[Update] 'Geen interesse Ajax in Rosales'

BVeenstra, 20-07-2016 om 07:00, 42710 views, La Opinion De Malaga |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Volgens het Spaanse geruchtenmedium La Opinion De Malaga is Ajax de club die het meest geïnteresseerd is in Malaga-rechtsback Roberto Rosales. De Venezolaan heeft bij de Spaanse club nog een contract voor één jaar, maar mag vanwege een bepaald EU-quotum vertrekken. De Amsterdammers hebben volgens de Spaanse website zo'n 5 miljoen euro over voor rechtsachter.

In Amsterdam zou Rosales, die in het verleden voor FC Twente speelde, de leegte na het vertrek van Ricardo van Rhijn moeten opvullen. De huidige reserve-rechtsback van Ajax staat op het punt de Amsterdamse club in te ruilen voor Club Brugge. Omdat ook Mike van der Hoorn is vertrokken naar Swansea City en Django Warmerdam is verhuurd aan PEC Zwolle, zou Ajax behoefte hebben aan een extra verdediger. Wel werd vorige week al de Duitse mandekker Heiko Westermann aangetrokken.

Of Rosales zelf oren heeft naar een overgang naar Ajax is echter nog maar de vraag. Op dit moment is Kenny Tete de vaste rechtsback in het elftal van Peter Bosz, waardoor de kans op een basisplaats voor Rosales in Amsterdam niet al te groot lijkt. Vooralsnog blijft Rosales, ondanks de geruchten over een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie, meetrainen bij Malaga.

Update - 07.00 uur (20 juli 2016)
Ajax heeft geen interesse om Malaga-rechtsback Roberto Rosales in te lijven. In Spaanse media zijn er geruchten dat de Amsterdamse club de meest geïnteresseerde club zou zijn en zelfs vijf miljoen euro over zou hebben voor de oud-speler van FC Twente, maar Telegraaf-journalist Mike Verweij laat via Twitter weten dat er vanuit Ajax geen interesse is in de Venezolaan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kolotoure1235
wat dachten jullie van filip djuricic huren van benfica ipv van ziyech?
2 -1
Suarez16_
Oja Djuricic heerlijk voetballertje. Hij was de ideale opvolger van Eriksen net zoals Tadic. Maarja twente moest hem kopen met hun nep miljoenen en deze Djuricic ging te vroeg naar het buitenland. Misschien is die ruiz ook wel een optie
0 0
Lazell
Hij wou zelf niet naar Ajax omdat Ajax niet met een 10 speelde toen. En ging hij naar Twente? Ik dacht van Heerenveen rechtstreeks naar Portugal.
0 0
gebruikersnaam
Goed idee,jaar huren dan staat hij ook de doorstroom van talenten niet in de weg
0 0
@Maar7en
Gelukkig. Er moeten andere posities beter bezet gaan worden. Liever 10 miljoen kwijt aan een Ziyech dan twee middelmatige spelers van 5 miljoen.
0 -2
SiemDeStinkjong
Aub marc haal een speler van rond de 8 miljoen, het liefst een creatieveling op de cam positie.. Of het vertrouwen uitspreken in nouri.
0 0
Raoul14
Ben heel nieuwsgierig in wie ze nou daadwerkelijk interesse hebben en of dat ook wat is.
0 0
Redrum
Mijn wilde gok is dat ze in helemaal niemand interesse hebben. Ze hebben al een paar miljoen uitgegeven en de gedachte dat er nog meer geld moet rollen maakt ze al helemaal nerveus. Dit wordt het team waar we het mee gaan moeten doen.
2 -1
Raoul14
Zou zomaar kunnen. Zou ook heel erg jammer zijn, maar dat liever dan dat gegraai in de 3e en 4e garnituur, de zogenaamde breedte aankopen en niet versterkingen. Of een kanjer of niets.
0 0
JanTa
Gelukkig want ik schrok mij het schompes. Bij Twente was Rosales al niks dus wat had hij te zoeken bij Ajax?
1 0
chrisjuhhh
Echt he wat een stelletje kleuters zitten er op AS !
Of je gelijk succes heb , of alles is mogelijk ?
Hoe naïef kan je zijn en wat een weinig geduld heeft iedereen .
Denken jullie nog wel eens na ?
Is er geen donder te doen of zo ?
Marc dit Marc dat, Frank zus Frank zo , Bosz moet dit , Bosz moet dat OMFG .
Wat voor werk of studie doe jezelf ?
Was of ben je direct succesvol ?
Ongeduldig als de donder , je merk wel dat een hele boel nergens op enkel niveau gesport of gespeeld heeft , laat staan in het bedrijf leven .
Alles in het leven heeft zijn tijd nodig om succesvol te worden .
Hoe kom het dat je armen , modaal , rijke mensen heb en niet iedereen gelijk is ?
1 -3
Jan Doedel
Vertel het ons ff want ik snap niet dat er arme, modale en rijke mensen zijn maar jij blijkbaar wel dus leg ff uit aub.
0 0
AJAXZZZ
Weinig geduld ?

Je weet dat er volgende week een onbelangrijk wedstrijdje wordt gespeeld ?
0 0
chrisjuhhh
Lezen is een kunst
0 0
Knalpot
Daar gaat een nieuwe rechtsbuiten of een Zyech niet veel aan veranderen die wedstrijdjes moeten we toch spelen en de kans is zeer groot dat we uitgeschakeld gaan worden. Prima want europees voetbal moet gewoon lekker bijzaak zijn de komende seizoenen. Eerst het voetbal, dan de prijzen en dan hopelijk aan het eind voor glans en glorie in het CL-gedrocht.
1 -1
Patajax
En zo kabbelen we lekker voort. De een na de andere (overbodige) speler wordt verhuurd of verkocht en wij als supporters blijven maar wachten op die gerichte aankopen. De voorronde cl komt eraan en het begin van het seizoen komt dichterbij en weer is de selectie niet rond. Ik ga vanavond maar eens Ajax-Marseille kijken. Nu nog even gratis Fox kijken.
1 -3
ajax4ever01
Marc waar blijven die 2 kanonnen?
3 -5
Redrum
De geruchten gaan dat hij al serieus aan het onderhandelen is met Kim Holland.
3 0
Jan Doedel
Wel Marcs type denk ik want dat kan toch nooit duur zijn...
0 0
suske
Als iedereen hier de update goed heeft gelezen is het duidelijk. En kan het gezeik over Overmars ophouden. Mark is nog met een speler bezig voor de voorhoede. maar tegenwoordig blijft gelukkig alles binnenkamers.
1 -1
AJAXZZZ
Oh , hij is nog bezig ?

Geen probleem toch.
We hebben de tijd.
Voorronde CL is nog ver weg en Milik doet natuurlijk mee.

Oh wacht !
0 -2
suske
Heerlijk toch dat cynisme.
0 -1
Ajacied33
Ik wist al dat het om een grap moest gaan. Gelukkig maar..
0 0
Johnvanessen
Ontkracht door Verweij op twitter gelukkig!!
1 0
Pierre Heno
Blijkbaar heeft Marc Toverbal een bod binnen op Tete. Tja met Riola als zaakwaarnemer(t) kun je alles verwachten! EN zeker met zo'n TD als onze Marcus. Dan is Rosario ieder geval beter dan (ga toch van het) Veltman. Maar dan missen we nog steeds een klasbak op het middenveld die de lijnen uitzet en vrije trappen kan nemen alsmede een rechtsbuiten die eens een keer geen moeite heeft om een zak aardappelen uit te spelen en een goeie voorzet te geven of goal te maken. Ik ziet 't El Ghapi eerlijk gezegd niet meer doen komend seizoen.
1 -5
mvdk
Dat van Tete is niet waar. Het is Rosales en geen Rosario. El Ghapi? Wat heb je gedronken?
3 0
gebruikersnaam
Dit zou echt onbegrijpelijk zijn
0 0
Pierre Heno
Vanmiddag gaan we winnen van 3e klasser Béziers mannen!! Onze eerst winstpartij dit seizoen en daar gaan we dan helemaal op los vanavond. Ik kan gewoon niet wachten op de live TV beelden.
0 0
chrisjuhhh
is het 2e team he ;)
0 0
behangdelul
Hoeveel verdedigers hebben we nodig, sjeus...Tijd voor Ziyech en anders niets!
Serero/ Duarte/ Sinkgraven op leen naar Twente + 5 mio?
0 0
TheRiviera
Ik zie liever iemand buiten de eredivisie komen die in ervaring en kwaliteit beter is dan Ziyech. We hebben iemand nodig die tegen grotere clubs heeft gespeelt dan alleen eredivisie spelers. En als het Ziyech word gaan ze absoluut niet akkoord met het aanbod wat jij voorstelt. Ik gok dat twente minimaal 10 mil vraagt voor Ziyech.
0 0
Jan Doedel
Iemand die beter is dan Ziyech wil niet naar Ajax we zouden onze handjes dicht mogen knijpen met Ziyech, maar dan was ie er al lang en breed geweest. Ik gok erop dat Marc vriend Arsene heeft gebeld voor een leuk goedkoop alternatiefje a la Sanogo...............
0 0
Pierre Heno
9-10 miloen doen ze het voor maar onze Marc wil lekker lang wachten zodat hij een koopje denkt te hebben voor 8 miljoen maar dan blijkt de vogel reeds lang gevlogen. Snel maar weer even langs bij vriendje (W)enger(t) of Sa-NO-GOAL nog te huur is misschien. En ondertussen liggen we er al uit door twee nederlagen tegen kiPAOK en Sparta 'uit'(altijd lastig). Comedy Capers Ajax.
0 -4
Xxxjuliara
is dat de kanon?
0 -1
Jood1983
Aan de kanon hebben we niks ik zie liever het kanon komen
0 0
de-Ajacied
Weer zo'n bagger aankoop
Tijd voor Overmars om te vertrekken
0 -4
Kingoffdatoilet
Het is een gerucht. Rustig
1 0
stefan pluim
Belachelijk
0 0
Rommy
Man man man de gedachte al.......
0 0
Leviathan
5 mil überhaupt niet voor hem en zeker niet gezien het feit dat Tete de vaste back is.. Of Tete moet weg gaan en Ajax weet dat.. Ik hoop het niet
0 -1
Gabri411
Geef dan 3 miljoen meer uit en haal ziyech
3 -1
CJ
Kan die ook al rechtsback spelen...?
0 0
ram
Nee, hij speelt op een positie waar we wél heel dringend een speler nodig hebben..
0 -1
JanTa
Wat moet Ajax met deze winkeldochter?
0 0
Johan1
Waar blijft onze gewenste versterking in de voorhoede? Het duurt allemaal weer veel te lang.
1 0
maus_afca
Erg tegendraads, gezien het feit dat Lartey Sanniez een goed talent is, en Bosz nog een paar dagen geleden aangaf klaar te zijn voor wat betreft de defensie...
0 0
Pierre Heno
Verkeerd begrepen Maus! PB ga aan helemaal klaar te zijn met deze verdediging. Betekent net even iets anders.
0 -1
BrandjeXL
Maar wat moet Ajax met die Rosales überhaupt. Rb kunnen Tete en Veltman. Centraal heb je 5 man en voor lb heb je er drie. Totale nonsens dus om die kerel te halen.
2 0
BDW
Bosz gaf toch aan dat het defensieve plaatje rond was?
2 0
@Maar7en
Hopelijk blijft het een gerucht... Prio 1 meer beweging voorin waarbij de speler ook al bal vast kan houden. Backs kunnen wel met eigen jeugd opgelost worden.
0 0
DappreStryder
Misschien wil Bosz wel spelen zoals Juve?
0 0
Manmanman
Klopt niet. In het artikel staat dat Ajax 5 miljoen heeft ontvangen voor Van Rhijn. Tot zover de geloofwaardigheid ook van deze bron... Wat betreft Rosales wordt er geen bedrag genoemd.
0 0
ajaxajaxajax
Wat moeten we met dat waterhoofd........
0 -1
W Z A W Z D B
Dan hebben we 15 miljoen uitgegeven, en die moeten zich nog allemaal bewijzen. Kan je beter 1 hele goede van kopen + nog een topper.
0 0
Barra
Totaal niet relevant, maar vind dat Malaga een prachtig thuisshirt heeft.
1 0
JohanDerksen
Is geen wereldback, maar was aanvallend altijd goed. Snap alleen niet wat Ajax er mee moet, Kenny Tete is er toch?
0 0
jeugdtoekomst
Dit zou zon geldverspilling zijn. Tete is gwn de vaste rechtback en als die wegvalt moet je veltman gwn rechtsback zetten en sanchez centraal. En daarachter moet je iemand uit de jeugdopleiding de kans gunnen
0 0
020bornraised
en dan vraag je 2,5 miljoen voor fischer en vd hoorn, altijd teveel betalen
2 0
MankeNelis
Ga weg met die kneus, als je dat niveau niet zelf kan opleiden dan kan je beter stoppen met de toekomst.
1 -1
Eastwood
Het is ook maar een gerucht.
0 0
Ajax#1900
Lijkt mij een goede aanvulling, maar 5 is te veel natuurlijk. Heeft maar een contract tot 2017. Vind Lartey niet echt opvallen bij JA. Dat lijkt mij geen optie.
0 0
Oliveira
Wtf..... Waarom zou je 5 miljoen willen uitgeven aan een matige speler die vervolgens als bankzitter wordt gebruikt??
0 0
flappie70
Kaputska is geen verdediger. Middenvelder/aanvaller
0 0
erikje
onzin. 5 miljoen voor een reserve rechtsback. hahahaha
0 0
Intec
Onzin. Next
0 0
ajaxfan4life82
Is het alweer 1april, zou toch zweren dat het 19juli is..
0 0
Johan1
Waar zijn ze in godsnaam mee bezig. Stelletje prutsers!
0 -2
GvanderK
Kaputska en Vermealen halen!
0 -1
JanTa
5 miljoen voor een heel middelmatige speler , dat wel heel veel voor een mislukte aankoop.
0 0
HarryHarHar
Wat nu als het Voorronde CL. verhaal op een deceptie eindigt?... wat dus heel goed mogelijk is gezien de laatste wedstrijden en het vertoonde spel, inzet en mentaliteit.. is er dan helemaal niemand bij AJAX die dan durft te zeggen ga G>V>D. Ziyech halen... de supporters hebben onderhand wel recht op eindelijk weer een speler waar je wel voor naar het stadion gaat zeker gezien het belabberde vorige seizoen, ook de Voorronde CL niet doorgekomen en in de Europa League was het helemaal om je kapot te schamen, oh.. en de beker... was het ook niet... 10 miljoen en Ajax is klaar voor het volgende seizoen en als we dan wel de voorronde CL doorkomen is de investering alweer terug!........ kom op AJAX er moet wat gebeuren en niet graaien in de vijf euro bak daar winnen we niks mee... is wel gebleken ook toch?....
1 -2
flappie70
Helemaal eens. Haal ziyech
0 -2
AFCZlatan
Ziyech komt niet, kap eens met zeiken over die gozer!
1 0
Intec
Zeer vermoeiend inderdaad net als Anita,Bailey,Sisto en noem ze maar op. Iedereen moet is leren geduld te hebben.
0 0
Suarez16_
Hahahahahah 5 miljoen voor een reserve back terwijl je de 2 beste rechtsbacks van NL hebt op die positie.... Als ze al niet bereid waren om maher voor 5 mil te kopen het grootste talent van Nederland op dat moment dan zeker geen 5 miljoen voor een back met 1 jaar contract die al 27 is.
0 -1
Santiago
We hebben meer kwaliteit in de selectie nodig. Op alle linies.
1 0
NightCrawler
Altijd lachen dat er mensen zijn die dit soort buitenlandse geruchtenberichten zeer serieus nemen en meteen volledig over hun huig gaan en beginnen met gal te spuwen over wanbeleid en Marc Overmars.

Ga door mensen, ik vermaak me kostelijk
2 -3
HarryHarHar
Nee!,, Overmars doet het geweldig!...........
0 -1
Ajax0317
Jezus wat een overschatte lulhannes
0 -2
Tijmen122
wss is dit onzin
1 -1
Ajacied33
Dit moet wel een grap zijn..
0 -1
flappie70
Ajax vind dit soort bedragen voor b garnituur kennelijk aanvaardbaar. Maar 10 miljoen voor ziyech is teveel???? Heb je en een top middevelder die beter is dan klaasen en een top rechtsbuiten die beter is dan el gahzy. Ik zou het wel weten
1 -1
Lazell
Ajax gaat geen 5mio voor een toekomstig bankzitter betalen. En rechtsback heeft 0,0 prioriteit met Tete, Veltman, en de talenten. Overmars is niet compleet gek, dus maak je niet druk. Gewoon het volgende onzingerucht.
0 0
Toon meer reacties