek van Bertrand Traoré bij Chelsea. De journalist stelt op uMAXit.com dat de spits er klaar voor is om de strijd aan te gaan voor een plek in de aanval bij de Engelsen. 

'Het verhuren van Bertrand aan Ajax heeft geen enkel nut, zowel voor de speler als voor de club niet', begint Rathborn negatief. 'Traoré was een belangrijke schakel in de oefencampagne onder Antonio Conte. Hij scoorde tegen RZ Pellets en AC Milan, en nu willen The Blues hem ineens verhuren?' De Engelsman denkt dat het verhuur van de spits te maken heeft met de mogelijke komst van Romelo Lukaku, maar hij is meer gecharmeerd van de inmiddels aan Ajax verhuurde spits.

'Maar met Lukaku en bijvoorbeeld Costa hebben we alleen maar hele passieve spitsen die hun kans afwachten in de zestien. Bertrand is actief, snel en beweeglijk', treurt de journalist die tevens het niveau in de Eredivisie bekritiseerd. 'Traoré mag dan nu misschien herenigd worden met zijn oude trainer Peter Bosz, maar in mijn optiek had hij beter in de Premier League kunnen blijven of bijvoorbeeld naar de Spaanse competitie kunnen gaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Als deze dombo zo afgeeft op de Eredivisie, waarom juicht hij het dan toe dat PL clubs spelers uit Nederland ophalen voor weinig geld. Beetje dubbel lijkt mij. Zielig hoopje mens die eens bij zijn collega's moet vragen waarom zij wekelijks voetballers uit de Eredivisie volgen!
2 0
Traore20
Kortom: merkwaardig van Chelsea of juist slim van jaxie?
0 0
Piejotter
Zou dom zijn van Chelsea om nog een spits te kopen voor meerdere jaren. Ze hebben Traoré zijn contract verlengd. Maar ja je weet het nooit, geld genoeg daar. Beetje raar om te treuren met zoveel talent en geld bij Chelsea.
0 0
MankeNelis
Wat een azijn zuiper die pauper. De zogenaamde PL top was redelijk vroeg uit de CL geknikkerd. Ik hoop dat de Brexit die rare geld League uithold en dat het fantasieloze kopen dan keer stopt. Zo'n man gunt een club als Ajax niets de patjepeëer.
100 miljoen voor 1 speler daar moet hij zich druk over maken. Voor 100 miljoen geef je half Afrika te eten.
1 -2
RusselWestbrook
Hoe zou een brexit daar voor moeten zorgen?

Hoe geef je met 100 miljoen half Afrika te eten? Voor een dag zeker? En dan? Hoe moeten ze dan verder?
0 -1
MankeNelis
Het Internationaal Monetair Fonds voorspelt zware schade voor de Britse economie. Dat raakt daar alle bedrijven ook BT die nu zoveel geld on de PL pompt. Londen is nu nog het financiële hart van de Europese gemeenschap. Als banken langzamerhand naar Frankfurt verhuizen, omdat Londen niet langer interessant is, dan zal dat ook effect op de inkomsten van de PL hebben.
Daarnaast is er ook nog het vrij verkeer van personeel binnen de EU. Dat gaat ook anders worden mbt transfers.
0 0
MosesD
'Pauper'?
0 -4
Jasper Keuper
Nou aangezien de chelsea fans er niet blij mee zijn dan zou die toch wel wat stappen hebben gemaakt.
1 0
Spuit11
Één ding is toch wel duidelijk nu mag ik hopen. Internationaal doen Nederlandse clubs echt niet meer mee. Ja, vooraf de natuurlijke nette beleefdheid wisselingen maar binnenkamers zijn we de lachertjes van Europa.

Al dit wetende geeft mij wel een goed gevoel dat deze knaap komt voetballen bij Ajax.
Niet opstellen tegen Roda, save it tegen die Russen!
0 0
dannyberg
wat een onzin afgelopen jaren versloegen wij de engelse teams united city psv versloeg ook united -_-
nederland is niet zoveel minder naja onze top dan
alleen wij willen alles mooi doen
1 0
Raydo
Gaat erom dat je week na week tegen toppers speelt. En nee, dat kan de Eredivisie niet bieden. Je hebt een handjevol ploegen met enig niveau en de rest is opvulling.
0 0
RockySneijder
Lol zo overschat die hele Premier League. Ja er spelen de meest geweldige spelers. Maar vorig seizoen heeft Leicester bewezen dat het om het beste en mooiste voetbal gaat en niet om individuele toppers.

In de PL speel je elke week tegen toppers? Bournemouth, Aston Villa, Sunderland, West Brom, Hull City, Burnley, Crystal Palace.. Allemaal wereldklasse....... Not.
0 0
Piejotter
Leicester word kampioen op basis van eenheid en compliment voor de trainer die er een team van heeft weten te maken die alles voor elkaar over hebben. Chelsea was daarentegen een los geheel met spelers die een beetje verzadigd raakten van succes.
0 0
jackwolf
Fijn om te lezen dit.
0 0
oudzuid2
mijn verwachtingen worden op deze manier wel heel erg hoog :)
0 0
The
Nou.. De "beloofde" kanonnen zijn binnen, sterker nog, 2 kanonnen (Traore en Sanchez) 1 mitrailleur (Caseirra) en een (voorlopig) klappertjespistool Westermann.

En een kanon vekocht voor de prijs van een atoombom.

Een pluim voor Overmars deze transferperiode.

P.s. misschien komen er nog wel 2 kanonnen bij, een buitenspeler en Ziyech. Dan winnen we de oorlog in Nederland met 2 vingers in de neus.
3 0
deMeester
Kuyt moeten ze tussen het gebombardeerde doel zoeken. Het "legioen" holt huilend naar huis. De loopgraven van PSV staan onder water. En voor de rest van de competitie is een wedstrijd tegen Ajax een mijnenveld. daar gaat utrecht al.....eeeeeeennn BOEM! Dag galgenzonderwaarde!
1 -1
vortexs
Dus..
1 0
deMeester
Dus Ajax wordt kampioen.
0 0
JPC40
Dit beschouw ik meer als een opmerking dat Ajax niet dit soort spitsen in huis mag hebben.
1 0
AFCA0492
ach hij speelt in ieder geval meer CL wedstrijden dan bij chelsea. verder heeft deze man natuurlijk groot gelijk.
0 0
EVH
Hahahahahahaaa heerlijk die jankende Engelsen.


Welcome Bertrand!!
2 0
Ajacied1978
Chelsea, is dat niet die club met die supporters die om de zoveel weken te vinden zijn in de darkrooms van rotterdam? Staat me iets bij van het feit dat die twee groeperingen nogal dik zijn met elkaar.
0 0
A'dam Oud-West
Wat een jankerd.... hij speelt nu tenminste Europees voetbal en dat kan ie bij Chelski niet.
0 0
Wimdewilde
Chelsea speelt niet eens europees wat moet Traore daar dan?
1 -1
tsja1433
Wie heeft Europees voetbal nodig als je wekelijks tegen clubs speelt die minimaal de begroting van Ajax hebben?
2 -2
TheRiviera
Je maakt een grapje zeker? Europees voetbal spelen is een cruciaal deel ervaring die je op doet als speler en het maakt je alleen maar beter en dat is denk ik ook de reden waarom Chelsea hem heeft uitgeleend. Chelsea had Traore ook bij de club kunnen houden maar gelimiteerd speeltijd krijgen tegen clubs waar al tegen heeft gespeeld zal weinig doen voor zijn ontwikkeling.

En het klopt dat de eredivisie van een lager niveau is maar Traore is nog jong en heeft maar een gelimiteerde hoeveel ervaring waardoor hij de Nederlandse clubs niet zal uitkauwen alsof het niks is. Traore zal gewoon ze best moeten doen om bij Ajax te kunnen slagen en als we veel Europese wedstrijden spelen zal dat hij alleen maar een betere speler maken dan een jaar deels bij Chelsea te spelen zonder Europees voetbal.
0 0
Wimdewilde
Als Traore echt zo goed als ze zeggen schiet ie er 35 in...in de eredivisie plus potjes tegen grote ploegen in de cl als Ajax door gaat! In de pl moet ie maar afwachten of ie speelt anders worden Lukaku en Costa sjacherijnig!
En wat maakt ie begroting nou uit? CL is toch t hoogste podium?
0 0
Caparzo
Het is een goede zaak dat zo'n speler (en als je de TG moet geloven diverse andere 'grotere' spitsen die ook interesse hadden) toch nog naar de ED komt (of naar P$V en mindere mate 010), ondanks het mindere niveau van onze hoogste divisie. Ajax, P$V en in iets mindere mate 010 hebben dit seizoen redelijke elftallen, zeker wij en P$V ook zitten tegen de Europese subtop aan (hoe 010 in Europa gaat uitpakken is afwachten door de ontbrekende ervaring), en kunnen punten gaat pakken voor Nederland. Hopelijk doet de KNVB volgend seizoen iets aan het nacompetitie-systeem, zodat de 4e er niet standaard in de 1e voorronde uitligt, dat is k*t (coëfficiënt gedeeld door 4, zonder punten v/d 4e). Msn zijn we dan net op tijd wakker.
0 0
tsja1433
´die tevens het niveau in de eredivisie bekritiseerd´. My. God.
0 0
tsja1433
Als jullie zorgen dat wij Ziyech krijgen mag je hem terug.
0 -4
Kupke
Wat? Nee hoor, liever Traore dan Ziyech, als we er maar eentje zouden mogen kiezen
0 0
4xbestevaneurop
Natuurlijk is het een leuke en speelse voetballer die iedereen graag ziet. Maar hij zal ook zijn ups en downs kennen, en houdt hij zijn hoofd koel als puntje bij paaltje komt uit tegen rostov in de laatste minuut (noem maar wat). Dan heb ik liever een ervaren rot die zulke klusjes al 10x heeft geklaard, helemaal omdat in deze selectie maar 1 man zit met jaren internationale ervaring. Iets waaraan anderen zich ook aan kunnen optrekken. En dan heb je natuurlijk niet heel veel aan heiko westermann. Denk niet dat De Ligt denk: Ja! Daar ga ik heel veel van leren. Misschien hoe je ballen de tribune in rost maar dat weet hij al.
0 -4
CHRISSSSZ
Huilie huilie. T is nooit goed he?
2 0
Dubbelvla
hij heeft een punt. je kunt je afvragen of het voor deze speler zin heeft om weer in dezelfde competitie verhuurd te worden in plaats van een stapje omhoog of minstens een frisse wind. Maar desalniettemin is zijn komst een goed ding voor de nederlandse competitie. het algemeen niveau van alle clubs, top èn subtop, moet omhoog, zodat het aantrekkelijk wordt danwel blijft voor dit soort spelers en die van vergelijkbaar of hoger niveau om naar ons land te komen, en zodoende samen een sterkere competitie neer te zetten. omhoog met die positie op de coëfficiënt lijst.

mochten dit soort transfers uitblijven, is het een vicieuze spiraal naar de ondergang van het voetbal in ons land.
0 0
LeonSuarez
nou als ajax de champions leage haalt of europa leage speeelt kan die zichzelf ook i de kijker spelen
0 0
AFCAWZAWZDB
Hij kan morgen misschien al spelen, ben benieuwd..
0 0
NielsKster
Zekers!!
0 0