Gokkers rekenen op steady zege van Ajax

JipVR, 13-08-2016 om 10:25, 3101 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

De bookmakers verwachten geen problemen voor Ajax in de Amsterdam ArenA tegen Roda JC. Een overwinning staat gelijk aan 1,30 euro keer je inzet. Geen rare bet, aangezien de Amsterdammers vorig seizoen in eigen huis met 6-0 wonnen van de Limburgers.

Er wordt qua doelpuntenmakers het meest verwacht van Mateo Cassiera met een notering van 1,95 euro voor een doelpunt in deze wedstrijd. Hij wordt gevolgd door Bertrand Traore met 2,00 euro en Kasper Dolberg 2,05 euro.

In totaal werd Ajax - Roda JC in de geschiedenis 44 keer gespeeld, waarbij de Amsterdammers 35 keer als winnaar van het veld stapten. Zes keer werden de punten gedeeld en slechts drie keer gingen de bezoekers er met de winst vandoor.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HarryHarHar
Kunnen de bookmakers niet een vat inspiratie en inzet in de kleedkamer van Ajax neerzetten anders zullen er nog veel meer van deze zeperds als vanavond volgen!
0 0
ajax4ever01
Ziyech speelt zondag tegen Feyenoord zijn laatste wedstrijd voor Twente!
0 0
BvD27
Tja, Thuis tegen Roda is vrijwel gewoon een steady drie punten. Hopelijk het doelsaldo alvast een beetje opkrikken.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Aan die noteringen te zien denkt men dat 'een' spits van Ajax gaat scoren en aan de gelijke verdeling tussen Cassierra, Dolberg en Traoré te zien, denkt men dat er ongeveer dezelfde kans is dat ze spelen. In andere woorden: men weet niets meer dan dat het waarschijnlijk is dat een spits van Ajax gaat scoren. Nou, daar wil ik ook wel op gokken. (Als ik dat niet uit principe niet zou doen.)
0 0
Suhusu89
Ehm ja, maar je moet dan nog wel gokken welke spits...
0 0
MSwertz92
Ja als je met 1 spits speelt word die keuze natuurlijk hartstikke lastig.
0 0