Dolberg hoopt: 'De coach weet wat ik kan'

BVeenstra, 21-07-2016 om 08:15, 5198 views, Ajax.nl |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Kasper Dolberg mocht tegen Olympique Marseille (2-2) in de beoogde basisploeg in de punt van de aanval beginnen en dus hoopt de Deense spits op meer. Volgende week dinsdag speelt Ajax in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki, maar of hij dan weer in de spits zal staan, durft hij niet te zeggen.

'We zullen zien. Ik heb vandaag in ieder geval mijn best gedaan, en de coach weet wat ik kan', vertelt hij in gesprek met Ajax.nl. Over het niveau van Ajax in de wedstrijd zelf is Dolberg zeer te spreken. 'Marseille kwam in de eerste helft echt niet aan de bal. Ik denk dat dit onze beste helft van de voorbereiding was, het gaat steeds beter.'

Ajax, dat met een 0-1 voorsprong ging rusten, kwam door een zwakke fase in de tweede helft op een 2-1 achterstand. Vlak voor tijd wist Dolberg Ajax de gelijkmaker te bezorgen. 'Een voorzet van Anwar ging over mij heen, de bal kwam bij Cassierra die de lat raakte en de rebound was voor mij. Altijd leuk om te scoren, maar ik denk niet dat ik mijn beste wedstrijd heb gespeeld vandaag. In de duels ging het goed, maar ik kwam te weinig aan de bal. En als ik aan de bal was, liep het ook niet altijd zoals ik wilde.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Ik hoop dat Milik en Zivkovic beide blijven want dan heeft Ajax met die twee plus Cassierra en Dolberg vier goede spitsen voor de twee profteams. Als Milik dan in 2017 vertrekt kunnen Zivkovic, Cassierra en Dolberg hopelijk onderling uitmaken wie zijn opvolger wordt.
0 0
Duif63
Is nog veel te licht voor CL niveau.
2 0
mistermiyagi
in de Jupiler league is het voetbal veel fysieker, holleknolle voetbal, technisch is het moeilijk door komen tegen deze teams.
Jong Ajax kwam er totaal niet aan te pas, ondanks dat ze een overwicht aan techniek hebben t.o.v de rest van de Jupiler League.

een Jaartje op dat niveau is voor elk toptalent goed, mannen voetbal.
Tactisch zijn de teams aardig goed.
Technisch zijn ze allemaal erg slecht.
1 -1
Figo
Lekker in Jong Ajax. Heeft nog niets toe te voegen aan Ajax 1. Speelde heel zwak gister.
3 -1
afca4eva
In de combinaties liet hij weinig tot niks zien. Duels ging hij zonder pardon aan en vond ik hem vrij sterk, ook zijn techniek zag er prima uit.
Ik geloof er wel in!
2 0
gusanito
Viel mij helemaal niet tegen gisteren. Eindelijk een jongen uit de jeugd met de juiste bouw en hij lijkt ook fris in de kop te zijn.
1 0
Wimmel
Vooral koesteren en niet afbranden zo'n jongen.

Zit volgende week netjes op de bank en zal zijn tijd gaan krijgen in JA. Verwacht overigens pas na de winterstop dat hij daar echt zijn draai zal gaan vinden.,
3 0
grannig mokum1
Precies D,
0 0
BvD27
Is al flink gebouwd voor zijn leeftijd, ook wel eens leuk voor de verandering. Wordt ie niet zo snel omver geknald
1 0
Mr-MZ
Heeft echt helemaal niks laten zien, gaat totaal geen dreiging vanuit. Die intikker was moeilijker om te missen dan te scoren haha. Je gaat toch stuk als cv als je tegenover zon blond jochie staat. Met alle respect, zie wel potentie maar is echt totaal nog niet klaar voor ajax 1. Hij komt echt duidelijk na milik, cassiera, ziv en el azzouzi
1 -6
ST
Verhuren. Kan zeker wat worden maar is nu nog niet klaar voor een basisplek en ik schat Cassierra momenteel ook hoger in. Jong Ajax of een club als Willem II.
1 -3
JPC40
Sluit mij aan bij voorgaande reactie, telkens verhuren is niet verstandig Dolbergen, zover ik hem even in 90 minuten zie spelen, wel veel potentie, er moet nog wel wat scherpe kantjes er af gehaald worden.
0 0
BRR59
Eerst maar eens een jaartje Jong Ajax. Daarna verder kijken. Deze jongen heeft echt wel potentie.
1 0
chrisjuhhh
Die jongen kom van de A1 en nu al verhuren ?
Hij word spits nr3 na Millik 1 , Cassierra 2 dus gewoon JA ervaring opdoen
5 0
DoorenAFCA
Inderdaad. Altijd maar dat verhuren. Laat die jongens toch lekker in het Ajax systeem spelen. Allemaal leuk en aardig dat verhuren maar eenmaal hier moeten ze weer wennen. Gewoon aanhouden en laten invallen wanneer de stand het toelaat.
4 0
Ajax4life16
oei, ben jij misschien Frank? Het is meer omdat verhuurde spelers vaak voor hun laatste kans gaan, en Dolberg heeft in ieder geval nog een paar jaartjes voordat dit het geval is.
1 -2
DoorenAFCA
Inderdaad. Altijd maar dat verhuren. Laat die jongens toch lekker in het Ajax systeem spelen. Allemaal leuk en aardig dat verhuren maar eenmaal hier moeten ze weer wennen. Gewoon aanhouden en laten invallen wanneer de stand het toelaat.
1 0