'Volgens mij zijn ze bezig met andere spits'

SJvanveen, 05-08-2016 om 20:33, 10093 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nick Viergever rekent op de komst van een opvolger van Arek Milik. De Poolse topscorer van vorig seizoen vertrok onlangs naar Napoli, waardoor directeur voetbalzaken Marc Overmars achter de schermen druk bezig is. 

'Hij heeft het heel goed gedaan', is Viergever lovend over zijn inmiddels oud-ploeggenoot tegenover Ajax TV. 'Hij heeft niet eens alles gespeeld, maar was topscorer van het team met meer dan twintig goals. Die goals moeten opgevolgd worden door anderen. Volgens mij zijn ze bezig met een andere spits, dus dat moet goed komen.'

Viergever denkt echter dat niet alleen de goals die Milik maakte voor Ajax, gemist gaan worden. 'Arek (Milik red.) was een hele harde werker, hij lag heel goed in de groep. Hij werkte hard en zorgde goed voor zichzelf. Hij was ook nog eens grappig, dus ja.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Runnerlex
alleen gomez trek je knip open marc ...
0 0
ST
Younes - Balotelli - El Ghazi
--------- Klaassen ---------
--- Riedewald - Vd Beek ---
Dijks - Sánchez - Veltman - Tete
--------- Cillessen ----------
1 -2
pinballmagic
Geen Balotelli svp
0 0
DolbergAjax9
Klaassen op 10? Of überhaupt een 10, El Ghazi en Balotelli? Nee bedankt.
0 0
BrandjeXL
Vd Beek groot talent maar op dit moment een jongere versie van Klaassen. Zet gewoon Nouri, met afstand de beste voetballer van de selectie, in de basis. Bazoer, Gudelj, Klaassen en vd Beek zijn allemaal te vergelijken met elkaar.
Voorin zou ik voor Muric gaan. Vind ik van de drie die rechtsbuiten kunnen spelen degene die met afstand het beste is in de kleine ruimte en combinatie. Die jongen zie het spelletje zo goed.
0 -2
Ndisdenaam
Hou nou eens op over Balotelli!
Ik hoef die gast niet te zien in ons shirt.

Gomez en daarmee uit, Balo heeft zich nergens bewezen, overal rotzooi geschopt.
2 0
ST
Heb ook liever Gomez maar die is minder haalbaar. Ik heb liever Balotelli erbij dan niemand erbij. Natuurlijk is hij gestoord. Maar voor hetzelfde geldt legt hij er wel 30 in een seizoen in.
0 0
Hillie99
Lars Veldwijk?
0 -1
hallo1
Volgens mij gaan we het met deze selectie doen! Ik hoor het hem al weer zeggen.
0 0
ZeeuwseAjacied
Viergever krijgt teveel kritiek hier. Speelde een sterke pot tegen PAOK en blijft in de Eredivisie makkelijk overeind.
4 -2
Caparzo
Helemaal gelijk. We hebben zo'n multifunctionele speler in de selectie broodnodig. Wat mij betreft als iedereen fit is geen basisspeler, maar zonder zo'n back-up kan je niet. Ajax kan niet zoals de buitenlandse topteams elke positie bijna gelijkwaardig ingevuld hebben, die "2e spelers" gaan dan weg.
1 0
J00DT0TMIJND00D
Allemaal leuk en aardig maar die jongen komt gewoon erg te kort voor Ajax.
3 -3
@Maar7en
Ben het met je eens. Samen met Vd Hoorn hield hij Ajax tot de laatste dag in de race om kampioen te worden terwijl ze vorig jaar al beschimpt werden en al goed en wel door supporters verkocht waren. Soms maakt hij een fout, maar hij geeft wel alles en zorgt ook nog eens voor assists en goals. Zo'n speler kan je goed gebruiken in de selectie.
6 -1
Ajax412
Precies, zo denk ik er ook over.
1 -1
CPLP
Kan je zeker goed gebruiken, maar toch liever niet standaard in de basis. Ik hoop toch dat het er straks ongeveer zo uit gaat zien:

Tete-Veltman-Sanchez-Dijks
Riedewald
Bazoer Klaasen
Geen idee-aankoop-Younes
0 0
Hillie99
Probeer el Ghazi eens op links dat is namelijk zijn positie
0 0
CPLP
Duh, ik vind hem alleen niet goed genoeg. Kan zo snel niet even de minst slechte optie bedenken, vandaar 'geen idee'.
0 0
mvdk
Maar de eredivisie is nu de 13e competitie van Europa. Zelfs Tsjechië staat boven ons.

Ik herhaal: Tsjechië
2 0
ZeeuwseAjacied
Hij komt wellicht in Europa tekort, maar is gewoon een zeer nuttige speler voor de Eredivisie; aardig snel, goede tackle en durft in te dribbelen. Dat Dijks er dan niks mee doet, kan hij weinig aan doen. Gewoon een nuttige speler met veel Eredivisie ervaring, meer niet; maar das voldoende.
0 0
John69
Cyprus en Israël komen er aan...
0 0
mvdk
Jup. De Eredivisie is bijna dood. Daarom moeten we Viergever verkopen en iemand halen die de ploeg naar een hoger plan tilt. Hoewel ik heel erg veel vertrouwen heb in Sanchez. Hij zou bij ons zomaar eens basisspeler kunnen worden. Hopelijk kan hij zich snel aanpassen. Het is een hele omslag van Colombia naar Nederland.
0 0
Ndisdenaam
Wat een aanstellerig gedrag.
Nee dit komt 100% door de KNVB, die stuurt FC lutjekut Europa in, die club is dan direct uitgeschakeld wat er weer voor zorgt dat ons gemiddelde enorm laag is.

Ajax, PSV en AZ hebben het altijd redelijk gedaan, als dat aantal punten het gemiddelde was dan waren we nooit in de problemen gekomen.
Helaas sturen wij met onze domme koppen ADO, Heracles etc Europa in...oftewel we graven ons eigen graf.
0 0
DaenerysTargaryen
Hebben andere landen hier niet last van dan? Volgens mij is het gewoon vastgelegd met hoeveel teams je in europa gaat spelen. Dat van fairplay is dom, maar die clubs doen het even goed als de clubs die de play-offs winnen (namelijk verliezen)
0 0
Lars93
Volgens mij tellen de punten van een team dat zich via Fair-play plaatst niet mee. Dit omdat dat nog wel eens een heel zwak team kan zijn.
0 0