Huntelaar: 'Ajax blijft grote liefde in Nederland'

BartVeenstra, 20-07-2016 om 11:00, 7917 views, Kicker |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In de afgelopen maanden waren er volop speculaties over een mogelijke terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax. Uiteindelijk hakte de spits de knoop door en koos hij voor een langer verblijf bij Schalke 04. In gesprek met het Duitse Kicker geeft de Achterhoeker tekst en uitleg.

'Natuurlijk heb ik in het afgelopen jaar gezegd dat Ajax een geweldige club is. Dat meen ik ook echt', begint hij. 'Ajax is mijn grote liefde in Nederland, maar Schalke 04 is weer mijn grote liefde in Duitsland. Ik wil hier dan ook blijven en ben volledig gefocust op het komende seizoen', aldus de aanvaller, die daarmee definitief een einde maakt aan de geruchten over een mogelijke terugkeer naar Ajax deze zomer.

Verder geeft Huntelaar aan dat hij uitkijkt naar de komst van de Zwitser Breel Embolo. 'Hij sluit na zijn vakantie aan bij de selectie, daar kijk ik echt naar uit. Ik hoop dat hij het kan laten zien. Het is namelijk altijd zo: als een speler veel kwaliteiten met zich meebrengt, wordt iedereen daar beter van.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dave41
blablablablabla van weer een speler die zogenaamd ajax als liefde heeft. Nee hoor hij gaat liever op de bank zitten in Duitsland...
1 -1
Sam Badi
Liever op de bank bij een club waar je al 6 jaar speelt dan basis bij een club waar je 3 jaar speelde. Dat is nou clubliefde!!
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Ja alle opties openhouden en na de carrière een gratis baantje.
0 0
Rij88
Jammer, niet afbouwen bij Ajax maar bij je liefde spelen in de kracht van je leven. Dat was 'm dus wat KJH betreft. Had 'm graag dit seizoen bij ons gezien, maar gaat er nu niet meer van komen hoop ik.
0 -1
Ajacied33
Toch jammer dat Hunter niet deze zomer zal terugkomen bij Ajax, zijn grote liefde..
Ik blijf erbij, zie liever Huntelaar dan Milik bij ons in de spits
0 0
Jan Doedel
Hij heeft nogal wat liefdes onze Klaas. Dacht altijd dat hij anders was dan de meeste spelers maar ikke was dom haha. Na dit jaar ook nooit meer terug halen zeg ik.
0 -1
Redrum
Sorry Klaas, je kan vanaf nu niks meer zeggen waardoor je volgend jaar nog welkom bent.
1 -2
ajaxinho
Dacht Ajax boven het salarisplafond te kunnen drijven.

Oud spelers van Ajax komen alleen terug,
als ze eruitzien zoals Litmanen, Davids, Stam en Heitinga eruitzagen,
afgezakt.
0 -1
Ajax#1900
Kjh denkt even goedkoop te scoren. Feck off.
0 -2
meerzicht
En we zwaaien met z'n allen naar Klaas Jan, en we zwaaien met z'n allen naar Klaas Jan, en we zwaaien met z'n allen, zwaaien met z'n allen, we zwaaien met z'n allen naar Klaas Jan.
2 -1
godenzonensuper
Ja leuk Klaas, jammer dat wij daar niks aan hebben.
0 0
JPC40
Dat hebben we eerder gehoord, van een persoon maar die is naar spanje vertrokken, al waar hij ook daar niet aan spelen toekomt, om vervolgens de ziele piet op tv gaat uithangen.

Als Klaas zo veel liefde voor Ajax had waarom ben je niet gewoon gekomen ??. marc was wel bereid om jouw salaris te betalen.
0 0
Jood1983
Eerst bijtekenen in Duitsland en daarna praten over "grote" "liefde" wees gewoon eerlijk en zeg dat je nog even 2 jaartjes knaken wil poetsen!
3 -2
Sjaakvaak
Hij heeft helemaal niet bijgetekend joh. Heeft nog steeds dat contract tot 2017.
0 0
Ajax4life16
Ik begrijp hem wel hoor.. liever in de Bundesliga spelen dan in die bijna amateuristische Eredivisie. Wij als supporters kunnen ons niet voorstellen dat er iets beter is dan spelen voor je grote liefde Ajax, maar blijkbaar bevalt het in het buitenland gewoon iets beter.
1 0
SuperJaxie
Dan had ie lekker terug moeten komen nu. Ben een beetje klaar met spelers die dit blijven roepen, maar wel lekker in het buitenland blijven met een riantsalaris. Je hoeft niet te komen maar zeg dan niks
4 0
Redrum
Dat irriteert mij ook het meest, we begrijpen met zijn allen wel dat ze hun dikke salaris niet willen opgeven, maar wees dan eerlijk of hou gewoon je bek dicht. Loop ons niet eerst op te geilen om vervolgens toch niet te komen.
0 0
4xbestevaneurop
Hij wil gewoon daar afsluiten en Ajax was plan b. Dat Ajax zijn club is in NL daar heeft niemand wat aan, kan hij net zo goed zeggen dat hij zijn veters met rechts strikt, who cares..
1 0
Erik8507
Oud stuk embolo heeft gisteren al gespeeld en gescoord! Huntelaar ook 3 maal!
0 0
RusselWestbrook
Het beste nieuws van deze zomer is dat KJH niet komt.
0 -1
Jood1983
Ik kan wel beter nieuws verzinnen! Ik ben zeker blij met Milik en had graag een "grote" naam willen verwelkomen...dat Huntelaar niet komt was geen nieuws voor mij in ieder geval!
1 0
WyZynDeBeste
Ik hoop dat hij een topseizoen draait en daarna naar Ajax komt. Of in de winterstop wanneer Embolo zijn plek overneemt.
0 0
ajax4ever01
hij mag nu ook wegblijven het was graag of niet
1 0
WyZynDeBeste
We missen helaas de financiële middelen en als competitie de aantrekkingskracht om dit soort spelers direct te overtuigen.

Dit soort jongens moet je blijven ont-armen in mijn ogen.
0 -1
gi0vanni
Ja maar als ze 34 of 35 zijn hoeven ze niet meer te komen als speler. Of genoegen nemen met een minder salaris en op de bank.
0 0
Wimmel
Sure.... Hou op man, KJH blijft welkom.
0 0
Redrum
Volgens mij beseft onze Klaas niet helemaal dat als Embolo het laat zien hij een jaartje op de bank plaats kan nemen. Maar goed, voor zes miljoen zou ik daar ook niet al te rouwig om zijn.
0 0