[Update] 'Geen interesse Ajax in Rosales'

BVeenstra, 20-07-2016 om 07:00, 42265 views, La Opinion De Malaga | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Volgens het Spaanse geruchtenmedium La Opinion De Malaga is Ajax de club die het meest geïnteresseerd is in Malaga-rechtsback Roberto Rosales. De Venezolaan heeft bij de Spaanse club nog een contract voor één jaar, maar mag vanwege een bepaald EU-quotum vertrekken. De Amsterdammers hebben volgens de Spaanse website zo'n 5 miljoen euro over voor rechtsachter.

In Amsterdam zou Rosales, die in het verleden voor FC Twente speelde, de leegte na het vertrek van Ricardo van Rhijn moeten opvullen. De huidige reserve-rechtsback van Ajax staat op het punt de Amsterdamse club in te ruilen voor Club Brugge. Omdat ook Mike van der Hoorn is vertrokken naar Swansea City en Django Warmerdam is verhuurd aan PEC Zwolle, zou Ajax behoefte hebben aan een extra verdediger. Wel werd vorige week al de Duitse mandekker Heiko Westermann aangetrokken.

Of Rosales zelf oren heeft naar een overgang naar Ajax is echter nog maar de vraag. Op dit moment is Kenny Tete de vaste rechtsback in het elftal van Peter Bosz, waardoor de kans op een basisplaats voor Rosales in Amsterdam niet al te groot lijkt. Vooralsnog blijft Rosales, ondanks de geruchten over een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie, meetrainen bij Malaga.

Update - 07.00 uur (20 juli 2016)
Ajax heeft geen interesse om Malaga-rechtsback Roberto Rosales in te lijven. In Spaanse media zijn er geruchten dat de Amsterdamse club de meest geïnteresseerde club zou zijn en zelfs vijf miljoen euro over zou hebben voor de oud-speler van FC Twente, maar Telegraaf-journalist Mike Verweij laat via Twitter weten dat er vanuit Ajax geen interesse is in de Venezolaan.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kolotoure1235
wat dachten jullie van filip djuricic huren van benfica ipv van ziyech?
2 -1
Suarez16_
Oja Djuricic heerlijk voetballertje. Hij was de ideale opvolger van Eriksen net zoals Tadic. Maarja twente moest hem kopen met hun nep miljoenen en deze Djuricic ging te vroeg naar het buitenland. Misschien is die ruiz ook wel een optie
0 0
Lazell
Hij wou zelf niet naar Ajax omdat Ajax niet met een 10 speelde toen. En ging hij naar Twente? Ik dacht van Heerenveen rechtstreeks naar Portugal.
0 0
gebruikersnaam
Goed idee,jaar huren dan staat hij ook de doorstroom van talenten niet in de weg
0 0
@Maar7en
Gelukkig. Er moeten andere posities beter bezet gaan worden. Liever 10 miljoen kwijt aan een Ziyech dan twee middelmatige spelers van 5 miljoen.
0 -2
SiemDeStinkjong
Aub marc haal een speler van rond de 8 miljoen, het liefst een creatieveling op de cam positie.. Of het vertrouwen uitspreken in nouri.
0 0
Raoul14
Ben heel nieuwsgierig in wie ze nou daadwerkelijk interesse hebben en of dat ook wat is.
0 0
Redrum
Mijn wilde gok is dat ze in helemaal niemand interesse hebben. Ze hebben al een paar miljoen uitgegeven en de gedachte dat er nog meer geld moet rollen maakt ze al helemaal nerveus. Dit wordt het team waar we het mee gaan moeten doen.
2 -1
Raoul14
Zou zomaar kunnen. Zou ook heel erg jammer zijn, maar dat liever dan dat gegraai in de 3e en 4e garnituur, de zogenaamde breedte aankopen en niet versterkingen. Of een kanjer of niets.
0 0
JanTa
Gelukkig want ik schrok mij het schompes. Bij Twente was Rosales al niks dus wat had hij te zoeken bij Ajax?
1 0
chrisjuhhh
Echt he wat een stelletje kleuters zitten er op AS !
Of je gelijk succes heb , of alles is mogelijk ?
Hoe naïef kan je zijn en wat een weinig geduld heeft iedereen .
Denken jullie nog wel eens na ?
Is er geen donder te doen of zo ?
Marc dit Marc dat, Frank zus Frank zo , Bosz moet dit , Bosz moet dat OMFG .
Wat voor werk of studie doe jezelf ?
Was of ben je direct succesvol ?
Ongeduldig als de donder , je merk wel dat een hele boel nergens op enkel niveau gesport of gespeeld heeft , laat staan in het bedrijf leven .
Alles in het leven heeft zijn tijd nodig om succesvol te worden .
Hoe kom het dat je armen , modaal , rijke mensen heb en niet iedereen gelijk is ?
1 -3
Jan Doedel
Vertel het ons ff want ik snap niet dat er arme, modale en rijke mensen zijn maar jij blijkbaar wel dus leg ff uit aub.
0 0
AJAXZZZ
Weinig geduld ?

Je weet dat er volgende week een onbelangrijk wedstrijdje wordt gespeeld ?
0 0
chrisjuhhh
Lezen is een kunst
0 0
Knalpot
Daar gaat een nieuwe rechtsbuiten of een Zyech niet veel aan veranderen die wedstrijdjes moeten we toch spelen en de kans is zeer groot dat we uitgeschakeld gaan worden. Prima want europees voetbal moet gewoon lekker bijzaak zijn de komende seizoenen. Eerst het voetbal, dan de prijzen en dan hopelijk aan het eind voor glans en glorie in het CL-gedrocht.
1 -1
Patajax
En zo kabbelen we lekker voort. De een na de andere (overbodige) speler wordt verhuurd of verkocht en wij als supporters blijven maar wachten op die gerichte aankopen. De voorronde cl komt eraan en het begin van het seizoen komt dichterbij en weer is de selectie niet rond. Ik ga vanavond maar eens Ajax-Marseille kijken. Nu nog even gratis Fox kijken.
1 -3
ajax4ever01
Marc waar blijven die 2 kanonnen?
3 -5
Redrum
De geruchten gaan dat hij al serieus aan het onderhandelen is met Kim Holland.
3 0
Jan Doedel
Wel Marcs type denk ik want dat kan toch nooit duur zijn...
0 0
suske
Als iedereen hier de update goed heeft gelezen is het duidelijk. En kan het gezeik over Overmars ophouden. Mark is nog met een speler bezig voor de voorhoede. maar tegenwoordig blijft gelukkig alles binnenkamers.
1 -1
AJAXZZZ
Oh , hij is nog bezig ?

Geen probleem toch.
We hebben de tijd.
Voorronde CL is nog ver weg en Milik doet natuurlijk mee.

Oh wacht !
0 -2
suske
Heerlijk toch dat cynisme.
0 -1
Ajacied33
Ik wist al dat het om een grap moest gaan. Gelukkig maar..
0 0
Johnvanessen
Ontkracht door Verweij op twitter gelukkig!!
1 0
Pierre Heno
Blijkbaar heeft Marc Toverbal een bod binnen op Tete. Tja met Riola als zaakwaarnemer(t) kun je alles verwachten! EN zeker met zo'n TD als onze Marcus. Dan is Rosario ieder geval beter dan (ga toch van het) Veltman. Maar dan missen we nog steeds een klasbak op het middenveld die de lijnen uitzet en vrije trappen kan nemen alsmede een rechtsbuiten die eens een keer geen moeite heeft om een zak aardappelen uit te spelen en een goeie voorzet te geven of goal te maken. Ik ziet 't El Ghapi eerlijk gezegd niet meer doen komend seizoen.
1 -5
mvdk
Dat van Tete is niet waar. Het is Rosales en geen Rosario. El Ghapi? Wat heb je gedronken?
3 0
gebruikersnaam
Dit zou echt onbegrijpelijk zijn
0 0
Pierre Heno
Vanmiddag gaan we winnen van 3e klasser Béziers mannen!! Onze eerst winstpartij dit seizoen en daar gaan we dan helemaal op los vanavond. Ik kan gewoon niet wachten op de live TV beelden.
0 0
chrisjuhhh
is het 2e team he ;)
0 0
behangdelul
Hoeveel verdedigers hebben we nodig, sjeus...Tijd voor Ziyech en anders niets!
Serero/ Duarte/ Sinkgraven op leen naar Twente + 5 mio?
0 0
TheRiviera
Ik zie liever iemand buiten de eredivisie komen die in ervaring en kwaliteit beter is dan Ziyech. We hebben iemand nodig die tegen grotere clubs heeft gespeelt dan alleen eredivisie spelers. En als het Ziyech word gaan ze absoluut niet akkoord met het aanbod wat jij voorstelt. Ik gok dat twente minimaal 10 mil vraagt voor Ziyech.
0 0
Jan Doedel
Iemand die beter is dan Ziyech wil niet naar Ajax we zouden onze handjes dicht mogen knijpen met Ziyech, maar dan was ie er al lang en breed geweest. Ik gok erop dat Marc vriend Arsene heeft gebeld voor een leuk goedkoop alternatiefje a la Sanogo...............
0 0
Pierre Heno
9-10 miloen doen ze het voor maar onze Marc wil lekker lang wachten zodat hij een koopje denkt te hebben voor 8 miljoen maar dan blijkt de vogel reeds lang gevlogen. Snel maar weer even langs bij vriendje (W)enger(t) of Sa-NO-GOAL nog te huur is misschien. En ondertussen liggen we er al uit door twee nederlagen tegen kiPAOK en Sparta 'uit'(altijd lastig). Comedy Capers Ajax.
0 -4
Xxxjuliara
is dat de kanon?
0 -1
Jood1983
Aan de kanon hebben we niks ik zie liever het kanon komen
0 0
de-Ajacied
Weer zo'n bagger aankoop
Tijd voor Overmars om te vertrekken
0 -4
Kingoffdatoilet
Het is een gerucht. Rustig
1 0
stefan pluim
Belachelijk
0 0
Rommy
Man man man de gedachte al.......
0 0
Leviathan
5 mil überhaupt niet voor hem en zeker niet gezien het feit dat Tete de vaste back is.. Of Tete moet weg gaan en Ajax weet dat.. Ik hoop het niet
0 -1
Gabri411
Geef dan 3 miljoen meer uit en haal ziyech
3 -1
CJ
Kan die ook al rechtsback spelen...?
0 0
ram
Nee, hij speelt op een positie waar we wél heel dringend een speler nodig hebben..
0 -1
JanTa
Wat moet Ajax met deze winkeldochter?
0 0
Johan1
Waar blijft onze gewenste versterking in de voorhoede? Het duurt allemaal weer veel te lang.
1 0
maus_afca
Erg tegendraads, gezien het feit dat Lartey Sanniez een goed talent is, en Bosz nog een paar dagen geleden aangaf klaar te zijn voor wat betreft de defensie...
0 0
Pierre Heno
Verkeerd begrepen Maus! PB ga aan helemaal klaar te zijn met deze verdediging. Betekent net even iets anders.
0 -1
BrandjeXL
Maar wat moet Ajax met die Rosales überhaupt. Rb kunnen Tete en Veltman. Centraal heb je 5 man en voor lb heb je er drie. Totale nonsens dus om die kerel te halen.
2 0
BDW
Bosz gaf toch aan dat het defensieve plaatje rond was?
2 0
@Maar7en
Hopelijk blijft het een gerucht... Prio 1 meer beweging voorin waarbij de speler ook al bal vast kan houden. Backs kunnen wel met eigen jeugd opgelost worden.
0 0
DappreStryder
Misschien wil Bosz wel spelen zoals Juve?
0 0
Manmanman
Klopt niet. In het artikel staat dat Ajax 5 miljoen heeft ontvangen voor Van Rhijn. Tot zover de geloofwaardigheid ook van deze bron... Wat betreft Rosales wordt er geen bedrag genoemd.
0 0
ajaxajaxajax
Wat moeten we met dat waterhoofd........
0 -1
W Z A W Z D B
Dan hebben we 15 miljoen uitgegeven, en die moeten zich nog allemaal bewijzen. Kan je beter 1 hele goede van kopen + nog een topper.
0 0
Barra
Totaal niet relevant, maar vind dat Malaga een prachtig thuisshirt heeft.
1 0
JohanDerksen
Is geen wereldback, maar was aanvallend altijd goed. Snap alleen niet wat Ajax er mee moet, Kenny Tete is er toch?
0 0
jeugdtoekomst
Dit zou zon geldverspilling zijn. Tete is gwn de vaste rechtback en als die wegvalt moet je veltman gwn rechtsback zetten en sanchez centraal. En daarachter moet je iemand uit de jeugdopleiding de kans gunnen
0 0
020bornraised
en dan vraag je 2,5 miljoen voor fischer en vd hoorn, altijd teveel betalen
2 0
MankeNelis
Ga weg met die kneus, als je dat niveau niet zelf kan opleiden dan kan je beter stoppen met de toekomst.
1 -1
Eastwood
Het is ook maar een gerucht.
0 0
Ajax#1900
Lijkt mij een goede aanvulling, maar 5 is te veel natuurlijk. Heeft maar een contract tot 2017. Vind Lartey niet echt opvallen bij JA. Dat lijkt mij geen optie.
0 0
Oliveira
Wtf..... Waarom zou je 5 miljoen willen uitgeven aan een matige speler die vervolgens als bankzitter wordt gebruikt??
0 0
flappie70
Kaputska is geen verdediger. Middenvelder/aanvaller
0 0
erikje
onzin. 5 miljoen voor een reserve rechtsback. hahahaha
0 0
Intec
Onzin. Next
0 0
ajaxfan4life82
Is het alweer 1april, zou toch zweren dat het 19juli is..
0 0
Johan1
Waar zijn ze in godsnaam mee bezig. Stelletje prutsers!
0 -2
GvanderK
Kaputska en Vermealen halen!
0 -1
JanTa
5 miljoen voor een heel middelmatige speler , dat wel heel veel voor een mislukte aankoop.
0 0
sdds
neeeeeee wat een middelmatige voetballer, maar wacht die pas natuurlijk perfect bij de rest.
1 -2
HarryHarHar
Wat nu als het Voorronde CL. verhaal op een deceptie eindigt?... wat dus heel goed mogelijk is gezien de laatste wedstrijden en het vertoonde spel, inzet en mentaliteit.. is er dan helemaal niemand bij AJAX die dan durft te zeggen ga G>V>D. Ziyech halen... de supporters hebben onderhand wel recht op eindelijk weer een speler waar je wel voor naar het stadion gaat zeker gezien het belabberde vorige seizoen, ook de Voorronde CL niet doorgekomen en in de Europa League was het helemaal om je kapot te schamen, oh.. en de beker... was het ook niet... 10 miljoen en Ajax is klaar voor het volgende seizoen en als we dan wel de voorronde CL doorkomen is de investering alweer terug!........ kom op AJAX er moet wat gebeuren en niet graaien in de vijf euro bak daar winnen we niks mee... is wel gebleken ook toch?....
1 -2
flappie70
Helemaal eens. Haal ziyech
0 -2
AFCZlatan
Ziyech komt niet, kap eens met zeiken over die gozer!
1 0
Intec
Zeer vermoeiend inderdaad net als Anita,Bailey,Sisto en noem ze maar op. Iedereen moet is leren geduld te hebben.
0 0
Suarez16_
Hahahahahah 5 miljoen voor een reserve back terwijl je de 2 beste rechtsbacks van NL hebt op die positie.... Als ze al niet bereid waren om maher voor 5 mil te kopen het grootste talent van Nederland op dat moment dan zeker geen 5 miljoen voor een back met 1 jaar contract die al 27 is.
0 -1
Santiago
We hebben meer kwaliteit in de selectie nodig. Op alle linies.
1 0
NightCrawler
Altijd lachen dat er mensen zijn die dit soort buitenlandse geruchtenberichten zeer serieus nemen en meteen volledig over hun huig gaan en beginnen met gal te spuwen over wanbeleid en Marc Overmars.

Ga door mensen, ik vermaak me kostelijk
2 -3
HarryHarHar
Nee!,, Overmars doet het geweldig!...........
0 -1
Ajax0317
Jezus wat een overschatte lulhannes
0 -2
Tijmen122
wss is dit onzin
1 -1
Ajacied33
Dit moet wel een grap zijn..
0 -1
flappie70
Ajax vind dit soort bedragen voor b garnituur kennelijk aanvaardbaar. Maar 10 miljoen voor ziyech is teveel???? Heb je en een top middevelder die beter is dan klaasen en een top rechtsbuiten die beter is dan el gahzy. Ik zou het wel weten
1 -1
Lazell
Ajax gaat geen 5mio voor een toekomstig bankzitter betalen. En rechtsback heeft 0,0 prioriteit met Tete, Veltman, en de talenten. Overmars is niet compleet gek, dus maak je niet druk. Gewoon het volgende onzingerucht.
0 0
DaniAjax
5 miljoen voor een bankspeler koekoek haha. Wel bredere selectie en meer concurrentie, al komt hij.
0 0
MS22
Dit lijkt me onzin, haal verdomme een buitenspeler!
0 0
suske
Dit bericht is ook onzin. Zie bron.
0 0
WestlandforAjax
Had dan Kevin Diks voor 2,5 miljoen gehaald. Goede concurent voor Tete en een voetballende back. Maarja nu te laat.
1 0
IboAFCA
Diks had in een interview met VI nog gezegd dat hij niks met Ajax heeft. Ja, zo iemand willen we in de selectie hebben.
0 0
Tijmen122
5 mil voor een back up? belachelijk wrm geen Owusu of Zeefuik? of niemand want veltman kan ook rechtsback
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Snap ik niets van, om twee redenen. Rosales zal geen reservespeler willen worden in een competitie die lager gewaardeerd wordt dan waarin hij nu speelt. En Ajax zou geen speler moeten willen van dit niveau. Ik bedoel, prima speler, maar niet voor Ajax. Waar is de ambitie?
0 0
davidsglory
Dit kan niet waar zijn
0 0
Jilt
belachelijk. Investeer potdomme nou eens in een toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld een leuke buitenspeler
0 0
Redrum
Als dit waar is zijn ze nog gekker dan ik dacht.
1 0
jaribombari
5 miljoen voor een bankzitter. Goeie aankoop. Meteen doen.
0 0
Mokum_32
Die overmars kloot ook maar wat aan he. Ik neem aan dat die voor de bank wordt gehaald. Als we geld uitgeven aan spelers belanden ze altijd op de bank op gudelj en younes na. Geef dan gewoon 10 miljoen uit voor een 6 of voor een topper als bruma die buitenspeler
0 0
ST
Jij begrijpt het. Die stomme 5 miljoen regel. Dat valt nergens uit te leggen. Als je een speler kunt kopen voor 10 miljoen met een potentie van 30 dan doe je het toch? Is bij Huntelaar, Suarez en Zlatan ook goed uitgepakt. Alleen Sulejmani niet. Durf te investeren en doe dit alleen als het écht veel beter is dan wat je al hebt. Rosales is niet heel veel beter dan Tete of Veltman op rechtsback. Dan kun je beter een hele goede buitenspeler of 6 halen.
0 0
jollie18
Goede stand in voor Tete.
0 0
talent020
5 miljoen voor een reserve Back... Ik neem dan maar aan dat Veltman of Tete weg zal gaan, die 5 miljoen kan veel beter geïnvesteerd worden in een linksback, Linksbuiten of een creatieve middenvelder.
2 0
pimp
Gebruik dat geld toch voor het salaris van Sneijder. Hier heb je niks aan.
0 -1
Piejotter
Sneijder mag van zijn vrouw niet kiezen voor een minder salaris dan hij nu heeft.
0 0
Ajax27
Wie weet zijn ze toch al veel verder met de verkoop van Veltman dan we allemaal denken.
0 0
Redrum
Laten we het hopen!
0 -1
Johnvanessen
Nee dankje. Back up verdediger niet kopen en zeker niet voor 5 miljoen
0 0
Fredschuit1
Haal toch is een keer een type Witschge, R. De Boer. Een stylist op t middenveld. Ze willen het maar niet zien.
1 0
deajaxcommissie
Het spijt me je dit te moeten mede delen...maar die type's zijn uitgestorven...
0 0
trodat4030
Het spijt me, maar Ziyech, Nouri en de Jong zijn echt wel (voorbeelden van) stylisten en zijn allen middenvelders. Ik zeg niet dat je meteen Ziyech moet halen of 1 van die talenten direct kunt opschrijven voor 40 wedstrijden per seizoen, maar ze bestaan nog wel degelijk.
0 0
marwirtz
Joh Ajax gaat echt geen 5 mlj. Betalen gewoon een van de zoveelste geruchten.
0 0
JoostEmpty
5 miljoen geloof ik niks van, dat gaat Marc Netto echt niet betalen voor een rechtsback. Hij haalt eerder de transfervrije Frank van der Struijk.
4 0
deajaxcommissie
Ik vind dit op dit moment een overbodige aankoop. We hebben meer behoefte aan een creatieve nummer 10 en/of buitenspeler.
0 0
KlasseLasse
helemaal mee eens marc gaat nu paniek aankope doen ! terwijl onze rechts buiten niet zn mannetje voorbij gaat en onze reserve spits geen goals maakt er 0 creatieve boost is op middenveld!
0 0
AFCA.
Oke ik ben voor de aankoop van een aanvallende back, maar 5 miljoen voor Rosales is wel erg veel.
0 0
zwollie
doe er een paar miljoen bij en je hebt zyjech, heb je veel meer aan
1 -2
Ferd
Kap nou met dat gejank om die onprofessionele (niet extra trainen, niet op voeding letten) egoïst (team moet in zijn dienst spelen) met z'n vervelende maniertjes die bovendien ons grootste talent in jaren Nouri in de weg loopt.

0 0
Ajax27
ja want die wil ook supergraag naar Ajax komen.... -_-
1 0
Bennyben
Verdediging is al dubbel bezet
Rechtsback : tete Veltman
CV : Veltman westermann
CV: riedewald Sánchez
Linksback: dijks viergever

En je kan genoeg schuiven met deze 7 man, als je echt krap komt te zitten kan je ook nog met 3 verdedigers spelen, we hebben middenvelders zat
1 0
Ajax27
je wilt gewoon voor iedere positie 2 man, klaar.
0 0
AFCZlatan
Ik vraag me af of die waar is, waarom zou je een reservespeler halen voor een paar miljoen ipv een jeugdspeler doorschuiven? De enige reden die ik kan bedenken is dat Tete z'n basisplaats behoudt en Back-up van Dijks wordt wanneer deze wegvalt. Dus dat Rosales al rechtsback speelt en Tete als linksback, wanneer Dijks geblesseerd of geschorst is. Tete heeft in de jeugd namelijk vaak linksback gespeeld, maar ik denk dat het te ver gezocht is en ik zou het ook onlogisch vinden.
0 0
chrisjuhhh
pfff volgens een spaanse krant ook lekker
0 0
TheTruth
Gvd, gaan we nou Tete vervangen!? Lekker bezig
0 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
Volgens mij hebben we gebrek aan een creatieve middenvelder en een buitenspeler, niet aan een rechtsback.
0 0
14Abdelhak14
Ik snap die focus op een rb niet zo. Kenny is een topper en Veltman kan er ook goed uit de voeten (wat op te vangen is door Sanchez. Daarnaast als 3e keus veel opties uit de jeugs: Sanniez en Zeefuik. Op lb daarentegen hebben we alleen Dijks, die ik persoonlijk tekort vind komen voor het niveau dat Ajax zou moeten nastreven. Riedewald is in het centrum nodig en Viergever is ook geen back. Als Bosz idd aanvallend wilt spelen met voetballende backs dan zou ik gewoon een paar miljoen neerleggen voor een topper op lb en dan heb je met Dijks een prima stand-in.
2 -1
ram
Precies.. Ik snap dit ook totaal niet. Al vind ik Dijks in vorm niet verkeerd.
1 0
AsAjax
Wanneer komt er nieuws over aanvallende versterking?
4 0
ram
Zéér nuttige toevoeging dit.
3 0
AsAjax
Zekers. Ik denk namelijk dat men liever een aanvallendr versterking heeft dan een verdedigende versterking
0 0
Koenniiee
Maar dat is juist de verkeerde gedachten: een versterkingen in de verdediging kan een versterking zijn voor de aanval. Koop je Alba dan ga je er op vooruit en krijg je nieuwe en betere aanvallende impulsen, dan met pakweg een Dijks. Maar ik snap je punt; ik wacht ook nog op een echte creatieve aanvallende versterking.
1 0
IDJosh
Belachelijk zeg. Je hebt in de basis Tete er staan en anders Veltman, en als dat niet kan heb je nog altijd de mogelijkheid om de jeugd de kans te geven. Als ze het voor de ervaring doen dan kunnen ze beter een ervaren buitenspeler of spits halen.
1 0
MS22
Bosz zei toch vorige week dat het verdedigende plaatje compleet was..
3 0
Sasz25
Misschien omdat van rhijn er toen nog was.. Misschien neemt ik daar sanniez mee naar Frankrijk? Om te kijken of dat een optie kan zijn ipv rosales
0 0
MS22
Bosz zei toch vorige week dat het verdedigende plaatje compleet was..
4 0
MS22
Een buitenspeler moeten we hebben. Haal die Bruma op voor 6 miljoen bij Gala. Dan heb je echt een groot talent met al nodige ervaring in grotere competities.
0 0
Suarez16_
Groot talent? Voetballen kan hij, maar die jongen heeft 0 rendement. Ik vind 4 goals in meer dan 50 wedstrijden niet denderend voor een aanvaller en hij kan niet afwerken. Gewoon een narsingh 2.0. Verder heeft Olde Riekerink gezegd hem te willen houden en hij verdiend daar waarschijnlijk 2,5x zoveel als bij ons het salarisplafond. Nee ga maar voor Kapustka, Bailley of een wat oudere met de nodige ervaring (25+) zoals die Mak, maar die is net weg bij Paok.
1 0
AFCZlatan
Graag Bailey! Wat een talent is dat zeg
0 0
3*stars*3
Maar Bruma verdiende in Turkije ook een belachelijke bedrag en gaat denk ik liever naar PL.

Rosales halen zou belachelijk zijn, kunnen we beter Sanniez een kans geven.
1 0
Michael25
Dan had je Owusu niet moeten verhuren, die had dit prima op kunnen vangen. Veltman en Lartey kunnen ook rechtsback dus waarom we Rosales nodig zouden hebben is me niet helder. Goede spelers die op linksback uit de voeten kunnen missen we echter. Alleen Dijks momenteel, dat is te weinig.
2 0
Qwibuss98
Onnodig, tweede speler op een positie kan je beter laten vervullen door jeugdspeler. Of een enkele 2de keus in de Ooijer-rol.
0 0
Bargoens
Ja laten we speler kopen als reserve back...
Gewoon een jeugdspeler laten doorschuiven.
1 0
Jornnn
Nooit een tweede back kopen,maar uit de jeugd halen (tenzij het om een beoogd basis speler zou gaan). Dit is echt zonde van het geld. Je moet iemand voorin kopen die daadwerkelijk een verschil kan maken.
11 0
Suarez16_
Precies haal die buitenspeler maar is een keer ipv reserve verdedigers.
0 0
geDaante
Precies, post net precies hetzelfde.
0 0
geDaante
Geef gewoon Lartey Sanniez de kans. Hoe vaak moet nog blijken dat jeugd het beter doet dan aankopen, die geen échte versterkingen zijn?

Rosales deed het heel aardig bij Twente, kwam veelvuldig mee op, aan de bal best sterk, sowieso een verbetering ten opzicht van Van Rhijn en voetballend en aanvallend gezien van Tete, maar Lartey is ook aanvallend sterk.

Goed jeugd een enkele zeer gericht aankoop die duidelijk een versterking is, heb je meer aan dan allerlei breedteaankopen en spelers die misschien nét iets verder zijn dan je jeugd. Daar gaat je niveau niet echt van omhoog.
4 0
trodat4030
Sorry, maar vind Lartey aanvallend echt niet een geweldenaar hoor. Dat vind ik juist 1 van z'n zwakheden. Vooral zijn eindpass/voorzet mag flink beter. Ze hebben hem vorig seizoen ook niet voor niets relatief vaak centraal gezet in Jong, dat kwam echt niet alleen door de aanwezigheid van Owusu of door z'n eigen wens centraal te staan. Desondanks verdient ie imo wel een kans idd..
0 0
geDaante
Is zo, maar heeft wel de drang naar voren te gaan, en ook het loopvermogen denk ik. Misschien dat hij nog die voorzet wat kan verbeteren door daar goed op te trainen.

Rosales zou op zich een betere optie zijn, maar niet als je die voor miljoenen moet aankopen. In mijn ogen moet een miljoenenaankoop echt beduidend beter zijn dan een eigen talent op die positie.
0 0
Chesterson93
Maar je weet dat Lartey altijd centraal speelde en meer bij de A1 en Jong Ajax op de backpositie begon te spelen? Dus hoezo geen voorkeur voor een centrale positie?
0 0
robizkit
iedereen riep destijds om van der wiel. uiteindelijk was iedereen blij dat hij weg was. van Rhijn idem. de eerste kritische geluiden over tete zijn er ook al (aanvallend te matig) en nu wordt er alweer geroepen om Lartey, terwijl die nog duidelijk te kort komt. Bij Rosales weet je zeker dat je kwaliteit in huis hebt. en Tete vertrekt toch binnen een jaar naar Italie door die smerige Italiaanse pizzabakker.
0 0
Sasz25
Heeft misschien inderdaad iets te maken met tete's bereidheid om bij te tekenen? Ik heb er geen idee van maar zou zomaar kunnen
0 0
AsAjax
Zou prima 2de rechtsback zijn
1 -2
geDaante
Ajax zou geen reservespelers moeten halen of breedteaankopen doen, daar moet je jeugd voor gebruiken. Aankopen graag alleen voor de basis, en echt versterkingen.
Valt me op hoe makkelijk er gesmeten wordt met geld, terwijl je een relatief arme club bent, en je zeer creatief en effectief met je geld om zou moeten gaan.
4 0
Raoul14
Volgens plan C :-)
0 0
J00DT0TMIJND00D
Zeker, voegt puur aanvallend heel veel toe.
1 0