El Mahdioui: 'Kon verlengen bij Ajax'

BVeenstra, 09-08-2016 om 19:30, 8262 views, ADO Den Haag |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Enkele weken geleden verliet Aschraf El Mahdioui Ajax voor een nieuw avontuur bij ADO Den Haag. De middenvelder geeft tegenover het digitale kanaal van de Haagse club aan dat hij zijn contract bij Ajax kon verlengen, maar vanwege een gebrek aan speeltijd zag hij daar vanaf.

'Bij Jong Ajax heb ik niet veel gespeeld. Ik kreeg een aanbieding om nog een seizoen te blijven, maar dan zou ik niet veel speelminuten krijgen. Ik mocht ook transfervrij vertrekken. Uiteindelijk koos ik voor het tweede', aldus de middenvelder, die per se wilde voetballen. 'Een jaar op de bank zitten, dat wil geen enkele voetballer. Toen kreeg ik een paar aanbiedingen, waaronder van ADO. Voor mij was dat de beste keuze.'

In het afgelopen weekend, toen ADO Den Haag met 3-0 won van Go Ahead Eagles, bleef El Mahdioui de hele wedstrijd op de bank. Als het aan hem ligt, komt daar snel verandering in. 'Ik wil me laten zien aan de trainers en assistenten. Van daaruit wil ik me verder ontwikkelen. Maar mijn belangrijkste doel is dat ik een basisplaats verover en het zo goed mogelijk ga doen bij ADO.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Slechte beslissing!

Had onder Bosz zeker wel een kans gemaakt.
Achter Riedewald natuurlijk.
0 -1
deKlenne
Off: Ajax hangt prijskaartje van 17,5 miljoen euro om de nek van El Gazi
0 0
Radikaal
Terecht. Die man moet nog niet vertrekken, de vervanging staat nog niet echt klaar en je hebt al het probleem in de spits.

Als Ghazi zijn vizier weer op scherp krijgt en er iedere week eentje in schiet is ie zo weer de held. Kansen krijgt ie, hij staat vaak op de goede plek.

Iets slimmer en iets rustiger aan de bal, dat grote atletische lijf in de strijd gooien bij het vroege druk zetten van Bosch, en je hebt een heel nuttige en sterke speler in huis.

Bovendien hoort het nou eenmaal bij een opleidingsclub dat je jonge spelers begeleidt, ook als ze een mindere periode hebben.

Gelukkig verkopen we niet iedereen waarvan hier op AS geroepen wordt dat het "waardeloze" spelers zijn. Dan speelden we al lang met een team van 16-jarigen.
1 0
insectenverdelg
Yup lekker verkopen voor dat bedrag. Schieten wel veel mee op de feiten. Liefst aankomende maandag. Hoewel mag ook morgen. een vervanger is er toch niet op tijd. gaan immers alleen voor t hoogst haalbare.
0 0
Jasper Keuper
ik wil hem nog niet weg.
4 0
insectenverdelg
Alleen als er echt goede vervanging is. Maar dat is er niet. als Anwar ook nog vertrekt wordt t voorin wel heel erg schraal. wat t eigenlijk al is.
1 -1
Truth
Off-topic gerucht: Siem de Jong mogelijk naar psv.... Dat zou écht weird zijn..!
0 -6
Ajacied33
Oud gerucht alweer
3 0
godenzonensuper
Zo ben je aanvoerder van de A1 en een van de dragende spelers, een seizoen later speel je amper omdat Pelle Clement de voorkeur krijgt van Japie en Andries.
Iedereen die in het seizoen 14/15 de A1 volgde weet dat het vertrek van deze jongen echt doodzonde is.
11 0
FlyingDutchMan
En lange tijd Danny Bakker, om over Vissie maar te zwijgen!
0 0
druif
Zo sterk bepalend voor het verloop van een carriere van een voetballer kunnen trainers zijn. Je kunt het treffen bij een coach die het echt in je ziet zitten (Veltman, Klaassen onder de Boer) maar je kunt ook de pech hebben dat een trainer voor anderen gaat. Maakt het verschil tussen doorbreken bij Ajax of vechten voor een kans bij ADO.
2 0
insectenverdelg
Klaassen was overal in Nederland boven komen drijven. Veltman heeft t geluk gehad dat z'n concurrent doe gehaald werd nou niet beter presteerde dan hij deed. Als vd Hoorn foutloos was geweest had ie wel in de basis gestaan. Overigens een echt mooi voorbeeld is Daley Blind. als Boilesen niet geblesseerd was geraakt had ik nog moeten zien of ie t überhaupt had gered bij Ajax. Maar uiteindelijk heeft hij het na de extra kans wel zelf afgedwongen.
2 -1
RobertAjax97
Verpest door Jaap Stam en Andries Ulderink!
6 -1